Не пускат в Турция с над 5 кг месо

Митническите власти на граничния пункт Капъкуле на българо-турската граница са засилили контрола над пътниците, които внасят месо от България.

Обратно в новината

Коментари - Не пускат в Турция с над 5 кг месо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кв'о от това, че се говори за 4 тона месо внесено от България? 4 000 0000 грама месо разделени на 60 000 000 население прави по 15 грама месо на турски жител дош;о от България. Та това са 0.015 кг. Защо въобще се пише. Един камион с 4 тона месо влезъл за цяла Турция за една година и егати проблема! У нас всеки ден влизат поне по 10 тира всеки поне с по 10 тона контрабандно скапана и напълно негодна мърша, дупета от месни продукти, рога и копита и какво ли не с които се тъпчат месните продукти по тарикатският стандарт "Стара Планина" с който ни дигнаха цените на всички месни продукти двайно, а на ментетата с етикет "Стара Планина" жулат всеки балък решил да си купи нещо "по-така", за колкото го хванат - зависи от тарикатлъците на търговеца!

DO,,ZNAE6T,, KATO SI SI TAKAV ZASTAPNIK NA TEZI IZOSTANALI MORALNO HORA 6TO 4INI6 V BG,MAHAI SE NQMAME NUGDA OT PROMITI CIGANSKI MOZACI

Нямаш и идея колко "гениално" си описала в тези два реда целия си умствен багаж. Без коментар:))))

17-а икономика в света, а ? Това е в нетно изражение, а в сферата на доходите са в последните.Само който не е ходил в азиатската част/Ван,Ерзурум,Диарбекир.../ няма представа каква мизерия ги тресе. Иначе пък армия 600 хил. гони 30 мил. кюрди денонощно!Това е голата истина!

Отдавна е определена като ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА от истински РАЗУМНИ БГ производители и после търговци.Тя е от пусто в празно и е на приницпа на ориенталските кухи схеми:)много и некачествено

Изкажи си грамотно болката. Нека я чуем пак, какво искаше да кажеш

а в Гърция?!

А-а-а, чак сега ми стана ясно откъде идвала порочната практика цените на определени продукти да скачат около определени дати противно на наложенат аправктика в бяла Европа. Явно ние сме си за Анадола - там условията идеално ни пасват, пък и отговарят повече на народопсихологията ни :-D

Я тея дето все я хвалят турската икономика че била напред, че растеж имала голям да ми обяснят кви са тея цени високи на месото и що така. Протекционизъм ли ги гони или и там цените не са баш пазарни, а пазара не точно свободен. Може пък да маат пръжки без хляб, защото са много богати или да са доста станали маймунките на клончето и да няма бананче за всяка или просто и на тях не им се занимава със селско стопанство, а им се усвояват пари отвън.

Щото вече не искат да плющят фалафели и баклавички анадолците .. се сетиш искат месце да подложат. Ти ше видиш кво ще стане като им пуснат интернет по паланките и катуните и иглутата от кал дето живеят вътре, като ревнат за европа и гипсо картона ще скочи и гумените керемиди ще ударят бум. Само стой и гледай сеира им, дунерджиите са толква наказани че друго не им трябва.

Момче, в телекомуникациите Турция е на светлинни години пред нас. Да не ти говоря за строителството. А кал, гипсокартон, катуни и прочие има в твоята махала момче.