Коментари - Путин кани Борисов за АЕЦ „Белене“ | dnes.dir.bg
назад

Путин кани Борисов за АЕЦ „Белене“

Руският президент Владимир Путин е отправил покана до българския премиер Бойко Борисов да посети Москва, за да обсъдят как двете страни да избегнат съдебния спор заради прекратяването на проекта за изграждане на втора атомна електроцентрала в Белене. Руският иск е за 1 млрд. евро.

Обратно в новината

Коментари - Путин кани Борисов за АЕЦ „Белене“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО ГЛУПАВО ОТ СТРАНАТА НА НЯКОЙ ДА НИ СКАРА С РУСИЯ - ИЗГОРИХА ПОЧТИ ВСИЧКИ МОСТОВЕ, ИЗЛОЖИХМЕ СЕ ПРИ ТУРИЗМА, НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ ПО МОРЕТО - ГРУБА ГРЕШКА, ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ ПАЗАР /ПОЧТИ НЕДОСТЪПЕН В МОМЕНТА/......... НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е ПРАВИЛНО ВСИЧКО ,КОЕТО СЕ ПРАВИ 20 ГОДИНИ ВЕЧЕ....

"Путин кани Борисов за АЕЦ Белене"ПОПРАВЕТЕ:"Путин кани Станишев за АЕЦ Белене".СЕГА ЩЕ БЕРЕТЕ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ ПОНЕ 50 год..Дори и циганите ще избегат от Б.Г.

Глупаците мразят Русия, но ползват техния газ, ел.енергията от АЕЦ е най-евтината!! Колко им платиха да лобират за шистов газ.!!

Путин работи за народа си а ББ против народа си!!! Разликата е огромна Нашия си получи заслуженото!!!

Кани...?хахааа

Бойко не ходи там ще пострадаш. Навремето Г.Димитров така замина неочаквано и не свърши добре. КГБ не прощава.Вече доста си "заслужил" за връчване на стипендия Лубянка. Не ходи !! Чуваш ли . Има секретна лаборатория за отрови и облъчвание от врмето на железния Феликс,нямаш представа колко са напред с материала. Не ходи.

Телефонната покана от Путин е мокрия сън на Бойко Борисов. И само толкова. За негово разочарование, наместо телефон от Путин, получи шут от хората на България. А ти си купи някакъв транквилант и се успокой. Света не е толкова страшен колкото ти изглежда. За твоя случай важи сентенцията: "Демоните се раждат там, където разумът спи."

Руснаците докато не ни набутат тази атомна бомба няма да се спрат пред нищо. Пари имат достатъчно. У нас продажници, които да ги вземат още ло- много. Жал ме е за децата ни

това е основата на протеста цялата организация познай от кой е ръководена нямат умиране

Путин му е казал: "Или клякай за Белене или протестите продължават!" , може и за Стамболов да му е напомнил. Всеки български, държавник, нарушил или несъобразил се с руските интереси е пострадал!

Защо г-н Борисов се уплаши. Нали довчера, заедно с министър Добрев ни обясняваха че се ме в правото си да излезем от договора и нещата стигнаха до международният съд. КАКВО СЕ СЛУЧИ г-н Борисов, че развяхте бяло знаме.

Понятията "-----фоб" и "-----фил" не се използват в политическия жаргон от ПСВ насам, защото да си напр. "русофоб", т.е. да мразиш руснаците, само защото са руснаци, е също толкова малоумно, колкото да обичаш руснаците, само защото са руснаци. Разбира се, това още не е достигнало до България, тъй като не са изминали задължителните 100 години, т.е. дистанцията ни зад Европа. Но щом ще употребяваме тези термини, аз предпочитам БЪЛГАРОФИЛИ. Всеки ФИЛ да си ходи в страната на която е ФИЛ, а тук да си останем само българофилите. Съгласен?

то вие от 1917 година все пращате някой на бунището на историята, но накрая самите вие се превърнахте на бунище.

Според ИТАР-ТАСС инициативата е на българската страна.

не подкрепихме центрслата и руснаците ни дигнаха цената на тока. на ли не сме тъпи бългсри. кои ги подкрепя? един украински евреин- станишев. българи да помогнем на правителството да нанесе последният удар. овч аров станишев, симеон, кунева , костов и доган трябва да са в пандиза

19 февраля 2013 года, 13:15 Ключевые слова: внешняя политика, энергетика, Болгария По инициативе болгарской стороны состоялся телефонный разговор Владимира Путина с Премьер-министром Республики Болгария Бойко Борисовым. В ходе беседы рассматривались актуальные вопросы российско-болгарского сотрудничества, в том числе в энергетической сфере, а также планы контактов на высшем уровне.

ГЕРБ да си вземат по един калкулатор и да започват да смятат. Няма време приятели, служба не остана.

Пожарникарю! Не се страхувай от Станишев и от Белене Всички сме зад теб и още милион ще призовем, . За да те изритаме! ...на изборите

Мустафа Плявналиев и АЛИШ БОРИСОВ, наверно оправданно вас пропостили освободить и вы осталися под турецкого иго

Руският президент Владимир Путин е отправил покана до българския премиер Бойко Борисов да посети Москва, за да Му връчи АКТА ЗА БРАКУВАНЕ

Сега да не се окаже, че има промяна на държавния курс за строителството на Белене? Един от бабаитите, дето щяха да пляскат руснаците - г-н Дянков, - напусна фронтовата линия. Сега главният бабаит, главатарят, да не вземе пак да смени мнението си и да каже, че се вслушва в резултатите от референдума?

Инициативата за срещата е на ББ. Дано делегацията не виси дълго в чакалнята.

В делегацията ще бъде включен и С.Дянков. Той ще може най-после да напляска руснаците.....

Със "Строго секретно" в НЕК вече се разработват схеми и разчети за строеж на нов блок в Козлодуй, произведен от Westignghouse. "Народното" ни уж събрание дори не знае за това.

"Борисов и Путин са провели телефонен разговор тази сутрин по инициатива на руската страна. " Нашия е звънял, а от там дигнали телефона и отговорили "алооо".

Ето истината: Българският премиер Бойко Борисов е разговарял по телефона с руския президент Владимир Путин. Разговорът е по инициатива на българската страна и е проведен днес, съобщават от пресслужбата на Кремъл. "По инициатива на българската страна е проведен телефонен разговор между Владимир Путин и министър-председателя на Република България Бойко Борисов. По време на срещата бяха обсъдени актуални въпроси на руско-българското сътрудничество, включително в енергийния сектор, както и планове за контакти на високо равнище", пише на официалната страница на руския президент. На 17 и 18 февруари в България бяха организирани многохилядни протести срещу повишаването на тарифите на електроразпределителните компании, припомня ИТАР-ТАСС и допълва, че в тази връзка президентът Росен Плевнелиев нареди цялостна проверка на пазара на електроенергия в страната. По-късно, по време на едночасов брифинг журналистите на няколко пъти питаха за разговора с руския президент Владимир Путин. Премиерът Бойко Борисов на няколко пъти отклоняваше отговора, но после обясни. "Разговаряме с президента Путин, с президента Барак Обама, с Джон Кери и с Дейвид Камерън", обясни Бойко Борисов. Той каза още, че е получил покана да посети Москва и заедно с руското правителство да се намери решение да не се съдим заради проваления проект за АЕЦ Белене". Путин му благодарил, че за "Южен поток" нещата се движат в срок.

Изобщо не е вярно, че Путин е канил Борисов. Точно обратното е вярно - преди обяд имаше ОФИЦИАЛНО съобщение от ИТАР ТАСС, че Борисов е поискал среща с Путин. Явно нещо му е припарило тука в България, та гледа да се изнесе по-бързо нанякъде. И съответно да демонстрира лъжлива проява на загриженост за нещо си. Палячо жалък!

ББ се върти като обран евреин. Ако не беше толкова арогантен преди, сега би следвало да е жалък ...

Именно защото беше арогантен преди, сега изглежда жалък! Ако е умен, ще си съкрати агонията, но явно сивите му клетки не работят и действа само първосигнално.

На Путин не му работи добре разузнаването ! Защо му е да кани Провален Бивш премиер -затворник !

Гангстерът с костюм от Армани вече са взели за подигравка! Хер Фриц му праща оставка от ЮЕсЕй запечатана с целувка! Тов. Путин му предлага среща 15 минути преди оставката! нещо като намигане за дебелашкото поведение с дрямката на ББ.. и още нещо. Нема го Дянков да раздава шамарчета...

Като топлите отношения между Борисов и БСП са всеизвестни, ако беше вярно това за големите далавери, не може да не си зададем въпроса ама как така никой от тези хора не е подведен под съдебна отговорност за тия 4 години управление на ГЕРБ? Или само ни се подхвърлят разни кьорфишеци да си оправдават собственото продажно поведение?

Вероятно е пълна случайност спирането на проекта Белене, ваденето на досие, което не стана ясно какво е, но обедини в Будителност едни хора, пълна случайност, изведнъж надути сметки, неясно защо точно сега, преди избори, защо ли не с еслучиха на другия ден след тях. Вероятно е абсолютна случайност доволството на БСП и потриването на ръцете и озверяването срещу едно правителство, което едва ли е по-виновно от всички други. Абсолютна случайност.

Аз не мога да разбера от какъв зор Путин ще кани ББ,след като да изборите има 4 месеца ,а 1 млрд евро са му вързани в кърпа!...Всъщност ,да не се окаже ,че това не е покана , а нареждане , и то не идва от Путин , а от Обама , и не става дума за посещение в Москва , а във Вашингтон!?

Само за совалките между Обама и Путин, бат' Бойко медал заслужава. Как ли подскача като звънне телефона от Вашингтон или Кремъл.

путен е закъснял да го кани,ама той станишев без покана ще го посети.

В България избухват безредици, участват много недоволни граждани, но все пак не е ясно, кой ги е организирал (с изключение на агент-провокатора Сидеров), кой е избрал точно това време за тях, и защо само срещу ЧЕЗ, а не напр. срещу ГАЗПРОМ и ЛУКОЙЛ - най-големите грабители на България. Моята сметка от ЧЕЗ е 30 лв., а парното 350. Нейсе! Внезапно "братушката" Путин, без да прояви тактичност, т.е. да се съобрази с проблемите на колегата си-приятел Бойко Методиевич, го привиква за Белене! Шантаж? Болен на легло се ш*ба? Или най-сетне Путин реши да покаже, кой всъщност командва в България...

Ало страшното!!!!!!!!!Страшен си като муха за л...о! Като ще коментираш някой отиди и чуй какво говори публично пред хората, а не КАТО ПАПАГАЛ ДА ПЛЯМПАШ ГЛУПОСТИТЕ ПИСАНИ В НЯКОЯ ЦЕНТРАЛА НА ДОСЕГА УПРАВЛЯВАЛИТЕ БАНДИТСКИ ПАРТИИ!

че в коментара ти няма нито един конкретен факт, нито един конкретен довод, освен серия чуденки и няколко просташки фрази. На мен ми е ясно, че за промития и после циментиран ОФ мозък фактите са абсолютно без никакво значение, но постинга не ми е адресиран до такива интелектуални амеби като тебе.

Какво ли щеше да стане с вас руските "олигарси" ако една сутрин ви посрещнат в Кремъл в собствения ви кабинет Сталин и Жуков??За толкова неудачно изиграни геополитически карти знаете какво ще последва...!Нищо лично!Колкото за "Белене"по-добре с другия телефон и според часовата разлика!

Боли го фара Путин за нас той си гледа интересите на Русия. Не че не е логично.

Какъв Путин бе мафиот? По добре се покривай някъде в банкя и не се показвай. На какво разчиташ? Че Путин ще те спасява. Яасно е че си готов на всичко само и само да си на власт ама това няма да те спаси. Ти вече си бита карта. Компроментиран, корумпиран милиционерсцо-пожарникарски тъпанар който няма място в управлението на държавата. Така че обирай си крушите.

Кучето на Путин от Български произход е пораснало и сега ще наръфа Борисов по дупенцето!

А сега я втасахме!!!

Путин : Здраствуйте г-н Борисов! Как у вас дела? БМБорисов: Здраствуйте г-н Путин! А, моя дял не се губи...

Като гледам какво става на улицата, си мисля Буда дали ще е още премиер, за да преговаря?

Нема да го бъде.

Май със Сузи познахме.

val55

А бе, ве, вече не се знае, коя централа ще е по изгодна, Белене или Козлодуй. Аман от лъжци. Ама само едно знам, почти със сигурност, че ще ни трябва много ток. На първо място за отопление, защото с това парно доникъде, с тоя кюмюр също, газ пак, загуби колкото искаш, и клончета много, а по тях лемури.... Ще трябва и за ЕлПС. Но да не забравяме, и не на последно място за две три лазерчета, че тия НЛО дето ни бомбиха, ще ни видят сметката за едното нищо. Колкото по бързо толкова по добре. Ама да незабравяме и Луната?! Въпросът с нашата енергетика е доста сериозен и не само. Според мен, енергетиката, водата,земните ресурси, и голяма част от селското стопанство трябва да са държавна собственост. Голяма грешка беше тези сектори да се приватизират и подаряват за сметка на народа, и в ощърб на държавата. Няма как, някои да го разберат в момента. Не е лошо да си помислят тези, които през ..89 година скачаха защо?, и сега скачат, защо? Явно е от годините. А? Далеч съм от мисълта да обидя някои. Трябва да се направи всичко възможно, Те да се върнат на държавата, като се усъвремени управлението и технологиите. Сега, даже всички управяващи вкупом да замажат нещата в Енергетиката, Топлофикацията, ВИК и Селското стопанство, то следващият път ще е нещо страшно. Съградете нов общественополитически строй, докато е време, ама дали имате капацитет за това. Поне опитайте! Да неговорим за начина на мислене, и поглед в близкото и по далечно бъдеще. Хайде, сегашни и бъдещи управници, хванете се за ръчички, и заедно решавайте много бързо всички проблеми, докато не е станало много късно, за каквото и да е. Народният гряв, е гняв божи!!! Нима не виждате, какво става в страната и по света? Аман от "слепци".

юли

Груевски помогнА у събота, що са да не тури едно рамо и Путин. А ние че си протестираме за некви незначителни "неща". Не може да искаме велик човек да обръща внимание на такива дреболии.

val55

Ех, цезаре цезаре, и малкото камъче обръща колата! Разбирам сарказма ти!

- Другарю Борисов, какво казахте по телефона на другаря Путин? - Ами, аз, такова, само слушках!

Пропуснах, забравих! Ами Той отива да си види кученцето, дето го подари на Путин! Как не се сещаме!

На Него хич не му се ходи, ама хайде, от няма и къде, да отиде, да спести някой и друг милиард! Колко мъка има по тоя свят!!! Нали Дянков ги поняпласка преди няколко месеца, пък Дилянчо намали цената на газа!!! Мъка, мъка!!!

Само припомням! Преди 12 години, Русия изненадващо (чрез своите агенти)домъкна от Мадрид червения клошар Симеон С. К . Горски(мразещ до дъното на душата си българите ), плати му 250 милиона долара (откраднати от мафията -Поли Пантев, Аруба и т.н.,справка: романите на Христо Калчев ) Наивните българи повярваха, че " Царчето" ще ги оправи и му дадоха властта. И той наистина ни оправи-(800 дни !?!, лоши чипове, тройна коалиция и т.н.) Хора, бъдете бдителни! Мислете! Особено младите! Иначе, може да отидете като секачи в Коми(Сибир),за по 200 долара на месец! Само припомням!

Путин иска да ни притисне. Ето защо е необходима диверсификация на газ и други енергоресурси. Русия ни притиска геополитически а на нея пригласят българските ибрикчии на Путин в лицето на БСП.

Даа, пък Америка така ни "освободи" преди 23 години, че сега няма кво да ядем!! И ни даде свободата да избираме - ако си платим тока, няма да ни останат за ядене, ако искаме да ядем, ще стоим на тъмно и студено. Въобще - кеф....

Каква Америка те е патила бе, тъпанар. Какво може да ти вземе на тебе Америка, прошлеко? Лукойл американски ли е? 110 хиляди нотариални акти за български имоти на американците ли са издадени? ТИМ филиал на американската мафия ли е? Този ник дето си избрал е достатъчно доказателство за олигофренската ти същност.

АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ НА БОРИСОВ, ЩЕ МУ РАЗРЕШАТ ЛИ ДА ПОСЕТИ МОСКВА?

Какви американски господари? ЦРУ ли упражняваше безконтролна власт в България в продължение на 45 години? Мислиш ли, че КГБ се е отказало от позициите си в България, щото разбираш ли, имало избори? Къде са стоте хиляди агенти, предатели и доносници, във въздуха ли се изпариха? Е, тебе те знаем къде си...

"Кани" е учтивата форма на "нарежда" нали Е тоя все пак се оказа по-възпитан от Обама, който директно заповяда Еднаквото е само,че Буда слушка!

жалкото е,че другаря Буда няма време да приеме "поканата"и да направи остър, обратен завой...както обикновено, когато големите го хапят за криминалното му досие.. Ееех, ако имаше време, можеше бащицата Путин да го задържи на власт...

дон Пусин може да нарежда на на грубернатора на Камчатка само, не на стана от ЕС....,