Плевнелиев се обяви против монопола на пазара на горива

Решението срещу покачването на цените на горивата и като цяло срещу ценовия шок е в думата либерализация, заяви президентът Росен Плевнелиев и бе категоричен, че това е негов приоритет.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев се обяви против монопола на пазара на горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно говори друго мисли, трето върши. След като скапахте държавата и всичко набутахте в ръцете на монополите сега да се обявява против монополите е просто смехотворно. И децата не ти вярват на опашатите лъжи.

Президента що не каже нещо за поскъпването на дървата за огрев? Те са БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГОИЗТОЧНИК !

Заради такива като теб даже и родния ти брат не живее в тая наша прелестна държава, ами се "мъчи" горкият в Австрия и през ума му не минава да си дойде.

Вече никой не се сърди на глупостите на Mr. Bean-който се изразява като 10 годишен малчуган.Той не виновен,че Тиквата купи изборите и сега нашият мъжкар президент се чуди и мае какво става.Явно ББ му е пляснал един зад врата и Плевенлиев от не май къде в момента е едно смевно недорузомение.Полсле ще видим къде се намира в схемата на мутрата за ограбване на България

"Българският народ има пълното основание да спи спокойно, защото българската армия има достойни синове." Не виждаш ли, че това ведомство е продукт на кадровата корупция. Бъка от паразитни дублиращи структури превърнали се в депа за съхранение на "наши" хора. До кога ще им плащаме осигуровките. Частниците изнемогват тях да ги хрантутят. хорат работят на минимални осигуровки за да се пенсионират по на 45 години. Щабовете са пълни с излишни безхаберни хора и военни пенсионери.

Безхарактерен празнодумец - това най му подхожда ! Да си избран от правителството, което прокара толкова лобистки закони и защитава явно интересите на едрите монополисти и в същото време да твърдиш, че си против монопола е лицемерно и тъпо ! За никой не е тайна, че герб са на власт главно заради монополистите и затова им е разрешено да ни дерат живи, докато герб държи властта ! Цените на всички продукти, контролирани от монополистите скочиха в пъти в сравнение с преди - явно плевнелиев ни мисли за идиоти, за да лъже така безобразно !

Човече публикувай си пълната и истинска Автобиография и реалния произход на материялното състояние. Само с заклинания няма да минеш. Това си е чиста проба укриване на данни, заблуда и манипулация за уж високия морал и честност, а това се класифицира за отнемане на поста, .т.е Импийчмънт!!! Как може човек роден 1964 да е без биография до 1990 г. и да е в президентството. Това нито е прозрачно, нито открито, а си е чисто перде и криене на тъмно минало. Който иска може да го види в сайта на Президентството в рубриката Автобиография.

ПРЕЗИДЕНТЕ,ЧАКАМ ДА ВИДЯ РЕАЛИЗАЦИЯ НА КАЗАНОТО.ИНАЧЕ ТЕЗИ БАЛОНИ-БОРИСОВ ОТДАВНА ГИ НАДУВА.

А пък ние се обяваяваме за това, че президентството с това недоразумение вътре за нищо не става и е напълно излишно. Като върховен работодател на тая мижитурка го уволняваме незабавно.

Алоо, тъй наречения Президент. И с невъоръжено око се забелязва , че България няма армия. Има едни подразделения, които биха могли да изпълняват функция на пъдари, пардон, жандармерия. И в случай на прищчвка на Големия брат да озаптява собствения си народ.

Ето как се формира цената у нас , Отиваш при някой доставчик на едро на гориво искаш цена и той гледа обявените в сайта на Лукойл./на едро/. Нищо че може да не се внася от България. Прави ти цена според това дали плащаш веднага или разсрочено и според заявеното количество. Пример ако поръчам 4т. и платя веднага го получавам с 15-17 ст. без ДДС по евтино. Не разбирам защо на акциза от 0,65 ст. му слагат допълнително ДДС така истинския акциз става 0,78 лв. Е от 2,65 -0,78 = 1,87 лв с ДДС търговците на дребно прибират 0,17лв. цената става 1,70 с ддс като махнем ДДСто цената е 1,42 лв без ДДС. Никой не ни е виновен че искаме да сме в ЕС и трябва да даваме 78ст акциз по условие. Все пак сме малка страна и нямаме природни богатства затова ще ни мачкат . Реално цените могат да паднат с до 10-15 ст но това няма да ни стопли щото сме много бедни

А бе пухльо. Нали ако не бяхте спрели нефтопровода Бургас-Александрупулис скоро щеше да има рафинерия в Гърция и щеше да конкурира Нефтохим. Ама, то трябва и да се мисли, а не да изпълняваш на Златев нарежданията.

Не се напъвай Плевнелиев, нито знаеш, нито можА, нито можеш, нито ще можеш, нито пък ти се иска, нито нещо зависи сега от теб. Всичко е имитация и празни приказки на неграмотен комсомолски лъжец.

Ей Палячо.

Ако имаме един продавач на пазара и той продава на сходна цена за всички - няма ли да имаме еднакви цени навсякъде? Костов попиля Плама Плевен... сега същия ми говори за монопол и либерализация... наглост!

ГЕБ е движение "Граждани за е.....е на българите".

Забръмчала експертно крадлива мушица избрана с измама.

Плевнелиев, всичко е вече извън контрол, не само горивата, а и храните, парното, всичко, погребахте държавата с некадърното си псевдо-управление и имитации. Не става само с бонуси иска и акъл, който не притежаваш. Дните са ви преброени, колкото и да се самозалъгвате с някакви си награждаваници и тем подобни лицемерия.

"Българският народ има пълното основание да спи спокойно, защото българската армия има достойни синове." Къде са тия достойни синове? То няма и един даже за президент, камо ли повече. Ти човече да не си от ГЕБ?

Либерализация на хауса. Обърках ме се от преоритети. След като оправихме всичко, помилвания, лимити, лекарства,бонуси, яйцата е ред на горивата. Като втаса ме там ще се юрним или към нов скандал или към нещо ново което ще помогне да забравим всичко оправено до тук. Преоритети 20/20 докато не обатачим всичко и на всякъде все пак сме екперти и широко до повисване разкроени?

Малко правопис! Хаос, а не хаус. Объркахме се, а не обърках ме (пише се слято). Втасаме, а не втаса ме. Юрнем, а не юрним. Приоритети, а не преоритети. Много неграмотен народ пише по форумите. Пълен ужас и деградация!

ЛИЦЕМЕРИЕ !!!

Напълно очаквано. - Разпердушиниха Либия, която дава сега по най - оптимистични данни 2/3 от пред метежното си производство. - Принудиха Иран да направи контраембарго. - Направиха ембарго на Сирия, която изнасяше някакви количества. Това доведе до скока в цената. Сигурен съм, че ще зачаткат "лошата Русия", и "нуждата от либерализация в сектора".

Е ГОЛЯМА ПОЗИЦИЯ !ОСТАВА И ДА Е ЗА МОНОПОЛА.КАКВО КАТО СЕ ЕОБЯВИЛ.ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ОБЯВИ , ЧЕ ЧЕРНОТО Е ЧЕРНО, А БЯЛОТО БЯЛО!бРАВО, ВЗЕЛ Е ОТНОШЕНИЕ!

Я виж,Пинокио пак се появи.....СМЕШНИК,той ще ме спасява ,я у лево бе, фалшиво избран симулант!!!!!!!!!!!!

....е, и аз се обявявам!...и какво от това?

Имаше един стар виц за октомврийската революция. Въпрос: "За какво се борят?". Отговор: "Да няма богати.". Реплика: "А ние се борехме да няма бедни.". И какво ще спечелим като ни паднат сметките двойно? Съвсем ще се снишим в задника на Европа. Не е ли по-добре да се вдигнат доходите ни двойно, а пък сметките да си останат същите.

Ако ,всичко е двойно по-скъпо, и получаваш два пъти повече пари то значи ,че си вътре.Замисли се.

Тогава репликирай.

Като гледам, слушам и ми се повдига.Милиардера да мисли за бедняците, толкова ли са наивни или нас ни мислят за глупаци, че да им вярваме.Засрамете се , скриите се, не се показвайте, не дразнете гладните!!!!

Ама той такованка Усмихчо -- нали за президентин ни го таковаха ?! ... Пък то я виж -- препродавач на непродаваеми свръх-амортизирани такова я ...`возила` де .

МНОГО ЯКО САМО ТАКА -НИЕ СМЕ С ТЕБ Г-Н президент.

е и?!?

Какво значи "обяви се"? Нещо произтича ли от това? Щото и аз се обявих против скапаната държава, ама на кой му пука?

Ок годподин президент Хванете се и за Енергийния Монопол чез мез еон беон и тн нещо по този вапрос да коментирате?

То хубаво ама ето вече ДВЕ ГОДИНИ европейската комисия ни се кара че държавата подържа монопола на доставчиците на газ и ток, в последния си доклад пак казаха че е крайно време ДЪРЖАВАТА да разреши свободния пазар поне в тези две сфери та вместо лозунги що не вземете да си поговорите насаме с Борисов като се върне от екскурзията.

В България либерализиране НЯМА , няма и да има. Всичко се върти и ще се върти от едни и същи хора , може би през 2-3-5 ти лица. Ако ще и 50 тръби да пуснем и 40 доставчика на всякакви услуги , винаги ще си седнат като пичове и ще си разделят баницата. Примера сме го видяли навсякъде от ГСМ операторите до Енерго фирмите. Всички само искат повече и повече. Ако не беше някоя директива на Европа още щяхме си говорим на по 1лв/1 минута.

Какво си се загрижил за изборите, "надпартийни и безстрастннии необединитею". Май усещаш, че няма да загрееш дълго това местенце, след като дойде метлата

Браво началник.Най-после да кажеш нещо смислено от както си на власт. Дано не си се лигавел докато си говорил ,че батко ще те отреже с некои съображения

Този фалшивец, който никога няма да е президент, да спи спокойно докъто стопанинът му Борисов е на власт, че после няма да може място да си намери за безбройните си грехове.

Този човек, сега президент, който сключи договори за почистване като министър с цени от 52 милиона лева при цени при старите управляващи между 22-30 милиона, най-малко може да ми говори за някакви мерки,които ще приложи или които би трябвало да се приложат. Не го гледам, не го слушам, не го приемам за моя президент!

кой ли те чете пък тебе....

Сключил друг път! Сделките ги сключва кукловода, а марионетките......

А на кой подписът стои под сключените договори - на кукловода ли? Всички са от ГЕРБ, а щетата за държавата е над 20 милиона лева, така че всичко друго е без значение.