Хванаха служители на БДЖ, крали гориво от локомотиви в Дупница и Свиленград

При внезапна проверка в Екипировъчния пункт за локомотиви в Свиленград, извършена късно снощи от двамата управители на "БДЖ - Товарни превози" ЕООД, е разкрита организация за кражба на гориво от локомотивите, съобщиха от "Холдинг Български държавни железници" ЕАД.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха служители на БДЖ, крали гориво от локомотиви в Дупница и Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бутилки от минерална вода? Опитвал съм да сипя нафта за косачката. Но, горивото разтвори пластмасата и нафтата осмърдя наоколо.

Преди месец бяха оправдани на две нива жепейци от Свиленград за кражба на 53 плазмени телевизора от запечатан вагон. Адвокатът Иванов каза, че сега предстои "оклеветените", у които бяха открити телевизорите да съдят държавата. Как тогава няма да продължават да "работят" по този начин.

Хванали 50 - 100 литра нафта. То се краде в цялото БДЖ, а работниците си крадат редовно.

Сега следва съд и връщане на парите като изражение на откраднатото гориво. И то с лихвите. Щото на нас ни начисляват такива от топлофикция и другите субекти по услугите. И то без точно мерене на жилище.

И на тези хора е поверен живота на стотици пътници? И тези са избиратели и електорат на нечия партия на крадците? Сега ще обявят, че България е ...полицейска държава. И че при "тато" и при "серго" нямаше такива работи и колко хубаво било да е вечен социализъм...Ура...от Бобовдолския.

А после аз и други пълнещи хазната на таз държавица трябва да субсидираме БДЖ.

Това е същността на дясната държава на милиционерите, мутрите и спортистите. Това е истинското лице на крадливата прислойка от десни шарлатани, реакционери и прононсирани негодници с големи езици и пилешки мозък. Кражбата е алфата и омегата на живота им, рушенето на държавата ни е основно занимание, а социалната демагогия е същност на криминалната им пасмина. Която плаче за затвор. Но не би - тези негодници са опора на ГЕРБ и няма сила, която да ги узапти - до пълното сриване на България. Което е и основната им цел.

А кога ще има осъдени за внесените уж за нови спални вагони за милиони или изчезналите 1500 вагона.

нафта се краде от подбивни машини на рудник Трояново

проверете Бели брег и Станянци и Алдомировци

Когато заловят чиновничката на външно която получава пари за преводите от гишето link

а кога ще заловят хората които крадат на летище софя