Глобяват медии, нарушили изборния кодекс

Централната избирателна комисия /ЦИК/ възлага на председателя на ЦИК да състави актове за установяване на административно нарушение на доставчика на медийни услуги "Дарик Радио" АД и на доставчика на медийни услуги "Софмедия Броадкастинг" ЕООД.

Обратно в новината

Коментари - Глобяват медии, нарушили изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геният винаги ще измисли нещо а тъпата дървена чиновническа глава само знае да забранява, може класация на стихотворения на пиеси и др.

Бате Гойко ти си пич! Ама си мафиот!

ЗАЩО НЕ Е ГЛОБЕНА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА " МУЗИКАЛНИТЕ КЛАСАЦИИ"? ЗАЩО НЕ Е ГЛОБЕНА И "ВОДЕЩАТА" ЖУРНАЛИСТКА ЦВЕТАНКА РИЗОВА? ЗАЩО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТЯ СЕ ХИЛЕШЕ ВСЕ ЕДНО БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ Й ВЛЕЗЕ В СТУДИОТО И ЩЕ Я "ИЗНЕНАДА" ОТЗАД?

Интересно защо са пропуснали телевизиите, особено предаването на подлогата Цветанка Ризова?!

ЦИК да се самоглоби за своите си сериозни нарушения! Като започнеш от регистрации или нерегистрации, и завършиш със закъснението на обявяването на крайните резултати. А за скритите протоколи при вземането на решения, отказът да бъдат предоставени на неправителствени организации... Те се срамуват от собствените си решения и затова ги крият.

"Датиибараламайкати...панталона" не ,не това не е това което звучи.

" Дарик " да пуска песните " Батальонът се строява '' и " Интернационалът ".Две наши любими песни.

"Дарик" има богат опит още от зората на демокрацията - по Виденово време.

е как изведнъж тази година е незаконно, а преди все си беше законно? Бойко ако иска да спре тока на цяла България, да няма ни радио, ни телевизия, а най-добре ще е да си говори с Началника за дъжд, така всичко ще бъде наред.. няма да има опашки от чакащи, бременните ще си стоят в къщи и т.н.

Отразяването на предизборни кампании на 3-ма от 18 кандидат-президенти, нарушение ли е или е следване на линията на партията-хранилница?

Нали някой все трябва да бъде наказан. И вместо манипулаторите на изобрите, вместо масовото купуване на гласве, ще отперат глоба две медии. А не е ли агитация, като дават безмозъчно ухиления Плевнелиев как гласува? Или пък Бойко, който се хвърля като Батман в избирателната секция, екскортиран от летището пак с наши пари?

А не ви ли направи впечатление, че Бо Бо влезе в изборната секция точно в 19 часа? Започвам да се съмнявам, че изборният ден беше удължен най-вече заради него, а тук-таме "опашките" бяха изкуствено създадени и за парлама?

Не е ли по-добре да видят как се усраха и как изборите който се проведоха са провал! А защо не бяха допуснати медии да снимат кошмара в зала Универсиада????

По-голяма глупост скоро не бях чел.Нарушения има със сигурност и то от главните медии БТВ НОВА ТВ КАНАЛ ! и др. Тези които през изборният ден съобщаваха евентуалните резултати.Никоя медия няма право да прави това в деня на изборите, а най-рано един ден след това.Тях има ли кой да ги глоби?

И как ще докажат в съда, че това е социологическо проучване, а не музикална класация?

"Дарик Радио България" радийцето на Радосветчо шпиончето

Дааам, за разлика от тези медии, ЦИК не заобиколи нито един изборен закон. Там само нарушаваха законите (дописваха и поправяха протоколи под зоркия поглед на партийни координатори и изнасяха/внасяха чували с бюлетини). За разлика от тези медии, останалите слушкат и изпълняват! Натрапиха предизборна кампания на трима кандидати, а останалите до 18, не забелязваха.