Готви се нов опит за алтернатива на ДПС

"Дясно ориентираната формация вече преговаря за коалиция с политически сили, които имат шанс да станат част от следващото правителство", анонсира Мехмед Дикме

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Например с Мая и отровните глупаци...Те са крайно десни фашисти и екстремисти с донати и яйца...

Както нарече един български десен премиер доносника на ДС, агент Сава - доган е проклятието на България. Ген. Бойко е само конекрадеца от Бохемия на доносника Сава. Пожелавам му за новата година да ги погребат заедно в некой сарай или резиденция заедно с еврата и кюлчетата.., и по некоя синоптичка за да не са самотни миризливите старци.

След СДС, БСП (в процес), е ред и на ДПС да поеме по своя път, да се доразцепи и да изчезне от картата на парламента. Сега е ред на новите. Всички стари мутри на ДПС са изпята отдавна песен.

Да ги закриват тия и да бягат към Турция да си търсят правата.. Като пукнат гъза на ДЮНЕР-джия да бяга към Турция, хем взимат пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария.

съдия регистрира ДПС ?!........ и къде е той сега ?!

Да бе, пак нов бардак със стари курви ша правят...

....най голямата грешка на Живков била, че преименувал амуджите. Не, това е най малката му грешка. Най голямата му грешка беше, че той не изчисти държавата от амуджите, а беше започнал правилно през пролетта на 1989 г. Друг питек е написал по долу, че Живков бил простак. Простак е теляка му от Банкя. Най добре е когато се споменава името на Тодор Живков - шапки долу и на колене. По темата. С ДПС може да бъде преключено по два начина или това търговско образувание да бъде забранено със закон или масово гласуване. Аз лично предпочитам първото, надявам се и вие.

Не само простак ами и тъпак беше . А всички , които му се кланяте сте два пъти по-големи тъпаци , Явно много си падате да сте на колене , А ДПС всички знаем чия креатура е

и на кого му трябва трето и четвърто дпс?? просто всички българи отиваме и гласуваме, и всички варианти на дпс отпадат от схемата!

Откога България се сдоби и с турска общност?

Дикме не може да не знае, че не всеки мюсюлманин по света е турчин.

Единственото добродело на простака Живков беше,като преименува турците,но закъсня.Трябваше с помаците-70-те години.

Най-голямата политическа грешка на Живков беше това преименуване! Фаталното подхлъзване.Нямаше никаква необходимост насила да ги прави врагове на собствената си държава. Защото и без друго си вървеше естествен процес на "побългаряване" - на имена,смесени бракове,начин на живот и пр. По време на преименуването работех по разпределение в Делиормана и и познавам и хората и събитията отблизо ,но не такива,каквито ги показваха на тв екрана.Беше тежка глупост - категорично ! А едно от доказателствата е и сегашното ДПС.

Турция май пак започва да ръчка в задният двор на България.... Сега пък чрез някакво си НПО..... Ха да видим докъде ще я докарат и дали нашите служби пак ще проспят случая и ще се усетят както с ДОСТ!!!

наште служби май "проспаха" и ДПС.

Под прикритие ли ще го играе?

В последно време сме свидетели на опасна близост на турския президент Ердоган със ДПС !!!

Ново доказателство, че така наречените български "турци" са си чистокръвни българи - потурнаци, т.е. българи, които за да си запазят живота и имуществото доброволно са приели исляма в Османската империя.

по 11 лв на глас държавна субсидия ...че то си е добре държавата да те храни . Само България има толкова много партии за пари. Трябва да има само ГЕРБ и патриотите и другите партии да се забранят.

Амая ти си бил голям шегаджия,бе!

Мда то се видя колко ДПС са проруски, на последното им събрание лчино баш "най-руския фен" Ердоган се включи. ДПС просто искат власт и по възмножност да я делят с по-малко.(Както между впрочем и всички други партии).

Опаа, НА неКОЙ ще му поскъпне Чибаса , до степен на недостъпност ...

А какво беше там за парии на етническа основа? Пак ли ще трябва да се "тълкува" законът? Аман, бе !

Манипулират ниско образовани хора на религиозна и етническа основа. ...... но и това се променя........

пак се активизираха

Щом са турска общност, да им бъдат отнети паспортите на европейски граждани и да представляват АНадола. ЕВропейски граждани са българите от българската общност. Няма да се спрат да ровят, макар че имат права повече от всякъде другаде, благодарение на безхаберието на Ганчо.

Алчни и прости гювечари бол на тази нещастна територия. СДС създаде много политически вампири, тяхна е заслугата да има партия на етническа заслуга, особено на отвратителния политически номад, агентът на ДС Георги Марков. Аман от боклуци.

ли назначиха съдиите, които потвърдиха дпс, ма? червена мумия

Който не е от файтона СДС е червен, нали Мунчо. Затова останахте само с родата. Впрочем, единият от съдиите е Георги Марков, който тогава беше от СДС, преди да обиколи политическия мегдан. Толкова сте жалки и мизерни, съсипахте хубавата страна, крадци и пребоядисани червени шушумиги.

В Германия има ли турска партия, управляваща с Меркел?

шефът на зелените е турчин :)

е по произход турчин, ама в Германия няма националност, а само гражданство. Никъде не можеш да удостовериш, че си от някаква националност. просто след войната всички са германци. Баста.

Алтернативата е разпускане на ДПС като незаконна партия, забранена от конституцият " Чл. 11, (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.а на РБ! " ДПС е партия на етническа и религозна основа, това всички го виждат и знаят, без Бг магистратите!

Далаверата не е на верска основа, просто използват страховете на това население и крадат, ама яко крадат. Да припомня само , че Пеевски замести Илия Павлов. Мафията вън!

Няма нужда от алтернатива Мехмед Дикме обаче има такава!

"...При всички случаи турската общност в България на следващите избори.....сдружение с неправителствена цел, което има възможност да участва в политическите процеси в България" По Конституция партиите на етническа основа са забранени. Какъв ще е този формат?

Етнически, какъв! И журналя, политици, прокуратура, конституционен съд - всички спят! Т-урчалята директно си заявяват, че са етническа партия, но никой не се самосезира...И ДПС са етничари, креатура на БКП, за да се отклонят десните гласове от СДС през 90-те години...Доган е техен кадър и имаше поръчка....А народът спа....Ей така се самоунищожаваме..

От кога има турска общност в България?

правете, правете ... накрая ще станем като Македония, къдетож има ТРИ албански партии.

Малко ни са лъжевойводите и лъжефронтоваците, а сега и баш башибозуци! Ай сиктир!

Schilo

Я, Тиквата сега на Дикме ли ще разчита?

Ако Дикме събори руската кочина ДПС, заслужава държавна награда!

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия. Алтернативата за турската общност дори не се крие да обявява, че е етническа партия, което е незаконно, но кой ли ще се занимава с това сега. Ще съберат по списък гласовете на турците и циганите, за да гласуват за Пеевски.

24 г. до свободата.

пак ще влезнат 50 000 съседи с рейсове за гласуването....да им вземат паспортите....който не може да пише , чете , и говори на български да няма право да гласува.....или никога няма да се оправим

Да се иска негативен PCR тест и 14 дневна карантина за всички влизащи от Турция. Нали е извънредна обстановка. Ама после с кого ще се коалира ГЕРБ?

ГЕРБ НИКОГА не се е коалирал с ДПС нито се е целувал с Местан - това е запазена марка на социалистите в България!

Баце никога не се е целувал с Местан, само целува скута на Доган за едни гнералски звездички.

Турско театро.

Някой за пореден път нарушава конституцията говорейки за “турско” малцинство? И за пореден път няма да му обърнат внимание .... За бога хора, Турция съществува от този век, България повече от 13 века. Имаме същия проблем като с изкуствено създадената Македония. Опитват се да си намерят История :-)

Колкото бсп ще позволи създаването на истинска лява партия която не е подчинена на дс, мафията и кремъл толкова и дпс ще позволи създаването на конкуренция която да и яде баницата.

2020-12-15 10:51:31 Леки уточнения ако може (нерегистриран) Няма как да е на макс свободата и на създаващите стойност и на макс свободата на неспособните на съзидание, които иначе искат да потребяват "свободно". Хем да съм свободен от рестрикции да съзидавам и създавам, хем ти да си свободен да получаваш "топъл обяд" пожизнено от моя джоб. Веднага става рестрикция за мен. --- това, което е в "твоя джоб" е там, защото си го откраднал от мен ! то дефакто не е твое! "твое" е само и единствено това, коети ти сам,без чужда помощ си способен да създадеш ! всичко, което имаш "отгоре" е плод на ... кражба от тези, с чиято помощ го имаш това "повече" в джоба! и не ми казвай, че не съм прав, защото на всеки е ясно, че съм !

След като се определят за "турска общност", не трябва да бъдат регистрирани. А Турция е създадена едва 1923г. 45 години след освобождението ни от османско робство. Дори турците в европейската част, били различни от тези в Анадола. Тук най-вероятно са смеска, предимно българи. Дори визуално част не приличат на никакви турци. Може да се погледнат в огледалото или да си направят ДНК тестове. И Ататюрк идвал от Солунско и родата там отишла от място с българи мохамедани. Сниман в еничарско облекло. Турците имат трапецовидни нагоре чела, мутирали вежди и по-тъмен цвят.

Само да припомним че Борисов без да се обеснява дари на Доган ТЕЦ Варна и едно пристанище към него!! По същия начин сега Борисов пак ще дари на Доган нещо друго и нещата ще са спокойни!!

Борисов нищо не е подарил на Доган, защото собственик на ТЕЦ Варна беше собственост на Данаил Папазов - министър на транспорта, съобщенията и още нещо в правителството на Орешарски!!! Доган купи ТЕЦ-а от децата му- червен олигарх с котилото му.

Путя Чуркин

Ако не броим едни 50-60 милки за "поддържане" на студения резерв.

Новото правителство вероятно ще бъде оглавено от Мая Манолова и подкрепено от Има такъв народ и БСП. Въпросът е дали ДПС ще успеят да купят Манолова и отново новото правителство да крепи далаверките на Шиши.

е възможно в блядската колонийка - бълХария, по известна пред света, като "курица - не птица"

Та на кое село ще са правителство тия последните - сега е много модерно всеки да прави държава - Донбас, Луганск, Крим, Нагорни Карабах,Приднестровие! Ваше село може да си ги покани за държавни глави да им слугува, да ги храни и да им осигурява дневните за командировка до София.

Две етнически и протурски партии нямат място в България и това не трябва да се допуска! Една ни стига

ДПС в началото е част от СДС. Местан е основател (за Момчилград) и кандидат депутат на СДС с българското си име Владимир Зидаров.

ДПС е проруска - КГБ партия. Някой от тях говорят на турски, но всъщност са московски подлоги

Отново се тръгва по стария изпитан път!! Най напред движение, по-точно НПО което няма право на политически дейности и след това ще иска да го признаят като размаха турската общност както я нарича Дикме!!

Всички драпат за власт и политика.

Ало каскет, виж там кво точно се гласи и вземи съответните мерки ... тия май не помнят кво се случи с другите преди тях.

Нищо няма да се промени. Не знам, колко от Вас имат допир до местата, в които преобладават тюркоезичните ни сънародници, но и при тях има огромен проблем с демографията, особено след края на ерата с тютюнопроизводството. Младите са масово навън и едва ли голям процент ще се завърнат, но старите ще удържат положението още поне десетина години - пиша за политическа промяна. Няма да я бъде!

Да бе, ще се променят. Няма да крадат.

ДПС е творени на КГБ през Ахмед Доган

който иска партии бол! етнически не става!

Да си взимат алтернативите и фесчетата под мишница и да се редят на опашка за капъкуле като 89г..Това е вмешателство на съседна държава във вътрешните работи на суверенна държава! Къде се е чуло и видяло в САЩ например да има мексиканска партия ?!? И мексиканския президент да дава акъл и да подкрепя нейните лидери - мухахаха, само в колонии като Булгаристан това е възможно!

майтап како! ДПС ДЪРЖИ ПОРЦИИТЕ НА БЮДЖЕТЪТ. Тоес, ако искаш пари и кариера - алтернатива нема. Е, ако се влияеш от политпропаганда и гласуваш по нейно внушение................духаш супарес.