Горанов и Каракачанов: Ако президентът налага вето на бюджета за F-16, ще го преодолеем

МО е подготвило отговори до Радев. С решението си за F-16 ще изразим още по категорично пронатовската позиция

Обратно в новината

Коментари - Горанов и Каракачанов: Ако президентът налага вето на бюджета за F-16, ще го преодолеем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седнете и си говорете, а не се преодолявайте....тук не става дума за 2.20 лв., а за 2 200 000 000 лв. наши мноооооооооого трудно изкарани и спестени парици...на Бай ти Ганьо. Даже си мисля, тия аероплани е ли са лъжица за нашата уста...да трябва да сме като сругите страни, ама трябва ли наистина...защо не инвестираме в дипломация , образование комуникация и т. н. образователни и културни сфери, те могат да ни спасят със сигурност и ще струват саааааамо 1% от тая цена. Така че преодолявайте си ниските нива и страсти и се насочвайте към по-висши ценности и иновативни мисловни дейности , след които идва и просперитетът. Друг начин няяяяяяяяма, не е открит ..до днес!

Си избраха един АнтиБългарин за Резидент! Оставка!!!

Господа министри, никой не се съмнява, че вие сте по преодоляването на едно или друго. Но няма ли да помислите за националните интереси в края на краищата. И ще е добре, ако подскажете на българските граждани как да преодолят вас самите, че ако нещата продължават в същата градация, резултатите за България ще бъдат безкрайно печални.

Чета коментарите и се чудя, като не ги харесвате тия двамата, кой ги избра? Кога гласувате или не гласувате не мислите пък после скърцате. Приличате на селската мома дето сяда на дебелия кол и се вайка, че бил много дебел, ама не ще да го смени за по-тънък. Пък и сама идва да сяда.

Гордост за държавата ни са тези двамината.

Тези са за разстрел!

Когато сте подложили народа няма как да не защитите собствените си интереси.... Народен съд ама решен в България а не както през 44 година решен и наложен от договарящите се при примирието трябва да има колкото се може по бързо...И кога питахте народа дали има желание за вашата пронатовска политика???

Руци пак ще си го сложат на едно точно определено място и ще го завъртат реЗко! Няма да му е сефте но явно си му харесва.

То е ясно ,че ще го преодолеете,въпросът е ние до кога ще ви търпим и кога вас ще ви изметем ,че воните като чумави свине , писна ни да гледаме самодоволните ви тъпи физиономии.... Гаранчоо-ОСТАВКА !

Горанов и Каракачанов, знаете си че сте измамници и някой ден ще си получите заслуженото!

Моля ви Дир БГ не слагайте такива начални снимки. Като отворих статията и повърнах на паркета. Моля ви се слагайте поне някой предупреждение. Още като видиш тея гнусни мутри , алчни и долни и ти се обръща корема. Карай народа спи и без това, нека си правят схемите, парата е в техния джоб пък ние.............. Нека си спим...

Тези две ухилени тикви, разбират от самолети колкото аз съм марсианец! Но са подлоги, първо качество, на ББ.

" С решението си за F-16 ще изразим още по категорично пронатовската позиция" но къде са самолетите не са ли те целта и опазване териториалната цялост и независимост на страната боже пази и боже прости им те не знаят какво правят.

Гербавите тролове като видят че някой им опонира смислено и млъкват за кратко но почват да карат дира да тормози опонентите им.

От сега нататък почваме ние да храним нашите българи зад океана, хем избягаха, хем не гласуват хем ще ги издържаме ние които сме тука.

Няколко хиляди работни места се оформиха дългосрочно зад океана защото не само втора поръчка ще има ами и трета и четвърта но не говорим за самолети а за поръчки.Те защо ще дават самолети като са платени и то в брой.

събеседници по две от телевизиите... По едната Антоанета Христова се пенеше и изтърси бисера че Щвеция не била в НАТО щото била под руско влияние?????!!!!!!!! Хекимян изобщо не реагира... По другата пък Румен Гечев направо зашемети Десислава Атанасова,че не е чела изобщо договорите...в които пише че производителя може да променя едностранно цента и срока на доставката . Такива ми ти работи....като селски кметове.....

каква реакция изобщо очакваш освен всичко друго той е младо момче, старите ги разкараха отдавна

Споменатият румен гечев отдавна трябваше да е увиснал на някой клон, ама е, още е под крилото на бсп.

Каракачанов и Горанов имат вид на оядени управници, на които дори и следващия самолет пардон следващия мандат е уреден, а народа кучета го яли и в прекия и в преносния смисъл.

Продажността на управляващите все пак трябва да има граници.

Продажността затова е продажност защото няма и не може да има граница както и алчността.

Без коментар!!! Продажни български политици в действие, нагли, безочливи, безнаказани, оядени, безкрупулни прасета. Но знам, че на Земята винаги настъпва равновесие и рано или късно всеки си сърба попарата, каквато си е надробил.

но може да не сме живи до тогава

нали се сещате защо бяха апартамент и паспорт гейт срещу тези двамата , да ги държат за топките и да подписват каквото им каже големият бял баща....

Едва ли се сещат само народ с къса памет разрешава да го мачкат и лъжат така.

Свиньо ненаядена! Пожелавам ти да вземеш двойна комисиона за положените усилия! И след това всичките пари да ги дадеш - знаеш къде!

Каракачанов и Горанов имат вид на оядени управници, на които никой не може да потърси сметка.

Да така е гербераската половина от народа е по кръчмите и курортите основно в чужбина а другата половина е обезкръвена без работа или без пенсия и разни други несретни хора които дори за опозицията не гласуват а и да гласуват гласовете им невалидни.

Държавата се тресе от скандала с хакването на 5 милиона българи. После се оказа че не били 5 млн. а само 189 ,на всичкото отгоре свинското вече почна да расте, поради прослпвутата чума и както върви ще го ударим и там на внос,обаче тия двамката се радват милите че щели да преодолеят ветото.....

е да ти се изплъзне тлъста комисионна,нали?!

Радев не го мисли ами себе си виж и народа в каква истинска кочина изпадна.

Вкарайте в дебат 100 милиона които прахосвате за остарялата руска техника! Вракайте в дебат 3 МИЛИАРДА закопани в дупката на Белене!

Ще го преодолеете, обаче народната любов ще ви застигне все някога!!!! И тогава жална ви майка предатиели ненаядени!!! Военният министър прилича на ходещ бидон!!! Алооо, нали ръководителя трябваше да дава пример????? Такава нагла мафия като сегашната не е имало никога!!!

Сделката за Ф 16 е едностранна. Американците поставят условията, ние подписваме и плащаме. Каракачанов и Горанов са много удобни за това. ББ пак е невинен

Комисионната за самолетите е 20%. Други въпроси?

Да, имам два въпроса: 1. Едно пиленце ли ти каза за комисионната, или ти го спуснаха свише? 2. Срещу каква 'комисионна' пишеш простотии?

президентът ще има още много да налага вето . ходи по екскурзии нагоре-надоле и поема ангажименти като не ги съгласува със силните управляващи в България и после що не е на неговата ... Ами сам си поставя капани. Президента не е никой да се прави на правителство,НС и Премиер.

няма ли кой да го отстреля покрай свинската чума? Македонска ке умрем за нея

За тези две охранени и нахилени прасета на снимката, няма ли африканска чума ?? Ега ги тресне дано!

днес изпълних нормата за коментари

Като ходя по улиците, народът никак не ми изглежда сигурен. Не знам къде я видяхте тази национална сигурност, уважаеми управници?

Няма как при тази корупция по високите етажи на властта американците да ни продадат самолетите заедно с въоръжението.

Протест срещу Иван Гешев пред сградата на ВСС в 9 часа.

Каракачанов и Горанов пропускат да кажат, че в договора със САЩ е предвидено американците едностранно да променят цената и срока на доставка. Т.е. Ф16 може да се доставят примерно в 2030 год. за още по-голяма сума

Факт е, че служеното правителство на Радев за няколко седмици избра и почти финализира сделка за Грипени. При пълна мъгла и никакво обсъждане. От там нататък каквто и да каже Радев, мирише на зависимости!

Вие се шегувате ама хич не е смешно, не знам какво друго да кажа.Човечеца пет пъти се препоти да оправдае тази безумна покупка.Най смешното е че щяла да гарантира националната сигурност.Та питам се как, може би ще чакаме 2023г. да ни нападнат и видиш ли САЩ ни доставили първите два Ф-16.С една дума смях.

Благодарение на правителството имаме нови пътища,ремонтирани сгради, построени нови детски градини,хората са спестили 53 милиарда в банките(а когато дойдат БСП се нулират винаги спестяванията на хората и има фалит) ,пенсионерите мятат пачки на телефонни измамници , и ще имаме ново американско качествено въображение на всички видове войски.Ще имаме и първите 8 бр Ф 16. Браво на Правителството и дълги десетилетия да управляват!!

Благодарение на еврофондовете!

При БСП що бяха спрени европарите?- щото ЕС ги уличи в кражби!!!!

Много ли боли, че я има България , руски угодници? Гадно ли е да ви взимат руската хранилка?

Снимката е достатъчно красноречива!

При единична цена таван производствена от 18 800 000 USD на бройка + въоръжение + поддръжка или там както му казват "пакет" ... 2.2 милиарда лева грубо около 1.3 милиарда USD - някак си не ми излиза математиката за тези бройки. 4 - 5 години ще чакаме доставка. По-скоро половината от тези пари ще се върнат през офшорки на БойкУ и останалите свине по джобовете. За толкова пари Русия ни дава 20 броя SU 57 - 5-то поколение изтребител. Ф 16 не е лоша машина, даже никак - доказал си е възможностите през тези 45 години от както е пуснат в експлоатация. Но тази цена за остаряла техника и концепция пък колкото и ще да е модернизирана е прекалена.

Не знаех, че Русия са готови да ни продадат СУ57!!!До колкото знам,те самите те първа ще произвеждат за собствената си авиация 70бр. В момента предлагат на чужди държави СУ35! Ако изобщо започнем да мислим да купим СУ .... какви санкции ще получим? Проблем с Ф16 Блок 70 е един - не е произведен, не е показал какви проблеми има. Иначе на хартия, освен визуално няма нищо общо с Ф16 от преди 45г. Сръвняват го като способности с Ф22 и Ф35 .... но все още на хартия

Бря , доживях да чуя , че ф16, от който сърбите си криха миговете под мостовете , е добър самолет. Ама виждате ли , по-добре било някакъв не воювал никъде Грипен, сега пък някакъв невиждан и нетестван СУ. Само и само армията да е угодна на Русия, единствения агресор в региона и да не е Ф16 , за да няма интегриране в НАТО и обучен в НАТО личен състав, а руски пръчки и хвърчила . Много прозрачно , другари.

С какво купуването на тези самолети ще подобри 'националната сигурност'. Това вече илюзорно понятие. След избиването на свинете, неидването Фолксваген и продължаващото бягство на трудоспособни българи от страната? След очакваното увеличение на цената на свинското, тока, данъците? След атаката срещу предполагаемо невинна софтуерна фирма. България загива пред очите ни. Когато хората се върнат от Гърция и им се случат всички тези увеличения и усложнения на живота - дори и най-упоритите ще се замислят да се преместят за постоянно другаде. Последният импулс в тази посока ще бъде - несменянето на съществуващите толупи. България умира от десетилетия. Кой ше бъде гробаря?

Каракачанов и Горанов, вие с мотивите на ветото сигурно сте се запознали, но очевидно не сте ги разбрали. Че ще преодолеете ветото няма никакво съмнение, но гледайте да преодолеете съда, пред който рано или късно ще се изправите.

За кво ти е Ф-16 ??? Тия са пуснали араби китайци да вземат БИЗНЕСА и работата на Българите и да ЗАВЗЕМАТ България. А някъв турчин дал подкуп да стане съдия в ВАС, е пуснал френска психопатка- лесбийка да пренася чужди башибозуци през границата, като казва че се женила за тях ??? За какво ти е Ф -16 , като араби и китайци нападат през Гората и през морето ???

Много добре вижте кариерите на генералите които са против Ф-16 и всичко ще ви стане ясно ! Човека извади и документи от военния архив във Велико Търново колко дисциплинарни наказания е имал Радев като пилот ! Но БТВ и Нова не смеят да кажат и мъц по въпроса !

Докато си купуваме самолети ни измряха прасетата, ако след 10 години си купим и ракети дали няма и кокошките ни да измрат ?

Кое е по-изгодно за България? Да се закупят нападателни самолети по за 300 милиона лева, които много лесно могат да бъдат свалени с ракетите на ПВО, като всяка една ракета струва само 1 милион лева? Или да бъдат закупени ПВО ракети за по 1 милион лева, с които да сваляме скъпи самолетчета за по 300 милиона лева? В момента ПВО технологиите превъзхождат всеки самолет по скорост и по цена. Та, не разбрах, за какво са ни Ф-16?

Правителството одобри сделката за закупуване на изтребителите F-16. Пакетната цена ще бъде над 2 милиарда лева. Което означава, че комисионните ще са най-малко 200 милиона лева. Наистина си струва да предадеш Родината си в ръцете на Локхийд Мартин, за 200 милиона лева!

Че кой бяга от апартаментче в Миами?

Събираме капачки за кувьози, а ypoдите пилеят парите на хората за ненужни тенекии! Чума да ви тръшне, комисионери алчни!