България постави на масата искането за 160 млн. евро

България изпрати на ЕК официално искане за спешна финансова помощ за овладяване на миграционния натиск. Искането ще бъде разгледано днес.

Обратно в новината

Коментари - България постави на масата искането за 160 млн. евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Боби му е лесно да комуникира в Братислава щото поназнайва малко руски. Нали е бил отличник, а по негово време руския ни беше като матерен. Колко е полезно човек да е живял и при социализъма !

Бойко едва ли е научил руския и воро на второ в Братислава никой не обича руския от край време...ДА!!! Там трябва да знаеш унгарски.

Само дето братислава не е в унгария и там говорят словашки.

По добре техника и др. че парите ги крадем.

Проблема с икономическите мигранти от Близкия Изток и Африка е фундаментален за Европа.Високия стандарт на европейските страни е застрашен от бързия темп на застаряване на населението на Стария континент.Това в съчетание с ниската раждаемост сред местното население ще доведе до срив в европейските икономики. Решението на проблема е внос на човешки ресурс от страни извън Европа или насърчаване на раждаемостта на европейците.Ако се приеме първия вариант след 20 години в повечето страни в Европа местното население ще е малцинство.Но ако се реалира втория вариант всяко евро семейство да има минимум 3 деца, то тогава има шанс европейците да оцелеят в един свят в който демографския взрив е по страшен от атомния взрив.По добре тези 160 милиона да се усвоят за насърчаване на раждаемостта сред българите, отколкото да се строят общежития за мигранти.Хубаво е ръководителите на държавата по често да дават личен пример, а не само да говорят празни приказки по медиите.Хора правете любов , а не война.

1346 мигранти, които живеят незаконно в импровизирания бежански лагер "Джунглата" край град Кале, са били депортирани тази година, съобщи френското вътрешно министерство. Това е станало с 55 полета, като последният самолет е излетял от Франция за Албания вчера. Френското правителство реши да премахне "Джунглата", но не е определило срок. В лагера продължават да живеят хиляди хора, въпреки че от месец март броят им е намалял наполовина.

Към комунуидите : дрОгари, голям ли е Бойко и колко е голям? Колко ви влезе?

Само два пъти? )))))))))))

Да, наближава двеста кила!

бойко,не съм комуне м /у другото!Тях ги фреждат за шапкари в останките на армията,полицията и ПАБ....та какъв е боко според теб?Комуне или охранена/назобена/ мутра?

ТОКУ ЩО ИЗСЛУШАХ ИЗЯВЛЕНИЯТА ОТ БРАТИСЛАВА, ИЗЛЯЗОХ И С ВСИЧКА СИЛА ИЗВИКАХ, МОНТАФООООООНКЕЕЕ, КУРНЕЕЕЕЕЛИИИИЧЕ, КЪДЕЕЕЕ СИ !!!! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ, КАТО НААКАНА Е СЛЕД ИЗЦЕПКАТА ЗА "ПОЩАЛЬОНА" НА ЕРДОГАН !!!ПФУУУУ, КАКВА ГАДОРИЯ Е ТАЗИ КРАВА !!!

Бате, казва циганката на журналиста, той ми говореше на германски и нищо не му разбрах, но ми обеща 5 хиляди евро, ако се омъжа. Ами сега, когато се роди детето и ти го съди за германски алименти, посъветвал я той. Та и Боби с ЕС обещанията !

идва по страшна напаст от бежнанската - маймунската!! ,,АКО НЯКОГА АТАКАДЖИЙТЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ПЪРВАТА ДЪРЖАВА НА ПАВИАНИТЕ,МАКАЦИТЕ И МАРМОЗЕТКИТЕ В СВЕТА!!!,,

Се сбъдне прогнозата на мутрата от Бургас, Симеонов. Атака, напред за премахване на зависимостта от САЩ, МВФ, НАТО и ЕС. Атака. Гласувайте за ПП Атака.

Вместо да трошат пари за техника, места за настаняване и меки мерки като укрепване на капацитет, е много по-добре да наемат 4000 гранични полицаи за по 1000 лв. заплата, и тези 160 милиона евро ще им стигнат за 5 години!!!

Пари не знам дали ще получим и кога, но мигранти със сигурност в забързани темпове. И ако и когато получим пари, мигрантите ще знаят предварително и вече няма да бързат да бягат в Германия, докато не опоскат всичко.

пари за да строим нови бежански лагери, както плахо изблеяха миналата седмица отговорните държавници ....

тези кинти ще са за 'бежанците' да не са на студено и гладни,за джобни,Бг ще стане буфер/'бежански лагер/ м/у баш 'европейците' и турция

на толкова са му казали най-много , че може да разчита, сега ги изкарва като негово искане. Защо не 150 млн или 200, а 160?!

и в библията го пише: "поискай, и ще ти се даде"!!;) ама боцето малко е поискал бре, трябвало е 1.6 милрд., че да има 160 "милки" заделени като 10% комисионки, за договарянето!!??;))

"Борисов е демонстрирал пред Меркел проблемите с миграционния натиск нагледно - с карта." даже има и видео - у нета: "Павел Воля - Карта России (Урок географии)" в rutube . ru само дето няма превод на индианско наречие...

Само не мога да разбера, защо герберите мучат, че тия пари идват, щото от Европа уважавали Бойко? Тия пари и помощи идват, че да им се намали бежанския товар на самите тях, а не, че умрели от любов към нашия Вожд.

За да разбереш това трябва акъл!

Парите ги нема и нема да ги има. Евреите обещават двусмислено и нищо не дават.

Да ги настаним в празните села за да си решим демографската криза. Трябват ни поне още 300 000 бежанци за да се справим с проблема. ЕС скоро ще дава по 500евро месечно на всяка жена оженила се за бежанец. Заедно всички трябва да се борим с расизма и ксенофобията които тровят обществото ни.

Колкото си тъпа, толкова си и малоумна. Единственото което те спасява е да си просто един прост трол, дето се прави на интересен. Оставям настрала слабоумията за демографската криза. Как ще настаниш някой в чужд имот без разрешението на собственика бе ????

Имотите ще се купят с пари на ЕС. Страната е пълна с обезлюдени села. Ще има програми за интеграция пак финансирани от ЕС. Вие ревнивите расистчета с малките пишоци може да си траете защото друг начин за справяне с демографската криза няма !

твоето чаве за празните села не мисли!Капацитет от твоя ранк трябва акъл на меркелица да дава а ти тук го ръсиш - бегом с козите по ряховските ливада!

тия евреи еврогейове нищо няма дадат

ще дадат. и дупе ще дадат само тия навлеци да не стигнат до техните страни. ще искат да ги регистрираме тук и после те ще ни ги връщат. ще оставят за тях по-кадърните, а изметта ще ни я върнат. това им е целта.

"Досега срещата в Братислава е откровен разговор написа в Туитър малтийският премиер Джоузеф Мускат. Когато разговорите са конструктивни значи нищо не е постигнато, когато са откровени тогава са пълен провал.

Турция иска 6 милярта а Бойко само 160 Милиона?

милярта...научи се да пишеш

А,бе какви са тия 160 млн.евро!Да дадат пари да платим поне половин реактор на руснаците ,че лихвите текат!Или може би трябва да искаме тия пори от американците ,защото те спряха проекта?!

Не лъжете, гадове! Ще получите пари като се задължите не да отблъсквате навлеците, а да ги настанавате удобно на българска земя! Да им строите къщи и убежища! Продажници! Няма ли кой да ви измете от България?!

Няма кой!?Руснаците вече не се интересуват от България-те си имат други грижи и други по-важни за тях задачи!"Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се".Проблемът е,че доста хора в България не разбират ,че са бъдещи удавници!

боико само не ги даваи на шефа на симитли , че бая е..е ще падне

сте толкова фрапиращо неграмотен?

Не закачай човека! То и идола ти пожарникар е много по неграмотен,но ти там си абсолютно мълчалив. Тъповатичко,не смяташ ли?

Не ни трябват никакви пари. Като помощ Меркел да заяви,че вече няма да финнасира паразитизма в ЕС. Това е помощ,а не някакви пари,които се дават,за да се вземат араби,и местните да ги откраднат.

Дали ще получим пари не знам, но искам обвинение и съд за: 1. Политиците, отговорни за разрушаването на кльона по границата ни с Турция. 2. Немските НПО-та, които преди една-две години идваха да ни бутат оградата и правеха демонстрации 3. Росен Плевнелиев, който като Главнокомандващ изрично отказа да прати армията по границата, "за да не дразни неговия приятел Ердоган". 4. Министрите от сегашния кабинет, които така и не казват истинската картина за нашествието на мигрантите - брой хора, локация, изхарчени пари, взети мерки. Без съд и отговорност нищо няма да се промени.

Много интересно! Кой ви каза,че ЕК ще отпусне на България 160 милиона евро? Като стане,ще черпя всички ви с по една виртуална бира.

Почвай... отпуснаха ги.... ВИРТУАЛНО....

Много е добре,България да получи пари от ЕС в тази ситуация.Това,което се пуска в публичното пространство,като число,е адски малко.Скромни сме,един вид,спрямо рисковете и харчовете на българите.Особено,като се има в предвид,колко от сумата,ще бъде окрадена на родна почва. Отново повдигам въпроса за прием в Шенген.Точно СЕГА беше моментът. НО,на бат Бойко,Шенген не му е нужен.Напротив,вреден му е. Шенген,за редовите българи,значи поне липса на граница с Гърция.Директен трафик,без тапи и КПП.Да не е малко!? За бат Ви Боко,означава още повече рестрикции върху каналите му за дрога и контрабанда.

Втори ВИЦ за деня... след ВИЦ-а за престъпник с репутация... Истината е, че както винаги когато винету отива в ЕК, ЕП, ЕЦ... ЕБъ... каза нещо "мъдро"-банкянско за разведряване на обстановка... всички се похилят, потупат го по главичката и го пращат зад фикуса...

БГ в момента е като циганчетата дето просят по пазара-"Бате дай пари за баничка", а после разиграват спечеленото на комар помежду си.

почетен гражданин на Симитли!

Не без основание започнахме да критикуваме Европа за наивност. Но нали точно благодарение на това ние сме сме член на ЕС и можеме "да усвояваме " еврофодовете както си знаем.

До 2020! А след това тиквата ще се скрие като президент.

Каква ти наивност! Всичко е измислено и нагласено. Наивни се оказаха само хората, които скачаха по площадите.

За разходката по Дунава с луксозен кораб се взимат бързо решения, но при кризи ги чакаш с години бюрократите!? Така ли е? Борисов докато чака помощ да взима от излишъка и да действа! Ама явно няма такъв...

Не го пиши с главна буква това ла.но.Едно текме и пайдос.

Ако изобщо му отпуснат някакви пари, те ще са предназначени за строителството на нови бежански центрове. И овцете пак ще викат мощно ура!

Къде е Орешарски да спре бежанците? Ах, да, крие се по входовете. Къде е Мишо Шамара да ни вдъхнови за борба? Ах, в САЩ. За Станишев няма да питам)))

При Ореха се построи повече ограда от колкото при ББ за 2 г. !

И после оградата падна наполовина, щото на Ангел Найденов хората бяха крали ударно и бяха пестили здраво материали. Помним, помним...

Руските помиярчета лаят ли лаят. :)

а ти бягаш ли бягаш от лая

Пак са му нашокали Тиквата, а сега го пробутват като придобивка! Или може би му плащат за услугата...

Така се върши работа - ходиш, тропаш по масата и получаваш. Бат Бойко, за ужас и злоба на руските подлоги, го направи. България ще получи помощ за границата, и то безвъзмездно. А не да вдигаш лозунги от парламентарната трибуна като Нинова, Сидеров и агент Иван - Каракачанов. Българите го виждат и го оценяват, а вие си пишете.

Тва само пред гербавите мурзилки може да мине. Други достатъно тъпи наокло няма.

"укрепване на националния капацитет на България в областта на убежището и миграцията..." Това означава само да ни натикат повече емигранти!! Тиквата пак са го набутали!

По колко евро на приютен имигрант са обещани на мутренската мафия?

Да вържат на границата през 5 метра по едно прасе на верижка, че да могат да се разхождат. Прасетата са любопитни и ще ходят да оглеждат навлеците отблизо. Тогава кръгом и бегом марш, откъдето са дошли.

Абе ще ги изядът.... ако не чуждите, то нашите орки....

Anton

Първата, и всяка една, вълна не трябва да бъде посрещана а отблъсквана!

Гербавите мурзилки да идат в Драгалевци да се помолят на И. Костов да поеме отново държавата и да я сложи в ред, че техния пишман атаман я разсипа, а сега продава остатъците за 160млн. еуро.

и на теб да го напиша, гербав и мурзилка са оксиморон, демек несъвместими, ама трябва повече мозък от тъп ватник, за да го разбереш.

Хайде на бас, че на рапончик и кликата и 320 млн да им дадат, пак няма да има ограда, а навлеците ще са 10х повече!

ами те изобщо нямат намерение да правят ограда. парите, доколкото им останат след някои операции и транзакции, ще бъдат за трайно настаняване на бежанците у нас,

"3.укрепване на националния капацитет на България в областта на убежището и миграцията." - а така!. оОсигурете им условия за живот тук, та да не мръднат. Когато българските пенсионери гладуват и студуват, когато селата умират - не можете да поискате нищо , пък и скапаният европейски съюз не предвижда пари за това. Но за парно на бежанците - може! Бял ден да не видите!

Защо досега никой не коментира някой политик колко милиарда евро да похарчени за икономически мигранти.Колко много неща щяха да се оправят с тези пари.Като гледам как в лагерите по цял ден седят ,се чудя да им дадат по една метла -поне да чистят улиците и да вършат някаква работа.Ако им дадат да вършат някакава работа ,за да си заработват поне храната едва ли щеше да има такъв наплив към западните страни