Две жени и мъж дължат над 300 000 лв. на КАТ

Две жени и мъж са в челната тройка на "Пътна полиция" по брой извършени нарушения на пътя. Те дължат над 300 000 лева от актове и фишове.

Обратно в новината

Коментари - Две жени и мъж дължат над 300 000 лв. на КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАП ще има да взима,а те ще имат да дават...

... веднъж като пътувах с автобус до Германия, ни спряха в началото на Германия за проверка. Единия от пътниците при предходно посещение е направил някакво пътно нарушение и висяща глоба. Какво се случи, ами взеха му багажа и го откараха, после шофьора на автобуса ни обясни че що пращат в арест ли, в затвор ли, не разбрах, но за няколко дена на обществено полезен труд, докато си отработи глобата. Ами имали по над 50 нарушения, значи са откриваеми, само че няма кой да ги задържи да си отработят глобите. А тук доколкото схващам става дума за рецидив, за което си трябва затвор май. Та така...

Да ве я и керкенезите!Те- тримата са неоткриваеми, ние искаме да откриват гепаджиите на мангизите ни.Няма такава държава!

хаххааххахахахах..... аз закво давах пари за тия курсове книжки ала бала..... цялата работа ала бала

Като се замисли човек и проследи нишката стигаме до извора на всичките ни проблеми самите ние. Трябва работеща държава, каквато обаче нямаме. Защо? Защото нямаме върщещи работата си депутати респективно техните партии, които са ги издигнали. А защо не си въшат работата? Защото този, който ги е назначил не изисква от тях да си вършат работата. Не следи какви ги вършата назначените от него политици и не им търси никава отговорност. Не си прави труда да ги уволни по единствения възможен начин в политиката, като назначи гласува на следващите избори за друга неккопрометирала се партия/политик/. И така стигаме до извора на всички проблеми - до това, че нямаме вършещи работата си избиратели. Стигаме до самите нас. Има и един по незначителен дребен проблем. Но много често маките камъчета обръщат колата. Решаването на този проблем също завии от нас защото ние сме 80-90%, а той е само 10%. Този проблем е, че десетина процента от депутатите ни се назаначават от майната си. От разни избягали или дезертирали от България нагли индивиди. В държави като: Турция, САЩ, Германия, Испанспания ... Имащи наглоста да участват в избора на българските депутатите, респективно да определят кой да управлява/разпределя данъците/ в България и да определя правилата, по които ние в България живем, а не те. Те живеят на майната си да гласувата за парламент на майната си където живеят, а не за български. Аз живея в София и гласувам за кмет на София, не ходя да гласувам и за кмет на Пловдив нали. Ако след като съм гласувал за кмет на София. Отида да гласувам после за кмет на Пловдив, пловдивчани ще ме разкъсат на парчета и правилно. Така трябва да стане и с депутатите.

Ами като нямат пари, отиват в затвора, както е в целия свят. Но доколкото разбираме, пак опира до представители на оная "аристократична" прослойка, на която й е разрешено всичко и институциите ни пълзят на колене пред тях. За нас, които плащаме данъци на тази държава, е ясно само едно. Некадърни сте да си изпълнявате задълженията, затова освобождавайте терена. А и сте страхливи, най малкото което трябва да направите е да принудите тези екземпляри да работят безплатно на ползу роду. Време е и да се създадат Трудови войски за тарикатите.

Браво на ДИРА - 2ЖЕНИ И 1МЪЖ-не са ли трима шофьори , или има значение зали са мъже и жени - твърде сексиско изказване

1:1 схемата със сим-картите! Много е вероятно 2-те жени и мъжът да са най-простите хора от някое забутано село, които направо са ги завели в нотариата да се подпишат като фиктивни собственици на автомобили, а след това - да са "упълномощили" истинските нарушители - кой знае какви мутрета, да правят каквото си искат. И понеже всичко се записва на името на собственика на колата, ги търсят тях- тооолкова е просто!

как не могат КАТ бе? Нали има нов закон, свалят ти номерата! Без книжка направо в затвора?? Защо не ги хващат а? За 20 лв.фиш ти вземат книжката а тия кретени си карат без книжки????

Поредния пример че хрантутниците с по 20 заплати за абсолютно нищо не стават.

Такива глоби държавата що не ги продава на частни съдебни изпълнители и колекторски фирми?

булгаристан !!!!

Ми то е булгаристан заради лош матрял като тебе. Ти на ква се правиш? На много хубава ли?

ромеици бате роми -регистрират коли на свое име иги продават в румъния . а нещо за отказ на други регистрации на мпс . или няма такива работи кат

Този "проблем" с нищоимащите е решен много-много отдавна. Нищоимащите се заточват на трудов принудителен лагер или по стараомо казано каторга и си изработват дължимото до последната стотинка по държавни цени с чукане на камъни.

Няма такава професия. Мнало, отживелица. И тухли се правят автоматично. Затворниците лежат буквално Не ги водят на бригади в селското стопанство поради монокултурното земеделие.

В чл. 343в от НК е регламентирано, че тези, които управляват МПС в срок на "лишаването от право да управляват МПС" се лишават от свобода до 3 г. и глоба достигаща до 1200 лв. Та питаме: Защо тези са на свобода след толкова установени случаи и кой спи или е стимулиран да не правораздава. Май ще се върнем на приказката "Ние ги ловим, Вие ги освобождавате". А от това следва, че всички на пътя са застрашени, поради калпавото, липсващо от отговорност правораздаване - или стимулирано по различни начини за това.

Значи държавата готова да откъсне главата на една бабичка излязла да продаде няколко домата, които е отгледала в двора си (случаят беше преди около месец), ама тия тримцата не си ги търси. Това дами и господа не е държава, а тения, която пие жизнените ни сокове. И е виновен Б. Борисов, не К. Нинова. Виновни са винаги управляващите! По-рано виновен беше С. Станишев, но сега той не е на власт.

Ами те управляващите винаги са едни и същи, само имената са различни. Партията тук винаги е била една - няма герб, няма бсп,нито дсб или сдс, всички са от една и съща крадлива и лъжлива партия.

Условно си прав(а)! Само, че на партията няма как да и ударим сто тояги на голо. На ББ, на СС и на всяко друго конкретно лице можем. Да наказваме лицата, те партиите сами ще се оправят.

да карат кола тези пари трябва да се издължат - ама нямат никакво имущество, не работят. Тогава в затвора. Като малка съм чела "Вечната Амбър" - в Англия за не върнати дългове се е влизало в затвора. Не знам как е у нас понастоящем.

Баси... Тези ако дължат толкова пари, колко ли рушвети са получили катаджиите. :(

Всичко е толкова просто!! Имат ли имущество тия джигити? Ами ако имат, просто им го запорирайте и започнете процедура по събирането на задължението! Ако не платят просто им вземете имуществото, а ако нямат имущество просто ги арестувайте, осъдете и ги пратете да чукат камъни на някоя магистрала!

Като не може да плати да си ги излежи. Тарикатите рязко ще намалеят или ще се окажат по-платежоспособни, отколкото твърдят

ама докато е в затвора е на издръжка на държавата. Както казаха другите, да лежи в затвора, но и да си изработва това, което дължи!

да им се отнемат книжките, но се предполага че нямат такива. Тогава да им се отнемат колите и тези които карат в момента независимо на кого са. Тогава ще ми карат дядовия.

Смешното, пич е че лицето предоставило автомобила си на също подлежи на наказателни мерки и глоби. Да ги подхвант от там. Ма и полицията и нападжиите са ни некадърни

''АКО'' са бедняци , досега да са ги заловили , но както винаги институциите си завират главите в пясъка .

си мислят, че те са страната на неограничените възможности - я да опитат да направят това същото при тях да видим какво ще им се случи. България - те това е страната на неограничените възможности и точка.

Затвор тогава.6 месеца например.

Това е нелепо и абсурдно! Ако обикновен човек направи тези нарушения вече ще е в затвора. НЯМАМ ДУМИ!

тогава в панделата...

Престъпление без наказание.

СПРАВЕДЛИВО Е да бъдат намерени и да положат обществено полезен труд (копане, чистене, миене, боядисване) на стойност дължимата сума. И ведбъж в седмицата да има кратка статия какво вършат и колко още им остава. Това ще има възпитателен ефект върху останалите!

Чудесна идея! Ако нямаш нищо може да дължиш милиони! Ако взимаш заплата веднага ще ти вземат и нямането :)

Ами то няма да им стигне животът , за да върнат с ''труд'' наказанието. Само едни и същи си плащат , който не си плаща , няма и да си плати . КАКВА Е ТАЗИ СМОТАНА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА?

Съгласен съм.

Суджук премиер, Суджук главен прокурор, Суджук полиция, Суджук съдии .... ей това ни е държавата! Забравих само да спомена Суджук здравеопазване и Суджук образование. Суджук армията е ясна отдавна ...

Тези са направо за затвора, генетичен отпадък.

Уж се водим по развитите държави , а тук не знам защо -не. Който не плаща влязла в сила глоба трябва да я лежи.

Няма какво да я "лежи"! В затвора - да. Но там да я заработва. И няма болен, няма инвалид. Да работи в затвора докато се издължи, а ако не може - докато е жив (а)!

Когато започнат да конфискуват средството за престъпление, нещата ще се кротнат. Нищо, че тези коли не са на водачите по документи. Конфискация! После собственика да си търси обезщетение от виновника. Трябва твърда ръка за тези с алкохол и такива без книжки и с рецидиви. За всяко нарушение от такива - конфискация.

А иначе увеличават глобите без да има никаква събираемост,демек борбата с войната по пътищата е пълна трагедия,както всичко останало в държавата ни...

Всъщност понятието "превишена скорост" няма никаква връзка с причиняването на ПТП, което е видно и от статистиката на КАТ. Понятието "несъобразена скорост" обаче има, пак видно от статистиката на КАТ. Накратко, КАТ трябва да бъде закрит, а с парите да се направят филмчета за обучение на шофьорите, които масово уж спазват правилата, а всъщност правят глупости, с които поставят в опасност собствения си, а и чужди животи.

Смешна работа ...КАТ ги залавя 50 пъти, а са неоткриваеми за НАП. А защ0 не са предадени на прокуратурата?

Били неоткривеми... а някой търси ли гиизобщо? Да обявят награда от 10% от дължимите пари за информация за откриването им. Да публикуват информацията в интернет и достатъчно много хора ще се явят, желаещи да вършат работата на мързеливците в нап и полицията.

в някой държави това си е законен бизнес - ловци на глави

Щом са неоткриваеми, пратете им Цвик ли, Мик ли....

ми е ясно - в нашия вход регулярно се получават призовки към една дама, която живееше тук преди 7-8 години, но се премести другаде.Явно не се е регистрирала там и се води , че живее тук. Едно време беше абсолютно нарушение такова нещо, но сега законът е либерален.

Неоткриваеми, т.е. изпарили са се във въздуха! Тъпа държава! Типично за БГ лудницата!

Така е, като спряхте ченгетата да спират и наслагахте камери, сега ще гледате и парите на снимка

Ааа ми то щом може така ... еб*л съм ти и държавата. От утре почвам и аз така, то много лесно било....

Сега остава да ги вкарат на топло на мои разноски .

Някъде май из катаджийско наповските компютри май се е повил поредния ''хакер'' защото тази цифра да не е потърсена до сега говори или за непрофесионализъм и комисионерство или е поредната манипулация на ''държавните'' институции. Защото на мен нап ми писа 5 пъти че не съм внесъл 21 лева данък въпреки че гледах вносната бележка пред мен...

хохохо ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА евразийски бг-стан! КЪДЕ в ЗАП. държава ще видите такова чудо!!!!! Само в раССия, бг-стан, узбеки-стан, казах-стан и ........!!!

Тези тримата изобщо не са извършвали нарушенията. Плащано им е да потвърждават, че са шофирали след снимки. За целта са се явявали в кат и тогава са били откриваеми, но едва ли са можели да им направят друго освен да им вземат книжките. И то книжките са им взети заради неплатените глоби, а не заради отнети точки. Мисля, че при снимки от мобилни и стационарни камери получаваш само фиш с глоба, но не ти отнемат точки. Това е при условие, че не те спрат на място.

1:1 схемата с фирмите-длъжници и сим-картите! Много е вероятно 2-те жени и мъжът да са най-простите хора от някое забутано село, които направо са ги завели в нотариата да се подпишат като фиктивни собственици на автомобили, а след това - да са "упълномощили" истинските нарушители - кой знае какви мутрета, да правят каквото си искат. И понеже всичко се записва на името на собственика на колата, ги търсят тях- тооолкова е просто!

Тази статия зуи като виц! Ще борим джигитите а държавата я няма! Как могат да бъдат неоткриваеми???? Това да не са някакви духове! Съд по бързата процедура и в затвора! Като отрепят някой кой ще поеме отговорност???

Да спрем ДЖИГИТИТЕ по пътя: RoadmadnessBulgaria! Законодателни промени в сферата на любителското видеозаснемане!

Да бе да! Като нямат нищо колата или колите сигурно са крадени и ги сменят всеки ден ? Сигурно нямат и лични карти? И живеят във въздуха?Как пък не могат да си вземат парите аджеба ?

Както са казали старите хора няма немога има неискам

Кво, няма затвор за такива ли? Или трябва да убият човек на пътя ,за да се вземат мерки. Като нямат нищо на тяхно име,поне колите да им приберат,и да не са на тяхно име, собственикът на колата също е виновен,ако дава на лице без книжка

В Канада и САЩ за неплатени глоби към държавата или неизплатени издръжки и административни глоби хората се издирват понякога с интерпол. Държавата ги търси без лимит от давност...

Ние тук си имаме 10 годишна давност....след 10те год ще им опростят глобите.....

Затвора е добро средство за превъзпитаване ,особено общественополезния труд .Да чистиш л.ната на обществото е добро наказание .А за 300 000 ,ще го вършиш доста дълго време .