Брюксел: Няма да финансираме ограда в България

Никаква част от европейското финансиране, осигурено за България миналата седмица, не е насочено към строежа на огради по границата, заяви говорител на ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел: Няма да финансираме ограда в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

80 % от обещаната помощ ще се върне при така наречените дарители(западни фирми, не български!). Другите гойковите ентусиасти разбиващи България ще присвоят. За народа остават скакалците, които ще опоскат недоограбеното от всички досегашни управляващи от така нареченият преход, тласкащ ни все по надълбоко в пропастта.

Е как да дават за ограда, като тя е вече компрометирана и там където я има. Ония я режат, като топъл хляб. Тия само ограда-тип китайска стена може да ги спре и пак не е сигурно, а най-добре ток по оградата или мини до нея. Един, два като дадат фира другите ще спрат. Сегашното положение е като врата у поле.

насра ли ви Брюксел?Без ограда,та да ни завладеят и разкостят талибаните,за да може Запада да се разполага безпрепятствено у нас.....

Dраги сbнародници, цялата тази енергuя тyк отива нахалост !!! я се огледаите кои пали фитила на воината, за да бягат хората от домовете си !!! BоинолUбците си произвеждат орbжие ! Cлед което си "произвeждат" и воина !!! Cледва воина, за да си продадат орbжието и пак да печелят !!!

Това изявление отново показва, чу тук ни лъжат и ни хвърлят прах в очите. А какво да кажем за овчата гордост от постигнатото, на която припяваха масово в последните дни? Значи - пари за нови бежански центрове. Това обяснява всичко.

От известно време се разпространява информация, че в български села край турската граница се заселват турци, на които им се плаща от турската държава, за да се заселват и пребивават в тези села.

Какво се говори, то си е така. Нещо от 25г. любимите ни правителства да са правили за хората???? Нещо да на подобрили живота поне в едно село??? Няма държава, има само правителста- въздух под налягане,

Стига сте наричали "бежанци" незаконно преминалите държавната ни граница хора!

Нагли еврочиновници, които си мислят, че ще са вечни. Толкова скоро ще дойде времето да лапат горещата супа, че няма да имат време да е я подухат.

естествено- ще си финансират техните фирми да ни съветват какво да правим и да си купим с тези пари тяхната техника и оборудване. Но и това е нещо и сме благодарни

Тук ще се изградят лагери и ние ще станем буферна зона.Ето това успя да направи ревливия страхливко бойко.Виж в "усвояването "няма равен.Плака,плака и постигна най лошото за нас,а най доброто за себе си още пари за крадене.

Чета,чета и си представям как ГЕРБ ще се поздравят на предстоящите избори с 11-та победа!Да така ще стане!Не защото ген.Радев не е достоен човек,а само защото е предложен от БСП.Така е!Пожарникар,бивш член на БКП може да е премиер,но летец,безпартиен - не може!Какво толкова критикувате политиката на Борисов?Нима някой ще дръзне да промени нещо?Никога!Ама НИКОГА!!!

"Поради отличното справяне с охраната на границите, Европейската гранична полиция ще стартира за първи път от България на 6-и октомври..........................................................................................ПРОЧИТАЙКИ ТОВА НАПЪЛНЯХ С 2 КИЛА ............... ТО БИВА ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ АМА ГЕРБ НЯМА МЯРКА

БорисОФФ!!! По-мазен лъжец от теб не бил в управлението! Загробихте ни ей, ГРОБари! Никой не остана в милата ни родина. Прогони всички желаещи да правят малък бизнес в България. Целенасочено и с всякакви похвати удуши прохождащите за да останат вашите олигарси! Да има във всеки град по 20-тина баша държащи парите и натискащи заплатите на долу. Така по-лесно се следи, кой си плаща, нали бе, борисОФФ?!? Направихте държава в държавата с тая София а другите в провинцията циганите ги яли, нали? Историята ще те запомни, като най-неграмотният, продажен, некадърен и прост управител на България!

Абе , да питам , защо обкръжението на предатела / премиер/му викат,, падишаха ,, ?Дали по тази логика ,нас електората наричат ,, рая ,, .Питам и отговор не чакам , защото от първия приятел на ерджоган , от от тоя дето НЕ свали даже турските новини от уж нац. тел , от тези които отхвърлиха за ШЕСТИ път внесеното от АТАКА и СИДЕРОВ предложение за признаване геноцидът над българите по време на пет ВЕКОВНОТО турско робство ,тези за които Иван Вазов не е написал ,, Под игото ,, а е ,, Под съвместно съжителство ,, .........нищо добро не може да дойде.

Всичко което е казал Волен Сидеров е станало! Предупреждаваше да се построи ограда по границата преди 3 години,за танкове,за теглените 16 милиарда от тиквенното правителство-че са военен заем,за това че ще станем фронтова държава на нато за война с Русия...всичко се сбъдна!!! Не се бойте, има един голям народ в този свят, пишат с нашите букви, говорят с нашия език, имат остри шашки, винаги са побеждавали , и са наши братя по вяра и по кръв. Дружбата ни е стара ,няма страшно. Няма да ни изоставят те нас и ние тях. Не се бойте. Бог с нами,а ние с братята,пък каквото сабя покаже.

Сорос е дал ясни инструкции на сатанинската си ЕКпасмина.

раздайте на истинските българи оръжие и пиле няма да прехвъркне.

Яснооо, знаем че Брюксел ни дава някакви смешни пари с които да храним тази паплач! Ние сме за тях само обслужващ персонал по трасето! Лицемерна, долна сган!

Значи ще отпускаме финансиране, за да храним "бежанците" , т.е. да насърчаваме бежанското нашествие, но няма да отпускаме средства, за да го спрем! Е, такова лицемерие (разкриващо за какво всъщност иде реч) е за учебниците по история, която бъдещите поколения ще четата и ще се чудят (ако още има хора)!

Ами като ги искате - извозвайте си ги със самолети и хеликоптери. Защо ги оставяте да нахлуват на орди тук? Ние не сме ги канили.

а това е най-важно и не търпи отлагане,искате да ни избиват ислямистите ли ,или сте продали и народа си?

Риторичен въпрос ? Това е по-лошо и от "турското съжителство". Дано не се повтори и баташкото клане.

Риторичен въпрос ? - За продаден народ. Това е по-лошо и от "турското съжителство". Дано не се повтори и баташкото клане.

Риторичен въпрос ? - За продаден народ. Това е по-лошо и от "турското съжителство". Дано не се повтори и баташкото клане.

Не знам дали осъзнавате, но от както почна "бежанската" криза непрекъснато се опитват да ни убедят колко сложно, скъпо и едвали не невъзможно начинание е охраната на границата. И лошото е, че хората се връзват. Истината е, че с днешните технически средства охраната на границата е ЛЕСНО, ЕВТИНО и НАПЪЛНО ОСЪЩЕСТВИМО. Всичко е въпрос на воля и желание. Всяка държава, дори и най-беданата на света има възможност да си опази границата от невъоръжени (засега) нарушители.

Потвърди се факта, мутрата ни е продал, като е предложил миналата година да станем "гореща точка". Отпуснатите пари, не са за борба срещу мигрантския натиск, а за увеличаване капацитета на мигрантските центрове, които да приемат прииждащите и депортираните мигранти от европа. Управляващата ни продажна пасмина, начело с продажната мутра освен че ни направиха най-бедните в европа, са на път да превърнат родината ни в гетото на европа.....

Не на България, не на ББ са дали пари, а на брадатковците, това нека да е ясно! Ние в случая сме само обслужващ персонал! Нещо да им сготвим, да ги полекуваме, да ги пооперем момчетата, зер са се изтощили от нелегалщината.

Каква Само Новина? Че тези Тембели от Бръксел даже "нещастните ни кокошки и криви краставици" Не финансираха. Ама като дойдат тук се спукват да Сърбат Шкембе чорба с домашна ракия. Сега ще ми фъфлят за Стени и Дувари. Трябва Най-Скоро да ИЗБЯГАМЕ от тази Пасмина ЕС. Те ни Докараха Бедност, Те ни докараха и МИГРАНТИТЕ такива ,като Меркел и Оланд. Трябва да се Махаме, като от ЧУМА.

Бибитнатата Тиква взе по-малко пари, отколкото се хвалеше, че е взел. Затова е лъжец! Само дето ги е взел не за охрана на границите, а за да строи лагери за нахлуващата сган, тоест да приеме и държи всички в България! Затова е предател и трябва да бъде публично обесен, а партията му забранена!

Ха така, жалко че Борисов толкова се хвали,че е постигнал нещо. Отново ек го изигра. Парите отиват само за терористите, а за укрепването и сигурността на българската граница и българския народ една кръгла нула, каквито са всички управляващи тук,

КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ГОСПОДИН БОРИСОВ ?

Та да си поговорим за продажбата на България!

Aз живея с мизерната си булгаристанска пенсuя по-зле от беjaнец !!! има ли мислещи yправляващи в булгаристан ??? Hямам дyми !!!

Брюксел: Няма да финансираме ограда в България а ще финансираме найо-големият мигранстки лагер в света който ще е в границите на България.

" отпуснатите на нашата страна 108 милиона евро са от фондовете за спешни нужди по бюджетите на ЕС за миграция и убежище, както и за вътрешна сигурност. " ... , което означава със сигурност, че сме вече буферна зона - да приемаме всички емигранти, а не да се дострои граничната ограда за да не влизат, ... т.е. ББ ни заблуждава за какво са отпуснатите средства на Б-я.

ДОЛУ ГЕРБ И БОЙКО - ДОЛУУУУ

Правилно ли разбирам? БЕжанците бягат от война и казват че тук в Велика България не се живее, държим ги на сила едва ли не ? Бойко срям нямашли ? ходиш за бежанци пари да турсиш, а за здравето на хората дали живота си за страната не мърдаш и пръст. Българи умират всеки ден по елементарни причини за света! Не знам кое е по страшно , очевадното истребление или умишленото заселване на хора който ще усложнят така тежкия вече животец! толкова ли сме глупави ?

КВО ИЗЛЕЗЕ - 160 МИЛИОНА СА ТОЧНО ЗА ЦЕНТРОВЕ И КРАДЕНЕ ................БОКО ПАК ИЗБИ РИБАТА

Борисов трявба да отиде на границата.Той да я пази. Долен продажник. Пак извъртя нещата . Изглежда яко го притискат да дадем без бой държавата си на тези друговерци.Не знам що за временни лагери мислят да изграждат , но тава е гавра с народа. Те ще останат тук и ще ни превземат. И на вскичкото отгоре не пазят нас от тях , а обратното пазят тях от нас. Егати държавата !Защо той се съграсява от името на народа да допуска тези-икономически емигранти , а не бежанци да остават по какъвто и да е начин тук?Той си е добре около него само охрана и в Банкя едвали има и един бежанец .А хората в градовете и селата къдети ги има и ще ги има кой ще им осигури спокойствие и нормален жинот. Кой ще гарантира ,че тези "бежанци"няма да ни изколят, убият или вризят? Веднъж влезли тук или върнати тук те си остават наши е това е истината и не им стиска да го кажат за да се вдигнем и да им покажем / на ЕВропа/ ,че не сме забравили историята си -500 чужда вяра и робство.Да си ходят при Меркел тя си ги иска и да ги прибира. Ние сме бедни и последна дупка на кавала.Дано го разберат бързо и сами да се махнат.

парите са за мамбо Сутрин голяма милка и малка милка с конфитюр и масълце в 10 часа втора закуска ,на обед първо, второ, трето и четвърто в 3,30 втора закуска а вечерята се ограничава до първо, второ и трето Кухните и столовите са оборудвани като в петзвезден хотел и ако ,,,гостите,,,не серяха и пикаеха право по кишетата на столовата човек може да се заблуди къде се намира Да не говоря за матраците ТЕТ аз не съм спал на такъв Казват че хубаво бършели мазни ръце от манджата която се консумирала с ръчички, поради културните различия

А много от нашите пенсионери /и не само/ ровят в кофите за смет!!!!

Берто ти пък откъде са взе?? бат Боко взе парата и сега той кара влака-да го духаш италианска уруспи .През италия с милиони африканци прекарвате ама тука не ги щем. Ще стрим каквото си искаме и за свински опашки може да ги изхарчим.бат Боко я опраскай таз мургава Наташа.

""""Никаква част от европейското финансиране, осигурено за България миналата седмица, не е насочено към строежа на огради по границата, заяви говорител на ЕК. Наташа Берто уточни, че отпуснатите на нашата страна 108 милиона евро са от фондовете за спешни нужди по бюджетите на ЕС за миграция и убежище, както и за вътрешна сигурност. Средствата са предназначени за охрана на границите, техническо оборудване, както и за изграждането на приемни центрове, добави Берто"""Колко откровенно.От тук могат да се направят няколко извода :Първо ви даваме пари ,за да закупуване на техника произведена от западните страни като инфоред оптически и теле системи , защото вие в неолибералния си план разрушихте Оптикоелектрон Панагюрище,закрихте института по специална оптика и института по специална електроника,второ така подпомагате западната помишленост,трето плащаме да строите лагери на ваша територия , нали за това ви приехме в ЕС.Плащаме да да бъдете сива зона за задържане на нежелани пришълци в ЕС

АКО ИЗЧЕЗНАТ САМО ДВАМА ПРОДАЖНИЦИ ОТ ЕВРОПА НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ МНОГО БЪРЗО. ТИКВАР И УРОСПИЯ

"Поради отличното справяне с охраната на границите, Европейската гранична полиция ще стартира за първи път от България на 6-и октомври. В Братислава държавните лидери показаха единодушие и категоричност, че външните граници трябва да се охраняват строго и на всички гранични държави трябва да се помогне", бил написал премиерът ББ от Братислава

Откровен или прост е Борисов? Още в Братислава каза, че с парите ще охраняваме Сърбия и Румъния. Че е продажник е ясно.

Явно е, че трябва сами да се оправяме. Ликвидирайте ги на място, а ако имате възможности доставяйте остатъците като храна за прасета и кучета. Ако не компостирайте, то се видя, че насила ни съсипват държавата.

Тоя снизан дъртофелник Юнкер заяви пред всички, че 160-те милиона били за охрана на границата! Сега се оказва, че били за строеж на къщички за главорезите и за тяхното изхранване. Даже имат наглостта да ни забраняват да строим огради на собствената си територия! Долни лицемери и лъжци, това е ЕС.

отказаха да гласуват за обща конституция, но създават (ФБР) Каро почват от България, само че новината ти я представят второстепенна, а реално тя е важната

Ние пък няма да финансираме брюксел и сме квит.

Изграждане на центрове ли ? За храна и лекарства? Взимайте си тая сган и парите и се разкарайте от нашата страна. Никой не я иска тая измет мръсна .

ТИЯ ПАК МЕ ИЗЛЪГАХА. ОБЕЩАХА МИ 160 МЛ, ПЪК ДАВАТ 12................

,я чети бе!

с парите които дойдат като ни купят руснаците ще си построим ограда .. От двете страни на оградата ще се зъбят руските и турските сили, а ние ще им продаваме ракия и водка ..