Дянков потвърди, че проверяват и ”Лукойл” за фиктивен износ

Агенция "Митници" проверява няколко фирми в сферата на горивата, като сред тях е и най-голямата в сектора - "Лукойл", съобщи финансовият министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков потвърди, че проверяват и ”Лукойл” за фиктивен износ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лукойл не се занимава с фиктивен износ на горива а с легален ценови рекет със съучстник - Държавата.

Абе отдавна ти говоря, че трябва по-така, Симеоне ! ( This ain`t America, folk ! ) Хайде по-нататък и -- Успех !!!

Всички плюете Дянков, но той наистина си върши работата ! Особено това,че идвал от вън и никой не му влияе. Това е напълно вярно и аз съм го изпитал, защото работех в държавна фирма, която беше приватизирана от чужденци. След приватизацията изведнъж спряха всякакви странни назначения и работа потръгна. Това ще стане и в държавата, но е необходимо време. (знам, че сега ще нападнете мен, но това е моята родина ....)

Извинявай, ти какво образование имаш и какво работиш, и какво ми говориш за родина, за същата ли става въпрос дето дойдоха да я съсипят чужди и наши мекерета, а-а-а?

от пишман патриотите - и плюят ли, плюят...

Трябва да си мнооооого тъп, за да повярваш на тоя ТЕАТЪР !

Ти даже си още по-тъп!

Лукойл декларира много високи загуби над 10% при преработването на суровия нефт.По този начин скрива над 7% от получените горива, които внедрява в страната ни чрез фиктивен износ.Една нормална загуба при преработване на нефт технически не надвишава и при най-некадърното преработване 2-3%.Така, че направете си сметка от 10 000 000 т преработван неф, какво количество гориво се скрива от акциз, от данъци и т.н.Всичко основно потъва в джобето на Златев и руснаците.

Наближават избори, а Цурко- щабния на ГРОБ още не е събрал поне стотина милиона! Да го оставим момчето да си свърши "работата". И да не се тревожим, те руснаците си знаят работата. Ще "обгрижат" подобаващо и него и Седянков и Ван Тан, ако е необходимо и Боко Боклука.

Когато не проверяват монополистите за нарушения ми е адски гадно и много мърморя. Когато започнат да ги проверяват пак ми е гадно и пак мърморя. Аз всъщност винаги мърморя - само това правя и понеже това пари не носи съм много зле, което ме кара още повече да мърморя. Да живей България!

Проверката ще установи, че Лукойл наистина втора година работи на загуба. За да бъде спасено родното производство и, за да не ставаме зависими от други страни, правителството ще отпусне безвъзмездна помощ от няколкостотин милиона на закъсалия комбинат.

На кой е Лукойl?

Как на кой - Валентин Златев, първи приятел на самотния като куче в Бояна. Аз също съм простичък, защото само си мислех, че Лукойл ще получи индулгенция за невинност, но както каза колегата може и доста парички да прилапат.

златеву будут духнут на нижеподписанному.

А, проверявайте си, лошо няма, но председателя на КЗК вчера компетентно се произнесе, че монопол нямало - така че не очаквам и от проверката на агенция Митници да излезе нещо.

ХА ХА ХА! някой повярва ли?