Бури с градушки в Пловдивско и Ямболско, мълния запали къща

Силна буря с гръмотевици връхлетя Пловдивско. Порой и градушка имаше в Ямболска област. Мълния порази къща в Първенец.

Обратно в новината

Коментари - Бури с градушки в Пловдивско и Ямболско, мълния запали къща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си ненормален и акъла ти да е заврян в здника,за да сложиш"-" на коментар за стихийно бедствие.

Но има хора, които явно това обичат да правят. Да щракат минусите независимо какво е написано... Трябва да пазим природата, но ние не го правим. Много хора не вярват. Климатът се променя, сезоните... всичко!

А някои държави в Западна Европа се подготвят за тази смяна на климата от повече от десет години.

Тъкмо изродите с черните коли са карали по-бавно по околовръстното и по Асеновградско шосе, че там има знаци 60 и 80 км. ,а тъпите копелета карат с по 150 , и нито знаци ги интересуват, още по-малко -маркировка!!! После защо имало катастрофи- защото на пътя само изроди и тъпи копелета карат БМВ-та и Мерцедеси и избиват комплекси, изпредварвайки някой човечец с Рено например !!!

Градушката която ни удари на пътя Асеновград- Пловдив си беше доста едра .Изсипа се в участъка Долни воден - КЦМ Има доста изпочупени дървета . Беше придружена с много силен вятър и дъжд.Ще има доста пострадали автомобили.Тези които успяха да се скрият в бензиностанцийте са ок но на пътя си беше страшно.Ние се разминахме с няколко дупки по автомобила.Странното е че когато беше най силна бурята тогава се опитваха да стрелят по градоносният облак въпреки че той сибеше надвиснал над този участък от обяд...... сигурно са се молили да се размине знам ли ? Що да стрелят превантивно ...да хабят ракети ... безотговорно .....

Беше ужастно! Едва се спасихме. Добре че беше жълт код ако беше оранжев щеше да е още по-страшно!