Иде много горещо лято?

Според почти всички световни метеоцентрали, наближаващото лято на Балканите и у нас ще бъде с температури над обичайните.

Обратно в новината

Коментари - Иде много горещо лято? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При всички дългосрочни прогнози във всяка една сфера официалната наука разчита на... ...късата памет на хората.

Кажете кога в Добруджа ще отглеждаме кокосови палми.

А с новия ледников период какво стана?! Нещо съвсем го объркаха тоя климат - като падне сняг, почват да раздуват за глобалното захлаждане, поголовно заледяване и повсеместно застудяване ... А като мрем от жеги лятно време - вече е глобално затопляне, повишение и топене на арктическите ледове с наводняване на океанските островни държавици ... Що не им орежат вече субсидиите на тия "учени" глави, та да миряса и човечеството и да си гледа работата, както преди, без да го хвърлят от една паническа атака в друга на всеки две-три седмици?!

Така и не разбрах на какво се позовават американските "учени" в твърдението се за по горещо лято. Може би хвърлят боб или гледат на кафе? И те каго нашите БАН -чари се опитват да ЗАРАБОТЯТ ЕДНИ ПАРИ, без да влагат разум и любов към това което вършат. Поне като пишеха глупости да бяха казали нещо за СЛЪНЧЕВИТЕ ЦИКЛИ , за променящата се във времето АПАЛЕМА, която най точно показва какви са тенденциите на поведението на СЛЪНЦЕТО. ЕДВА ЛИ ПРЕЗ "УЧЕНИТЕ" ИМ ГЛАВИ Е МИНАВАЛА МИСЪЛТА за ролята на СЛЪНЧЕВИТЕ ЧАСОВНИЦИ изгравени от маи и ацтеки с които са следили промяната не само на АНАЛЕМАТА , но и на СЛЪНЦЕТО! ПРАВЕЛИ СА ГО НЕ ЗА ДА ПРЕДСКАЗВАТ , А ЗА УСТАЯНОВЯТ НАУЧНО ТОВА КАКВО ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО ИМ КАЕТО Е ФУНКЦИЯ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА СЛЪНЦЕТО! Със сигурност мога да трърдя, че ДРЕВНИТЕ СА СТОЕЛИ ПО ВИСОКО В ПОЗНАНИЕТО от днешните "учени" и за разлика от тях са знаели кои са онези ЗВЕДНИ ОБЕКТИ които формират поведението на нашето СЛЪНЦЕ.

а къде е това "у нас" щото в наше село си спим с юрганчетата целогодишно??

яяя някой умник знае по добре от мене как спим у наше село!

Дъжд да има, нека е горещо. На тропиците да не им е лошо.

ми лошо им е! не може да им изсъхне пането.

и понеже го изпитах на собствен гз, да поясня на вЕрващите, че през 2005 в централна европа пукнаха над 30 000 от жега и имаше инфозатъмнение.... Абе дрисчета, тотални идиоти ли сте или и тези лъжи са платени!??

журналята отново показаха умения по непознаване на българскя език-иде горещо лято.-иде?!?!

Предпочитам хубави и умерено топли лета като 1996, 1997, 2004, 2005, 2006, 2008, 2009, 2014 гг. Най-добре е да се върне климатът преди 1983 г.

За да стане това НАТО трябва да спрат да ни пръскат небето. До тогава африкански лета.

А сега всички да хукнат за климатици !!! Казах ! :)

Да бе,даже и абсолютния рекорд от Пловдив ще падне.Ако не тази,то догодина или по-натам.Но със сигурно ще падне.Няма как просто.