Голямото пътуване за празниците: Повече полицаи и няколкостотин камери на пътя

Стриктно ще се следи продажбата на пиротехника, както и колите, извършващи инкасова дейност, заявиха от СДВР

Обратно в новината

Коментари - Голямото пътуване за празниците: Повече полицаи и няколкостотин камери на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милюцинерту пълни касичката на държавата.

Всеки ти вади банкноти, купуват като изоглавени, пътуват като стадо - първо на паша, после обратно към оБора. Това са им веселите празници. Ако ги пита човек, и те не знаят какво и защо се чества, може само да са чували, но не им пука, важното е да си муа на шкембак първо постно, после блажно. Що мазни птици ще загубяат живота си напразно....Че и пържолки наоколо.....Облекчават положението два-три дни и айде пак, няма как, Нова година е, ще ти кажат. И започва пък канонадата на балкона или на двора. После - пълна тишина и мъртвило....до вечерта. Поразмърдват се, отиват някъде да си обменят информация кой колко се е веселил, т.е. измуал и още го боли шкембето, минават на диета само с мръвки, трушии, вина и уискита. А за много години, жии и здраи, съседе! И не ме изчаквай да сляза първо аз, за да не се срещнем случайно. Мерси, подобно и на тебе! Как е жената? Децата? Аа, нова кола сте си купили.....Не ме лъжи, че е старата служебна на сина ти, хитрец такъв. Айде, честито и да почерпиш. Ти ли ги прави тия суджуци на балкона, добре сте се заредили, криза е, все пак, пък и това международно положение, за глобалното затопляне пък да не говорим.....Приятен и доходоносен ден! /Ебати идиота, добре, че се отървах от него. Тия Петрови са най-отвратителните в целия блок, ей! И откъде толкова пари? Мамицата им..../ Аа, Петрова, здравей и за много години! Благодаря, добре сме. А вие?

Селяне го хоум

Попитали радио Ереван: Кое е по-силно повече полицаи или няколкостотин камери? Радиото отговаря: В България ще са необходими повече от няколкостотин хиляди полицаи !

Хич не ми дреме Аз няма да пътувам никъде, не искам никого да виждам или да чувам, ще си празнувам сам в къщи

Аз също. Аз не празнувам абсолютно нищо от доста години и си се чувствам доста добре. Ако живота ти е яма никакви празници няма да спрът да я копаеш.

Всеки ден, в които имам възможност. Не се влача по корпоративният календар, да пълня гушата на локалните измамници. Достатъчно е човек да не спазва календарните празници и като си види баланса на края на годината на ахне колко е напред.

Тая полицайка илна снимката има вид на селска проста проститутка.

Някаква масова практика е да се кара с телефон в ръка! Повечето коли вече са с хендсфри, продават се джаджи за хендсфри, смартфоните имат възможност да се говори на говорител. Но не - карат и си дрънкат с телефон в ръката, на уше.

Такъв е ганеца, прост

Като им гледам снимките виждам 3 прасета и един циганин

Хич не им казвайте, а ги хващайте и яко глоби! Само така, ще се научат да спазват правилата.

Абе уж мнозинството все се оплаква, че всичко му е скъпо, че не се издържало, че били на една заплата, че не им стигала, че това, че онова, но зададат ли се празници....ела да видиш как харчи и как пътува "бедния" нашенец!

Че те половината реват, че бачкат на минимална, а същевременно взимат пари под масата.

Ще има допълнително полицаи да пречат по пътищата и да чакат за глоби.За нищо не стават , за нищо.

Днес приключих със София,макар че си обичам града! 1ча и 35 минути от улица Мизия ( до Военната академия) до Метро на Цариградско! Вече е невъзможно да се диша, да се движи...нищо. Започвам да търся околен град , ще си давам апартамента под наем и ще се преместя там. Работя в дигиталната сфера истига да имам нет ,не ме бърка! Край!

София, особено в последните години, се превърна в едно вмирисано гето, с ужасяващ трафик, без тротоари и нормални улици в много от кварталите, безобразно презастрояване, уникално уродливи градоустройствени "решения" и какви ли не още "екстри"! Такова нещо не съм виждал никъде в Европа, а съм бил на доста места!

така е, с една магистрала...

Народът трябва да се стриже до кожа, дои и дере при всяка удобна възможност! Хеле пък за празниците! Бял ден трябва да не види!

Провинциалистите ли са виновни за това? Кореняците няма нужда да пътуват никъде.

НоРмАлНи пътища по територията?!?

Дойдат празници и трябва да се похарчат милиони за да контролират стадото как кара по пътищата. Това е идиотизъм, вместо тези пари да се изразходват за нещо полезно се харчат за заплати на полицаи които да контролират безмозъчно стадо от шофьори по пътищата които карат като за последно, да не да седнат на масата преди да са пристигнали.

Нали немате пари бе,а? Гиди вашта семка лъжлива! Забравихте гладните години при Висенов, га зимахте 5000 лева заплата, един хляб струваше 1500 лева, кило кайма 4000 лева , кутия Фемина синя- 1600 лева. Бързо забравихте, а? Га карахте Лади, Жигули и Москвичи по времето на Симон Кобургга! А? Сега имате по 2-3 коли в семейството, в петък сте в Турция,в събота и неделя в Гърция, а? Цървули.

Нали ревахте, че нямате пари

"Неправилната реакция на водача" е функция на калпавата инфраструктура и липсата на контрол, както и на минималното обучение в шофиране! Това е поредното оправдание да не правим нищо за подобряване на пътищата, преди това беше "несъобразена скорост"

Всяка година, едни и същи олигофрени.

са се запътили тези охолни хора, към Раша ли или към Европа

към Турция