Голяма част от ремонтираните язовири нямат никакви одобрени строителни книжа

Проблемът с незаконното строителство не може да се решава с незаконни действия, заяви регионалният министър арх. Иван Шишков

Обратно в новината

Коментари - Голяма част от ремонтираните язовири нямат никакви одобрени строителни книжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

служебният министър, служебен назначен от радев да служи на ...радев, се занимава с неща, които не са му в правомощията! но не това е най лошото! най лошото е, че тия комундели се правят на ощипани, и все едно незнаят, че тия язовири са строени през развитото социалистическо общество, без никаква документация, на незнайно чия земя и незнайно защо! сега му трябвали документи! пък като се скъса или протече стената на някой такъв язовир, те 100 % са земнонасипни, същите кретени квичат на тема "защо никой не е ремонтирал язовирите 40 години"!

inq.Stoyan BATASHKI E KOMPETENTEN DA GOVORI ZA " MILIARDA IZTOCHEN S FALSHIVI REMONTI:

Управлявана силово от тикви.

В България така са направени законите, все едно сме дисциплинирана, високо технологична държава, а не сме. За това нищо каквото е написано там не може да бъде спазено. Трябва всичко да се започне от нулата, т.е от началото.

Вкарайте първите 150 човека в затвора за по 5-10 години и останалите ще се нормализират моментално. Като пример гледайте БГ шофьорите в Германия. Същите тези хора карат много по-дисциплинирано там.