17-11-2017 20-11-2018

Коментари

UK ците прекаляват!!!!!!!

Кой ми говори за расизъм ..... ?!? Та англичаните ОТ РАСИЗЪМ напускат Европейския Съюз .....

Много е интересно защо никой не говори за английските фенове или те изведнъж станаха за пример.

Страната на расизма - Велика Британия проляла кръвта на "туземците" и , в колониите и Китай , Индия , Австралия , ЮАР и т.н. ще обвинява България заради действия не на правителство или народ , а на група хулигани , ултра топ серсеми?????Типично за англо саксонците - свръхцинизъм и простащина!Я вървете на майната си , винаги сте били врагове на България!

Вие лъжете ,че България е най- толерантната страна,но на вас Ви е простено,защото сте политик.

не сме такива българите эатова 3000000 българи сме иэбягали от БЪЛГАРИЯ эаради тия които вчера уеха маймуни накарани от тия които днес дават оценки,не се претеснявайте Англия от българите не сме расисти обичаме АНГЛИЯ

Я го духай бе гаджал! Островитянска измет, която е избила милиони по света, която все още е колонизирала голяма част от него, която е расистка до мозъка на костите си, да ми говори за расизъм заради някакви си десет-двадесет идиотчета на стадиона! Разкарвайте се от Европа, и, ако има едно лесно, Майката Земя да ви закара шибаното островче към Антарктида ще е най-добре! Долна отвратителна паплач! Малко ви беше Дойран, а?! Туй от мен, толерантния българин...

Научи правописа и пунктуацията па тогаз се пеняви.

Е добре де, оАкахме се, що мрънкате? Резила си е резил, а да не го прехвъляме на чужд гръб!

Те нали напускат ЕС кво ги боли?

за да смятат, че това е обида не към белите, ами към черните значи те самите смятат, че белите не приличат на маймуни, а за да смятат че е насочено срещу черните значи смятат, че черните приличат на маймуни, което си е расистко, това че някой е поскачал и квичал като маймуна няма как да бъде расистко, само в чочите на човек мислещ черните за маймуни може да означава нещо ....аз като не расист си мисля че просто хората са си издавали обичйни звуци за всеки мач и със изцяло бели

Хулигани но английски, гууд, но расизъм български, ноу гууд

Лошите резултати не са от вчера, а и не са само във футбола. Във всички области сме на последните места, но премиера мълчи.

не мълчи бе, каза че такъв ни е материяла

tonk11

Много ми е интересно какво трябваше да направи Михайлов и БФС за спри скандиранията? Да опразни трибуните?

Това с великата конспирация срещу бг не го вярвам. от тъпотия си създаваме имидж, нищо че ни прегръщат по официалните форуми!

Алоууу, тия просто са едно расисти и мразят източноевропейците, но понеже не сме черни или мюслита не го наричат расизъм и не му обръщат внимание. Ти ако щеш вярвай в извънземните и чакай да ти изпратят сигнал отгоре!!!

Никъде не си ходил до сега а?

сега незнам дали с футбол ще се помним, ама с расизъм със сигурност. Всички западни медии ни показаха героизмите. Хай, сполай, ЕС!

И ти кво,впечатли ли се?

другаре , нещо ни гласят партньорете за всеки случай си купете вазелин и стегнете коланите и учете арабски

Джонсън, заври си тоя пръст в миризливия английски гъз!

гъза му е миризлив, но е турски а не ингилизки...

За расизъм по трибуните е виновен точно премиерът на България, не Михайлов. Та, разпоредил, не разпоредил - такъв премиер е позор за страната и се надявам да остане без име в историята ни. Презрението е страшна сила, дори срещу бандити с власт. Няма Михайлов права и задължения да пази обществения ред, доброто име и спокойствието на гражданите. Премиерът ги има тези задължения.

Джонсън и съмишлениците му плашеха англичаните преди гласуването на Брекзит с румънците и българите в държавата им с огромно присъствие на народности и раси. ТА...ПИТАМ : РАСИСТ ЛИ Е, СПРЯМО БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ ? НИЕ ЛИ СМЕ ПЛАШИЛАТА, КАЧЕНИ на КОЛ и РАЗМАХВАНИ над ГЛАВИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ????? Нито 5, нито 50 човека могат да представляват българските фенове или народ . Да отговори Той защо английските фенове мятаха столове по заведенията в София и се държат хулигански! Може ли да поеме отговорност за поведението на поданиците си като туристи по света, известни с хулиганството си?

А бе, Джонсан, всеки има право да говори на майчин език! Къде видя расизъм?

Браво на премиера за достойната реакция. За съжаление и всички да се изметат от ръководството на БФС расистките прояви няма да се прекратят, тъй като страната е пълна с долнопробна измет, а това са прояви на тесногръдската им мисловна дейност. Жалко за срама, който берем в целия смят в момента. Мен ме е срам да кажа откъде съм след цялата гнилоч от последния мач... Пълен срам заради неадекватни екземпляри!!!

Не лижи д...та мила.

Какво спи българският политически елит? Треперят за малкото инвестиции от Великобритания и свеждат поглед. Аман от такава политика и раболепие.

1. Пребиха ни на футбол и това се очакваше. 2. Очакваха се провокации на расистка основа и то не само от Сектор "Б", "Г", "А", "В" Провакациите се подкараха 2 седмици преди мача, но не от българи, а от англиски медии- бяха предизвестени с цел облаги, а нашите им отговориха от яд. Е, те това е. Англичаните са страхотна футболна сила, но са напълно предвидиме в друго отношение. Хитреци на дребно и едро в политиката на този свят от поне 400 години. Те не искат подаяния от корони и колонии, те вече не искат и колонии- искат СВЕТА! Тайно го искат и мислят, че е почти техен.....Ама не е! Я, да се "брекекзтитват" с главно "Б", като сектор...И без сделка по възможност, защото, ако в 17 век са били "джентълмени", то сега са нещо противоположно. 3. Не е възможно говорител на премиер, който не е ясно докога ще и Премиер да коментира футболен мач и фенове, които/техните/ пък не се славят с особено добро име. Има си политика, та да си играе с нея... 4. Не е възможно цял Премиер да иска оставки на Изборен орган над който няма никакви права и власт по Закон! Ако желае да се кандидатира и "затова нещо", може да го направи когато си поиска. Даже няма да ни учуди, че освен за шеф на София, шеф на Полицията, шеф на Пожарната, шеф на Хъбовете, Главен спирателен кран / както и изпускателен кран/, началник на асфалта, Директор на материялите, банкер, икономист, архитект, археолог, космонавт, индианец и мн.други... ще поиска да стане и шеф на футбола. Това не е неочаквано. Но няма право да ни налага друг, освен себе си, а ние сме свикнали!

Робовладелска и колонизаторска измет да ми вика , че съм расист!

заставянето на Михайлов да подаде оставка е долен политически акт на шантаж и натиск от островна страна която от 500 години унищожава Света и различните Цивилизации от Опиумните войни до Разстрела с Оръдия на идииците и през първите концетрационни лагери в Войната с Бурките от опита да смаже създаванто на Съединените Амарикански щати в Миналото и сега подобие на страна която направи всичко възможно България да бъде слаба малка незначима смачкана след освобождението и от Руската империя страна в която е просто опасно да ходиш по улиците в която винаги Расизмът е имперско държавна политика образование което ще бъде отделено със санитарен кордон от Европейския континент

Този пръст го размахвай на майка, баба си , дядо си , и на всички подчинени ингилизи.Благодаря че ме разбра.

да не прекаляваме, а? Футбол е това, той винаги докарва до викове, крясъци, дивашко поведение, еуфория, неконтролируемост. Справка - английските фенове. В края на краищата не са отишли на балет. Отишли са да изкарат дивото от себе си и са го постигнали. Да не мислите, че англичаните ходят на мачове с някаква друга нагласа? На мач се ходи за това! Друг е въпросът какъв имидж имаме в Западна Европа. Не мислете, че можете да им докажете, че сте хора като тях. Там расизмът никога не си е отивал, но пък насадиха политкоректността. Страх ги е от общественото мнение, затова някой черен или арабин за тях е по-приемлив, отколкото полския водопроводчик, нищо че е бял, пък може и да е с висше. Лицемерието на Запада няма край.

Да си гледа брекзита. Англия в много по-голяма степен страда от расизъм отколкото България.

"Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз!" Хубаво, ама и това (този призив) е в нарушение с правилата на ФИФА и УЕФА......

байдъуей, причината за драмата на брекзит бяха разпалените расистки антибългарски коментари на един британски политик с име фараш. как б.джонсън би коментирал това? никак, разбира се.

Очаквам в бъдеще много повече подобни провокации(вероятно платени) само и само да се изкара българския народ по-черен от дявола! Невидимата война срещу нас не е от вчера. Никога няма да ни простят ,че от нашите земи се е зародила Европа( археологическите находки в пещерата Козарника го доказаха,слава богу че беше съвместна с фрацузи и оповестиха данните - над 1 мил години) . Никога няма да се се съгласят с Стефан Византийски,че най-старото ни име е Перке - АРИЯ ! Никога не сме били расисти, никог ане сме имали колонии - дали сме само знания на света ! 1.Хуигание да бъдат разпитани кой стои зад този позор и да си понест всички заслуженото 2.Много строги мерки срещу футболните хулигани 2.Крути мерки за нов старт на футбола,на чисто, с нови лица - професионалисти ,таланти сигурно имаме

Ееее, чудо голямо станало! Англичаните да си видят своите диви фенове, а не да търсят под вола теле! Ами дайте светъл пример, бе, а то - един умрял от препиване, друг със счупена ръка, мелета навсякъде по трасето. Чувам, че в Прага са се представили в обичайното си амплоа? Присмял се хърбел на щърбел. С тоя Брекзит англичаните се правят на непорочна девица вече - всичко е добро, стига да отклонява разговорите по тая хлъзгава тема!

ПИПО

Треската в окото на другия а не виждаме гредата в нашата. Там хората си водят децата по мачове и се наслаждават на играта, ние тук сме като на война.

Виждал съм английски фенове и в Лондон, и в Германия - ами да не им пресичаш пътя. Това е орда и е страшничко, особено ако си чужденец. Не ми разправяй как е там, като не си ходил по на запад от Трън.

Човек с аватар ликът на Че Гевара говори за трески и греди :))

ПИПО

В Трън да си призная не съм бил, но изкарах на вън 15 години. Айде не ми обяснявай какво и къде си виждал.

"Недопустимо е България, която е една от най-толерантните държави в света, и хора от различни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия." Абе този да не живее в някоя друга, паралелна България??? Циганите пребиват и обират българи ВСЕКИ ден, турчеещите мангали напъват да ни помюсюлманчват искат да учат "майчиня" си език в БЪЛГАРСКИ училища. Повечето цигани не говорят български ... той напшя смешник живеел в мир и толерантност!!!! ОСТАВКА!!!

Оставка! Всичко управил в държавата, та опря до футбола! Смешник!

Трябва някак да разсее хорицата си от мъката на Брекзита.

Що не си гледа BREXIT-a !

Брекзита е тема номер едно за Борис Джонсън, най-много него гледа!

А бе, то да бяхме с отбора от 94-та щяха да видят "футболен расизъм" в дейстквие!!!

За съжаление, в България все още темата за расизма се подценява, за да не кажа игнорира. Чувал съм коментари на велики български футболисти, които са подминавали тази тема или са я неглижирали, предпочитайко да говорят по същество за футбола. В резултат на това и у феновете има нагласа, че това е измислена тема, изкуствено създаден проблем, който не съществува и не засяга никой. Те просто не могат да се вмъкнат в кожата на човек, унижен от расизъм, от маймунски звуци, хвърлен банан! Ако искаш да разбереш някой, опитай се да разбереш неговите мисли!

Никой , който е е ходил в "черните " квартали по света , не подценява темата за расизма ;)

Кукли на конци призовават...

Не се интересувам от футбол и не гледах този мач. Сега като чета се чувствам силно засегната от ксенофобията, която проявяват англичаните към нас като народ. И ако е имало някакви хулигански провокативни изстъпления на стадиона, защо полицията не е реагирала веднага, а сега заради шепа невъзпитани хлапаци да се засяга националното ни достойнство? И в миналото какви ли не са ни наричали. Защо ни мразят? Нужна е някаква официална реакция. Не може така!

Браво! Ето така ми се ще да реагирахме целокупно и да принудим "управляващите" ни да реагират по възможно най-остър начин, вместо, за пореден път, сами да си посипваме главите с пепел. Англичаните винаги са ни ненавиждали. Нищо ново. Цялата тая истерия беше подготвяна със седмици, какво чудно има, че просто кресчендото се състоя?! Айде, с повече самочувствие! С нищо, с абсолютно нищо, не сме по-долу от който и да е народ в Европа и света! Набийте си го кратуните най-накрая!

Бъркаш! По-долу сте от другите народи само по едно нещо, че винаги ви пречи световната конспирация! При такова "тропване по масата" на ФИФА или УЕФА, че Борис Джонсън ви е виновен, защото ви мрази, или евреите, или американците, само ще им докаже, че нямате сили да се справите с проблема!

Аман от англогейски номера. Само вие ли го виждате и чувате този расизам! Май сте прекалили с бирата!

по неофициални дани полцаи от лондон казва че има около 20 000 убйства на година в Лондон, но официялно обевяват 2000 .... не мусе връзвайте защото кажем ли да ,... отстъпим ли значи министър председателя ще им аправо да прави изявления дори за цвета на дрехите които избираме.

Добре де, аз не мога да ги разбера евроатлантиците... Според БХК и другите подобни организации вината винаги е индивидуална и не може на базата на едно действие, извършено от отделни представители на една общност да се обвинява цялата общност. Така например не може на базата на това, че доста от ромите се занимават с престъпна дейност да се казва, че "ромите са престъпници"... Сега същите тези, които финансират БХК и разните антирасистки организации, на базата на няколко единични случая (аз не бях на стадиона, но по телевизията ясно се виждаше, че не става въпрос за масов расизъм), правят извода, че "всички българи са диваци и расисти"? Обяснете ми моля за какво става въпрос! Или пак става дума за "двойните стандарти"?!

Тук не става въпрос за вина на отделните фенове. Вината се определя от правоохранителните органи. Тук става въпрос за вина на държавата, че не е организирала правоохраняването си!

Че по твоята "евроатлантическа" логика за всеки убит и за всяка изнасилена германка Меркел трябва да бъде поставена на подсъдимата скамейка, защото не е предотвратила това престъпление...

Неуместно сравнение. Англичаните ореваха орталъка за предстоящите проблеми на расова основа. Не може да се каже, че се е случило нещо неочаквано. Държавата е била подготвена за тези проблеми. Да не може да ги продатврати! Това според теб не е ли проблем!

когато някой организра такава кампания почти сигурно е че ни готвят за жертва в нещо ..... размена момента на големите подарък и армаган за някой.... така че тук трбва да се реагира компететно на полтическо ниво , очернянето на нацията е огромно що министър говори за нкъв празен стадион и прави внушения ...нещата не са чисти и не става въпрос за патриотарство а за нормална доза интелект

Дано , От цялата тази пропаганда че в България сме Расисти , нелегалните имигранти да ни заобикалят !

SU-152

Един път и ние да сгрешим и всички се нахвърлиха като вълци срещу беззащитно агне. Не съм чул за золумите на английски и холандски фенове да са изхвърлили техните отбори от УЕФА, а тогава е имало и пострадали невинни хора. Сега за една шепа лумпени и никакви човешки и материални щети, а само за някакви крясъци издадени от маймуни, а не за маймуни, всички вдигнаха шум до бога. Това ли беше целта на англ. отбор- да дойде и да слухти кой какво крещи на трибуната, за футбол не може да се говори в този случай, защото игра а на една врата?

ама Англия беше изхвърлена за доста години от всякъде . Това ,че си малък и не знаеш е твой проблем.

SU-152

Ти като си много чуващ,дай нещо за 3 мюмюните англичани убиха българин,който беше отишъл на мач с децата си.По расистки подбуди! Ама нашия журналистически слугинаж мълчи.Животът на човек е много по-важен от прищевките на разглезените богаташчета ритащи по Албиона!

SU-152

Борка,погледни бившия си пост...............................масово се изнасят от територията на Садик Хан.Всяка вечер в Лондостан стават кланета с ножове на расистка основа.Гнусни лицемери!

А, да. У нас нямало расизъм ли? За расизъм не знам, но има патриотарство от пишман патриотари. Между патриоти и патриотари има огромна разлика. Първите си обичат родината без никаква показност и изяви. Но в момент в който се наложи - ще проявят смелост и мъжество в нейна защита. Отново без да се натрапват. Вторите - дайте им да викат, да се тупат в гърдите и ако са повече от 15 накуп да подгонят двама циганина за да ги бият. Такива веят огромни трибагреници 8 на 5 метра в реката на Йордановден, което е блудкав и безвкусен кич и типичен пример за тъпо патриотарство. Йордановден е християнски празник и народен обичай, там ни трибагреници, ни двубагреници имат някаква работа. Но иди обяснявай на патриотар, че трибагреника е символ на държавата, а не на народа. Ще клепа на парцали и нищо няма да разбере.

90% веят ФАЛШИВО знаме ,а не истинското !

Всичко мога да понеса, ама заради някакви тъпоглави говеда да се правят изводи за всички български любители на футбола някак си ми идва в повече. Няма друга държава в света която да ни е цакала и презирала толкова. Няма и друга държава на света, която да цоцала толкова много за сметка на накои други народи. Да се махат от европейския съюз и да вървят на майната си! Още много мога да пиша, за тяхната футболна култура и тоя полуидит Джонсън, ама няма смисъл.

В желанието си да патриотарствате не схващате проблема. Да, расисти, нацисти, неонацисти има навсякъде, включително и в Англия. Футболните фенове в Англия са известни в цял свят с хулиганските си изстъпления. Англия е била най-голямата колониална империя. Всичко това обаче няма отношение към проблема, а той е, има ли воля българската държава да се пребори с тези явления? Расистите, нацистите в България са малко, както казвате, бяха 50 човека. Но това означава, че държавата би трябвало да има ресурс да се пребори с това явление. Футболното хулиганство във Великобритания беше в многократно по-големи размери, но с огромната воля на държавата и обществото се постигат резултати, без да претендирам, че то е изкоренено!

Човек това не е явление което да коментира министър председателя на Великобритания където имаше черни бунтове 21 век и където имаше убиства н арасова основа , а техен полицай беше застрелял черен защото е черен ..... как се бориха те с расизма .... чак когато черните им подпалиха целия Лондон решиха д ане бъдат расисти ...Моля ти се не му влизай в услуга на лицемера Който трбва д абъде порицан .... а и ти не се знае за кой работиш имало е 50 човека от които не се знае колко са издали звуци, .....не влизай в полемика на малоумни доводи .....

прав е. но пък и неговите сънародници ни третират с нещо подобно на расизъм. това- не за оправдание на наште простаци, а за повод за размисъл на културните поданици на НВ.

Когато от Цяла Африка идваха в България да учат Висше образовани , в Британската империя негрите бяха Роби !

Споко , сега са роби на негрите