Цветанов: Затварянето на ”Лукойл” застрашаваше страната

С решението за затваряне на „Лукойл Нефтохим" можеше да застрашим сигурността на страната, заяви в съвместния сутрешен блок на Дарик радио и БНТ министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Затварянето на ”Лукойл” застрашаваше страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦВЕТАНОВ спри да се изказваш по всички въпроси . Спри тази излагация . Съсипахте ГЕРБ, така както някой всезнайковци някога съсипаха СДС.То ,биба ,бива ама гледай си полицията и толкоз.

МАХАЙ СЕ БЕ ЦЪРВУЛ!!!ДОКОГА ВСЯКА СУТРИН ЩЕ ГЛЕДАМ МАЗНАТА ТИ ПЪПЕШОВА ФИЗИОНОМИЯ????

Що, ти да не си умен и красив? А сутрин не трябва да гледаш телевизия, а да бързаш за работа, умнико!

Единствената сериозна заплаха за страната и националната сигурност е ГЕРБ,Цветанов и ортака му Борисов!

"С решението за затваряне на Лукойл Нефтохим" можеше да застрашим сигурността на страната" А кой допусна Лукойл да е толкова важен, че без него страната да е в опасност? А всички които плащаме рахата на Лукойл нишо ли не значим за нашата страна?

Пак се изказа неподготвен без бат Бойко да те инструктира и ще има дърпане на уши.

Писна ми от тези простаци да спрът да ги показват по телевизията, герп се указаха много некомпетентни крадливи и алчни псета.Взимат с пълни шепи и всички станаха милионери говоря само за редовите депутати а какаво остава за другите на челна позиция, мога да дам пример с депутат от герп, които няма висше образование те май в тази партия много са без образование, завзе няколко заведения на територията на северен парк на общинска земя изкупи сумати имоти и куп неща-само за това стават да крадът, а да не говорим за кмета на надежда

Това правителство изглежда ще прави всякакмви отстъпки на Русия-но преди това с "малко театър", хаха, за да се хареса на обожателите на бабаитското говорене.

В това изказване има най-вече упрек към Борисов. Че щом застрашава страната, както и аз смятам, защо не се противопостави на Борисов или по някакъв начин да се разбере, че нещо не е както трябва. Или и ти си никои и нямаш право на дума, каквито и простотии да стават в правителството. Това не е екипност на правителството, това е прикриване на умишлени действия. Повече от явно е и че не се търпиш и с Дянков - явно не ви достига на двамата акъл да не се излагате пред всички с явната си нетърпимост един към друг.

Щом е така, да затваряме страната...То се е видяло, че от панирани мозъци няма напредък, а те са във върха на пирамидата.

ЦУЦИ,ТИ СИ ЕДИН ИЗГРАДЕН ЕНЕРГИЕН И ФИНАНСОВ ВАМПИР!!! СМУЧЕШ ПАЧКИ КАТО СТО ПРАХОСМУКАЧКИ!!! СЛЕД ТОВА ПРИ ТЪЩАТА ТА ДА Е МИРНА КЪЩАТА!!!!

Цветанов, ти си заплаха за националната сигурност и за ГЕРБ!!! Колкото повече се показваш,толкова повече расте съмнението в компетентноста на ГЕРБ!!!

Като гледам как тоя отвратителен и логично най-мразен тип посреща отношението на хората към себе си, си мисля, дали освен невиждан типигьоз не е и мазохист, който се възбужда от отпуснатото му обществено внимание. Факт е, че положението, което в момента заема, е връх Еверест в жалкия му живот на интригантстващ посредственик, но е вярно и че само пълен идиот може да го постави на такъв пост и да му се доверява. А защитата, с която е обгрижен, оставя впечатление не само за ненормалност, но и за някаква опасна зависимост, пъклена завера или интереси нямащи нищо общо с българските.

СМОТАН МИНИСТЪР,СМОТАНА ДЪРЖАВА,ВСИЧКО В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е СМОТАНО И НЕРЕАЛНО!!!!

BIG AL ::::))))))))))))) ГЕРБ ше общува с електората във Фейсбук.::)) Време е да бъдем за, а не против.::))))) :D .. И аз , и аз съм ЗА : кмета на ТИМ ; другаря златев и съветските другари НИТО ЛЕВ за данък печалба ; За съм и за др. от ДС- кандидат за Русе ; за съм -за тъщата на Цв.; и за фуражката милионер -на столична съм ЗА; За-всички другари от ДС-в парламента и умове на ГЕРБ ;; И за Цветито- съм за става все още ;;И за рапона, и за футбола и за .. Абе за всичко от герб- съм за .. :D :D :D И за- елените , катърите , мулетата, хиените , компирите ,мамутите , свинарите от Правец,комуно мутантите ..И за тях сме ..Това ни е нивото :D :D :D П.С. КАТО самите ВИЕ, НЕ знаете за КАКВО сте, сега нас ли питате ??? За рапоните , които ни пробутвате, сме ..КАТО нямате идеи , философия, убеждения , КАКВА партия сте ?? Сбирщина, начело с мутри..Това сте..ВИДНО е ..:)))

Само си представете - ако не го бяха приватизирали Нефтохима, сега нямаше да се случват всички тези безумно тъпи неща.

BIG AL...:)))) Цветанов: С решението за отнемане на лиценза на Лукойл, можеше да се застраши работата на МВР.:)) :D . A можеше и най- лошото да стане: да спре потокът от мангизи , към съветските другари , другарят Златев да обеднее или да няма дарения за изборите , а те наближават..Как щяхме да поискаме пари за изборите ?? А представете си и по-лошото:ЛУК да започне да плаща корпоративен данък /данък печалба/ !!?? Досега , две години , един лев не са платили хората,..и изведнъж-да плащат !! Може ли такова нещо, такива сурови мерки срещу ЛУК ?? Не съм съгласен !!!

поредното осиране

Е НАЛИ ББ БЕШЕ ПРЕМИСЛИЛ ВСИЧКО-ЗА ЗАТВАРЯНЕТО АМА ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО ОБРАТНО-КАТО ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА НИ

Станишев се оказа много прав и когато ги посрещна в Министерски съвет с думите "здравейте циркаджии"......................

Колкото и да не им се иска, ГЕРБ трябва признае, че Станишев излезе прав, че това беше пълен ЦИРК.

Трябват си парички за изборите! Затова и всичко е пълен цирк. Наистина чужденците са прави - политиците ни се правят на бабаити, а после подвиват опашки и започват да ближат всичко пред лицето им.

ГРЕШКА ЦВЕТАНОВ

ПЪЛЕН ЦИРК И КОШМАР В БИТИЕТО И ЖИТИЕТО НА ГОСПОДИН МИНИСТЪРА . А БОРИСОВ ГЛЕДА ТИХ И НЕВЪЗМУТИМ .ВПРОЧЕМ КОГА ЦВЕТКОВ ЩЕ ИЗЛИЗА В НЕПЛАТЕН ОТПУСК ?????????????

Започвам да мисля, че правилно Цветанов беше атакуван, а защо не да бъде и свален. Реформа в МВР - никаква - единственото министерство - свещените крави. А тая изцепка с Лукойл - с какво застрашава страната затварянето на Лукойл - че няма да има "диригент", който да подава команди за цените на горивата ли? Че тогава може наистина да паднат. Или е много ТЪП(най-вероятно), или му се плаща, за да заема тая позиция. И в двата случая е за уволнение!

Коя гражданска организация или политическа партия е поискала да се обявят резултатите от проверката за произхода на парите(150000 по памет), на тъста на Цветанов? Какъв е законния срок в който трябва да се извърши проверката? Ето повод за речи и интервюта. Какво ни занимава с Лукойл и т.н.?

Това правителство става само за едно, да си иде по родните места и никога да не се завръща. Ама като си тръгва да си вземе и лъжливите агенции дето му надуваха рейтинга.

Хора внимавайте за кого гласувате този път .Щом не са добри кметове не гласувайте за тях .

По - добре да отидат за гъби. За когото и да гласуват, все сопа ще ядат.

Лечков и Савов не бяха ли ортаци и роднини някакви ? Цецо няма ли конфликт на интереси ? О пардон- по интереси си ги избирате кметовете ,нищо че са пълна нула ,и нищо,че нищо не правят за градовете си .

Кметовете ги избираме ние-гласоподавателите. Никой не ни е виновен примерно защо Лечков е градоначалник.Ти не ходи да гласуваш и после се сърди...

Цветанов ,честито за Лечков и Савов на теб халал да са ти , а на нас гражданите от Сливен и Ямбол тежко ни .Как не Ви е срам.Вие ли не знаете какво става в Сливен,и как са разкопани като след бонбандировка улиците и как изглежда Ямбол след това тяхно 4 год. "компетентно" управление ?Ама пак ги предложихте за кметове .Защо бе Цецо ? Хората това няма да Ви простят.

Ау........у и Цветанов бил ДЕМАГОГ. Срам и ужас. Но все пак идват избори.

ТО НЕ БЕ ИЗЛАГАЦИЯ , не бе ЧУДО ! Кой вярва вече на тоя и на ГЕРБ. Прекалихте Цветанов с простотиите . Лукойл пълен театър , вчера обявените Ви кметове също пълен театър . На Сливен отново Лечков , който стана за смях . А на Ямбол отново Савов , който беше в съда и още чака решението му . Е стига толкова , то бива ,бива ама бивол за мезе не бива ! Това Ви е ГЕРБ- Пълна излагация и никой от Вас разбрахме с тези нови -стори кметове ,че не мисли за хората .

гола вода!

Боже прибери си тия олигофрени.

ЦУЦИ,ЗАЕМИ ЧЕЛНА СТОЙКА!!!ПОСТОЙ 10-15 МИНУТИ! ОТПУСНИ СЕ БАВНО И НЕ ГОВОРИ!!!СПОКОЙНО! ДНЕС ИЗПОЛЗВА ГЛАВАТА СИ ЗА НЕЩО ПОЛЕЗНО!!!

цеце пак си вземал някое апартаментче с парите от ащитата на Лукойл.....

С такова изявление "С решението за затваряне на Лукойл Нефтохим" можеше да застрашим сигурността на страната" ЦъЦъ се оплита като пате в калчища... Защо ли?- 1. Това е отнемане на лицензия, а не затваряне на завода. Нека заводът си работи вътре, никой не му пречи.А "Лук. България" също никой не я е затворил. 2. Това е законен акт на държавната агенция "Митници", която пълни хазната и в частност бюджета на МВР от 1 млрд. ЦъЦъ поставя под съмнение законността на акта, само заради скромното задължение към Лукойл от 8 милиона. Милиардът съизмерим ли е с 8 милиона? 3.Премиерът официално е одобрил отнемането на лиценда. Значи, ЦъЦъ, ти критикуваш решението на шефа си?! 4.Поставяйки законните основания под силата на основанията по целесъобразност, шефът на МВР демонстрира, че е привърженик на беззаконието в държавата, одобрява практиката законите да се нарушават явно, разпъва чадър над контрабандата с горива, над неплащането на акцизи и ДДС, на данък печалба, покровителства монопола и господстващото положение на най-големия данъкоплатец на държавата, който ако работи по закона, ще внася доста повече пари в хазната. 6.Сигурността на страната нямаше да бъде заплашена, това го потвърдиха двамата експерти по въпроса, Дянков и Трайков.

Кога го разбра ЦЦ, преди или след като я затвориха? Това да не е "тука има тука нема"!

Абсолютен театър е това управление, жалкото е че пиесата е много тъжна за хората. Хубавото е, че скоро ще свърши и актьорите ще бъдат уволнени и забравени.

МИ ТОГАВА ЩО Я СПРЯХТЕ БЕ БУНАЦИ!!!!ТОВА Е НАЙ-НЕКОМПЕТЕНТНОТО И НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ!!!

Едно време Костов такива ги гонеше от страна.А чуе,че дават пари на БСП,а стават заплаха за националната сигурност.Не съм фен на БСП,още повече съм срещу сегашното финансиране на политиците.Да не се чудим защо никой не предприема рални действия срещу тези, за който всички знаем с какво се занимават.

След като стотци интелигентни хора си казаха мнението за предстоящия срив, след бъзика с Лукойл, гениалният физкултурник обобщи мненията и тежко сложи точката на очевидните опасност от заиграването. Как да не сме щастливи от това негово прозрение. Чак се чудя къде е бил досега през тези 20 и кусур години, за да осветлява пътя ни, заедно с Тиквата, през дебрите на прехода.

Боже, каква безпардонна тъпащина управлява държавата !! Какво безсрамие да се появиш пред хората и да обясняваш въобще !? Какво още трябва да стане за да ги изметем?! Хора мислете като гласувате този път !?

Цвъцко,ти си потомствен тунеядец,като останалите 60-70 хил. в мвр.

СМЕТКИТЕ НА "Архимед" НЕ СА ВЕРНИ ЗАЩОТО ОБИКОЛКАТА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО ПО ЕКВАТОРА Е 40 ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ИЗМИНАЛИ ЗЕМНОТО КЪЛБО ОКОЛО 83 ПЪТИ. ЗА Архимед Е ПРОСТЕНО, НО ЗА ЛЪЖИТЕ НА ЦВЕТАНОВ НЕ. НА НЕГО МОЖЕ САМО ДА МУ СЕ НАМАЛИ ОБВИНЕНТИЕТО ЗАЩОТО ТОЙ Е ВЗЕЛ САМО ЕДИН ИЗПИТ С ГЛАВА И ТОВА Е ЧЕЛНАТА СТОЙКА, КАТО СТУДЕНТ ПО ФИВЪЗ. ПРЕСТЪПНТИЦИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ И МВР НЕ ГИ ЗНАЕ. ПРОБЛЕМЪТ ЩЕ СЕ РЕШИ КОГАТО КОЛИТЕ ИМ МИНАТ НА ЕЛ.БАТЕРИИ.

Присмял се хърбел на щърбел! Неговите (на Архимед) 100 пъти са близки до твоите 83 пъти, ама ти рипаш ей така. А всъщност каква е истината? 33,3 млн. км са не 83, а цели 830 пъти (!!!) обиколката на Земята! И ква стана тя?

Цецо и от там ли вземаш пари бе

Цветанов,като не разбира,да не говори глупости,да си гледа МВР,АКО МОЖЕ!!!!!!

Ако допуснем, че тези 8 млн.лева са за бензин: 8000000/2.40 лева = 3 333 333 литра бензин Ако с 1 литър бензин, поличейският автомобил изиминава средно 10 км 3 333 333 х 10 км. = 33.3 милиона километра. Е колко престъпници хванахте обикаляйки земното кълбо 100 пъти?

няма кой да те разбере - МНОГО Е СЛОЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пълен ЦИРК. За оставки никой не говори. Може би защото оставките си ги подават в по-цивилизованите демокрации. Ние сме все още в ерата на БОРЧЕСКАТА демагогия.