Ирландия ще затвори границата си със Севера?

Практически и правно ще е "изключително трудно" да се намерят начини да се поддържа отворена границата със Северна Ирландия след Брекзита

Обратно в новината

Коментари - Ирландия ще затвори границата си със Севера? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ед шерън го изпя актуално... She played the fiddle in an Irish band, But she fell in love with an English man! Galway Girl..

Ирландците какво чакат още та не се обединяват, докога ще робуват на ингилизите!

не знаете нищо , нали... обаче англичаните все са ви виновни, че сте прости! По скоро ще се обединят корейците отколкото ирландците .

Смело сърце нещо да ви говори

obraten kurs

Не виждам какъв е проблемът - Швейцария не е страна-членка на ЕС, пък има отворени граници и безвизов режим с държавите от ЕС. Значи може!...

Член е на Шенген!

Дир! От едно известно време всичките ви статии за UK са с въпросителна в заглавието. Новините се базират на факти. Пропагандата борави с предположения и въпросителни, каквато е и тази статия! Не казвайте хоп, преди да сте скочили! И колкото и да вият глобалистите, Брекзит си върви - форумните сороси си лаят!

Ирландците гласуваха "за" брекзит. Сега защо рИвАт? Шотландците гласуваха "против", за тях ме е по-мъка, защото отиват в кюпа.

прочети какво е написла RTV...... няколко коментара под твоята глупост!

И в Република Ирландия и в Северна Ирландия живеят ирландци. За това сега искат "мек" режим, защото се разделят с граница роднини. Прочети преди да се произнасяш

Северна Ирландия и Шотландия гласуваха против Брекзит!!!!

Сега Ирландия ще го играе британския троянски кон в ЕС и ще натиска ЕС да угоди за всичко на Обединеното кралство щото иначе те пропадат .

Визи за Нагличаните. Да гледат Европата в чичо Гугъл Мапс

Абе "m" като не знаеш нещо не коментирай Република Ирландия или Ейре е независима от UK република с държавен глава Президент, така че не я вкарвай в обединеното кралство!

как така да няма строга граница- айде пак двойни стандарти- това трябва да си бъде истинска граница- бе ние с Гърция имаме граница и чаках преди месец 2 часа опашка натам, че тез сега ще се правят на интересни

Началото на края за UK. Докато останат само едно бедно, вмирисано К, заградено отвсякъде...

време е ирландците да се обединят най накрая... ИРА от колко години се бреше за това. в Белфаст колко бомби гърмяха за да намекнат на кралицата какво желаят хората там.

Мирише ми на барут. А с Шотландия какво става?! Май и на тях не им се излиза от ЕС. Ингилизите така си го навряха сами с тоя Брекзит, че и сами не могат да си повярват и това е само началото.

пръднал си и ти мирише на сяра а си мислиш, че е барут щото ти звучи по мъжествено. Иначе така си се омотал в географията, но като те гледам ти не знае и колко уши имаш на главата.

Ирландия остава в ЕС?!

Ирландия е независима държава и оставането и в ЕС никога не е било поставяно под въпрос. Какво точно ви удивлява?

Нема страшно и ирландците и ингилизите ще се разберат по братски всичко започва с едно "братско" ръкостискане" от там започват нещата ще се разберат "братята" !!!!!

глупако, знаеш ли колко ирландци са били изклани от англичаните ? The Norman invasion of the late 12th century marked the beginning of more than 800 years of direct English rule and, later, British involvement in Ireland.

Тъпако и хал хабер си нямаш от коментара ми тъп си и не го разбираш и ти трябва да изчетеш поне сто вагона литература за са го разбереш !!! И пак нищо може да не влезе в празната ти глава па някой слънчев ден след много еволюции а може и революции може пък да го разбереш !!!!