Горанов: Димитър Костов можеше да почака с оставката си

БНБ трябва бързо да вземе решение - до две седмици, категоричен е финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставката е напълно логична, ако имаме предвид че Горанов се прави на луд за случващото се в банките- гнили ябълки. Вижте какво пише в Бивол и ще ви боли главата и то при условие, че никоя от тези банки няма да фалира. Там има хора, които буквално не извършват банкова дейност и това не може да се контролира от Банков надзор, защото в тези банки има хора от ДС и ВКР, което ги прави непристъпни. Няма как да не си дадеш оставката ако знаеш, че онези от ЕЦБ ще те питат, а ти нямаш отговор и трябва да кажеш такава истина, от която всички ще ги оли главата. Влади Горанов поддържа структурата на строежа, но вътре витаят клошари , облечени в много скъпи дрехи и бижута.

Nikoy niama jelanie da te chaka korumpiran bokluk.

само на мен ли ме е много мазен тоя Горанов...

Горанов, Вие закъсняхте

Мене ако ме питате това недоразумение от виденово време отдавна трябваше да е не само извън БНБ, но и извън всички държавни постове. Но нали все бившите са на власт.

Горанов трябва да избърза. НЯМА ВРЕМЕ.

Идеята на Горанов е "да беше изчакал до изборите, след това да си ходи" защото само това ги интересува - оставането на власт с всички средства. А горкия Влади и той с тия апартаменти и тия зависимости не му е лесно. Услуги има да връща, че току виж са го върнали в стария му апартамент на 9тия етаж.

този мишок, този услужлив лигав плужек нанесе огромни поражения на държавицата ни...след КТБ който той умишлено пропусна да надзирава лихвите по депозитите на гражданите от 5-6 процент станаха 0 процента и така даде възможност на банките да си пълнят гушите с парите на народа...аз затова мразя тези банки изедници и кръвопийци и никога няма да сложа и стотинка в тях ..аз и нямам кво да сложа но...-нихната мама кръволожка

Той лалугерът се е доказал още като беше министър на финансите при едни други изчезвания на пари в банки и пирамиди.

Лелеее, коя ли спи с тоя плашипутарник.

Интересна информация,- шеф на финансовият надзор бил министър на финансите в правителството на Жан Виденов - БСП. Човекът зачернил живота на хиляди Българи с предизвиканата хипер-инфлация. Пъзелът се подреди...Вече е ясно защо толкова години сме извън Еврозоната въпреки, че България покрива всички условия...

глей ся пич. За ВЛЕЗЕШ В ЕВРОЗОНАТА СЕ ПОДАВА МОЛБА! Без молба от българското правителство, нема кака да започнат да ни глездат кандидатурата... ако ще и 500 години да сме с инфлация 0 и растеж 100%!

Не се правете на гламав, че не разбирате написаното...Когато шев на банковият надзор е "скрита бомба лимонка" може и 500 години да чакаш...Еврото.

За няКОИ кръгове той щеше да е предател, защото с въвеждането на Евро в България на "братушките-бизнесмени" у нас ще им се разкатае мамата, а те са злобни и отмъстителни и ще берем с тях ядове...Костов не иска съдбата на Гебрев и Скрипал...

Можеше. Ама като знае какви ще са резултатите от тестовете бяга овреме. Сега не е 2014 та

Вероятно знае накъде духа вятъра и се спасява. Да му мислят обикновените хора.

Горанов, ти какво Чакаш?!?!?!

Приятелчетата му го изпраха както те си знаят да се ''перът'' с надеждата че са си ''чистички'' така че може да продължава в същия дух:((((

и поради огромната и добре изградена институция проблемите и безобразията в банките се увеличават...

Не можаха да го ползват за бушонче.

Инвестбанк, червивата ябълка защо не я надзираваше?

Е как ще я надзирава. Тя е на една от червените каки дето ги въртят по между си. И парите де, не само каката.

Що червени мафиоти обслужи Димитър Костов само той си знае.Ама САЩ и ЕС им писна вече и го махат.

Няма какво да чака, отдавна е закъснял с оставката.То не бе хиперинфлация, то не бе КТБ то не бе липса на надзор на Инвжестбанк и Мадуровските милиони.

Гущера си къса опашката, нищо ново под слънцето.

Митко, червен си и обслужваш червените си другари, затова трябва да си ходиш.

Добре, че са САЩ да го ударят през пръстите червения Димитър Костов допуснал хиперинфлация и изпуснал КТБ.

Ако не са САЩ червените мафиоти ще загробят съвсем България с такива надзорници като Димитър Костов.

Добре си отива отдавна му беше време, защо трябваше Ерик Рубин да го подкани?

Финансовия министър на Жан Виденов направи хиперинфлацията , после изпусна КТБ какво още трябва да направи?

За да направи хиперинфлация ли както през 1996г.

За да го търпят герберомутрите толкова време дали е направил тази хиперинфлация той или пак по заръка и с помоща на краварите и седесарите соросоидни????? Явно вече му идва множко да ипълнява мутренски разпореждания..

Ти можа!

той да не си ти, та да чака.

Всичко кадърно бяга от ГЕРБ. Никой не иска името му да се свързва с галоши.

Горанов е прост кат гъбена чорба - задочник на Величко Адамов от корупционната академия в Свищов. Кво може да каже за един професионалист. Така се е обутал със заеми народа, че чак на растеж изкара умрялата ни държавица. Ама тя истината ще лъсне. Скоро. Отде е тоя растеж 3.5 процента за 2018та - от заеми основно и малко еврофондове и пари от работещи в чужбина. Да не е от равзвиваща се икономика? хахахахахаха. Само в София ето сметка 15 000 апартамента нови по 150 000 лева отива на 2,25 милиарда лева - почти само заеми. В стараната още повече от това - заеми. Само ипотечни. Отделно кратки заеми. Растеж 3.5 процента, ама на заем, ама растеж, ама на заем..... Оттърва се човека от голямо бреме според мен, но дано не съм прав.