Големите ученици могат да се върнат в клас на 4 февруари, но ще се редуват

Постигнато е съгласие първо в училище да се завърнат учениците от 7, 8 и 12 клас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такае д ецата вече нямат толкова желани за учене но никой не виновен а коги пуснем ще се заразят

Ваксинирайте възрастните учители и махнете маските на горните класове. С маски спирате вирусите, които не са способни да заразяват без тях, но оставяте точно по-заразните вируси които заразяват даже и с маски. Маските, а не възрастта са разликата между малки и големи.

Ваксинирайте се Вие, щом толкова държите на това. Всеки има право на свободнат воля.

Децата да останат на онлайн обучение защото сега почват гриповете

Какво правиш

Ебасии глупавите министри дето имаме! Ту ще ходят, ту няма. Последно?!! И ква е тая простотия да се редуват!?! ПУСКАЙТЕ ГИ НА УЧИЛИЩЕ ДА СИ УЧАТ УРОЦИТЕ И ДА СЕ ВИЖДАТ С КЛАСА СИ!!!!

до края на 2022 всяка сграда трябва да има технически паспорт

Ше ходят,няма да ходят, ще ходят ама ще се редуват,ще учат ама няма да учат , ще бъде ама так амаонак а.... Съсипахте живота и на децата, а родителите вече са на косъм от да ви бият с камъни !

Да ги връщат, ама преди това да ваксинират учителите над 45 г. възраст!

14-21 дни след завръщането на 4-12 клас на училище,заразените ще са по 5-хиляди ,а смъртните случаи по 200 Дневно. Всички случаи ще започнат увеличение следващата седмица,заради 1-4 клас и детските градини започнали преди 14 дни. Така работи новозаразяването с Ковид.

Умрелите от страх вероятно, за други не гарантирам.

Аз още чакам "заразените" от коледа и нова година да започнат ама ги няма нещо.

Ко Коледа и Нова година учениците си бяха в къщи ,както и родителите им. Затова и ниските стойности в момента.

Съгласна съм, нека се редуват.

Нямат ли мозък? Първо да се ваксинираме тогава да отварят! Дъщерите ми са в гимназия и няма да ги пращам. Доволен съм от дистанционното обучение. Не виждам защо да ги пращам да стоят с още 25 съученика на затворено помещение и после да се тъпчат в автобусите до нас. Ни най малко не са залежали - ходят всеки ден да карат колела в южния парк. Децата не са затворени вкъщи и този довод издиша.

Самно пълен идиот може да нарече тая пародия с онлаин обучението доба. Но то е нормално де - в аграгна държава за чии ти е добро образование? То така или иначе толкова девалвира, че тапийките вече и за тоалетна хартия не стават.

Дъщерите ти са в гимназия ама моята е в 1 клас. Знаеш ли какво училище беше? 20 мин час, нещо на бързо ступано и готово. Отделно ти може и да ги оставиш сами но аз не мога. Накой трябва да я гледа а това значи един родител да не ходи на работа. Нито аз, нито жената можем да работим от вкъщи - такава е спецификата и на моята и на нейната работа. Хубавото при мен е, че сам си определям времето и успявам да свърша нещо но не при всеки е така.

Ма ти не си ли разбрала, че първи клас ги пуснаха присъствено, кво са обясняваш? Човекът говори за новите заповеди за големите ученици.

Искам да предупредя всички родители, НПО-тата се възползват максимално от обърканата ситуация и подмолно, но категорично атакуват училищата и тези с присъствено обучение, и тези с онлайн такова. Столично училище, досега не е имало облъчване, но по- малкото учениче ми сподели, че в час по английски вместо да учат им се обяснява со кротко со благо ако се чувствали напрегнати, неспокойни и въобще съвсем дребни неща, да се обаждали на телефона на фондацията с голата вещица, директно свързана със социални грижи. По- голямото пък беше задължено да попълни анкета за толерантност към различните, лошо няма бяха включени и деца с увреждания, но акцентат ббеше върху малцинствата и бежанците, но накрая след 30 въпроса, така помежду другото беше зададено и знаете ли си правата, ако някой ви ги наруши към кой ще се обърнете, естествено там бяха и "социални грижи". Бъдете близки с вашите деца без да им нарушавате личното пространство И внимавайте, ама много, плъзнали са като змии, а много родители и идея си нямат.

това го четохме

Със сигурност много други не са го чели и си нямат представа, а подобно облъчване набира бясна скорост. Повечето от децата няма и да се сетят да кажат на родителите си, така че нека се знае от повече.

Две седмици ще умират родителите на осмокласниците, другите две седмици ще умират родителите на седмокласниците. Важно е учениците да учат, за да не изпитват "тревожност", както казва министъра. Това, че може да загубят един или двама от родителите си, едвали ще ги разтревожи повече от това, че не виждат учителката по история на живо.

Абе промиха ви простите паникьрски мозъци все едно това е ебола. Набиха ви, че заразиш ли се си пътник задължително, мислете малко с тия глави!

Не е Ебола, но е с 3-4% смъртност. Някои деца вече загубиха по някой от родителите си. Ако сте родител, едва ли бихте искали да оставите децата си сираци.

Друго си е да ги обречеш на мизерия и просия до края на животът им, нали?

Много точен коментар на Милен!

Като се притесняваш не си пускай децата на училище. Макар че силно се съмнявам че имаш деца като гледм какви ги пишеш.

Имам две. И бих искал още дълго да мога да се грижа за тях. В момента учат от вкъщи и се справят чудесно. Не се налага да уча заедно с тях. Само ми показват получените шестици и похвали. Не виждам какъв е зора де се учи присъствено. Живеем в 21-ви век. Аз работя от вкъщи от март миналата година.

Оставка и под съдебна отговорност за всеки заразен вследствие от това безотговорно решение!

Алабала! Днес най-уважаваните са тъпите и необразовани потребители. Какво училище, какви пет лева ...

На госпожата ли ще се редуват големите ученици?

на теб ще се редуват:)))

завиждаш

Ваксинирайте учителите и тогава оправяйте присъственото обучение! Като тръгне заразата да се разпространява как ще ги ваксинирате после? Или вие искате това нарочно, пак за да спестите някоя ваксинка за ваш човек?Ние отново се държим както цяло лято и септември - все едно вирус няма. Да, беше ни по- широко около врата, но в мъки загинаха много хора, невинни, с още много живот пред тях. Ще ми се в тази държава да ценяхме повече човешкия живот и да осъзнаваме колко е страшна смъртта дори и на един. Но ние сме Мангъровци, тарикати и живеем и мислим като в джунгла, по-силните ще оцелеят. И това го разправяме и го вярваме докато лично не ни шамароса ковида и разбрем, че е сериозно. Това, че не правите масово тестване, и че оповествяте резултати от 2000 теста на ден, не ме успокоява. За мен това е фалшиво усещане за спокойствие

От другите грипове защо не не се насираш, а неадекват? Медийната джабала показа кой е идиот и кой може сам да мисли, преценява и решава. Децата не боледуват, ако някого го е страх, да се ваксинира!

Има наука и общество. Човека не мисли сам от стотици хиляди години.

Стаден имунитет търсим, не стадна реакция. Науката и обществото в последните години работят за пари, а парите са лъжа. Какъв е извода?

Да отменяме парите ли е извода? Какво им е лошото на парите? Откакто ги имаме не сме ли по-добре, по-развити, по-пълноценни и т.н.?

Парите някога и парите днес, не са се виждали даже в банката. Тези сега,даже не са обещание.

Корабът потъва бавно. Вода има за всички!

Това е гавра, това не са мерки. Луд ако решава или тотално малоумен, пак ще реши по-адекватно. Най-лошата болест на този свят е алчността, болестта на герберасти и тиквеници.

Идея нямаш какви са мерките в другите страни в Европа, САЩ та дори и в съседните на нас държави. Стига с това мрънкане!

Не мрънкам, псувам, на майка, всички вас, правилните роби!

И страха

Ще са направи, да, ще са направи.

Не виждам смисъл в това редуване. Ще ходят на училище 2 седмици, ще се заразят, после ще учат в къщи, и като дойде време пак да се върнат в училище, ще се окаже, че няма кой да се върне, щото има болни.

Е не, ще и мине за една седмица. Абе изобщо тъпа работа. Това, което им трябва на децата е един лагер в планината. Ще обменят вируси и ше се върнат всички живи здрави и ваксинирани.

Осакатихте децата! И без друго образователната система е джендър-обезобразяване, но тази година и минималните нормални знания няма да получат! Третата вълна, която е планирана, няма да зависи от учениците, а от световните сатанисти и кукловоди, които запуснаха епидемията. Запуснаха първа вълна, като преди това я разиграха на 18.10.2019 г. в Ню Йорк в 4-часовото учение (work shop)"EVENT-201", предрекоха втората вълна и я запуснаха на 29.08.2020 г. чрез натовско военно-въздушно учение с облитането на цяла Европа и Украйна от 6 стратегически бомбардиривача Б-52; предупреждават за трета вълна и са струпали безпилотни самолети "жътвари" в Румъния... Кого ще жънат, ако не хората...?!

И какво друго може да се направи? Да отменим пандемията? Как, с вълшебна пръчка?

Връщат ги, за да се оправдаят с ниските резултати от матурите с онлайн обучението. Друг е въпросът, че едно се учи, а за друго се изпитва.

Пак щуротии! Увеличите продължителността на онлайн часовете на 40 минути. Докато влезе учителят, а той обикновено закъснява, проверка на присъстващите, някакви лиготии от пуберите, усилия от страна на учителя да ги овладее, после и поне 5 минути обяснения за домашни, часът вече е 15-20 минути в идеалния случай. Сигурно така и при нормални обстоятелства. Жалко е, че децата не общуват реално, а виртуално, но това има както позитиви, така и негативи.

Глупости на търкалета! Така нито образованието е качествено, нито има някакъв здравен ефект. Чудя се докъде ще им стигне простотията на министрите?!

Ще се редуват, без да се ревнуват

Тъпо и некадърно управление , което иска да превърне децата ни в тъпи и некадърни. Това онлайн обучение за нищо не става , побъркаха децата....

Защо пък да не става? Моите деца се справят чудесно. Ако детето ви има потенциал за сервитьор ще си остане с него, независимо дали учи присъствено или онлайн.

Справят се, ама не знаеш доколко може да са.конкурентноспособни, когато имат насреща някой който е учил нормално. То да си шампион на махалата понякога не е достатъчно.

Не се притеснявайте за обучението онлайн на децата, те са друго поколение и ще са по грамотни от нас !!! Я се огледайте колко около вас са с купени изпити и дипломи, пък им робувате :)))

Много от пишещите тук са неграмотни, а не са учили онлайн.

Душа, много филми гледаш и се филмираш накрая Живей си живота, носи си новите дрехи, яж, люби се така да се каже и обичай, не си мъчи главата с Пансветовни проблеми

Така е, но няма как да не се притеснявам, заливат ни с тонове информация как другите страни затягат мерките

Ами ако вирусът надигне грозната си глава отново ? Не е ли твърде безразсъдно това, преди да сме се ваксинирали

И на първи февруари Бойко Кляка на Алибегов и отваря всички заведения, щото тоооооооо иде 14 феФруари....

Целия свят затяга мерките заради нов щам, тия нашите идиоти ли са?

Алоо сега ли разбрахте че има световна пандемия ??? Мисля че това предложение е по разумно от това всички да се върнат присъствено и след около месец пак номер 1 по заразяване...

Друг е въпроса че цивилизованите държави увеличават мерните заради новия вирус...хайде плюйте дебили, такава слободия има само в България от целия ЕС...

Идва новия щам, непременно трябва да ги сортираме по 30 парчета в стая 20 квадрата, без проветрние, с маски мамака им. Ако и тогава не се изпоразболеят, по 40 ще ги наблъскаме, аааа!

на майка ви шундата!на маймуни ни направихте с вашата некадърност!

Ако има мерки псуваш, ако няма мерки псуваш...а има ли по нещо да не псуваш :)))

Имам питане.... Защо децата 8-ми клас ще се връщат, а децата в 5-ти - НЕ. Защо, бе дръвници?!?! Те са малки деца, за първа година попадат на различни учители и с различни предмети. Те на са нещо по-различно от четвъртокласниците . Вие знаете ли какво е на 10-11 години,все още неукрепнал да висиш по цял ден пред компютъра..... Защо бе, защо?!?! Докога?!?! За сметка на това непрекъснато ще слушам как различни познати учители се хвалят колко им е добре вкъщи. Защо побъркахте хората и децата?!?! Защо

Жищото има пандемия, затова !Никой никого не е побъркал умишлено. Децата от 1-4 клас като седяха вкъщи много ли е здравословно? Или викаш само за пети клас НЕ е добре да са вкъщи. Разберете, Западът го установи - училищата СА развъдници, УВИ, на вируса. Апропо - пандемията НЕ е отменена. Ваксинацията е доникъде, общо-взето....

Глупости! С някои изключения децара ходят на училище. И това със разнася ето на заразата от децата вече взе да ми омръзва. Как пък нито един служител в Била не се раз боля... Хайде молим ви са

Целия свят затяга мерките заради нов щам, тия нашите идиоти ли са? Дистанционното обучение е достатъчно добро за гимназистите. От към зор ги пращат да разнасят вируса преди да са се ваксинирали желаещите? Първо да осигурят възможност на желаещите да се ваксинират. Ако нещо се отваря с приоритет трябва да е това , което носи пари а именно затворените бизнеси. В гимназиите нищо не произвеждат, дистанционното обучение е добро освен в гетата, но то и в гетата има ли изобщо гимназисти или вече са се изпоженили самотни майки?

Пази боже някое съсловие да получи власт в България.... били то лекар, учители .... Само гледам и се дивя какви умни и компетентни хора излязоха... Все едно не съм ходил на училище или на лекар и не знам какви жалки мижетурки са повечето. Не искат да се ваксинират, но са компетентни загрижени и най- правилно управляващи съдбите на хората. На тъпите умници не им ли минава през главата че само след два мандата на правителството тези деца ще са основната сила на трудовия пазар.... Бъдещи неграмотни заради простотията на учителите , докторите и политиците.... За правителството като за умрелите. Те си знаят... Жална ни майка и господ да ни пази!

Щом само ти си грамотен, значи си политик. :)

Освен господ да ни пази, трябва и ние да си размърдаме мозъците то неможе само да се критикува...

От противопоставянето на различните мнения се ражда истината. Думата "критика" заменя думата "мнение" в нездравите общества.

Ей, не спряха да си играят с децата тия калинки! Побъркаха ги вече една година! Връщайте всички деца присъствено на училище! Спрете с тия безсмислени глупости!

Всички на училище веднага, без изключения!!! Не мога да понасям вече тия мързеливи учители, които само се научиха да си седят вкъщи, нищо да не правят и в същото време получават увеличения на заплатите си по няколко на година! Това е същинско безобразие, защото на всичкото отгоре децата ни тотално нищо не знаят за не знам коя поредна година! Вместо МОН да осъзнаят, че без учители явно можем да живеем и то съвсем прилично, те им дават още по-големи заплати! Видя се, че днешните деца не искат някой изкуфял пенсионер да им обяснява нещо си там! Те искат динамика, искат анимации и хубави интернет базирани материали! Кой учител може да им даде това? Никой, много ясно!

Абе като те гледам ти сигурно не понасяш учителите още от малък. Подозирам, че в момента си безработен сервитьор.

Ги чакайте да пораснат още малко и ги привикайте и тях. Щеше да е смешно, ако...и т.н. Удар след удар по хората и като питаш, "ми така нареди шефът/кметът/". Вчера Алекс Сърчаджиева го каза - хората превръщат пустините в рай, а тук се мъчат от рая да спретнат пустиня. Милите нещастничета, на тях ли се падна, вече и те ли в мелницата?

Побъркахте децата - връщайте ги в училище!

Най-добре да не се връщат !

Хахаха. Егати малоумният експеримент!

Абе ненормалници такива бе,кво смесено обучение кви пет лева бе,обявяте веднага тая тъпа безмислена учебна година за нулева и да се приключва. Нулева година и децата в училище септември децата да си починат, вие направо ги побъркахте с вашите глупости! Нулева година да се обяви и тва е,направете го веднага нещастници, това искаме!

Какво редуване бе !? Да ти се редуват манафите !

Защо пък да е нулева. Да си се довърши дистанционно.

Защото това ще продължи десетилетие.

Не мислете, че през септември ще е по-различно

разбира се, че ще е по различно. Септември повечето ще са го преболедували, а и учителите ще са се ваксинирали. А и никой не е казал, че дистанционното обучение ще отпадне. Ще се учи на смесен принцип, няколко месеца присъствено и след това дистанционно, след това пак присъствено и така.

Докато не ошашкат децата напълно, няма да се кротнат. Един ден децата ще им го върнат тъпкано обаче.

От Учител до Вендета Какво ще ни върнат, как. Научи се да изразяваш ясно мисълта си. Нищо не ти се разбира.

Не мисля че ще си го връщат на учителите. Ама на оредишноро поколение -- сигурно.