Коментари - Големите изненади от промяната насам | Днес.dir.bg

Големите изненади от промяната насам

Не за първи път новите формации на политическата сцена объркват плановете на добре познатите играчи

Обратно в новината

Коментари - Големите изненади от промяната насам | Днес.dir.bg

Коментари

Общото между Копейката и арков о т т.нар. величие е че и двамата са нагли и хитри роми. А народа като е прост избира такива които му обещават от небето да пада злато

хе хе! дпс в турция си гласуваха точно толкова колкото са гласували на всички избори досега! а автобуси с избиратели на дсп си имаше! това, че не са ги "забелязали" си е техен проблем! отделно ниската избирателна активност се обосновава от един единствен въпрос! И той е: За кого да гласувам! като всичките са един дол дренки! аз бих се изразил мноооого по-остро и по народно му с това последното твърдение, но сайтовете обикновено ДИСКРИМИНИРАТ и НЕ ТОЛЕРИРАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДЕН ЕЗИК!!!!!!! та така!

мадуровките творят чудеса! с тяхна помощ радев ни натресе итн, пп, възраждане и сега величие! пълна мизерия и съсипия! всъщност точно за това решетников ни го монтира в президентството!

дпс втора политическа сила - ма инак българите не били прост народ, ъхъм, тъй ще е. Тъкмо шиши, като се угои още и боеко, като се пенсионира, дъпъсъто вече официално ще владеят България, а бай булгар тириката ще продължава да мига и да гледа тъпо.

Кой поръча музиката евреи танцуют https://www.youtube.com/watch?v=mkHVqzU4mjw

Помаците от Територията на Посолствата ги чака тоталното зануляване. Дали от ЕССР фашизма или НАТО/САЩ планираната война? Какво значение има. Намалиха ви драстично, но явно не могат повече да ви гледат и ще ви приключват по бързата процедурка.

Третата стъпка е свързана с приемане на Закона за въвеждане на еврото, което ще даде ясни индикации за това, което предстои, но и законови гаранции за бизнеса и хората. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/ikonomika/2024/05/14/4625621_dimitur_radev_vse_oshte_ima_shans_da_se_prisuedinim/

Общото между ИТН, ПП и Величие е, че стартираха под егидата на Радев от чужбина... "Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика" Калина Андролова във фейсбук, препечатано и в Брикинг.

Величие и ИТН от чужбина? Ми не, но ПП-то да

Дневник: "Вотът в чужбина: "Величие" изпревари ГЕРБ, ДПС..." Гласове: "С вота от Лондон ИТН ще има 65 депутати, ГЕРБ - 63. Слави печели изборите с 14 925 гласа в повече"

Това, което цитираш е вотът от чужбина или сумарно целият вот от изборният ден, и процентът от чужбина решаващ ли е за крайният изборен резултат на тези партии, които цитираш. И от чужбинският вот Величие и ИТН повече вот ли са събрали сред имигрантите от вота на ДПС сред живеещите в чужбина? Ако отговорът на тези въпроси е да , тогава може да твърдиш , че ИТН и Величие са в парламента благодарение на емигрантския вот

Нахилен канадски престъпник, тиквите пак се дотъркаляха, турците държат на каишка клетите глупави българи. Нека ни е.

Чалгара и ДПС трябва да се дисквалифицират! Чалгара да се дисквалифицира за това че има собствена телевизия и си прави сам реклама, което все едно е бай Тошо ДПС да се дисквалифицира за това че са противоконституционна етническа турска партия, която работи за Турция, а не за България А що се отнася до изненадите, на всички им намалели гласоподавателите я абсолютен брой, само на ДПС и ИТН им се увеличили, ама нямало возене с автобуси и организирано гласуване?!?! Е как тогава бе, я да ни го обясните?! Изборите били минали без нарушения?!?! А в Т Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.урция как контролирате какво става на чужда територия?!?!?!

Къ ИТН и т.н. (и така нататък) дига с 50 % твърдия электорат https://www.facebook.com/ivelin.mihaylov/videos/10216272532708440/

Да си поговорим за статистическите проучвания и техните поръчители, хахаха!

факт Николай Марков си тръгва като ГЕНЕРАЛ-Майор и си е такъв до сега защо не го титулувате както гнома -генерал? цитат Николай Марков внесе яснота и с какъв чин е излязъл от НСО. Оказа се, че е бил генерал-майор, а не полковник или подполковник.

Николай Марков е мошеник, уволнен дисциплинарно от НСО ...много моля българските журналисти, когато разговарят с недоразумението от "величие", да го наричат с действителното му звание - под... подполковник от запаса. Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото вече е готов от полковник да стане генерал и даже да му викаме "ваше величество". Лично го обещава на гламавите си избиратели.

Изненада, и още как. банкянския и шайката да спечели, а турската партия да е 2ра. Явно 3 мандата наглост, самовлюбеност, мошеничества нищо не значат, както и все по-силно дпс с дърпащ конците почетния со.ол. Ми, честито.

Какви изненади,бе дира- просто двама лъжци още в НС

Не рабирам какъв точно е проблема с Величие? Най-малката партия с най-крехкия електорат който ще се откаже от тях в момента в който направят нещо различно от това което говорят. Така че не виждам защо са ви трън в очите на всички...

И не не са им трън в очите а задника както се вижда!

абе що не се отказват от тиквата от престъпниците кире и кокорин, от спецоф?

Абе ще ви държи влага още време, а наесен пак ще ги занулят а те ще избуят, те да видите колко са социолози социопати политици и тем подобни. Видя се че и журналята са гола вода. Не знаят не могат и не разбират. Те така е като на секаде се влиза с връзки и във футбол и в телевизия и на всякъде "Наш човек" СМЕШНИЦИИИИИ!

Защо никой не пише, че дори и Простата от Кърджали най-накрая се е класирала за Парламента?

Но пасаран!

Почерка на посолството е уникално тъп. Копирали са звученето на думичките ВъзражданЕ- ВеличиЕ, но са забравили, че зад едното стои идея, а зад другото елементарно его и комплексарщина!

Аз не виждам никака идея зад нито едно от двете - точно за тва е намесено и псолството ..което и да е то

Зад кое какво стои да изясниш ако обичаш.

Откак Радев вдигна юмручето на площада и насъска хората да дирят Михаля, тая държава се раздрънка отвсякъде Не се ли намери 1 журналист да го попита, в сравнение с от преди това събитие, на Радев повече ли му харесва България?

Кое точно й се раздрънка? Пенсиите се вдигнаха рязко, много над нивата на инфлацията. Дългът към БВП намаля. Сред топ държавите сме в ЕС по икономически ръст. Нидерландия вдигна ветото за Шенген най-накрая след толкова години. Гледай отсега нататък какво ще става като се почне пак с постната пица за народа и цоцането на милиарди. Той началникът затова отсега ви разправя, че било обран бостан, за да си знаете какво ви чака. Кое му е обраното като дългът е намалял, само той си знае.

Намаля от 10 на 30 млрд. Не ми ги пиши сметките на Кокорчо , как изведнъж сме почнали да събираме много и спрямо това дълга намалял. Да ама за това време продадохме купчина оръжие и ток, а сега като се наложи да го купуваме сметката ще падне набързо, а и не забравяй , че идват месеци и трябва да даваш пенсиите без да си събрал нищо

Научи се малко как се гледа на дълга. Гледа се като процент от БВП, не като абсолютни стойности. При ГЕРБ дългът като процент от БВП е по-висок отсега. Прави сметка какъв бум на икономиката има за 3 години и колко се е покачил БВП, щом сега дългът е 30, а е бил 10 (по твоите данни) и въпреки това като процент от БВП дългът е намалял. Айде жив и здрав и се образовай малко.

Величие са много интересен случай. Тоя подполковникът директно си признава сам и се хвали, че е руски агент в разни постове преди време (пращал по криптирани канали военна информация директно в Москва), обаче сега твърди, че не бил против ЕС и НАТО. Кое е интересното? Интересното е, че господарите му видяха с Копейката, че с говорене срещу ЕС и най-вече за излизане от НАТО в България се стига до определен лимит. И очевидно с подобни по-прикрити агенти, които обаче в даден момент да им свръшат същата работа, смятат да надхрърлят въпросния лимит.

Този екземпляр от Величие заяви в интервю, мисля, че при Карбовсик, че е полковник от американската армия, генерал от руската армия, и подполковни от българнсие служби. В последствие излязоха с обяснение , че полковник било прякор, затова му казвали полковник, а не щото бил полковник наистина. Е такъв цирк не е имало скоро.

ВелиЧАВ Златен пръст ще има!

Според хората Величие е поредната кремълска креатура. Според Копейката обаче тоя е американЦки фашист, целящ да му дръпне залъка от устата. Как да не се смееш?!

а нинова ги мрази и двамата

ВъзражданЕ , ВеличиЕ. Величаещите се комплексари, които измъкнаха утайката от гласовете на възраждане. Или тези които скачат от цвят на цвят. Мерси, такива поддръжници не ни трябват, с една дума : предатели! Всеки със коефициент на интелигентност над средното ниво знае, че подполковник-а, който дори излъга че бил полковник и ни агитираше за никого да не гласуваме до преди няколко месеца, се финансира от посолството и целта да смъкне гласовете на истинската опозиция в парламента с лицето на Възраждане е постигната! Поздравления, но това само ще засили подкрепата за Възраждане още повече,

Той полковника каза ясно 2-3 дена преди изборите: 1. По ТВ - 30 хил. за 1 минута. И часовника тиктака гадно. 2.Статистиците искат за 1% повече - 80 бона. Еми няма как да им ги дадем...

Оказва се, че, макар с общо 1.11% на изборите, партия "Център" печели изборите в Молдова Губернаторът на Гагаузия отиде при Путин, той обеща подкрепа срещу Молдова (СНИМКИ) https://www.actualno.com/europe/gubernatoryt-na-gagauzija-otide-pri-putin-toj-obeshta-podkrepa-sreshtu-moldova-snimki-news_2174434.html

Да започна с това, че аз харесвам полковника и съм гледал доста негови интервюта в нета. При положение, че черпя информация не само от бтв, нова и сие срам не срам, че си призная, че едва в деня на изборите разбрах, че се кандидатирал за парламента и са направили партия. В деня след изборите всички телевизии започнаха да плюят по новата партия и да и правят антиреклама по всички възможни начини. Полковника бил уволнен от НСО, другия (за първи път го чувам пак срам не срам) бил построил нещо, засадил хиляди дръвчета и това ни се поднася като една много лоша новина. За жената не се знаело нищо и нямали информация, и това лошо. Мисля си ако бяха канени по телевизии и предавания, ако народа беше разбрал за тях колко ли процента щяха да имат сега.

А гледал си интервюто при алтернативният, некомерсиален Карбовски, в което съвсем сериозно обяснява, че е генерал от руската армия, полковник от американската армия и подполковник от българската :))

Николай Марков е мошеник, уволнен дисциплинарно от НСО ...много моля българските журналисти, когато разговарят с недоразумението от "величие", да го наричат с действителното му звание - под... подполковник от запаса. Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото вече е готов от полковник да стане генерал и даже да му викаме "ваше величество". Лично го обещава на гламавите си избиратели.

Тия всичките изненади са съгласувани и спуснати от посолството на сащ,така че надали има изненадани,важи и за възраждане,те са също проект на козяк,затова сороспиите пищят,щото те са си техни

Коментари - Големите изненади от промяната насам | Днес.dir.bg

Големите изненади от промяната насам

Не за първи път новите формации на политическата сцена объркват плановете на добре познатите играчи

Обратно в новината

Коментари - Големите изненади от промяната насам | Днес.dir.bg

Коментари

Общото между Копейката и арков о т т.нар. величие е че и двамата са нагли и хитри роми. А народа като е прост избира такива които му обещават от небето да пада злато

хе хе! дпс в турция си гласуваха точно толкова колкото са гласували на всички избори досега! а автобуси с избиратели на дсп си имаше! това, че не са ги "забелязали" си е техен проблем! отделно ниската избирателна активност се обосновава от един единствен въпрос! И той е: За кого да гласувам! като всичките са един дол дренки! аз бих се изразил мноооого по-остро и по народно му с това последното твърдение, но сайтовете обикновено ДИСКРИМИНИРАТ и НЕ ТОЛЕРИРАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДЕН ЕЗИК!!!!!!! та така!

мадуровките творят чудеса! с тяхна помощ радев ни натресе итн, пп, възраждане и сега величие! пълна мизерия и съсипия! всъщност точно за това решетников ни го монтира в президентството!

дпс втора политическа сила - ма инак българите не били прост народ, ъхъм, тъй ще е. Тъкмо шиши, като се угои още и боеко, като се пенсионира, дъпъсъто вече официално ще владеят България, а бай булгар тириката ще продължава да мига и да гледа тъпо.

Кой поръча музиката евреи танцуют https://www.youtube.com/watch?v=mkHVqzU4mjw

Помаците от Територията на Посолствата ги чака тоталното зануляване. Дали от ЕССР фашизма или НАТО/САЩ планираната война? Какво значение има. Намалиха ви драстично, но явно не могат повече да ви гледат и ще ви приключват по бързата процедурка.

Третата стъпка е свързана с приемане на Закона за въвеждане на еврото, което ще даде ясни индикации за това, което предстои, но и законови гаранции за бизнеса и хората. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/ikonomika/2024/05/14/4625621_dimitur_radev_vse_oshte_ima_shans_da_se_prisuedinim/

Общото между ИТН, ПП и Величие е, че стартираха под егидата на Радев от чужбина... "Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика" Калина Андролова във фейсбук, препечатано и в Брикинг.

Величие и ИТН от чужбина? Ми не, но ПП-то да

Дневник: "Вотът в чужбина: "Величие" изпревари ГЕРБ, ДПС..." Гласове: "С вота от Лондон ИТН ще има 65 депутати, ГЕРБ - 63. Слави печели изборите с 14 925 гласа в повече"

Това, което цитираш е вотът от чужбина или сумарно целият вот от изборният ден, и процентът от чужбина решаващ ли е за крайният изборен резултат на тези партии, които цитираш. И от чужбинският вот Величие и ИТН повече вот ли са събрали сред имигрантите от вота на ДПС сред живеещите в чужбина? Ако отговорът на тези въпроси е да , тогава може да твърдиш , че ИТН и Величие са в парламента благодарение на емигрантския вот

Нахилен канадски престъпник, тиквите пак се дотъркаляха, турците държат на каишка клетите глупави българи. Нека ни е.

Чалгара и ДПС трябва да се дисквалифицират! Чалгара да се дисквалифицира за това че има собствена телевизия и си прави сам реклама, което все едно е бай Тошо ДПС да се дисквалифицира за това че са противоконституционна етническа турска партия, която работи за Турция, а не за България А що се отнася до изненадите, на всички им намалели гласоподавателите я абсолютен брой, само на ДПС и ИТН им се увеличили, ама нямало возене с автобуси и организирано гласуване?!?! Е как тогава бе, я да ни го обясните?! Изборите били минали без нарушения?!?! А в Т Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.урция как контролирате какво става на чужда територия?!?!?!

Къ ИТН и т.н. (и така нататък) дига с 50 % твърдия электорат https://www.facebook.com/ivelin.mihaylov/videos/10216272532708440/

Да си поговорим за статистическите проучвания и техните поръчители, хахаха!

факт Николай Марков си тръгва като ГЕНЕРАЛ-Майор и си е такъв до сега защо не го титулувате както гнома -генерал? цитат Николай Марков внесе яснота и с какъв чин е излязъл от НСО. Оказа се, че е бил генерал-майор, а не полковник или подполковник.

Николай Марков е мошеник, уволнен дисциплинарно от НСО ...много моля българските журналисти, когато разговарят с недоразумението от "величие", да го наричат с действителното му звание - под... подполковник от запаса. Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото вече е готов от полковник да стане генерал и даже да му викаме "ваше величество". Лично го обещава на гламавите си избиратели.

Изненада, и още как. банкянския и шайката да спечели, а турската партия да е 2ра. Явно 3 мандата наглост, самовлюбеност, мошеничества нищо не значат, както и все по-силно дпс с дърпащ конците почетния со.ол. Ми, честито.

Какви изненади,бе дира- просто двама лъжци още в НС

Не рабирам какъв точно е проблема с Величие? Най-малката партия с най-крехкия електорат който ще се откаже от тях в момента в който направят нещо различно от това което говорят. Така че не виждам защо са ви трън в очите на всички...

И не не са им трън в очите а задника както се вижда!

абе що не се отказват от тиквата от престъпниците кире и кокорин, от спецоф?

Абе ще ви държи влага още време, а наесен пак ще ги занулят а те ще избуят, те да видите колко са социолози социопати политици и тем подобни. Видя се че и журналята са гола вода. Не знаят не могат и не разбират. Те така е като на секаде се влиза с връзки и във футбол и в телевизия и на всякъде "Наш човек" СМЕШНИЦИИИИИ!

Защо никой не пише, че дори и Простата от Кърджали най-накрая се е класирала за Парламента?

Но пасаран!

Почерка на посолството е уникално тъп. Копирали са звученето на думичките ВъзражданЕ- ВеличиЕ, но са забравили, че зад едното стои идея, а зад другото елементарно его и комплексарщина!

Аз не виждам никака идея зад нито едно от двете - точно за тва е намесено и псолството ..което и да е то

Зад кое какво стои да изясниш ако обичаш.

Откак Радев вдигна юмручето на площада и насъска хората да дирят Михаля, тая държава се раздрънка отвсякъде Не се ли намери 1 журналист да го попита, в сравнение с от преди това събитие, на Радев повече ли му харесва България?

Кое точно й се раздрънка? Пенсиите се вдигнаха рязко, много над нивата на инфлацията. Дългът към БВП намаля. Сред топ държавите сме в ЕС по икономически ръст. Нидерландия вдигна ветото за Шенген най-накрая след толкова години. Гледай отсега нататък какво ще става като се почне пак с постната пица за народа и цоцането на милиарди. Той началникът затова отсега ви разправя, че било обран бостан, за да си знаете какво ви чака. Кое му е обраното като дългът е намалял, само той си знае.

Намаля от 10 на 30 млрд. Не ми ги пиши сметките на Кокорчо , как изведнъж сме почнали да събираме много и спрямо това дълга намалял. Да ама за това време продадохме купчина оръжие и ток, а сега като се наложи да го купуваме сметката ще падне набързо, а и не забравяй , че идват месеци и трябва да даваш пенсиите без да си събрал нищо

Научи се малко как се гледа на дълга. Гледа се като процент от БВП, не като абсолютни стойности. При ГЕРБ дългът като процент от БВП е по-висок отсега. Прави сметка какъв бум на икономиката има за 3 години и колко се е покачил БВП, щом сега дългът е 30, а е бил 10 (по твоите данни) и въпреки това като процент от БВП дългът е намалял. Айде жив и здрав и се образовай малко.

Величие са много интересен случай. Тоя подполковникът директно си признава сам и се хвали, че е руски агент в разни постове преди време (пращал по криптирани канали военна информация директно в Москва), обаче сега твърди, че не бил против ЕС и НАТО. Кое е интересното? Интересното е, че господарите му видяха с Копейката, че с говорене срещу ЕС и най-вече за излизане от НАТО в България се стига до определен лимит. И очевидно с подобни по-прикрити агенти, които обаче в даден момент да им свръшат същата работа, смятат да надхрърлят въпросния лимит.

Този екземпляр от Величие заяви в интервю, мисля, че при Карбовсик, че е полковник от американската армия, генерал от руската армия, и подполковни от българнсие служби. В последствие излязоха с обяснение , че полковник било прякор, затова му казвали полковник, а не щото бил полковник наистина. Е такъв цирк не е имало скоро.

ВелиЧАВ Златен пръст ще има!

Според хората Величие е поредната кремълска креатура. Според Копейката обаче тоя е американЦки фашист, целящ да му дръпне залъка от устата. Как да не се смееш?!

а нинова ги мрази и двамата

ВъзражданЕ , ВеличиЕ. Величаещите се комплексари, които измъкнаха утайката от гласовете на възраждане. Или тези които скачат от цвят на цвят. Мерси, такива поддръжници не ни трябват, с една дума : предатели! Всеки със коефициент на интелигентност над средното ниво знае, че подполковник-а, който дори излъга че бил полковник и ни агитираше за никого да не гласуваме до преди няколко месеца, се финансира от посолството и целта да смъкне гласовете на истинската опозиция в парламента с лицето на Възраждане е постигната! Поздравления, но това само ще засили подкрепата за Възраждане още повече,

Той полковника каза ясно 2-3 дена преди изборите: 1. По ТВ - 30 хил. за 1 минута. И часовника тиктака гадно. 2.Статистиците искат за 1% повече - 80 бона. Еми няма как да им ги дадем...

Оказва се, че, макар с общо 1.11% на изборите, партия "Център" печели изборите в Молдова Губернаторът на Гагаузия отиде при Путин, той обеща подкрепа срещу Молдова (СНИМКИ) https://www.actualno.com/europe/gubernatoryt-na-gagauzija-otide-pri-putin-toj-obeshta-podkrepa-sreshtu-moldova-snimki-news_2174434.html

Да започна с това, че аз харесвам полковника и съм гледал доста негови интервюта в нета. При положение, че черпя информация не само от бтв, нова и сие срам не срам, че си призная, че едва в деня на изборите разбрах, че се кандидатирал за парламента и са направили партия. В деня след изборите всички телевизии започнаха да плюят по новата партия и да и правят антиреклама по всички възможни начини. Полковника бил уволнен от НСО, другия (за първи път го чувам пак срам не срам) бил построил нещо, засадил хиляди дръвчета и това ни се поднася като една много лоша новина. За жената не се знаело нищо и нямали информация, и това лошо. Мисля си ако бяха канени по телевизии и предавания, ако народа беше разбрал за тях колко ли процента щяха да имат сега.

А гледал си интервюто при алтернативният, некомерсиален Карбовски, в което съвсем сериозно обяснява, че е генерал от руската армия, полковник от американската армия и подполковник от българската :))

Николай Марков е мошеник, уволнен дисциплинарно от НСО ...много моля българските журналисти, когато разговарят с недоразумението от "величие", да го наричат с действителното му звание - под... подполковник от запаса. Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото вече е готов от полковник да стане генерал и даже да му викаме "ваше величество". Лично го обещава на гламавите си избиратели.

Тия всичките изненади са съгласувани и спуснати от посолството на сащ,така че надали има изненадани,важи и за възраждане,те са също проект на козяк,затова сороспиите пищят,щото те са си техни