ЕК иска анулиране на заменки с гори или връщане на пари

ЕК нареди на България да анулира част от сделките по замяна на горски имоти или да си вземе разликата между пазарната и договорената цена на имота.

Обратно в новината

Коментари - ЕК иска анулиране на заменки с гори или връщане на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак бедният български народ ще трябва да плаща за кражбите на Станишев, Доган и Първанов

Това няма да стане НИКОГА , всички които са на власт се облажиха с заменки и никой няма да ги вземе !!! А Чокундура от Банкя , пуска кьор фишеци за тъпите за да гласуват!

маи никои от пишещите не се интересува от писменният докумнт с които се препоръчва и коя комисия и кои е подписал документа с констатацията.общи приказки от рода"някои някъде каза" избори идват и трябва народа отново с нещо да се раздели.от две десетилетия гледате слушате едно и също и гласувате за едни и същи и после се питате защо в българия е разграбена.

Ако маше какво, шеше да го е казал. Явно няма.

Братя българи. Добре, че България стана членка на ЕС, Ако не беше, червено-турска мафия щеше да направи така, че Замбабве щеше за нас да е Швейцария. ============ Гласувайте за БСП и ДПС ако искате да живеете в Зимбабве или Северна Корея.

1 януари 2007 г., когато България се присъедини към ЕС, до 27 януари 2009. Кой управляваше товапищи по това време. Ако не си спомняте - товарищ Съсел и червената клика. Хайде Цаца, ако не искат да плащат действай. А не да спасяваш КТБ, след като и ти си топнал човката .....

Обръщението "КЪМ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ" говори , че имаш сериозен психологически и морален проблем човече ......Жалко за това , че има толкова първосигнални и озлобени "хора" , като теб ........

Аз не съм озлобен, нямам никакви проблеми и имам достатъчно пари за да живея нормално, но виждам как ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ крадоха, убивахе се, демагостоваха, лъжеха и пак крадеха, и крадеха

И забравих да добява нещо много важно- във всички братски страни Чехословакия, Унгария и Полша бяха гласувани закони за лустрация, само у нас и в Ромъния - НЕ. И затова пенсийте са по 100 евро. Повече няма какво да ти обяснявам.

Много ви мъчи все злобата. Тази злоба ви е влязла в задника вече. Все озлобени ги наричате, като мислите, че това е много лошо. А то е хубаво, като е срещу комунизма. Понеже е спечелил злобата на интелигенцията. Заслужено. Така че да кажеш думата злоба за отношението ни към комунизма е даже слаба. Има и по-силни! Гледай: вие сте уроди. Уродясали сте 43 държави по света, където хората са бедни и затъпели. Зарзили сте толкова нации и никоя от тях няма да има измълване от заразата още десетилетия.

Докато българина не проумее че трябва да живее по начин, различен от тоя, който му се натправа от комунистическата пропагнада, ще живее зле.

ЕС да земе да анулира сички приватизационни сделки, ако иска да изчисти чизмарската мафия и България да стане нормална европейска страна.

Трябва да се ликвидира комунистическата мафия, която ни управлява от 1947 г.

big_uncle@dir.bg

...хи-хи-хи...защо пък не! Не знам само кого ще избираме тогава - то няма да остане читав "политик" от сегашните мераклии - ако оставим настрана БСП, които поне не се крият, сичкото останал политик е все бивш или настоящ комунист...

Фидосова изсече целия Берковски балкан и продължава да сече из цела северозападна БГ до Видин . Тировете товарят цяла нощ и изнасят и всеки горе началник от горското се прави на кьорав . затова и наводнения ще има в Берковица - горската мафия съсипва всичко

Ако искате да попитате БСП и ДПС: Боли ли като ти вадят зъб? Гласувайте за друг на изборите! Само ако нямат мнозинство ще може тези заменки да се развалят.

А бе, защо постоянно се опитвате да прикриете кражбите на царските слуги? Нали те ги измислиха тия заменки! БСП и ДПС усъвършенстваха кражбата, но първоучителите са Каролев, Велчев, Василев...

Тия скапаняци нашите политици в Китай да ги бяха изпозастреляли. Тук им се разминава засега, ама поне да публикуват списък облажилите се , мамичката им ненаяла се Ганьовска.

Всичко заграбено в Булгаристан е на ... Падишаха!!

Това е така! Ма ма карат да тура "-"!!!?

че то останаха ли гори в бг ,нали дпс ги изсякоха и ги изнесоха в гърция като дърва за огрев , та сега гърците ни мислят за олигофрени и не са далече от истината.

Схемата е проста. Корумпират се българските политици, с тяхна помощ се унищожава работещата икономика и основни институции. Хората се отчайват. Търсят спасение на вън и под опеката и контрола на диригентите от ЙЕС. А Бог гледа отвисоко и в денят на божият съд ще съди всеки според вярата и делата му.

И какво ще правят сега от БСП и ДПС? А-а-а, сетих се - предизборна кампания.

Сега ако не като КОНГО, то поне като родната действителност от най-мрачните мутренски времена щяхме да сме. Вижте ги нашите боклуци как се мазнят и си представете, какви щяха да са без мониторинга на Европа?!

добре че е EC, иначе ще сме като Aфганистан или Kонго. и да , пълно анулиране на срамните заменки!

"ЗА" ! +++

"Многократно предупреждавахме, че ЕК ще санкционира България заради скандалните заменки на Станишев и компания" Виновни пак са БКП/БСП!

Виновниците, кои са точно, ще прочетем скоро. Замесени са и фирми на ГЕРБ, според Биволъ - виж им последния материал от днес. Излиза че БСП , ГЕРБ и ДПС са играли заедно по тая далавера ?????

ГЕРБ не бяха създадени, когато Станишев и Доган направиха най-големите заменки и далавери.

"Д-р Мирослав Найденов: Стотици милиони евро ще бъдат загубите на България от санкция заради горските заменки"

е че и без тия загуби България вече е загубила много повече от самата далавера. И само от нея ли??!

Ха дано, ама надали

После "за какво ни е ЕС"- ЕТО ЗАРАДИ ТОВА!!! Явно ние ред не можем да внесем сами в тоя пост соц бъркоч управляван от бивши комунисти!

Не че не искаме, или не знаем как, просто не ни стигат силите - няма го ресурса - финансов, инфромационен, властови и т.н. А те го имат - от кога се окопават, нали знаеш? И държавна службица за портиер, дори не е минала без тяхно одобрение цели 70 годинки. И все така си тече...

"Всяка критика от Запад към родната мафия, да се представя, като критика само и единствено към БСП". А дали е така? Препоръчвам да прочетете материала на Биволъ от днес: ФИРМИ ОТ "ОБРЪЧА НА ГЕРБ" ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ОТ ЗАМЕНКИТЕ Агенцията по Кадастъра не е отразила забраната за промяна на предназначението на заменка в Разлог от Биволъ Петък, 05 Септември 2014 16:49 Моята теория, че БСП е просто бушон, все още е на дневен ред!

Първото гузно минусче - хайде давайте още неодобрения, но прочетете материала! Стига робувахте на пропаганди, показващи желаната от някой си изкривена реалност!

Санкциите са за периода 2007 -януари 2009.

А безбожно високите изкупни цени на ел. ток от перки, ВЕЦ и Фотоволтаици - те не са ли дотация от държавата ? Само, че - за джобовете на частни фирми и лица. Да купуваш тока за 500 лв. на мегават и да го продаваш на Турция за 50 лвл - това не е ли дотация за Турция ?

ЕК да направи нарочна комисия, да разследва корупоционните практики от "прехода" и да посочи виновниците официално (не че не си ги знаем). Защото, ако питаме бг политик той/тя все се считат за чисти като херувимчета, а виновници са само опонентите им.

Даже имат и съдебни свидетелства за невинност ! Напълно "законно" издадени от независимият и справедлив ... както всички знаем.

БСП/Евророма е антибългарска партия! Това е коалиция съставена от крадци и долни безработни твари, живеещи от кражби и злоупотреби. В двата мандата на БСП/Евророма са спирани еврофондове, сега като "бонус", ни очакват нови санкции.

БКП и клононгите й.... другото ще го оставим, както си го написал.

Я сега всички Червени Боклуци да врьщат заграбеното!!!!! Те затова от "позитано" толкова плюят по ЕС.........

Както в библията пише че спасението е лично , а не колективно дело, така е и в реалният живот, защото принципите на живота са универсални.

И според Библията, казваш, търсенето на помощ е "грешно"? А сигурен ли си, за кое точно "Спасение" става дума в цитата?

Говоря ти за правото на личен избор и поемане на лична отговорност. Защо ще търсим помощ като имаме всички дадености? Да не живееш в пустинята или на северният полюс? Или си неспособен да се справяш с проблемите?

Ти не търсиш промяна в себе си към по добро, а промяна идваща отвън, която да ти спести неудобствата. Истинската промяна идва , когато излезеш от зоната си на комфорт. Тогава човек започва да се развива. Промяната отвън ти спестява усилия и отговорности, но накрая ти плащаш сметката.

Проблема на повечето българи е че разчитат на повече на другите, отколкото на себе си. Така те неволно дават соята независимост на "загрижените" за тяхното добруване.

"проблема на повечето българи" няма как да го знаеш, защото не познаваш и 1 % от тях. А да се търси съюзник от вън е нещо съвсем нормално. няма как да растем в саксия като фикуси! Дори да искаме - не става. Силата която ни краде не ни е по силите, сами не можем, ако ми следиш мисълта...

Колко Ес ни е съюзник на действия, а не на декларации е спорен въпрос. Не си разбрал смисъла, защото правиш някакви отнесени изводи. България е страна с прекрасни дадености и може съвсем самостоятелно да се развива без опеката на други страни. Живея в България, общувам с българи всеки ден и мога със сигурност да заявя е познавам на голяма част от българите. Имат добри и лоши черти. За да решиш един проблем, първо трябва точно да го дефинираш. Това правя. А да чакаш на друг е бягство от отговорност, характерно за робската психика. Това не е достойно поведение.

Без да твърдим че ЕК са влюбени в Бье Сье Пье - даже напротив, но да направим все пак следното уточнение: Това, което ви се вижда като критика само към бесепарите е всъщност критика към цялата ни съвкупна мафия от прехода! Ще приемем фактите, или ще чакаме пак някой да вади грами, уж случайно и "без да иска"? Комунягите си остават безродници, както и да се пребоядисат - факт!

Ганьо пак се е насрал от Гяволък. Елементарни селски текикатщини в законо9дателството. котумпирани до калта на червата си депутати, гласували закона. А колко е просто-ЕК ви го казва. Закона да не позволява замени на частни имоти с държавни. Нека тогава Сулю Пулюв , депутат от Горно нанадолнище се опита да замени пършиви гори и ливади за земя на първа линия на морето, принадлежаща на частно лице. Е , нема да стане. Ама Ганьо е нагъл и си е направил закона.

са го правили и за съжаление далече не са само комунисти (разбирай бесепари) , а и от други едни партии (разбирай пак комунисти) ....

po krotko всичката работа на ЕС наред че сега искат да преценяваме кое е по изгодна з а народа качествен имот в планината или вече застроен имот край морето в потопяема зона. В рамките на сто години за които е направена заменкат а не с е знае

Много от българите виждат ЕС като една панацея за решение на проблемите ни. ЕС издава заповеди, директиви , кове закони. И нашите политици волю или не изпълняват. Но това създава зависимости и не е особено добро решение. За предпочитане е всеки да се надява повече на себе си и по-малко на другите. По-отговорна е такава позиция. Възпитава добри качества. А когато човек стане отговорен към себе си, става отговорен и към другите, така както когато обикне себе си , започва да обича и другите.

Да махат оградата на Картала в Търново, за да се освободят окупираните и заградени екопътеки в Търново. Мафията си краде земя чрез заменки на воля. Само на Европейският съюз се надявам. Българският съд е ужасно корумпиран.

Първо нямаш и три клетки мозък да си измислиш друг линк. ГЕРБ съсипал България - безмозъчно мекотело.За три години как става това? Едно време моите родители оплакваха руснаците, че 70 години са под гнет.А сега и ние сме точно толкова години под комунистическо иго по-страшно от турското.Кой взе на хора къщи и апартементи, кой им "приватизира" бизнеса, кой ги прати по лагери, кой изселваше хората., кой убиваше без съд и присъда.Комуняги. И сега в Украйна с огън и меч изтребвата хората.На който не им харесва - Русия голяма - да ходи там.Няма само у нас българи - умни и кадърни да напускат родината си, щото вие не се накрадохте.

Допълнително хитрите мутри да платят свободен наем за времето през което са владеели "сладките имоти".

Няма ли кой да ми плати на тез от ЕС да млъкнат че ще ни развалят бизнеса.

Сетила се Мара да се побара!

На някои хора им липсва доста усета към майчния език, ако въобще са българи. Заменки беше изказано за пръв път в ироничен тон преди 5- 6 години, когато критик на замените в НУП го изпусна иронично , за да покаже с каква лекота са се разменяли терните. За съжаление освен, че не се е разбрало, мнозина , като че ли , започнаха да го ползват все едно е специален термин. Замяна - замени.

"Заменки" е вече част от жаргона на най-новата ни история и съответно е използван правилно.

Ето защо им пречи ЕС! От време- навреме въздаде справедливост в нашата феодална територия, в която самозабравилите се алчни властници крадат колкото могат!

ЗА КАКВО АНУЛИРАНЕ СЕ ГОВОРИ В ЗАГЛАВИЕТО . КОГАТО ОТ СТАТИЯТА СТАВАЯСНО ЧЕ ЕК НА ПРАКТИКА ОЗАКОНЯВА КРАЖБИТЕ ?:::)))

Айде бе? Верно ли Озаконяват, ''грамотнико'' ?! Личи си, че си завършил единствено основно образование, в СССР

"Частната инициатива у нас, подивяла от алчност, ще направи контрареволюция," Вижте какво е написала "пустинята" Това може да го напише само дърт, триклетъчен, комунист с каскет.

Стига с тоя колонизация! До кога ще ни се бъркат във вътрешнопартийните работи тия от ЕК? Аз искам не само да излезем от ЕС и НАТО, а и направо да влезем в Русия след това. Руския език да стане официален и българския да се забрани, заради отделянето от Матушка Русия последните години. Всички момченца следващите 4 години да се кръщават Владимир, а момиченцата Путя. Кой е за, другари?

Ще вземеш залъка на Сидеров от устата.Не е хубаво така...Ще ти прати мутрите

ох, смях се от сърце. ++++++ всички момиченца путя, о не!!!

... Само ако знаете как ни заплашваше горския---продавайте -- защото и без това ще ги изсекат и дойде един-- вика по 140 лв на декар, а в гората - 50 г високи букови стройни дървета - строителна дървесина й казват---за повече от три хиляди лева?! Наежил се оня ---продавай ще ги изсекат!!! И бабите уплашени - ги продават на поразия! Обещали по 140 - дали им по 90-100лв. Грабеж! Посредника българин--а турчина обменил тия декари за 12 хиляди дка пасища на морето---не отишъл дори да ги види- къде ли да ги облагородява,за което получавал евро -субсидии---милиони -- мили хора--милиони в турсксия джоб --- взети от българите в Северозападна България!!! Докога ще сме вилает? На изборите,ако гласуваме всички за ГЕРБ ---ДПС няма да влезе в НС и БСП- също!!! Мислете- искате ли да ви ограбват турците??? Ето : турци получавали субсидии за тютюн --- от Местан, а изобщо не били садили тютюн??? Да ги махнем от НС, като гласуваме всички до един за ГЕРБ!!!

Мислиш ли, че без тия, които си споменал на последният ред, това нямаше да стане? Иначе си прав - България бива източвана с милиарди всяка година - ВСЯКА! И после бедна била държавата....

Само че тия последните от реда управлявяха само три години.22 године под една или друга форма бяха комунягите.Стига сте си бърсали оср..те задници с Борисов.

На калпав х.й вълната пречела, крадливо племе сте и това е, не са криви нито турци нито цигани.

Kрадливи и продажни са политиците ни, но и ние сме криви, че ги търпим.

трагедията е по-голяма, после от същите тези вековни дърва от гората на бабата и ги дават като на социално слаба, за да ходи да гласума за тия ненаситни, безсклрупулни комуисти. Ама и бабата уж мъдра , вместо да се замисли какво е преживяла и да е мъдра, тя -овца. Накъдето я тикнат - натам тръгва и блее

Да не би ние с 13% депутати да сме го гласували тоя закон бе, аркадаш. Тоя мошенически закон е гласуван от българи с цел ограбване на българи, а това, че някой турчин се е понаместил не променя нещата. Ако е като в Европа, да се заменя само частно за частно , ще има ли според теб зулуми?

Един на пръв поглед тъп въпрос: как се става собственик на горски масиви? Да, по наследство - това е ясно, реституцията. Въпросът ми е в миналото кой откъде и как е купувал тези гори, кой ги е продавал, кога е ставало това?

Да те светна.Света не се е родил комунистически.Имало е и частници и горите са купувани от тях.Та в тази насока май на теб ти се иска и тях ли да ги грабнат червените.

По правилното е: "ЕК иска анулиране на криминалната сделка по феодализирането на България от банда алчни номенклатурчици!"

По тази и други подобни грандиозни далавери тук няма сила, която да смее да говори, камо ли да действа. Само ЕК може да поиска справедливост! Пишеме плюсче на ЕК и по тая тема.

Гнусния Тлъст СЪСЕЛ да връща, нема аз да връщам заради него

Ще върне! Плетените терлички на бабичките!

Luna0102

Сакън, тях да си ги запази, че у Брюкселу студено зимъска и ще му изстинат яйчниците.

А съответните чиновници съответната комисионна. Ощетени.. само децата на България.