Градоначалникът на Монтана стана Кмет на годината

В раздел "Малка община" приза взе управляващият Сливница, а в "Средна община" този на Горна Оряховица, любимец на гражданите е Живко Тодоров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е Прокуратурата да се самосезира за далаверата с тази фалшива измислена награда. Въпросните кметове си плащат яко на година на тоз мишок Томов за да им прави ореоли. 1. Да се провери начина на гласуване и дали изобщо има такова. 2. Да се провери. каква сума отделят годишно общините на наградените кметове. 3. Да се направи проверка на всичките години с тези награди - едни и същи кметове. Няма никакви критерии ...... ПЕЧЕЛИ ОБЩИНАТА, КОЯТО СИ ПЛАЩА НА ВЪПРОСНИЯ БОЯН ТОМОВ. ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА !!!

Дет съ вика, пак тиквенски изцепки! Сиреч, изборна пропаганда! Но нещо не е наред щом шефа на шайката бай хой го няма!

Вдигнал кръвно че фандък не е призор въпреки гербераското нашествие....

Поредните герберски предизборни изцепки!

3 години Стара Загора стой разкопана и прашна защото кмета на Стара Загора, Живко Тодоров и фирмата на неговата майка правят ремонта, въпреки че нищо не разбират от това. И този нещастник и доказан крадец пак е номиниран за кмет на годината. Нека се досетя защо? Защо е член на изпълнителното бюро на ГЕРБ ! Познах ли ? Къде е другият нещастник...кмета на Бургас ? Николов

Щом се показват тези изтъпанени селски първенци, а се крие, че Висшият адвокатски съвет започва да се занимава сполитика, въпреки че е ясно, че се състои от отявлени комунисти, значи има нещо наистина изтрещяло поначало в територията. Щом комунистите от ВАС застават против Гешев , значи трябва да бъде избран. Общо взето адвокатите защитават частен интерес, а в случая московския и затова не трябва да им се дава нито миг кредит на доверие.

Пак ли да се учите, бре? Градоначалник е руска дума, а и понятие от крепостните времена. Че и с друго значение - началник на полицията. А кмет си е кмет. Абе, кой ви е учил, та де що има възможност за нещо тъпо, първи сте да го лапнете?

ЙК

Нямя да се научат никога. Това не е приоритет за тях, по-важно им е да звучи гръмко и "купешки" а не че пишат глупости и не знаят значението на много думи. Например все по-често употребяват израза "към момента" което е пълна тъпотия, към е предлог, който се използва за посока или принадлежност.

Кмет на БСП няма, а? Ми те нямат кметове..

Гнусарите на БСП умират от мъка

В България няма понятието градоначалник. Това е били по време на руската окупация след руско-турската война 1877-78 година. Тогава е имало руско управление. В царство България е нямало градоначалник, няма и сега. Тъпите журналя, за да се покажат си измислят глупости и мечтаят за крепостното право, когато е имало такова звание.

А по време на турското РОБСТВО в България имало ЗЕМЕСПОДЕЛЯНЕ... Така пишат грантовите малоумници...

Пир по време на чума - 1/2-а от общините са затънали в дългове. МФ: Общинският дълг и общинските гаранции към 30 юни възлизат на 1. 39 млрд. лв...

Герб убива вашето бъдеще! На вас, на вашите деца, на вашите внуци и на вашите правнуци!

Пародия на нагласени конкурси за кметове издигнати от ГЕРБ, братята роми пак ще го изберат! Като ги избират тези успешни кметове защо никой не иска от тях да покажат колко дългове са натрупали и колко общинска собственост са съсипали и дарили. Ще гледа общината безвъзмездно отново кучетата на Бойко.

Това ли е общинската администрация, която сляпо гласува само за т.н. "герб"? И я плашат, че като дойдат на власт комунистите, тия ще станат безработни? Те ще станат безработни и без намесата на комунистите!

Идилична картина - "Пеца Мафията награждава отбрани айдуци" Понеже монтанския кмет го припознаха за идващите избори, получава награда. Преди 7-8г. Искра Фидосова го беше обявила за враг номер 1 на партията и народа :)

Хубав кмет е кмет на ГЕРБ! Само ГЕРБ!

Спокойно бе кореняк софиянци, живеете в най-хубавата кочина в България! Стига сте завиждали.

Помнвите ли Бареков и лайната? Е, това беше Кметът на годината Златко Живков!

Този ще стане кметица през 2020 , в Затвора при Бай Ставри .

Време е Прокуратурата да се самосезира за далаверата с тази фалшива измислена награда. Въпросните кметове си плащат яко на година на тоз мишок Томов за да им прави ореоли. 1. Да се провери начина на гласуване и дали изобщо има такова. 2. Да се провери. каква сума отделят годишно общините на наградените кметове. 3. Да се направи проверка на всичките години с тези награди - едни и същи кметове. Няма никакви критерии ...... ПЕЧЕЛИ ОБЩИНАТА, КОЯТО СИ ПЛАЩА НА ВЪПРОСНИЯ БОЯН ТОМОВ. ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА !!!

лиже най добре? открай време в това село са подлоги на властта. Едно време се сложиха на Фериднанд и взехаимето му за да сикръстят селото. После сеподлагаха на комуниститите ивзехакомунистическоиме... няма да се учудя ако сега пак сисменят името с "актуално" спрямо властта. Открай време си е така в Кутловица.

Пропускате! - предложение за издигане кандидатурата на Владимир Живков за народен представител от Михайловград. - Приемане името на хамерикански щат за име на "града". "... ЕХ ВИЕ МОИ ПАРТИИ ЛЮБИМИ АЗ ЩЕ БЪДА С ТАЗ КОЯТО Е НА ВЛАСТ!..." НЛО- около 1992г.

реклама на ГРОБ! я кажете сега за усвояването на еврофондовете и уреждането на нашите хора!

Всъщност Монтана е един доста зелен и приятен град още от соца. Заслугата на кмета, обаче, е минимална и проформа

Монтана - "приятен град"?! Ти живял ли си изобщо сред "туземците" там? Честно, подобен тип кофти хора рядко се среща из България.

няма по диви селтаци от тези в монтана...простииии и глупави

В последните 20г. да те наградят в България е срамно. Всичко е извратено...То всъщност не само в България е така...

Е няма да е провинциалистката - Йордечка Фандъкова!

ГЕРБ унищожава икономиката е провинцията. Унищожава животновъдството. Унищожава и земеделието. Така стотици хиляди бягат в София , Пловдив и Варна. Там фирмите на ГЕРБ им отдават жилища по 1500-2300 евро за квадрат. Така и заплатите падат. Много народ,работа малко. На 25.10 срещу Герб

на коя година няма значение да кажем на Нова година

Градоначалник не ми звучи като кмет, който е изборна длъжност, а като областен управител, който се назначава, но все тая. Какво значи не приемам нито едно, да продължи, писна ми вече нито пиша нито чета .....

Златко,това ти е последния мандат мишок.И ти се продаде за парички.

tonk11

Уплаши го Този кой ще му е? 5 или 6?

"в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg." - о, май год!Престижна награда, сериозна работа!Бравос!

При всички положения тия тримата са работили здраво, а не само на много приказки. Те едва ли са като Приказния Водопад Мая.

Да се чуди като е толкова хубавов Монтана защо в София има толкова много коли с М на номерата си

В София са по работа.

Не бе, София е най-хубавото град! Живей си в кочината и си мечтай.

Отишле са до градо ! Да си купат галоше. :-)))

Да ама данъците за колите си ги плащат в Монтана а в София само разбиват улиците и замърсяват въздуха без да дават лев в столична:(((((

Ахх монтана най-хубавия град.......след кв.Христо Ботев в София

да не забравяме Перник и Враца особено......

Наградата не е за най-хубав град,чети внимателно.

Много внимателно прочетох за Монтана и за Горно Оряховица става въпрос.