Горанов: От промените в Закона за хазарта печеливши ще са българският народ и спорта

Президентът Радев надхвърля правомощията си, коментира още финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да национализират и частните болници стига сме прави ли милионери разни тарикати с нашите здравни вноски. Те точат от здравната каса същото количество пари като лотариите.

АЗ НА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ДЕТО НЯМА СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ, А Е ПРИБРАН ПО МИЛОСТ У КУМАТА, НЕ ВЕРВАМ! АМИ ЧЕ ТОЙ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК!

Тоя завалия дето явно собствените си правомощия не знае и за това не изпълнява че все ни чул ни видял кога става въпрос за позачезнали милиони ама седнал на Радев да му ''обяснява'' какви са му правомощията забравяйки че техния роско кога се изпъчи срещу Орешарски, сякаш те не бяха избирани от хората както сега се пъчат герберасите , имаше същите правомощия..

Щом тоя се изкара по голям ''акъл'' от Стивън за валутния борд и еврото замислете си колко да му вярвате на приказките....

Владко току-що кацна от Марс и веднага ще оправи всичко.

Ами Горанов ти не носиш ли отговорност за кражбите от лотарията? Как така не разбрахте че са откраднати 500 000 000 лева?

не знам дали спорта ще спечели ,ама ония кокал ли беше ,череп ли беше като ви осъди в Страсбург ще спечели при всички положения...

Туй корумпе още ли не му е наложена забрана да влиза в Щатите?

Говнарче,досега се вие печелихте. Съмнявам се народа да спечели от вас.

от промяната на хазарта ще се възползва герб с тези пари ще си купува избори

Тутакси трябва да обожествим Владича!!! В календара също да се бележи специален ден, в който да се почита нежовата личност божествена. Всяка жена трябва да иска да зачене от него! Амин! Вива Влади!

Тъпи мисли на един полу-висшист!

И бай Ставри има нова кушетка, а дано се възползваш от промените....

Затова ли предложи да внасят по-малък процент, ама не мина номера?

За тези които търкат. Не си купувайте талончета, защото и малките печалби вече не се изплащат.Мой приятел спечели 3 лв,но от Лафка отказаха да му ги заплатят днес.А в същото време продажбата продължава.

Колкото и като олащаме данаци ,улиците ниамат дупки ще ги откраднат

Не ми стана ясно как точно промените в закона за хазарта ше подобрят качеството на живот на обикновения българин ?

... и още двама-трима, ама няма да им казвам имената.

всички ли, като се почне от Вожда, та Вл.Г. и тъй нататък, всички ли са с диагноза?! Създават грандиозни проблеми, а после важни-важни и съвсем сериозни ги "оправят". Това не е ли това раздвоение на личността? Или си е прост гьонсуратлък. Аааааа, и вашият край ще дойде!

Точиш лиги да печелиш ти, гнидо гербастка.

Брей, какъв наглец! Ни лук ял, ни лук мирисАл. ОСТАВКА и СЪД!!!!

Горанов, скоро ще сложиш каскета като Муравей и ще говориш носталгично , АКО ...другият с каскет ГЕШЕВ не се сети за НЕЩО за тебе ...а пък и може и да го ПОДСЕТЯТ !!;)) Не си ВЕЧЕН ...МУРАВЕЙ вече го разбра и сложи каскет!!!;))

И само бутките на Шиши ше имат лиценз да продават талони

Това никъде го няма по света! Върнете първо парите на всички печеливши, а после махайте билетите! Така е редно!!!!

Kenn1111

Тъпо е да смяташ че държавата ще печели същите пари като Божковите тъпотии.Търкане картончета и .....

Посипват на главите ни слаааадки слова ама само дебилите могат да вярват на този клоуууунннн!!!!!!!¡!!!

от толко печеливши решения не можем да изхарчим печалбите да ге а как бих си построил една къщичка с две липи отпред

Първо вие и после народа ,ако остане нещо за него!!!!!!!!!!!!

Всеки път катовляза в тази "свободна" медия ми слагат БАН без формално основание. Крайно време е да си сложат официално лого - частен клуб ГЕПИ и приятели. Защото ако искат да минават за обшествеена медия, ще им се наложи да се съобразяват със свободата на словото.

От промените в закона, най-печаливша, ще е сивата икономика. За това го правят герберастите.

От това щял да спечели народа.... Който се върже на думите на Горанов е балък

Един конкретен въпрос- какво е съотношението м/у общ брой /и обща парична ст-ст/ на билетите и брой /и обща парична ст-ст/ на печалбите в една средностатистическа билетна игра? И още един- как се определя това съотношение- по стандартни правила или според поръчката на клиента при печатане на билетите?

Изискването по закон е минимум 50% да се връща под формата на награди. Ако се връща повече си е по преценка на фирмата и си е нейн проблем.

Да се забрани хазарта, като в Турция.

Като ми пееш Пенке ле , кой ли ми те слуша.Дори децата в детските градини знаят ,че ще спечели само онова Дебелото Мамино Синче.

само след няколко месеца ще кажът лотарията не върви ще я продадем - и хоп дебелото ще я вземе . ае остей са популизъм голем

И аз това очаквам да се случи

Ако не се лъжа промените на Валерко ще са валидни до влизането на новия закон за Агенцията по хазарта. А там ограничения за лотариите няма. Ще се почне наново?

И как ще стане това за народа и спорта? Ако народът както казва Далавери спре да търка билетчета, то и приходи няма да има а от там пари за спорт също.

А , кои техни фирми ,ще източват тотализатора- печатане на билети, операционни системи , сгради и т.н.

От това ще спечели твоята опора Шиши.

още един защитник на народа се пръкна

А Дания,Чехия,Унгария по богати от нас и не искат еврото.Ние също не искаме ,ЗАЩОТО ЩЕ ОБЕДНЕМ ОЩЕ С ТИЯ РАБОТЕЩИ БЕДНИ И МАСОВО НИЩОЖНИ ПЕНСИЙ И В БЪЛ.БОЗНЕС НЯМА ПОЧТЕНОСТ И ВСЧКО ОТ ЕДИН ЛЕВ ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ЕВРО,КАТО В СТРАНИ КАТО ГЪРЦИЯ ,ИТАЛИЯ ИМ СЕ ОТРАЗИ МНОГО ЗЛЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.Гърците минималната пенсия е 700евро,а у нас е 125евро как ще оцелеем.Не страх ,а ужас ни обзема за вашето шизофренично решение.Няма да ви простим,че ни причинявате още бедност.Не съм русофил,а реалист.Жестоки сте с народа и ще ви накажем,съдбата на Ндсв ви зове,въпреки разума

При условие, че България е с едни от най-лошите показатели в ЕС и през ум не би ми минало да се държа като простаците Борисов, Горанов, Гешев и сие.

друго си е да ги сменим с евреиката Нинова - направим ли го реки от мед и мляко ще ни залеят троле евреиски, 30 години вече сменяме политически марионетки на един и същи господар, единственото което се променя е мизерията - ставаме все по-бедни и по-бедни време е да сменим господаря !!! ПИСНА НИ от западни "ценности" и "демокрация"

Говоря ти да сведат малко глави бе простак. "СИЕ" включва всеки български депутат, настоящ и бивш. Въпросните простаци се държат като господари на държавата, а не като роби, каквито всъщност са. Евреи, Нинова? Съвсем Ви се протриха опорките.

''Самият начин, по който се състоя дебатът, е в подкрепа на това, че подобен дебат не може да се води безкрайно" --- Тоест - мълчете си и ни оставете да си правим каквото си искаме. Колко ''безкрайно'' да се води дебатът досега, като е най-разгорещен от едва няколко дни, когато на практика бутнаха борда.

Прочетете на Горанов и на Радев автобиографиите и сами си направете сметка кой - кой е. На единият биографията му е само кариерни изгъзици и се изживява в момента като докторантче в УНСС, а другият вече е с докторат, завършил е с отличие всички гимназии и е станал летец в САЩ.

Браво Таня!! 13 типични белега на простака Таня Бейкова Таня Бейкова | 22 юли 2017 Съвсем доскоро се притеснявах да употребявам думата простак. Виждаше ми се невъзпитано от моя страна, неетично, снобско, претенциозно. Обаче след като подобен тип хора ми размахват ежедневно в лицето "жезъла на простотията си" и ме обиждат на "много умна", се одързостих. Простъкът си е простак и това му личи от 100 километра. Нищо че няма да му го кажем в лицето, защото сме по-учтиви. 1. Простаците винаги осъждат Широкоскроени простаци няма, нали? Един от най-типичните белези на простаците е, че те винаги осъждат и нападат. Оплюват всичко, което е извън тесния им кръгозор и което не разбират. Критикуват на висок глас - дрехите ти, акъла ти, дома ти, семейството ти, всичко. 2. Простаците навикват Те не само, че осъждат, но и осъждат на глас. Ако ви видят с шапка, която те самите никога няма да сложат, ще се провикнат "Как можа да я сложиш тая шапка, бе?". Ако си купите марка кола, която те нямат, ще възкликнат шумно "Ма, ти що си го купи тоя "Опел", бе. Това е най-смотаната кола". 3. Простаците винаги дават непоискан акъл Интелигентният човек знае кога да говори, кога тактично да замълчи, кога да смени темата… Той не се меси в личното пространство на другите. Уважава го. За разлика от простака, който винаги дава акъл, реципрочен точно на умствения му капацитет. Ако си си сменил наскоро дограмата, простакът едва ще дочака да те види, за да ти каже "Ма, що си сложи алуминиева, бе, тя е най-смотана, дървената е по-хубава". Ако си си боядисал косата оранжева, простакът ще се изкаже компетентно, без да си го молил за позиция "Ма, тоя цвят хич не ти отива, бе, що не си я направи руса". 4. Простакът не признава лично пространство Той се чувства привилегирован да ръси мъдрости и съвети винаги. Където е удачно и където категорично не е. 5. Простъкът НЕ уважава нищо и никого Той оплюва всичко, освен това, което познава - себеподобните си. Наскоро простак се осмели да ми направи забележка "Кво се правя на много умна, че пиша по списания. Тва Секи го може". Това ме одързости да употребявам думата простак директно, преди това я замазвах с по-любезни алтернативи. 6. Простаците се мислят за "много нещо" Те не признават лекари, журналисти, учители, дизайнери, стилисти, водопроводчици и прочие. Те всичко Си го могат най-добре. 7. Простаците говорят дооооста високо Ако чуете майка така да викне на плажа, че всички посетители да научат името на детето й, и това име бъде повторено с най-дразнещия фалцет на света сто пъти само до обед... сещайте се! 8. Простаците не желаят да се развиват Може би това е най-драматичната им отлика от интелигентния човек, който винаги има желание и амбиция да се самоусъвършенства. 9. Простаците приемат това, което не разбират като лична обида Дребните душици се чувстват засегнати от всичко, което е далече от мирогледа им. Ако видят човек, изповядващ различна позиция от тяхната или имащ различен начин на живот, те се чувстват лично обидени. И се пазят как - с агресия. Като го нападнат. Първо вербално, в последните години - и физически. 10. Простаците винаги са недоволни На тях нищо не им харесва. Хотелът не е луксозен, морето е мръсно, бирата е топла, книгата е тъпа, шефът е скапан. 11. Простаците винаги са прецакани Не само толкова. Светът съществува, за да ги прецака. Прецакал ги е хотелиерът, шефът, съседът, колегата, всеки... 12. За простаците понятието Личен избор не съществува На тях ИМ се пада най-тъпият мъж/жена, най-гадната свекърва, най-лошият шеф, най-малката заплата... През ум не им минава, че те са си избрали - брачния партньор, работата, учебното заведение... 13. Простаците се научиха да замазват и оправдават посредствеността си като скандират "Много сме естествени" Това май е феномен от последните години, когато стана модно да си естествен и да се самоотстояваш. НЕ!!!!! Има граници, чието спазване е въпрос на културна хигиена. Наскоро една простакеса (не съжалявам, че го казвам) публично се опита да ме унижи на висок глас, като ми повтори пет пъти, че съм лицемерка. Попитах защо. Защото винаги съм казвала в ресторанти и на рождени дни, че нещата ми харесват. Ама, госпожо, има неща като добри обноски и добро възпитание. Представяте ли си всички, които вървим по улицата, да си казваме "истината" в очите - ти си много тъп, ти си полуидиот, мъжът ти е коцкар, детето ти е двойкар, сестра ти е дразнеща?! С този текст се извинявам, ако някой се е припознал в него. Който се е припознал, да си помисли. И уточнявам - понятието простак не е свързано нито с място на живеене, нито с работна позиция, нито дори с брой дипломи в университета. Простак е манталитет и за съжаление - диагноза, защото не познавам нито един простак, който е поискал да положи усилия да се излекува. ПП.Всяка прилика с пишещите по-долу е случайна.

Ей, как не та домързя да го напишеш туй ма жена?

14. Ако кажеш на интелигентния че е оглупял ще се замисли. Ако кажеш на простака че е прост веднага ще скочи да те бие за да докаже противоположното.

От всичко най ме кефи, че на Курни и пРезидента им се дръпна фъшкията.

Мисля,че твоята фашкия се дръпна доста навътре. Знаеш си защо и от кой.

Да благодрим на ЕК, че наритаха Боци. Подаряваше милиарди на Черепа, а плачеше за еврофондове. Същата е и причината за рзшетването изобщо на прокуратурата. Има реформи, има пари от ЕС. Та затова Боци се е задействал.

Сериозно?!? А къде беше, тъп плондер, толкова години?! Сега ли се сети, че има проблем и то системен? Ааа... забравих, че сега дойде моментът за евтиния и жалък PR, в който мощно трябваше да се включи и назначения за главен прокурор, ака "кукла на конци" Гешев....Толкова сте жалки, тъпи герберастки отрепки... Не останаха хора вече в тази нещастна територия, кой ще се хване на това бездарно театро?!

Подсетиха го от ЕС,че спират еврофондовете.

Този Горанов е от най лошия човешки материал....като Тиквата...Умеят да лапат като Гаргантюа, а не виждат лайняната диря дето оставят след себе си...Говняни охлюви...

Абсолютен отпадък, тръпки ме пробиват като се сетя, че и аз нося същата фамилия по случайност и че сме били съученици в Математическата гимназия в Плевен..

ПОСЛЕДНОТО , за което си се "загрижил" е народа - ВСЯКА МИСИРКА в тази територия го ЗНАЕ !!!

Започвам да се чудя, има ли ГЕРБ един министър, който да не е плиткоумен... а още повече се чудя, кои са тези глупаци, които неистово гласуват за тази партия от бандити?!

Гласуват за Герб... Бизнесмени, малоумници, бавно развиващи се, кретени, идиоти, цигани и четаци

Ако не беше толкова жалко щеше да е смешно изказването на Министъра на финансите проспал над 500 000 000 лв. данъци от лотарията, източили данните на над 5 милиона Българи от НАП и още не подал оставка, а дори раздава съвети!!!!!! Колко дългове още ще заробиш Българският народ през тази година, кога ще изплатиш лихвоточките на 60 000 Български граждани, кога ще започнеш да живееш в собствено жилище, като всички нас, а не на аванта. Наглостта и кражбата са ви безгранични ГЕРБЕРАСИ.

Този кретен, както и всички министри и прокурори действат само, когато им натиснат копчето...

За какво му е жилище , след като знае , че това ще им е последният мандат , и после кой за ОАЕ , кой за ЮАР - Сега се КРАДЕ като за последно !!! Защо тези пари може да ги отмъкне някой като Божков като може и да са те ?!