Кучетата и котките били вредни за атмосферата

Лоши новини за собствениците на домашни любимци: хранителните навици на котките и кучетата са причина за отделянето на 64 милиона тона парникови газове.

Обратно в новината

Коментари - Кучетата и котките били вредни за атмосферата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът не е в кучетата и котките. Проблемът на всичките проблеми на планетата Земя е само и единствено в човека. И планетата рано или късно ще реши този проблем като намали рязко популацията на паразитиращия организъм /човека/ върху нейното тяло. ПС: кучетата могат да ядат и храна с растителен произход, но котките не. Котките се хранят изключително с месо.

А вие колко метан произвежда те!

Явно, някои дописници на глупости (като автора, който е решил да си изкарва прехраната с това) е добре да отидат на лекар преди да седнат да пишат.

Да, има проблем, но да попитам защо, някъде нямат такъв проблем. Например Виетнам, там не съм чул, да стои на дневен ред ,такъв въпрос за решение.

Веднага изхфърлям на жената котката от терасата, ще си помисля и жената дали да не я последва,че те са наедно с котката.

И кво ши праим сеги с брачедите.

Едно средно куче яде 5-10 пъти повече от котка.

А сметнаха ли колко парникови газове се дължат на хората? Най-вредно за атмосферата е пренаселването на планетата с хора. За две десетилетия населението на планетата се увеличи с милиард. Крайно време е да спрем тома безумие, преди да е станало късно.

Толкова много кучета и котки никога не е имало.Скоро имаше статия Мвр изели кучета който ги използват,,да се бият,,и държавата дала 85000лв за храна и отглеждане,а представете си колко хора бездомни търсят храна в кофите за боклук.Вместо да правят ,,кухни за бедни,,а тв хранят кучета.Да не споменавам,че бъл.църква почти нищо не прави за бедните и бездомни хора.Но защитниците на животни ще гракнат,защото няма откъде ,,да смучат,,ето това е светът и у нас.

Сложили сте ми минуси,а да попитам толкова ли сте загрижени към вашите най близки хора както сте към вашите любимци,едва ли

Вегани ли ще ги правим кучетата и котките? Малко ще ни е трудно да им обясним и като не могат да четат "месото е убиец" ..... :))))

Е ми да им се дава Дегазин. Или Еспумизан. ;) ;) ;)

Мойто куче яде главно краставици и тук-таме някой морков.

Абе, и аз моя тигър до оня ден го хранех с марули, ама от вчера съседът си търси питбула и изобщо не може да го намери :(

Горкото. По-добре да си потърси късмета по кофите...

"Кучетата и котките, също така отделят количества изпражнения с обем, равняващ се на 30% от тези, които отделят хората. " А представяте ли си, братя, ние какво оставяме , след като на тия малките остатъкът им е проблем за планетата ...?!

Имам 3 котки и л-йната им за 1 ден са доста по-малко от мойте, с извинение!!!

Хайде сега , за екологичните проблеми на планетата обвиниха кучетата и котките

Отивам да наритам едно куче и едно коте....

Недей бе, говньо, просто мини на диета и се.ри по-малко. Да не те нарита някой....

Поредната тъпотия за запълване на медийно пространство и за отклоняване на вниманието. Кучета и котки е имало от като свят светува , както и тъпаци . По нови са медийните замърсители !

Не знам, колко са вредни кучетата и котките, ама по вредно животно от Homo sapiens на планетата Земя май няма!

Особено тези, които са повече Homo, отколкото Sapiens.

Еми една ракета нищо не замърсява горивото там изгаря напълно при много високи температури и налягане и CO2 не се отделя. А при живите организми сме фабрики за CO2 малко се образовай

Единствено вредни за атмосферата са кучагите и котаците.Как не сме го разбрали по- рано.....Всички вредители трябва да бъдат наказани.

едно говедо измуча отвъд океана ....

Алоо, кой произвежда месо специално и само за домашните любимци бре!? Кои са тия производители?! Не стига, че ни доизяждат отпадъците, но сега ги и обвиняват?? Явно им се видят малки таксите на "глава" домашен любимец!

Като ви налазят плъхове и ви тръшне чума, коремен тиф и холера, сигурно ще ви е много по-полезно.

До 10г. може да очакваме да наложат акциз на месото. Като гледам започнала е усилена подготовка.:) Но това проучване е забавно. Храната за кучета и котки се получава от непродаваемите останки на животните дето изяждаме (кости, вътрешности). Тези останки, така или иначе, ще трябва да ги обезвреждат вместо услужливо да ни ги продават.

Хората са най-вредни. Особено тъпите и агресивните, които държат да занимават другите с глупостите си.

да си спомним и култовата реплика на Дочо Булгуров от Селянина с колелото -Прасета не може, а кучета и котки може!

По-тъпо проучване не съм чел в поледния месец.

Интересно ,кога ще стигнат и до умозаключението ,че хората много често вдишат и издишат и отделят вредни газове!

Фейспалм! дет се вика! :)

Хората са в пъти по-вредни от кучетата и котките, а най-вредни от всички са американците :)

Все са въздух под налягане. Много вредни за атмосверата. Вижте само как дори българите не можем да ги търпим

Хората са по-вредни! Как пък ги измисляте тези статии и проучвания...

с безкрайните си капризи, голямата консумация на чиста вода, транспортът, самолети, кораби и автомобили, сеч в горите , избиване на дивеча, отрови в реките, моретата и океаните. Какво тук значи хранене на котки с протеинова храна и намаляване на порциона. Самоубиваме се дружно, но убиваме и планетата, всичко живо в нея, а животните са красотата на света.

Оффф, поредните учени, избухващи с някаква тъпотия. Човек вече не знае на кого да вярва. Едни казват, че шоколадът е вреден, след една година се появяват други, които казват, че е полезен.

ни съ чуди. плюскай колкот можеш!!!

Войните дето водят САЩ по целия Свят , взривовете на бомби , снаряди и ракети , самолетите , спътниците и какво ли не още са изключително полезни.

Само горивото което изразходват замърсяват 300 пъти повече от всички кучета и котки по света.

Това имах предвид.

Поредната статия, която показва, че от човека по вредно нещо на планетата няма. Баш американците не сядат без кило мръвка на масата, ама иначе котките и кучетата им били виновни за 200 КИЛОГРАМОВИТЕ, не спиращи да се серат и пърдят задници.

Сигурно изследването е струвало 10 млн. на балъците данъкоплатци в ЕС или САЩ. Докато има тарикати ще има и балъци да плащат за далавери като глобално затопляне.

Боже колко тежък стана живота! Преди си живеех тихичко и спокойно,а сега всеки път като се изпърдя ме налягат тежки мисли за бъдещето на планетата.

Подобни новини показват колко са промити мозъците на шараните дето вярват в Климатичните Промени (сезоните), Глобалното Затъпяване и подобни глобалистки измислици и глупости! Само да съм видял някой който се пени за Глобалното Затъпяване да има котка или куче!

СЕга ще оправдавате мръсотията в София с котки и кучета.

А па, ние у БГ-то откриаме, че и бебетата са вредни! Серат и пикат на секи час и арчат ресурс колкот три лади - от едновремшните! Тва колко памперси са, знаете ли?! Са, едни са се изхитриали и слагат пелени, едно време дека ги слагааме - ама, пак вода се арчи! Па и они само сакат да сучат, и макята требе да яде, па парди и сере - манете ги бебетата, вредни са! За щастие обаче, ние предлагаме антидот на подобни излишни замърсители - решението е повече оръжейни заводи! Махнете кучета, котки, рибки, канарчета и бебета ако щете, стройте оръжейни заводи - планетата ще цъфне и върже! Тъпанари.

Абе по добре ги изяжте.

Вие не обичате кучета?Вие просто не умеете да ги готвите.

Ако нахраним кучетата и котките с циганите може да решим няколко проблема наведнъж.Не ми давайте Нобел, давам ви идеята безплатно!

а Пърделниците на еколозите колко отделят?

хахаха давайте сега да направим кучетата и котките вегетарианци за да се намали парниковия ефект и глобалното затопляне и да спре топенето на полярните ледове

Мани виж че на думи харакири ще си направят само котенцето да е добре

А пък преди индустриалната революция е било толкова хубаво ... хората малко, добитъка не е отделял много метан, и едните и другите са умирали от каквито се сетиш болести, късметлиите са живеели до към 50 години - абе идилия. Лоши технологии, лоши ...

Кучета и котки не може , а прасета може.

Най-вредни за природата са... опа изненада... хората. Дир-а тази сутрин е пълен с тъпотия!

... потвърждавам: Дир-а тази сутрин е пълен с тъпотия!

УТОЧНЯВАМ: ДИР-а ВИНАГИ е бил пълен с тъпотия!

След като докараха човечеството до ръба на самоунищожението , САЩ изложиха сериозни мотиви и за унищожаване на животните. Така де , като не можеш да си друг , поне да си лидер на унищожаването.

Посмали, манго! Чак пък два пъти! А ако ще се сравнява средната продължителност на живот, американците са с най-ниска такава сред т.нар. високо развити държави.

Кучкарите са болни мозъци готови да жертват човек а не животно... отгледайте едно дете вместо да им серете в градинките полухора кучешки

Земята е пренаселена! Кой ви лъже,че има нужда от вашите деца? А развъждането на породисти кучета трябва да се забрани

Пренаселена от лайнянокожи който са като ващите кучета на акъл

Кой е казал , че човекът има по-големи права , като обитател на Планетата от животните. Личният ми житейски опит говори , че няма по- несъстоятелен обитател от човека. Единствения обитател дето вреди дам на себе си всячески и не само на себе си. Останалите обитатели са в равновесие.

Вие и болни не сте защото явно мозък като на животно имате. Господ ни е дал разум за разлика от простите животинки

Световния ред си е свършил работата бялата раса е обречена защото се е заела да защитава котенца !!! тая новина е шаблон за ала бала...

Не котките и кучетата били вредни за атмосферата бе. Поскоро хората с болен мозък вредни за атмосферата.