Eкспертиза оневини лекарите за ”бебето от фризера”

Излезе окончателната деветорна съдебно-медицинска експертиза, по случая с четиримата медици от Горна Оряховица, обвинени преди повече от година в умишлено умъртвяване на новородено. Заключението на експертите окончателно оневинява лекарите.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно да си кажа, не знам за какво да се извинява Цветанов. Доколкото разбрах от "светилото" по патоанатомия", "церебрален импулс" 17 часа след смъртта е причина "некомпетентните и неквалифицирани" горнооряховски доктори да помислят, че детето още е живо(Толкоз жизнено, иска да живее ли? и 1: То си е живо и здраво, тъй ли? 2: Да бе, бах маа му. И че трябва да бъде убито, щото ако умре, може да ги заподозрат като убийци, заради вопиющата им немарливост и незаинтересованост. И са оставили умрялото бебе да "мре" във фризера. И това е документирано. И кой полицай или прокурор при тези обстоятелства ще посмее да не се намеси. И кой нормален човек, като го обвинят, че "насилва полицейски" цялата държава, няма да оповести тези отвратителни диалози. За да обоснове арестите. Кой? Иван Костов ли? Помня Иванчо как управляваше, помня. Помня безпардонността и наглостта му и назидателния тон. Е, когато насреща му бяха комунистите, ме кефеше, но така той управляваше цялата държава, която при него за първи път се превърна в основно средство за забогатяване на политическата върхушка и превръщането й в олигархия. А цялата тази експертиза смърди... Кога са обдишвали детето? Кога са разбрали, че е мъртво? Да се изследва течността в дробовете на детето, да не е чешмяна горнооряховска вода...

По важното е че Цвъчко ги обвини и няма никакво значение експертизите на хора имащи мозък и знания в главите си:))))

Отношението към Цвъцко си е лична работа на писачите по форумите. Но все пак не мога да не отбележа, че в сравнение с предишните управления - и сини, и червени, и шарени, като че ли полицията работи по-добре. Та в сравнение с предшествениците си, Цвъцко е цвете. Та като плюете Цвъцко, не забравяйте да кажете какви по-големи нещастници са били тези преди него! Но колкото и да го мразите, все пак истината е най-важна. А тя като че ли се прикрива от т.нар. експерти - колеги на "лекарите" от Г.Оряховица. Има показания на мед. сестра, която ясно казва, че плодът се е движил и е издавал звуци, и то след като е престоял известно време във фризер. Това е показание на човек от персонала. А беше също казано, че документацията не се води както трябва, или въобще не се води. Въз основа на какво експертите са направили своите изводи тогава? Въз основа на приказките на разследваните? То че мразите Цвъцко е ясно, но по-важно е да се знае истината, защото утре вие може да сте потърпевшите.

Че си некомпетентен, е ясно. Но да преиначаваш фактите- това вече е тенденциозно! Не на медицинска сестра, а на санитарка са тези глупости, а експертизата се прави на основание аутопсия на т. н. от теб "плод", не на "документация". Ще се повторя-и да се извини тоя самонадеян глупак, здравето и кариерата на тези лекари са съсипани, репутацията на болницата- също. А тези, които плюят по форумите лекарите, нека първо си понапънат мозъците за нещо по-смислено от израза за гарваните !

Някъде май те стиска чепика. Аз не съм казал, че съм компетентен, нито преиначавам фактите, запомнил съм някои неща, които ги писаха по вестниците, и ме интересува истината. Просто не съм запомнил добре, че жената е била санитарка, а не мед. сестра. Да не би санитарката да е малоумна, или не е раждала деца, та да не може да каже дали нещо мърда и издава звуци? Ето това ме интересува как едно нещо може да не е живо, и в същото време да мърда и да издава звуци. Ако някой ми каже, че санитарката е луда, не знае какво говори, или е излъгала, добре. Но никой не ми казва това. А пък много добре знаем, че различни специалисти за един и същ случай дават различни мнения при аутопсия. Така беше например при случая със сестрите от Пазарджик. Та май пак стигаме до приказката за гарваните. Едва ли някой смята, че всички лекари са винаги компетентни и прави, нито пък обратното - че са некомпетентни и несъзнателни. Просто във всички професии работят всякакви хора, и когато правят грешки, или не си гледат съвестно работата, трябва да има последици за тях, особено в тази сфера, от която зависи живота на хората.

Незнам за какво да се извини Цветанов на лекарите. Пред Народното събрание той само прочете автентичните изказвания на лекарите, които бяха ужасяващи. Така не биха се изразили и пияни кошари. Били изморени, изнервени. Ами такива изморени и изнервени хора не битрябвало да лекуват хораОт лекарите се очаква да бъдат поне малко културни и инвтелигентни.

Във ВИФ да не са разкрили катедра "Право", че Цветанов отправя обвинения при това от трибуната на Народното събрание? Що не ходи да си тренира челна стойка или да вози ДС величия. Предлагам да закара Борисов да си върне партийната книжка!

Нищо чудно, че ЕС не ни разбира, то ние не се разбираме защо тръгваме един срещо друг. Цветанов нито е бил в болницата по време на ражданията, нито е завършил психология, а се съмнявам в спортната академия да ги учат специялно да врачуват и тълкуват по "разговори". Така че всяка жаба да си знае гьола. Жалко само за репутацията и живота на лекарите...

Трябва да му се случат отново първите 7 години!

И 100 кратна експертиза да направят, ако ползват Български лекари, резултата ще е невинен. Гарван гарвану око не вади...

Може би теб трябва да извикат да направиш експертизата. Явно си най-честния човек на земята. Или Цветанов - той с фьорера си нали от всичко разбират. Особено от печелене на избори!

Ако започна да изброявам "успешните" операции на Цветанов от началото на мандата, дир-а ще ме блокират заради прекалено дълъг пост...

Тия доктори си мислят, че са натрили носа на Цветанов. А всъщност показват какво им е нивото. За да прикрият колеги разбойници, са готови да лъжат и мажат! И утре, като попаднат на мини мафийка от друго съсловие, ще пищят на умряло, че в България няма законност и ред! Колко столетия трябват, за да се разбере, че ИСТИНАТА е над всичко и всеки???

Отдавна те гледам по форумите, все едно и също плямпаш. Що не вземете да се ожените със Цветанов, видно е че голяма любов има между вас, и понеже сам си рекламираш интелигентоста (като ти гледам ника) ти предлагам във вашето семейство ти да си майката:))))))

"...ти да си майката..." и дано IQ-то да е момченце, че да не се разможават;)

IQ1.46,ти и тук ли се появи,бре?Боже,боже...

EЙЧ

Експертите както са очаква са лекари, така че "Гарван гарван око не вади" Така че никога нема да видим осъдени лекари.

сър

Това с гарваните госрещаме на всеки такъв "случай".Твърде малък е мозъка ти да разбере за какво става въпрос

И да се извини тоя самонадеян глупак, здравето и кариерата на тези лекари са съсипани, репутацията на болницата- също. А тези, които плюят по форумите лекарите, нека първо си понапънат мозъците за нещо по-смислено от израза за гарваните !

Трябва да му се случат отново първите 7 години!