Говорителят на Католическата църква у нас: Папата е труден за охраняване

Той не иска да се вози в бронирана кола, а иска да е възможно най-близо до хората

Обратно в новината

Коментари - Говорителят на Католическата църква у нас: Папата е труден за охраняване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата добър човек! Жалко, че си нямаме такава и у нас.

Съжалявам ама в България има много добри хора ама властта ги е навряла в кучи гъз а Папата си властва сам а и реално нищо няма как да направи за хората колкото и голям мерак да има освен да ги манипулира с приказки..

Тоя папа знае ли че България е била една държава със " Северна Македония " когато Св. Кирил и Св. Методи са проповядвали евангелието !? И защо ще ходи и в Скопие като в отделна държава с отделна църква !? Защо ще е разединител на българската нация !?

ЕДНО: "Да нямаш други богове освен мене.”  ДВЕ: " Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята."  ТРИ: "Не изговаряй напразно името на Господа твоя Бог." 

Защо има нужда от охрана???

идолопоклоничество в съвременен вид . изчезна ли лиса култовете

Kak e възможно толкова много чест и такова уважение към институция, създадена и базирана в почит на божество, ...!!! То надминахме митологиите на народите, населяващи Африканския континент! Главният персонаж, стоящ в центъра на нещото, което се случва и завладяло главите ни, сега е папа, но така се възпитава в хората обожествяването на вождове и владетели! А кандидат за вожд имаме! И Той скоро ще се превърне в митологичен персонаж, може да се превърне и в наш прародител, носител на всичко ценно в българщината ни!

тая Деса, със охраната ли си играй на льов, льов лилибов, за целувки и любов, всеки е готов

И от какво го охранявате като е толкова благочестив??130 негови охранители идват с него тук отделно нашите стотици ????? Да е жив и здрав, но такава показност и величаене няма как да ме убедят че е привична за богослужители...

Защо го охранявате, нали господ го пази ? Не се правете и Вие на богове !

Заради хоара като Али Агджа го охраняват и аз да ви попитам смятате ли че свещеник, епископ и тн са извършили нещо което залсужава да бъдат обект на покушение и съответно да бъдат охранявани, но уви има лабилни, злонамерени и агресивни личности има дори тук в този форум.

И българският Папа-Бойко, е труден за охраняване.

Шило

А за охранване?

И от какъв зор ,трябва да идва папата в България??????? А ,за да погали Боко по тиквата.........

Пропуснали сте снощи явно поредната му хвалба как няколко пъти ''карал'' папата да си сложи листчето с боковата покана в джоба и завалията най накрая го прибрал защото бай ганьовщината на боко не всеки успява да приеме...

аве не вкарвай национална подтиснатост на блъгара, той си е подтиснат!

Ми за да се види с българските католици например.

Тоя не го ли утрепах навремето? Пуууу, множат се, като зайци!!!!

Марш оттука ма, католишка свиньо!

Папата, кога ще идва, че не разбрах?

на 5 май

Акала ли е папата тая сутрин? Закусила ли е? Все важни неща, а вие медиите нито дума! Що не ни информирате?

какъв мил човек папата, как искам да го бутна ... тук таме.

Абе кво ни занимавате с глупости! Срамота! Засрамете се!

Палавник-папа такъв!!!!

Децата искат да видят и да се снимат с "палячовците с тенджерите на главите". Тях, къде може да се видят? За една приятелка питам.

Засрамете се бе нещастници. За една година времето в което сте отразили Патриарха на БПЦ е в пъти по малко отколкото последните две седмици истерията и чуждопоклонничеството към ппи, кардинали и т.н..

Писах аз, ама историята си е фарс....

Втори път е дошълн папа у нас и срещу него и католическата църква се исипва тонове словестна нечистота и гнусота.

А какво точно да му отразяват на патриарха? Далаверите? Свитата му от гейове? Нарушенията на Устава на БПЦ? Подмазването му на Бойко?

Най накрая, на сцената ще се качат патриарх Неофит и архимадрит Николай Пловдивски и ще анатемосат предходните.

еврей, муслиманин, католик, протестант, православен. какъв ще е шестия? дет-метъл?

..и като махнем православния, може би пастафарианец?

Kalin

Я будист я.....;-))))

Споко бе хора/ Няма от какво да се стряскате. Когато предишният ПАПА беше в България, улиците в София бяха пусти. Защото благодатният огън идва при нас , а не при католиците !

При предишнят папа имаше много народ, но той беше много възрастен и не можеше да стой. Православните са единствените, най-веолките, най-светите, най-праведните, най-достойните и тн. Глдедайте да се окажете такива след многобройните ви самохвластва по форумите, защото ще ядете бой, яко бой, ако ви разкрият делата и не се окажете такива.

Праз!