Коментари - Почина някогашният сръбски лидер в Хърватия Горан Хаджич | Днес.dir.bg

Почина някогашният сръбски лидер в Хърватия Горан Хаджич

Бившият лидер на сърбите в Хърватия и един от обвинените за военни престъпления в бивша Югославия Горан Хаджич почина на 57-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Почина някогашният сръбски лидер в Хърватия Горан Хаджич | Днес.dir.bg

Коментари

Поклон пред паметта на героя!

тоя Хагски съд май е като Освиенцим.морят всички сръбски националисти.Кой ще съди тия престъпници в тоя съд.

докопат тебе хърватските националисти!?Ще ти види тясна Европа, барабар с Предния Изток!

Сърбите не искаха да си дадат държавата и се биха за нея. Загубиха войната срещу Албания, половината арабски свят /муджахидини колкото искаш имаше в Босна/ и "само" 11 държави-членки на НАТО, начело със САЩ. Българите не обичаме сърбите и това е естествено- в исторически план не сме видели хубаво от тях, а и те от нас. Едно обаче трябва да им се отчете: младите при тях както казах се биха за страната си, а тук ако ни зачешат такива врагове всички епилирани български "мъже" ще избягат. Колкото до човека на снимката, то той е поредната жертва на "независимия трибунал". Удобно всички сръбски лидери бяха осъдени, а всички хърватски, извършили не по-малко зверства и геноцид- оправдани. Косоварите пък си спретнаха първата в света изцяло престъпна държава с президент- търговец на органи и военнопрестъпник. Всичко е позволено, стига минно-геоложката промишленост да се държи от американци- Мадлин Олбрайт и Уесли Кларк, същите, които бомбардираха сръбските мостове,училища, цивилни влакове и автобуси, китайското посолство, Белградската телевизия и радио и т.н и т.н.

напишеш и в коя посока се намират парите и имотите в чужбина, на днешните ти/и вчерашни/ комунистически тартори, че да те призная за истински познавач на ситуацията!?

Докато не ти светни че смяната на системата е причината за краденето в България, а не тези дето са се възползвали, защото няма нито един виновен, тогава ще спреш да разправяш че комунистите са виновни. Ще видиш истинските крадци, които част от тях са се наричали комунисти, други които се поределиха като седесари, а третите са си крадци, дето им е мястото на всички - Белене!

FuckTheEU

Верно бе, кажи ни за имотите на Живков?! Къде са, колко са?!

АААааааАААААаааааАА мързи ма да работя - дремя в панелния соц.апартамент във форума и плюя комунизма който от 20 и повече години го няма в България и получавам центове :))) ...опс от Кредите ми звънят - изтекла ми е вноската за тока нета и компютъра - центовете припечелени от плюене по комунизма не стигат, кредитните мутри ми - взимат ми компютъра изтърсват ми джобовете - падат центове ...АААааааа помоощщщ !!! .....да ви таковам и демокрацията

не съда в Хага , а бг комунисти са компрометирани, лъжливи убийци

айде тоя па и той :))) е няма оправия с такива хора - все някой им е крив - бас държа че след още 10години ще са ти криви и демократите ;)

someone

сърбите и мюсюлманите в бивша югославия трябва да живеят в мир. ако има взаимна агресия винаги мюсюлманите ще печелят, понеже ги подкрепя нато, америка, европеиски съюз, а сърбите - само русия.

Дори сръбския народ осъжда зверствата на управляващите си от онова време, а тук е пълно с почитатели. Сбъркана работа.

абе ти си сбъркан - хората ти разправят че колкото са криви сърбите толко и хърватите - вече намесата на американците си е чисто интригантска работа а съдъ в хага пълен шит

А съд за убийците на мирно християнско население в бивша Югославия, няма ли да има? А за избилите по погрешка милиони хора в Ирак, Либия, Афганистан, а сега и в Сирия ( чрез ИД), също ли няма да има?

FuckTheEU

Щом такъв компрометиран съд, като хагския трибунал се е занимавал с него, то тогава този човек сигурно е невинен и е герой. Просто е пречил на силните на деня да си мърсуват на воля. Вечна му памет!

FuckTheEU

P.S. Най-малкото е странно, че всички набедени за виновни сърби попаднали в затвора на хага след 1-2 годинки умирах без светът да е чул какво имат за казване.

Селски кретен,какво още правиш тук в ЕС а не си заминал в шибания руски рай?Или там никой няма да ти дава копейки да храчиш а тук изпада по нещо но няма да е за дълго

Интересно защо само православните от разнебитената от нато Югославия са занимавка на измисления съд в хага?????

Защото са славяни, като руснаците, но не са продажни като българите!

Дреме ми на долуподписания за славизма, панславизма, рашки и сърболяци.

Срещу дребни кинти и майка си, и децата си на чуждоземци ще продаде.

ама и хърватите не падат по-долу. Черноризците избиха хиляди бягащи в ужас от Сръбска Краина сръбски семейства, натоварени в конски впрягове, трактори и в каквото им падне. Хиляди! Дори Мадлин Олбайт побесня и захвърли букета който и поднесоха на летището в Загреб, след като й бяха обяснили какво се е случило по време на операция "Олуя" ("Буря") през 1995. Ако някой си спомня - Белград предвижи танкове към границата с Хърватия и хъветите изреваха с пълен глас, че Белград готви война. Всички подхванаха воя в един глас. Ама за убитите зверски сърби от Краина никой не рева!

За какво ми е да рева за някакви си сърби? При това утрепани в гражданска война, която те сами предизвикаха?

Документирано е, че косоварите са разфасовали сърби на органи и нито един косовар не е осъден. Един от централните булеварди в косоварската столица Прищина носи името на Бил Клинтън. А бившия шеф на американските войски вече е президент на холдинг, дето е добива въглища в Косово. То за това бе тази война срещу силната Югославия. Целенаправлено бомбардирали са всички ГРАЖДАНСКИ предприятия, съсипали са сума ти заводи и фабрики. Силната държава като трън в гъза на американците и техните дружки.

То и в Украйна въглищата успяха да си намерят при кого да отидат много бърже докато върви демократизирането. Синченце, американско, не на кой да е. Ама руснаците са ни виновни, не искам да кажа нищо лошо за брадърите спасители.

Ами Анте Павелич ?

По принцип се казва "Бог да го прости", ама този Човек няма грехове! Вечна му памет и слава!!!

Ванче Михайлов да бе жив, би му пуснал един между зъркелите да се не мъчи героя ти

Терориста Ванче Михайлов ли?

Ванчо Михайлов май-много да му беше поел жезъла в уста

Вечна слава на героя. Един ден много улици ще носят неговото име.

Всички србе на врбе. Предателска нация

Трай, че по-предатели от такива като теб - няма. Сърби са корав, красив народ, не са трътлести шушумиги като теб. Осъдили са сърбите, ама англичаните, американците и французите, дето са избили сума ти народ в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и т.н. никой не ги пипа, само "поемат политическата отговорност" за грешките на разузнаването си.

Само не-българин може да се прехласва по сърбите и да им съчувства. А ако е българин, то това е абсолютен изрод. Сърбите винаги са били върли влагове на българите, ширят се на огромни български територии, в най-различни етап от историята са избили безброй българи. Дори и в този момент репресират и потискат българи, в чисто българските райони от рода на Димитровград, насила откъснати от България. Та така, или чужденец, или българин-изрод може да каже добра дума за най-големите българомразци, сърбите.

Барам те свиньо дати кажа: Като влезНеш в нужника, да сЕреш, вилата ти, да пламне, резето на вратата, да заяде, весТник загз, да няма повече, и, водата в нужника, да спре! Избрано от "Клетви на баба Тодорка от Долна грешница"

К'вото и да е, но Сърбията си получи заслуженото. Води войни със съседите си и ги изгуби всичките, а "фюрерите" си сама предаде на кадиите. Сега са по-малки от България, спрямо която винаги са били подли и коварни- войните, Македония, че дори и укриването на Цецо Василев КаТеБейски !

Хърватин значи, "Кротко агне по Сечуански" Как можа, Тоя, и други Српски престъпници, Как можаха да посегнат на милите Животни, Милите животни, бленуващи, сопствена паша, Сопствена паша с офчар Върло Кучмен- хрвата. Ако не беше Били, със пурата в устата на Моника, и жена му, Килъри, още да рупа кукуруз край Дунава

Ни милост! Рак-нерак, на скамейката и на миндера в килията - там да мре! Така навремето хиляди нацистки изроди и садисти си живяха до преклонна старост в Южна Америка - и в Аржентина, и в Боливия, и в Парагвай...Даже наскоро гледах за един, който бил... учител, моля ви се!!!!! Друг направо си продължил "кариерата" като лекар!!!!!Ужас!!!! Какво става в наши дни, какво им е на хората, защо не довършват делата и всеки се затваря и не му пука?

"В продължение на седем години Хаджич се укриваше от правосъдието, но през 2011 година бе арестуван и предаден на Трибунала в Хага" Е, сега се освободи там място и за Whoйло Евразийски, Изтребителя на пътнически самолети и Благодетеля на братска Украйна.

че дяволите се бият за прокълнатата му душа!

Коментари - Почина някогашният сръбски лидер в Хърватия Горан Хаджич | Днес.dir.bg

Почина някогашният сръбски лидер в Хърватия Горан Хаджич

Бившият лидер на сърбите в Хърватия и един от обвинените за военни престъпления в бивша Югославия Горан Хаджич почина на 57-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Почина някогашният сръбски лидер в Хърватия Горан Хаджич | Днес.dir.bg

Коментари

Поклон пред паметта на героя!

тоя Хагски съд май е като Освиенцим.морят всички сръбски националисти.Кой ще съди тия престъпници в тоя съд.

докопат тебе хърватските националисти!?Ще ти види тясна Европа, барабар с Предния Изток!

Сърбите не искаха да си дадат държавата и се биха за нея. Загубиха войната срещу Албания, половината арабски свят /муджахидини колкото искаш имаше в Босна/ и "само" 11 държави-членки на НАТО, начело със САЩ. Българите не обичаме сърбите и това е естествено- в исторически план не сме видели хубаво от тях, а и те от нас. Едно обаче трябва да им се отчете: младите при тях както казах се биха за страната си, а тук ако ни зачешат такива врагове всички епилирани български "мъже" ще избягат. Колкото до човека на снимката, то той е поредната жертва на "независимия трибунал". Удобно всички сръбски лидери бяха осъдени, а всички хърватски, извършили не по-малко зверства и геноцид- оправдани. Косоварите пък си спретнаха първата в света изцяло престъпна държава с президент- търговец на органи и военнопрестъпник. Всичко е позволено, стига минно-геоложката промишленост да се държи от американци- Мадлин Олбрайт и Уесли Кларк, същите, които бомбардираха сръбските мостове,училища, цивилни влакове и автобуси, китайското посолство, Белградската телевизия и радио и т.н и т.н.

напишеш и в коя посока се намират парите и имотите в чужбина, на днешните ти/и вчерашни/ комунистически тартори, че да те призная за истински познавач на ситуацията!?

Докато не ти светни че смяната на системата е причината за краденето в България, а не тези дето са се възползвали, защото няма нито един виновен, тогава ще спреш да разправяш че комунистите са виновни. Ще видиш истинските крадци, които част от тях са се наричали комунисти, други които се поределиха като седесари, а третите са си крадци, дето им е мястото на всички - Белене!

FuckTheEU

Верно бе, кажи ни за имотите на Живков?! Къде са, колко са?!

АААааааАААААаааааАА мързи ма да работя - дремя в панелния соц.апартамент във форума и плюя комунизма който от 20 и повече години го няма в България и получавам центове :))) ...опс от Кредите ми звънят - изтекла ми е вноската за тока нета и компютъра - центовете припечелени от плюене по комунизма не стигат, кредитните мутри ми - взимат ми компютъра изтърсват ми джобовете - падат центове ...АААааааа помоощщщ !!! .....да ви таковам и демокрацията

не съда в Хага , а бг комунисти са компрометирани, лъжливи убийци

айде тоя па и той :))) е няма оправия с такива хора - все някой им е крив - бас държа че след още 10години ще са ти криви и демократите ;)

someone

сърбите и мюсюлманите в бивша югославия трябва да живеят в мир. ако има взаимна агресия винаги мюсюлманите ще печелят, понеже ги подкрепя нато, америка, европеиски съюз, а сърбите - само русия.

Дори сръбския народ осъжда зверствата на управляващите си от онова време, а тук е пълно с почитатели. Сбъркана работа.

абе ти си сбъркан - хората ти разправят че колкото са криви сърбите толко и хърватите - вече намесата на американците си е чисто интригантска работа а съдъ в хага пълен шит

А съд за убийците на мирно християнско население в бивша Югославия, няма ли да има? А за избилите по погрешка милиони хора в Ирак, Либия, Афганистан, а сега и в Сирия ( чрез ИД), също ли няма да има?

FuckTheEU

Щом такъв компрометиран съд, като хагския трибунал се е занимавал с него, то тогава този човек сигурно е невинен и е герой. Просто е пречил на силните на деня да си мърсуват на воля. Вечна му памет!

FuckTheEU

P.S. Най-малкото е странно, че всички набедени за виновни сърби попаднали в затвора на хага след 1-2 годинки умирах без светът да е чул какво имат за казване.

Селски кретен,какво още правиш тук в ЕС а не си заминал в шибания руски рай?Или там никой няма да ти дава копейки да храчиш а тук изпада по нещо но няма да е за дълго

Интересно защо само православните от разнебитената от нато Югославия са занимавка на измисления съд в хага?????

Защото са славяни, като руснаците, но не са продажни като българите!

Дреме ми на долуподписания за славизма, панславизма, рашки и сърболяци.

Срещу дребни кинти и майка си, и децата си на чуждоземци ще продаде.

ама и хърватите не падат по-долу. Черноризците избиха хиляди бягащи в ужас от Сръбска Краина сръбски семейства, натоварени в конски впрягове, трактори и в каквото им падне. Хиляди! Дори Мадлин Олбайт побесня и захвърли букета който и поднесоха на летището в Загреб, след като й бяха обяснили какво се е случило по време на операция "Олуя" ("Буря") през 1995. Ако някой си спомня - Белград предвижи танкове към границата с Хърватия и хъветите изреваха с пълен глас, че Белград готви война. Всички подхванаха воя в един глас. Ама за убитите зверски сърби от Краина никой не рева!

За какво ми е да рева за някакви си сърби? При това утрепани в гражданска война, която те сами предизвикаха?

Документирано е, че косоварите са разфасовали сърби на органи и нито един косовар не е осъден. Един от централните булеварди в косоварската столица Прищина носи името на Бил Клинтън. А бившия шеф на американските войски вече е президент на холдинг, дето е добива въглища в Косово. То за това бе тази война срещу силната Югославия. Целенаправлено бомбардирали са всички ГРАЖДАНСКИ предприятия, съсипали са сума ти заводи и фабрики. Силната държава като трън в гъза на американците и техните дружки.

То и в Украйна въглищата успяха да си намерят при кого да отидат много бърже докато върви демократизирането. Синченце, американско, не на кой да е. Ама руснаците са ни виновни, не искам да кажа нищо лошо за брадърите спасители.

Ами Анте Павелич ?

По принцип се казва "Бог да го прости", ама този Човек няма грехове! Вечна му памет и слава!!!

Ванче Михайлов да бе жив, би му пуснал един между зъркелите да се не мъчи героя ти

Терориста Ванче Михайлов ли?

Ванчо Михайлов май-много да му беше поел жезъла в уста

Вечна слава на героя. Един ден много улици ще носят неговото име.

Всички србе на врбе. Предателска нация

Трай, че по-предатели от такива като теб - няма. Сърби са корав, красив народ, не са трътлести шушумиги като теб. Осъдили са сърбите, ама англичаните, американците и французите, дето са избили сума ти народ в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и т.н. никой не ги пипа, само "поемат политическата отговорност" за грешките на разузнаването си.

Само не-българин може да се прехласва по сърбите и да им съчувства. А ако е българин, то това е абсолютен изрод. Сърбите винаги са били върли влагове на българите, ширят се на огромни български територии, в най-различни етап от историята са избили безброй българи. Дори и в този момент репресират и потискат българи, в чисто българските райони от рода на Димитровград, насила откъснати от България. Та така, или чужденец, или българин-изрод може да каже добра дума за най-големите българомразци, сърбите.

Барам те свиньо дати кажа: Като влезНеш в нужника, да сЕреш, вилата ти, да пламне, резето на вратата, да заяде, весТник загз, да няма повече, и, водата в нужника, да спре! Избрано от "Клетви на баба Тодорка от Долна грешница"

К'вото и да е, но Сърбията си получи заслуженото. Води войни със съседите си и ги изгуби всичките, а "фюрерите" си сама предаде на кадиите. Сега са по-малки от България, спрямо която винаги са били подли и коварни- войните, Македония, че дори и укриването на Цецо Василев КаТеБейски !

Хърватин значи, "Кротко агне по Сечуански" Как можа, Тоя, и други Српски престъпници, Как можаха да посегнат на милите Животни, Милите животни, бленуващи, сопствена паша, Сопствена паша с офчар Върло Кучмен- хрвата. Ако не беше Били, със пурата в устата на Моника, и жена му, Килъри, още да рупа кукуруз край Дунава

Ни милост! Рак-нерак, на скамейката и на миндера в килията - там да мре! Така навремето хиляди нацистки изроди и садисти си живяха до преклонна старост в Южна Америка - и в Аржентина, и в Боливия, и в Парагвай...Даже наскоро гледах за един, който бил... учител, моля ви се!!!!! Друг направо си продължил "кариерата" като лекар!!!!!Ужас!!!! Какво става в наши дни, какво им е на хората, защо не довършват делата и всеки се затваря и не му пука?

"В продължение на седем години Хаджич се укриваше от правосъдието, но през 2011 година бе арестуван и предаден на Трибунала в Хага" Е, сега се освободи там място и за Whoйло Евразийски, Изтребителя на пътнически самолети и Благодетеля на братска Украйна.

че дяволите се бият за прокълнатата му душа!