Каракачанов: На мястото на Йончева щях да набия мигрантите

Целта на оградното съоръжение на границата – да спира масовото нахлуване на бежанци в България, е изпълнена, коментира министърът на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: На мястото на Йончева щях да набия мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе,бабаит ! Ти да не си Динко ! Егати военния министър !

Ето го този 80%-ник...

Т.е. оградата не върши работа, трябват и шамари...

Тоя няма как да срещне мигранти, защото го е страх....И какво иска да каже - мечтае да е жена ли?

Лелееее.... И тоя съвсем изтрещя....

Айде, пак се почна с шамарите.... Министърът на отбраната на Република България, лично ще бие "мигранти", защото тая слабачка, жината Елена Йончева, наречена от него "журналист", не мое... Леле... Прав беше май Цветанов, днес ще е денят на шамарите, "всеки раздава шамари", каза този човек, по адрес на изгонената Корнелия Нинова... Г-н Каракачанов, не е силен онзи, който раздава шамари, а който ги избягва.

АБЕ ТИ ЛАПНА КОКАЛА И ЗАБРАВИ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ. И КАКВО ДРЪНКАИ. ЯНКО ГИ ВРЪЗВАШЕ И ВИЕ ГО СЪДИХТЕ. ТИ СИ 150 КГР Я ТИ ИМ ШИБНЕШ 2 ШАМАРА. ТАЗИ ЖЕНА Е 50 КГР КАК ТАКА ДА ГИ УДАРИ. АМИ СРЕЩУ ТАЯ ПАПЛАЧ НЕ ПРАЩАЙТЕ ЖЕНИ АМИ ВИЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА. ТИ, ВАЛЕРЧО И ТОЗИ ГЛУПАК РАДЕВ КЪДЕТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА / ТОЗИ НА МВР/

Ники

Всички доносници сте от един дол дренки! Агентът "Николай" и пак настоящ депутат Георги Марков преди 27 години пък раздаваше седесарски шутове. До костите сте мръсници ЕЕЕЙЙЙ!!

Каракачанов колкото натежава в шкембето, толкова олеква в главата. Иначе одобрявам идеята да върви да раздава шамари на емигрантите. Един хубав бой може и да му е от полза. Както е казал народа - За един бит, двама небити дават.

Преди време в Унгария един журналист спъна бягащ мигрант за да го хване по лесно полицията.След това този журналист бе разпънат на кръст от правозащитниците и бе уволнен.А Каракачанов говори за шамари. Шамарите по границата са патент на Валери Симеонов,който наби на границата една бабичка от Турция преди изборите.

трябваше да набият този КаГеБешки тулуп, а не да го правят министър на отбраната.

... ами да отиде за месец на границата да бие шамари - да видят опонентите и да се учат как става ...

Пич, за шамари се съмнявам, че ще ти стиска, ама като те гледам, да "набиеш" две-три двойни мешани скари, можеш. Навремето в центъра на Варна имаше един образ с кантарче. Такива, дето изглеждаха като теб, не ги качваше - за това си имало кантар в "Родопа".

.. иска да каже човекът, че парите са опапани, т. е усвоени - точка по въпроса

Др. каракачанов, ти си срам за България. Да правиш доноси и слухтиш, признавам ти го, но да мислиш и вършиш смислени човешки неща-не. Ти си олицетворение на сега управляващите - примитивни, прости и невъзпитани, нагли и много алчни, още повече лъжливи и свирепи. По-добре ще направиш, ако се скриеш в миша дупка.

Когато бяхме държава имахме заграждения по цялата сухопътна граница, Застави, Гранични войски и респект... Много народ е за затвора,ама много...

Сегашния т.н. "цвят на нацията" защо мислиш, че плаче за предишния ( преди 44г.)? Щото знае, че върви по стъпките му.

А бе Каракачанов, аз ако на тебе ти зашлевя два шамара ще спреш ли да бръщолевиш глупости? Няма, нали?

Много ми е интересно да видя този пишман- воевода на границата, без гавазите дето му пазят задника да раздава шамари на прескачащите оградата навлеци. Такава случка ще му се случи, че цял месец ще стои прав.

Палячо! Ако "представителите" и "ръководителите" ни са с акъл на пубери , какви сме ние ? Дебили разбира се ! И наистина поне 80% сме такива !

Кого ще набиеш бе нещастник?Майки с деца под 10 годишна възраст?Имаше и няколко младежи дето ако те хванат ще ти спукат добре охраненото шкембе.

Каракачанка, да се подведете с ония църния вицето, по един камък на шиййките и аре в некой по-дълбок язовир. За никакъв чеп не ставате бе пичове....в момента в който се докопахте до някаква власт станахте ляйномети...

"че ако бил на мястото на Елена Йончева, нямало да ги гледа как прескачат, а с два шамара е щял да ги върне обратно." Това нормално изказване ли е на един министър на отбраната? Много ниско ниво чак смърди ......Жалко!

Каракачанов за 1 година в управлението страшно "олекна". На килограмите - "качи"!

Долното качество вече не се и прикрива, а бива избирано и парадира със себе си, даже !!

УЙводо, УЙводо, само като видиш мангизите и аналния ти отвор става широк като ръкава на попско расо, гадино предателска!!!

Айде бе, ако носеха по 2000 евро за подарък, щеше ли да ги нашамариш!?

Каракачанов, по твоята логика, всички военни журналисти в света трябва да ходят да бият шамари на лошите и да участват пряко в конфликтите!!! Вярно е, че вие всички там сте от "лошия материал", то бива наглост и простотия, но вие преливате от всякъде. И какъв мъж си да предлагаш на едн аЖена д абие шамари на нарушители по границта! Ти къде си бе шушумиго по това време !???

Фактът, когато министърът на отбраната, който не е ходил войник, на вид като шопар преди Коледа, дава акъл на жена журналист да ходи да бие нелегално влизащите в страната .... Оградата не била спирала хората, можело да я прескочат лесно, ама спирала многото хора .... Абе министър на отбраната, направо ум да ти зайде.....

...и сега следва въпроса, ние ограда имаме ли или беше парлама за олапаме едни милиони - ПАК! ...въпросът е реторичен! Даже вече не е смешно колко простотия се излива от устата на всеки министър. Йончева ви била виновна за съдраните гаши !!!

Командированите полицаи губели мотивация за рябота!!! А когато се пенсионират малко над 50 години с 20 заплатки, как им иде мерака за още работа?!?!

Краси,Краси омазняви се съвсем!!!!!Май са прави хората да ви викат : "огладнели патриоти". Не знам отук нататък кой ще повярва на "патриотичните" ви напъни.

Може ли този умен човек да ми каже каква е тази партия ВМРО? Каква Вътрешна, каква Македонска организация в 21 век в европейска държава? Но този умен човек дочака да седне на министерско крило и да се уреди за години наред, изпълнявайки поръчките на ДС.

Ей, македонецо от Русе, логично и ти си бил от 80%, щом си сред управляващите днес.

Аз

Бошкеее... Елена Йончева, кинта и дваесе, 40 кила с камерата, трябвало да раздава шамари... Той щял бил... Ехааа... Герой, ръйшли... Защитник се извъдил на Родината, мухляра му... ама по телевизора... Същия долен страхливец, като шефа си.

Йончева поне прави нещо за Бг,какво обаче прави Каракачанов и сие?Да позная ли-едно голямо нищо!

Колкото повече се уяжда във власта, Каракачанов все повече започва да ми заприличвана дебел -дебил.

От всичките глупости, дето е надрънкал става ясно, че най-добре за държавата е Елена Йончева да е там целогодишно и да им бие шамари. Явно другите, дето им е работа да пазят границата не могат да бият шамари, а и не могат да намерят мигрантите.

Шамарите са присъщи за невръстните, уреждащи проблеми помежду им. В по-късна възраст са в речника и практиката на лумпените. А може би и на министри, стремящи се към медийна изява и трупане на червени точки пред електората. Жалко за всички ни, че имаме този 80 % самохвалко за министър. Грозно, Красимире!

Прав си, но в случая това или подобно действие е единственото което би могло да реши проблема. Мигрантите само от това разбират. Всичко друго е "мижи да те лажем"!

Министърът по-добре да каже къде е служил като войник.

Служил е като доносник на ВКР

Аз

Ми някой КЕЧ, къде...

Браво на Елена! Не с епоколеба да лаже истината на тези шопари и простаци с ОГРОООМНА власт.

Тая топка лой трябва да го съдят за подбудителство към саморазправа с побой над мигранти. Плаче за оставка мешката

Покрай тях трябва и теб да ошамарят, за да ти дойде акъла. Веднъж е казал от сума време нещо вярно, а ти вместо да похвалиш това пишеш как ще го сваляш, за да дойдат пак онези които да посрещат мигрантите с хляб и сол.

Хахахаха кое е вярното? Как той "щял" на мястото на една журналистка? Ама от телевизията ли ще им ги раздаде Прасчо, войник не ходил, ама министър на отбраната? Не ставай смешен, Прасчо раздава само "акъл" и оправдания...

Ако някой германски министър се закани да набие и върне мигрант дали ще бъде министър? Не че не го подкрепям, най-добре е още от границата да се връщат, нищо че е незаконно. То и минаването на границата е незаконно. А като си представя, как Елена Йончева раздава шамари на мигрантите или ги тръшва на земята и ги връзва със свински опашки ме напушва смях :).

Не трябва да копираме всичко от Германците. Те не ся външна граница. Ако искат да ги изгонят мигрантите, съвсем законно ще ни ги изпратят при нас. Ние трябва да мислим как да не им позволяваме да припарят дори до нашта територия. Най-добре с ток по оградата и повечко граничари с електрошокове, та никой да не може да прескокне. Само това е спасението.

Представям си как Елена Йончева " ошамарва " мигрантите !!!! :))))))) Боже , Боже , колко мъка има по този свят !!!

НЕРДЕ В М Р О НЕРДЕ РУСЧУК. МИНИСТРЕ Е. ЙОНЧЕВА НЕ Е ГРАНИЧАР..

Този си е просто един диванен патриотар, но по стечение на обстоятелствата придобил власт. Избирателите му наистина са дебили.

оградата попречи само на безплатното преминаване на границата!

И на това не пречи в сегашния си вариант. Който не е решил, той не я е минал.

Та тебе ще те набият и децата мигранти дето са минали пешком, през планини и трудно проходими участъци, не десетки а стотици километри за да стигнат до нашата граница, а ти я можеш , я не, да минеш и километър пеш без да се задъхаш и озориш!!! Когато се заканваш някому то поне си знай възможностите, че резила ти става още по-голям когато хвалбите ти нямат покритие и заплахите ти са само от устата ти, а не от физическите ти възможности!!!

Изглежда въртиш далавера с мигранти!

А ако си мъж и ти стиска ела та да си хванем ръцете и ако устискаш, въпреки годините ми, тогава ще разбереш какъв бизнес въртя! Само знай това, че на моите години мнозина вече ги няма, а аз все още не се отказвам и все още се ползвам от благинките, за мъжете, на живота!

Най-големите шопари в министерствата са министЕра на спорта и министЕра на отбраната.. Правете си изводите.. Бат Бойко поне мачлета рита редовно.

авджийската истина, че около всеки глиган винаги има по някое и друго мърляво мъжкарче дето първо изтичва напред и опитва примамката и ако не знаеш това то и първо отнася бренекето, а глигана ти се изплъзва?!

Леле, ега ти и управляващите! Ако визия, ако акъл, ако приказки! Мъкааааааааааааааааааа българска!

аве тюфлек земи се гръмни

...ОБУВКИТЕ ДА СИ ВЪРЖЕ, ЩЯЛ ДА НАБИЕ НЯКОЙ... ПАЛЯЧО

Много си прав! Така хубаво се е угоил, че ако пробяга 100м без да пукне ще е постижение!

Целта беше да се откраднат поне 100 милиона и ги откраднаха. Това е целта е постигната.

Тоя толуп ни брои за дебили. С шамари щял да ги връща! А що съдихте Перата и плашихте Динко? Ако става с шамари, що похарчихте милиони? Полицаите що не им биха шамари, а ги прибраха да ги хрантутим? В БГ дебилите са министри.

То става, но трябва тихичко. Без публикации в интернет и нашите от прокуратурата да се правят че не виждат нищо. За да не нараняваме крехката душевност на еврогейовете!