Петкова обеща на петролния бизнес борба с контрабандата

Правителството работи целенасочено, за да създаде подходящи условия за привличане на чуждестранни инвеститори. Борбата със сивия сектор е основен акцент.

Обратно в новината

Коментари - Петкова обеща на петролния бизнес борба с контрабандата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно ни управляват добри и умни(но не и смели да изкажат своето мислене) бивши комсомолци.Всичките им изказвания са като от едно време,вземете една реч на някой пленум преди 10.11.1989г.,заменете думичките СССР с ЕС, станите от Вършавският договор с НАТО,пролетарският интернационализъм с европейски и атлантически ценностти и увереният поглед към комунизмът със сигурните крачки към демокрация ,и е готова всяка реч на политик или министър откриващ пореден форум в България.Само за сведение на министър Петкова-всички тези фирми които търсят петрол по българското черноморие,са го търсили и преди 10.11.1989г. и прекрасно знаят резултатите.Същото е и с проектите за магистрали-тях ги има от преди това ,сега само едни наши фирми взимат парите за тях

от счетоводители в Енергетиката!!!

До кога министри,премиер и синдикати ще изпълняват поръчки на бизнеса!???!!!?

Теменужникът обещава... Обещанието не задължава, а само прави добро впечатление.

Фитката си е фитка!

Тиминужке, за каква контрабанда говориш? Вожда каза, че вече се е преборил с контрабандата и е вдигнал постъпленията с няколко милиарда! Каквото и да значи това!

Тая бездарнидца работи усилено да заприлича на Свинетка, сиреч 200 кила сланина!!! Как ще привличаш инвестиции като изглеждаш като СВИНЯ бе! Кой ще те гледа сериозно бе, ти си жена, не ПРАСЕ!!!

"Правителството работи целенасочено..." А тая кифла работи целенасочено за превръщането си в лоено топче, щото така се е "поправила", че е станала колкото висока, толкова широка. Справка - снимката.