“Господари на ефира” ще съдят bTV

Продуцентска къща "Глобъл вижън" ООД, която реализира предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница", ще подаде искове в съда срещу bTV, в чийто ефир предаванията се излъчваха до миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - “Господари на ефира” ще съдят bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо ще ги съдят като тръбяха че сами са си тръгнали???В техните фирми дали позволяват всеки да си прави каквото иска и му е удобно или решават те самите???Когато си "успял"да завладееш повече пазар се самозабравят и не мислят че може да излезнат и по-добри от тях..

Още две идиотски предавания отпаднаха! Идиотски , защото водещите се държат като ученици на Вучков и може би за това има и от двете страни словесни престрелки, защото си приличат. БТВ трябва да си търси неустойки , не "Халваджиянови", те сигурно имат предложение от друга телевизия и както се казва предложението е такова , че не може да се откаже и разиграват цирк/ тъй като са професионалисти в тази област/ за цензуриране на предаванията! Око дира на бтв значи наистина имат цензура , защото от пет писания нито едно не се публикува! Може би лудите са собственици и на дира , тогава значи цирка е пълен!

сбогом слава! и пари...!

и коя е тази телевизия в която няма да ги цензурират,може би на марс? всяко чудо за 3 дни - отварят ниша за други продуценtsки компании,а и десетки предавания по света чакат да им закупят лиценза/ да си припомним,че и "господарите..."е италянско/. така,че за мен зрителя вероятно ще е по-добре.

Канал 1 не е лоша телевизия.Когато бяхте в Нова гледах ме Нова отидохте в BTV и ние се преместих ме.Където и да отидете ние зрителите които ви обичаме ще бъдем с вас

ДЪЛБОК ПОКЛАН НА ПРЕДАВАНЕТО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.МОЯТ ДЕВИЗ Е:ВИНАГИ ПРАВ НО НЕ И НА КОЛЕНЕ.УСПЕХ ПРИЯТЕЛИ.

Евалата пичове! Нека всички да са като вас! УСПЕХ и ще ви гледаме, където и да сте! БТВ е продажна телевизийка с няколко много хубави сериала! Всичко друго е манипулация.

Ако ви прави впечатление Слави е станал по-тих от водата и по-нисък от тревата. Няма ги пиперливите му реплики, няма ги политическите вицове. Явно някой яко го е предупредил да внимава какво говори. Жалко.

Основната гавра на дългия е с ББ и Цв.ЦВ. Леко се осмели да осмее, така м/у другото марин, но по-скоро беше дружеска закачка. Преставам да гледам БТВ!

Да, ама за турски сериали и репортажи за цингите всичко е ОК. Я да видим кои са собстевниците на БТВ и НОВА. Едните са шведски евреи, Другите братовчеди май от САЩ. Факт. А всичко друго е по- случайност

Жалко...гледах само тях,новините, прегледа на пресата сутрин . И когато имаше спортни предавания. По хубаво да бяхте изритали Слави отдавна се е изчерпал .

Слави, ама той така се е вписал в психо коловоза зададен от САЩ , че е супер удобен. Само пошлости, лигавене и затъпяване. И нищо поучително за несноби, не гъзари и обикновени хора.

Нека кажем "НЕ" на Босфор ТВ !

Нямате ли дистанционно????Вашият вкус може ли да се припокрие в този на много повече хора..За тази цел и за удобство са тези дистанционни..

заплашват за да ги принудат да се споразумеят да им изплатят обещетение. Иначе Господари на ефира беше добро, но кой го следа в 23.30 ч.? А Пълна лудница беше тъпо. Като онова, другото, пак по БТв в събота с онзи с гуша като на пеликан. То е свръхтъпо обаче. Но гали ББ. Виж Отпечатъци на Мира Янова си беше лошо за ББ. И ГО МАХНАХА. БТв си е слугинска телевизия.

Трябва да има много предавания подобни на,, Господари на ефира,,. Махнете прокисналите бози , водещи до затъпяване.

Какво очаквате от телевизия, в която през ден гостуват я премиер, я вице? Скоро там виждали ли сте обективно излъчена новина? Даже някои новини се прескачат, уж не са ги разбрали.

Отдавна са ме изгубули като зрител, още от времето на изцепката на Бенатова във връзка с репортажа от Катуница

Подкрепям ги. Ако това, което казват за цензурата и наполовината е вярно, жалко за БТВ и за мен, аз все пак мислех, че са обективни и цензурата не вирее добре при тях. За нас остава чуденето "къде живеем????", за жалост за пореден път.

Браво, сладури, само така!

Подкрепа за "Господари на ефира". От малкото ефективни мотиватори институциите ни да работят поне малко.

цензурата е повсеместна. Такава имаше преди 10 ноември и сега отново в същата сила. Журналистиката е със запушена уста и фалшиви микрофони. А това за една демократична държава е страшно.

Ние, от преди 10 ноември я налагаме пак. Предстои откриване на лагери. Само да вземем властта!

"Господари на ефира" протестират срещу своя господар, но са прави. Не, че ще постигнат повече от това, което направиха, а то е МНОГО, но поне ще ги запомним с водата, която наляха в мелницата на престъпността и ще си спомняме за тях със усмивка и носталгия в борбата за по-справедлив живот.