Сините обвиниха КЗК, че умишлено бави решението за картел на горивата

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) умишлено бави доклада за пазара на горива, заяви на пресконференция в парламента председателят на партията и на парламентарната икономическа комисия Мартин Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Сините обвиниха КЗК, че умишлено бави решението за картел на горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко очевадно е подчинен на мафията Лукойл, на Вальо Златев, Вагит ии от там на Путинката, нали???!. Как да работи тая КЗК, когато шефът й я натиска нищо да не прави. Предполагам, че е така!!??

Не бих казал при тази преса, която му оказва, да му е подчинен. Хич даже. По-скоро човечетата в КЗК са подчинени на Вальо. Те винаги са били подчинени на едни не много дебели, но редовни пачки.

И тия тъпоченгесари се правят на опозиция - като блъскат по сянката...

Колко сме късопаметни българите, при отнемането лиценза на Лукойл те заявиха, че им е необходимо почти 2 години време, а как сега си ги поставиха, естесвено, че са монополисти, имат собствено находище, минават доставките през офшорни компании, изнасят си печалбите законно, а ние плащаме скъпите горива, като ни сравняват с европейци, пък ние сме си просто едни бедни " балканци " с по 300 лв. доходи, не с по 3 000 евро. Е някои имат и такива, но поне ние не сме от тях.

Този от снимката ми е доста противен,но е прав.Само държавата има интерес от по-високите цени на горивата,защото прибира огромни печалби от по-високо ДДС.От друга страна ако на власт бе човека от снимката щеше да прави същото,защото той щеше да представлява тогава държавата....

Тази комисия отдавна трябваше да я сменят. Тя рабти не против, а за монополите. Единственото с което се занимават хрантутниците в КЗК е да измислят аргументи, че няма монополи, че няма картели, докато същите изстискват потребителя.

През юни миналата година председателят на комисията Петко Николов заяви, че превозвачите твърдят, че има косвени доказателства за картел при горивата, но отникъде няма знак, че "Лукойл" злоупотребява с господстващото си положение. " Има знаци, Николов, сигурна съм - финикийски с дъх на нефт;о)

Не ме е толкова яд, че са корумпирани, колкото че са егати глупаците!

Бедни ми Мунчо! Изобщо не са глупаци!