17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товарищи Ватники, само малка Ю. Корея, по територия колкото България.....има приходи от икономическа дейност колкото вашата Самая большая и "непобедимая" Матушка. Къде сте ръгнали да тролите, бе?! При това Ю. Корея не изнася нито грам суровини. Целият приход на Ю. Корея е от ПРИНАДЕНА СТОЙНОСТ във формулата на Товърищ Маркс: Пари -стока-пари прим. Първо си прочетете "Капиталът" и тогава тролейбусвайте, мать вашу!

Със съжаление научавам че Бг е наи зависима от Русия и енергиино и всякак,В цял свят само Украина е толкова зависима.Даже Латвия Литва и Естония не са толкова зависими от Ру.От цвл свят българите наи много харесват Рашка говняшка особено пенсионерите.Говори се за силно руско влиание във Франция Австриа Скандинавия и дори Гърция.Склонна съм да мисля че германия предпочита русия пред Америка което е ужасно за целия ЕС

Ботоксираното жуже, кога ще разбере, че трябва да се страхува от Китай, а не от САЩ. Ноооо за впиянченото население на раша Америка е големия враг от край време.

Русия и Китай са съюзници срещу САЩ! Заедно правят военните учения.

Кой се грижи за психическото здраве на Байдън?

Няма нищо по отвратително от това да видите на Солунска улица мъртво пияни американски войници от Шести флот паднали на земята и въргалящи се в собствените си изпражнения...

има, съвкупляващи се пияни американски войници-джендъри

кога Света ще признае официално геноцид на Индианския Народ ???

"Вашингтон остава привързан към намаляването на риска от въоръжен конфликт и на заплахата от ядрена война, посочва още ведомството." Затова постоянно трупа войски около границите на Русия и с васалите си прави учение след учение. За да е по мирно, де. А, и обвинява руснаците, че правят учения, на собствената си територия.

САЩ партньори нямат, имат само противници и васали.

Прав е Путин, но да не забравя,че Русия е враг на целия цивилизован свят....

Според мене работата на разузнавателните служби е да информират президента какво са разкрили, когато президентът информира разузнавателните служби какво да разкрият ... това много прилича на иракските химически оръжия както и директивите на партията.

Пипин Къси така си е повярвал, че е смешен с изявленията си. Пък тоя Песъчния направо се е оакал пред началника си - Раша била най-голямата ядрена сила!!!!!!!! АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХААААААА откога бе, капустин? Бе много водка, много пиян като руснак си бил да ги приказваш тия лъжи бе! Вярно са им го казали на ушанките - московската кочина е бензиностанция с ракети, ядрени ракети. друго няма.

Те са бензиностанция с ракети колкото ти си 2 уши и гъ3!

ама много си проЗд бе чоУек.

2021-07-28 21:57:58 ... (нерегистриран) Всички освен ФАЩ! ---- РЕАЛНО САМО САЩ И ОСТРОВА СА ИМ ПАРТНЬОРИ И "БРАТУШКИ" ! ДА ЗНАМ, ЧЕ ЗВУЧИ ЕРЕТИЧНО, НО ТОВА Е ИСТИНАТА! НЕ РОБУВАЙТЕ НА ДОГМИ ... ЧРЕЗ ТЯХ ВИ УПРАВЛЯВАТ ! ЕВРОПА НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ Е БИЛА "БРАТУШКА" НА МОСКАЛА, А МОСКАЛА ВИНАГИ Е БИЛ НЕЙН ВРАГ! КОЙ СПАСЯВА ДВА ПЪТИ МОСКАЛА ОТ ПОГРОМ ОТ ЕВРОПА ? АМИ ТОЧНО ТАКА - ДВЕТЕ БРАТЧЕТА - ОСТРОВЧЕТО И НЕГОВАТА ГОЛЯМА КОЛОНИЯ ! И НИКОЙ ДРУГ ! И НЕ ЕВРОПА НЕ МОЖЕ БЕЗ МОСКАЛА ... МОСКАЛА НЕ БОЖЕ БЕЗ ЕВРОПА - ЖИВ УМРЯЛ Е БЕЗ НЕЯ !

Всички мразят рашка говняшка от сърце и затова рашкая сволоч страда и избива комплекси по чуждите форуми :)))

Напротив, ето ние натовците обичаме Русия

А а а Появи се вече айде сега на пързалката да изкараш някоя и друга стотинка глупако

кои всички? освен простите джендъри други няма

а що всички. Ти я мразиш, щото ти плаща англосакския център за психологически операции, където работиш. като спрат да ти плащат, ще видим тогава кой колко мразиш. Ма много си тъпа.

Русия никому не нужна.А реалната им мощ е една рекета изстреляна от Каспийско море и улучила Сирия - 182 хиляди квадратни километра.

Искам, Павли да ми хапе лявото зърно, докато Щерю ми облизва мъдете. Много ще се изкрфя!

Недей ги възбужда че ще напуснат централата на лгбт за да те търсят

Кои всъщност са партньори на Рассия?

Всички освен ФАЩ!

Гоем смех.

До "ха ха"....учи български! Полезно е!

Пичове, Павли - плашипутарника и Щерю - тъпото, са на смяна. Не се учудвайте, ако има тъпи коментари. Ще им го простим.

Американци и партньори. Това е пълен абсурт.

По-гадна, ужасяваща, долна, низка, мерзка руска, антизападна ФЕОДАЛНА пропаганда не бях виждал!!! Отвратен съм!!! Никога повече Русия!!! Никога руският АД да не се стоварва върху Майка България, и всички други свободни народи!!!

МОЖЕ ДА КАЖЕШ НА НЕЩО, КОЯТО Е БИЛО ПРИКЛЮЧИЛО ... АМА ТВА ТУКА РОБСТВО Е ВЕЧЕ 143 ГОДИНИ ...МАСА НАРОД БЕШЕ УТРЕПАН ПО ЛАГЕРИТЕ САМО ЗА 45 ГОДИНИ И СЕГА ВИЖДАМ, ЧЕ ТИЯ ВРЕМЕНА СЕ ЗАВРЪЩАТ ....

Дано се върнат, че много измет плаче да ходи по лагерите.

Моля те, самоубий се и ни спести тъпотията, която ръсиш.

С огледалото ли си говориш бляд ?

А има ли големи руски фабрики за тролове?За 2 минути можели да пращат мильони съобшения за манипулиране.Има ли руска пропаганда и злонамерена намеса към запада?

Странна американска логика:Русия работела за нови компютърни атаки за предстоящите избори в САЩ??? АМИ РАБОТЕТЕ И ВИЕ ЗА ДА ПОВЛИЯЕТЕ НА ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ. НЕ МОЖЕТЕ?!?! НАЛИ СТЕ НАЙ-МОГЪЩАТА ХАЙТЕК ДЪРЖАВА...ИЛИ НЕ СТЕ??? СЕГА ЯСНА ЛИ ВИЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЕЗОГЛЕДНАТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ И АВТОКРАТИЧНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА РУСИЯ

Ти си болен. Оди се прегледай. Искрени съболезнования! Дано оздравееш скоро! Успех! Не губи кураж! Ние докторите сме с тебе! Подкрепяме те! Ще оздравееш! Само ако си пиеш хапчетата! Иначе... лошо, Седларов...

Руското ежедневие https://www.youtube.com/watch?v=6i52Y8j-yZk

Американците удариха Русия с атомна бомба! Войната започна?

Че на кой му пука за Клутин(даже името в САЩ не му знаят на джуджето ) и за руската кочина..ха.ха Какъв партньор или враг може да бъде тази сибирска Нигерия.ха.ха

Ма, бая дебили има тука, да праскат на Щурката +чета!?

След като около 1000000 руснаци се изсипаха в Бг много от тях си накупиха имоти тук не виждам някакво добро влиание да оказват няма да влизам в подобности.Особено за така рекламираните им сабакита,на запад няма реклами има затвор за притежателите на големи псета.Вярно ли е че са влизали в украинските домове събирали са цели семеиства в един ъгъл и са ги коляли..избивали

"Със съжаления трябва да отбележим, че Съединените щати не са партньори, а противници на Русия" Аааа, не бе ! Не са ! Защато РФ е добронамерена, мирна и демократична държава. Без претенции към териториите на съседите си ! Белые и пушистие ! Лайнари !

смешно е, разбира се! другарят байдън, избран от пощаджийката клинтън все още бърка русия с виетнам от началото на 60-тте години на Миналия Век. другари "демократи" медиите ви нямаха никакво влияние върху населението. понеже, които си беха идиоти други не станаха, а будните не приспахте! сега тепърва ще пиете от горчивия американски пай, който сами си приготвихте, "демократчета"! :-)))

)--{;;;;;;;;;}=---------------- ~

Остарях но знам пътя до Берлин и ако се наложи пак ще тракам вериги на запад. А за зад океана имам млади събратя.

Ще тракаш в диспансера смешко :)))

Ами такова, кога стане война у европата все сме от ибаната страна...

""САЩ не са партньори, а противници на Русия!"" ... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ... .... ""Междувременно Москва и Вашингтон продължиха днес в Женева стратегическия диалог помежду си"""....... И ПАК : ""САЩ не са партньори, а противници на Русия!"" ... .... И ЕДИН МАРМОТ ЗАВИВА ШОКОЛАДА В СТАНИОЛ ... --------- ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩАТА МОНЕТА, КОЯТО ЩЕ УНИЩОЖИ ЕВРОПА.... КАЗАХ ГО ОЩЕ ПРЕДИ 7-8 ГОДИНИ

Не е вярно. Винаги сме помагали на Европа, особенно когато е изпадала в истерия. С няколко шамара!

И като се събуди бояршника цъфнал ?

Тъпи американци, мрете от болести, суша , пожари и терористични актове. Разстрелвайте се всеки ден колкото се може повече. Цветнокожи тепайте дебелите бели, докато не изчезне тая кочина наречена сащ!

Освен оръжия и петрол руснацитемимат и водка!

Забрави и яки уйове за такива като теб.

Затова ли жените и дъщерите ви избягаха от меките ви нюнюта сволоч и напълниха публичните домове в Европа ?

Загиваща и разделена социално и расово нация, водена от изкукал и със сериозни ментални проблеми президент това е Сащ в момента. Политиката им е изтъкана от омраза и агресия към всички които не се кланят и се опитват да защитят интересите си. Всички са им виновни: от Китай, Русия, ЕС до най-бедните и беззащитни държавки. Разбира се най-много им бърка в задника Русия.

Мамин акан той! При тази кремълска политика, какви точно очаква да бъдат американците?! Трябва да му напомним поговорката: Кой ми сра в гащите!

В твойте гащи си се насрал ти бе лайнар говнян!

Кои, бе? Дето ти дадох да обуеш, та да не ти лъщи голия задник ли?! Извинявай, сигурно ти се е размазало...

Няма как да си ми ги дал, тъй като твоите са S, бе пигмей. Аз нося XXXL.

Простите селяндури кравари скоро ще си намерят майстора.

Зло куче лае! Путя и Байдън са от един дол дренки от глобалния Клуб "Ротшилд". Тръмп никога никого не заплаши а само действаше. При М-р Тръмп не-само Путя не си позволяваше кибератаки, но Путя никога не посмя да произнесе "Донецкая республика". Путя произнесе тези думи при Барашка Обамчик и сега при Байдйн. При М-р Тръмп вагнеровците на Путя бяха разстреляни като собаки в Сирия от американски войници и Путя не посмя дума да обели.

Зло куче НЕ лае.

САЩ и Русия в скоро време ще ядат хой, китайски хой.

Не дай, Боже! Че всички ще го ядем тогава...

За Демократите игра на войни е на първо място.Когато Тръмп каза,че иска да оправи отношенията си с Русия масово го оплюха. Русия е най голямата страна и по територия и по ресурси.Атомното им оръжие ги пази за да не стане това което стана с Япония. Аз не желая да живея нито в Русия нито в САЩ,но желая хората да знаят,че нещо стане ли между тези две държави и за нас е края. И такива пошли коментари против САЩ или Русия никому не помагат. Сигурен съм,че имат и Руски и САЩ генерали които са разумни.

1. Тръмп беше доста по-краен в действията си и по-уважителен в говоренето си към РФ 2. Байдънови и цялата им партия са позьори на стероиди, които след максимум 2 години са чао 3. Путин и аверите му вече досаждат с патетичните си конфигурации за партньори, съюзници и врагове 4. Рф и САЩ са доста зле в много области, но това е било често явление с изключение на 50те и 80те години на 20ти век... 5. След 20 години този многополюсен свят ще бъде еднополюсен с лидер КНР, което не е много хубаво, но ще е факт!

Руски смешници.

От рашка говняшка страдат в нищожеството си ? Сефте !

Ти си пълен малоумник и пий си ракията и не се занимавай с неща които не разбираш

"американският президент озвучава посланията, които се подготвят от неговия апарат." Това означава че възприемат Байдън като марионетка (озвучител).

и децата знаят, че е такъв. Тоя на моменти трудно прави разлика между внучката си и жена си и в повечето случаи не знае къде се намира (винаги е с придружител) та решения ще взима или изказвания на своя глава ще прави...

мда доста звучен шамар

Имат водка и хубави проститутки освен петрола и бомбите.