Шефът на Гранична полиция Милен Пенев е отстранен

Директорът на Главна дирекция "Гранична полиция" Милен Пенев е освободен от работа. На негово място е назначен главен комисар Антонио Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Гранична полиция Милен Пенев е отстранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИХОМЪЛКОМ НАВСЯКЪДЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ МИЛИЦИОЕРИ ОТ СОФИЯ - ОТ ВЕРНИТЕ НА СИК ..... ... ДА СТЕ ВИДЕЛИ МВР СОФИЯ ДА ЗАЛОВИ НЯКОЙ ОТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА МАФИОТСКИТЕ УБИЙСТВА ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ ?????

Объркан народ! Къде са митничарите, къде са граничните полицаи.....Кой знае и кой не знае,седнал карти да играе.

и като са го уволнили от митниците защо го слагат отново на отговорен пост на аерогарата в софия - това един вид "заслужена почивка" ли е или както казва народът ни "изписаха му веждите, вместо да му избодат очите"

Или си се почнал много отрано или си много объркан човек!!! Разлика между гранична полиция и митница правиш ли??? Ако не - спирам дотук!!!

този уволнен от гранични, онзи арестуван от гранични. Колкото повече разкрития толкова мамин Ваньо Танев е по непоклатим. Ей, това любимците храненици на Борисов нямат срок на годност..

pompai

Бойко направо режи живо месо ,ако искаш да те помнят ,като баща на демокрацията след 1000 години.

"Родната полиция ни пази" Те не са гранични полицаи... те са гранични търговци..

Режи Бойко народа е с теб.

не е нужно да пишеш три поста един след друг. Гнила работа са хората по границата на бат ти Бойко, ама той си ги пази. Все пак партийната каса трябва да се пълни.

Борисов е изплашен и паникьосан!Просто не знае какво да направи и да се спаси!Хаотични и прибързани действия на ошашавен човек с цялата власт в ръцете си,скоро ще му бъде потърсена отговорност !

Бойко действа като патриоти държавник , БРАВО!

pompai

Бойко изчисти дознателите и намери честни.После, Прокурори и те така. И когато България я осъдят в европа да се търси сметка на съдията.

Искаме да виждаме уволнени митничари, съдии, прокурори, данъчни.ИСКАМЕ НАЙ-ПОСЛЕ СПРАВЕДЛИВОСТ.

Затова народа гласува за ГЕРБ, защото има някаква справедливост.При БСП и ДПС е пълна анархия и кражба.

ПРЕДЛАГАМ:ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ 20-50Г. ДА МИНАВАТ ПРЕЗ МИТНИЦИТЕ ЗА ПО ШЕСТ МЕСЕЦА,КАТО МИТНИЧАРИ БЕЗ УВОЛНЕНИЯ И ВКАРВАНЕ В ЗАТВОР ЗА 10Г.НАРОДА НИ ЩЕ ИМА ГОЛЯМ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ.КАКТО Е ПРИ ПОЛИТИЦИТЕ,КРАДАТ И НИКОЙ НЕ ИМ ТЪРСИ СМЕТКА!ПОМИСЛЕТЕ!?!?!

В България няма справедливост. Този е миллионер от държавни пари.

Пука му на Пенев,той е вече милионер защото задържал доста и не се отчитал.

Т. Живков репродуцира себе си. Но, както знаем, във всяко изкуство репродукцията в някаква степен е подигравка с оригинала. Същото наблюдаваме и днес. Простащината на Борисов и обкръжението му е реплика на простащината на Живков и неговото обкръжение. Смешна реплика, която показва как бившият комунист Борисов се превръща в предводител на дясното, а левите комунисти се предвождат от олигарси.

Ами намери някой по-свестен бе, приятел, но който да и да вземе над 25% на избори. Иначе само с омраза като твоята не става..

Снимката е култова просто тоя или е от другия бряг или харесва дечица или и двете хахахахаха

А на бас, че новият е същия мульо.

Ами трябва чистка, да. Но е нужен и бой, защото те от друго не разбират. Като хипнотизирани са от възможността да прибират пари.

pompai

В тази разпасана държава се радвайте на Бойко,че аз растрел за нарушителите и спестявам милиарди.

Гениална мисъл, изказана в стил ББ.

pompai

Тази мисъл- другаде вече са терористи.Кой ги създава терористите бре ? Сомалия ли?

Рапончо ги назначава.... после не снасят достатъчно в черната му касичка и ... през 6 месеца - нова калинка на хранилката! А, какво стана с онези 16 милиарда, или отдавна си ги разпредели мутренската клоака?!

Те ТИЯ 16 млд ИЗОБЩО няма да стигат България ... те отдавна са разпределени ... без НАС но за сметка на НАС ...

Борецът Борисов по мутренски действа!Къде е Алексей да го бушонира и от другата страна!

А пък генерал Симеон Симеонов, стана редник,...ЕНИЧАР в ДПС.

ВСИЧКО в България започва с плашене, продължава с объркване, после преминава през наказване на невинните и приключва с награждаване на неучаствалите.

"Гоним милиард и 500-600 милиона. Всеки, който ми пречи на това, съдбата му е такава"-само преди година ББ беше начело на д-вата.Говори така, сякаш не е управлявал въобще.Щом сега се е стегнал,излиза че цели 4 г. контрабандата е вървяла с пълна сила и парите са се отчислявали на правилните хора.Но късата памет на голяма част от българите доведе до новото му преизбиране-още 4 г. да ни облъчва с простотията до пълната и победа.

Като гледам как вървят нещата в държавата, начело с ББ, скоро и българите ще започнат да гласуват за тоя, дето им е купил кебапчетата и бирата!

Че нали и Бобо щупува кебапчета и бира, че дори и футбол рита.

И аз гоня едни милиарди, но много бързи, бе, ма.ка им? Нямат стигане! Ама и аз не уволнявам никой за това, че съм недостатъчно бърз или хитър да ги хвана! Явно ББ не иска да гони, а иска да му ги носят, защото май досега са ги носили на друг!

вместо да ги уволняват, по-добре да ги пенсионират навреме, без право на оставане в "редовете" на гранична полиция... на 42 години, ако имат стажа дотогава... или веднага, когато го имат, защото много се oядоха!

Тия юнаци ги освобождават, не че съкращават щат, а защото са носили паричките на "неправилния човек"! Но вместо да ги изхвърлят като парцали от системата, защото са престъпници, те ще им изплатят компенсации, и то не малки! Като резултат -парите в хазната пак ще са по-малко, само дето ще се вдигне малко пушилка, докато се пренастрои паричният поток в "правилното" русло и останалите митничарчета не започнат да целуват "правилния зад.ик"!

Правилно е уволнен началника. За да се получат тези криминални деяния от митничари и граничари е резултат от занемарена агентурно-оперативна работа на граничните пунктове. Къде са му оперативните работници???

Аз пък не мога да разбера кой нормален човек с пълна връзка с главния си ще пуши контрабадни цигари, които не се знае нито как, нито от какво са произведени, и ще рискува не само здравето си, но и живота си да ги пуши????? Ако пушех, бих предпочел да изпуша 4-5 цигари с бандерол, вместо 1 кутия с неизвестно съдържание.

Като даваш по 10лв. на ден за 2 кутии неминуемо си задаваш въпроса - за чий * плащам всеки ден по 8 лв. акциз на държавата? Да не говорим за горивата и алкохола, или съдебната система. Криво разбрана цивили-ли-за... сори, справедливост. И накрая си задаваш въпроса отде единици хора правят милиарди и притежават света?

Че що трябва да пушиш 2 кутии и да пълниш джоба на някой трафикант или на държавата???? Тряя си много тъп да си плащаш да се тровиш.

Ами пушачите не са нормални хора, брат, те са зависими. А зависимия човек въпреки, че не си го признава е готов на всичко за да задоволи обсесията си. Това е истината. Не удържат на цигарите, а се борят за узаконяване на марихуаната.

По теорията на системите класиката сочи, че политическата система на една държава създава своите под-системи съдебна, образователна, здравна и др., и под-под-системи митническа, проверителна, инспектираща и др. След като в политическата ни БГ-система има системна грешка (т.е. в хард диска на тези, които си я избират), защо се кефим, когато матрапазите на политическата система арестуват няколко дребни чиновници от под-под-под системите? И след като се сменят кормчиите, уволнените се връщат там, където са навредили не на държавата, а на системата? В конкретния случай считам, че става въпрос за една поредна битка между едни тъпи меринджеи, менажиращи тъпата ни политическа система.

Каква прозорливост само....ти си направо "гениален аналитичен меринджей".......системата,държавата,хард диска....изобщо някаква връзка можеш ли да направиш или само драскаш чути неща от по-младите??

думи е искал да каже, че когато цялата верига е дефектна, не може сменяйки едно звено, да се опорави веригата., Т.е. веригата е толкова здрава, колкото най-слабото звено (както гласи една класическа мисъл). В нашия случай обаче нер щата са още по-... Например съдебната с/ма се държи така, все едно не е функция от съществуването на държавата, а държавата е функция от с/мата.

министърка да ни запознае с днешните решения на БОКО ВЕЛИКИ има ли, ве?

ПЛЕШИВ Е КАТО ЛИДЕР НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ :D

Гоним милиард и 500-600 милиона. Всеки, който ми пречи на това, съдбата му е такава.Точно и ясно, така трябва.Няма контрабанда няма тъп пън.

щото сега тези 1-1,5 милиарда отиват в други джобове не в моя и това ме ядосва страшно......

Наблюдавам комуноидите тук на които акъла им е само в далаверата,кражбата и лъжата.....това ви научи "социализъмът"......за това все ще сте бедни,прецакани и храчещи по всичко

Когато спре НАПЛИВЪТ за митничари ,то тогава нещата ще потръгнат.... Само от една смяна,се прави къща на един кат.

" Гоним милиард и 500-600 милиона. Всеки, който ми пречи на това, съдбата му е такава". Колос е Борисов, безспорно.

Да сте виждали митничар да пуши цигари с бандерол?

A да сте виждали митничари да купуват цигари, пък било то и без бандерол???:)))

Като му гледам снимката на този, виждам че се касае до един самовлюбен нарцис, който се е интересувал само от дебелите пачки и от нищо друго.

Много нагла мутра, ужас!

По тази логика, като погледнеш снимките в личните карти, 99% ще ти изглеждат точно такива

А бе, тези началници да не са от един клан: Захаринчо,Миленчо, Шекерчо, Любенчо - и все Пенови, Пеневи и т.н.? Сладки имена на мили хора! На всички помагат и никого не закачат! За сметка на българите...

ЧИСТИ БОРИСОВ, ЧИСТИ.ИМА ОЩЕ МНОГО ЗА ЧИСТЕНЕ.

Да не е взел да бърше огледалото ?

Борисов чистел мафиотите?????????????? Абе ти наред ли си с главата ?????Май не си защото точно Борисов е най-големия мафиот в България......

???

Трябва силна ръка за да се стегнат! Но за съжаление - армията я няма!

Шенген през крив макарон...

Шенген ,през Турция ,а след това и през Румъния...

И преходът ,...завРъши.