Ангелкова: Ще има санкции заради нарушения на Корал

Заради безстопанственост и липса на заграждение ще бъдат санкционирани собствениците на частните имоти, разположени зад морски плаж „Корал“.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Ще има санкции заради нарушения на Корал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо да се почива сред природата, но на обозначените за това места. Някак нагло е да се самонастаниш на частен имот.

Малеева явно си мисли че е над закона.

Само една, единствена санкция и трябва на тази дрънкалница: Заповед за уволнение без предупреждение.

Време е на мястото на тези каравани и палатки да изникнат спретнати билдинги, платени паркинги, заведения със свободни столове и прочее.

Много ще се учудя, ако санкциите са повече от дневния оборот на съответния бизнесмен.

Щели да глобят собствениците на имоти заради това, че не са ги заградили? Ей, чш, никъде няма задължение да строиш ограда около имота си. На какво основание се констатира "безстопанственост"? ГЕРБерските калинки само щуротии вършат. Както се казваше в един стар виц от тъп и мързелив по-лошо било само тъп и работлив, защото само поразии правел. Щото мързеливият поне нищо не правел.

Министърката цяло лято обикаля плажовете да гони дечурлигата с палатките и караваните. После зимата ще обикаля ски пистите и кво ще гони? Егати работата дето я върши. Дето се вика не всеки може да е министър :))))

Да, преработила се е! И питам защо не са се преработили всички ония изредени местни власти, а чакат тя да отиде там и след това да се вземат мерки! И още нещо - пусна ми от неудачници с палатки, които усират цялото Черноморие! Навсякъде са и около тях само смард! Че не им пречи да си спят в л...ата е видно, но на нормалните хора ни е писнало от боклуците им! Да ги изпозатворят всичките лентяи!

Господин петзвезден аристократ. Първо се научи как се пише Осират. После иди завърши основно образование и тогава давай акъл кой къде да спи. Боклуците ги правят неграмотни селтаци като теб. Ти си духовно беден и нисш човек, щом съдиш за хората по облеклото. Доста богати, възпитани и образовани хора предпочитаме този начин за отдих. Но на тъпи парчета и парвенюта е трудно да се обясни защо.

селяндур само плюскане ти е в кухата глава!

Ангелкова, кога ще бутнеш някой незаконен муутренски бетонен грозил на плажа? Все къмпингите и палатките ти пречат, слугиньо на мутро-хотелиерите!

Абе тая плаща ли си, че постоянно ни занимават с нея?

Голяма бръмчалка,нали-))

Абе нема отърване. Иначе основно гледа да харчи пари по командировки в чужбина.

След Русев трева не никне

"При инспекцията се констатира незаконна постройка, разположена в имот държавна собственост, от която нерегламентирано се черпи електроенергия" Не разбирам как е стигнала електроенергията до незаконна постройка за да се определи ползването като нерегламентирано

Всички знаем, че всеки депутат има някакво хотелче, вила или резиденция на морето или на балкана придобита на по-ниски от реалните пазарни цени. Първо от тях да започнат проверките за да дадат пример на обществото.

А какво искате да има г-н Депутатът - едно панелно апартаментче ли? Депутатите са големи хора, началници и трябва да имат много пари и имоти, за да не се притесняват, когато работят "на ползу роду"! Ако затънат в битовизми и битки за ежедневно оцеляване, като един обикновен човек, как тогава ще се грижат за нашето благоденствие?

не се бъркай,нашите депутати са свине, и в палат да живеят и много пари да имат пак ще са свине и работата за която са назначени няма да я свършат,само знаят да плюскат като теб!!!

Уффф,тая кобила пак цвили

Това са тези които се наричат "еколози", и на които всичко по морето ни им пречи. Те са против строежите, против развитие на туризма и винаги говорят за спазване на закона. Същевременно обаче същите тези еколози се настаняват някъде и започват да водят скитнически начин на живот, въпреки това искат удобствата на цивилизацията - черпят незаконно ел.енергия и вода. След тях остават фекалии , пластмасови бутилки, найлонови пликчета, фасове, спринцовки. Ето това са "еколозите" пред които кляка цяла държава.

Би ли пояснил кое точно наричаш развитие ? А относно хората, които оставят отпадъци, нека не се заблуждаваме, че това са къмпингарите. Всички знаем, че това са невъзпитаните и немислещите.

Развитие казвам на : читави хотели, паркинги, магазини , денонощна лекарска помощ, денонощна аптека, приятни заведения, всички те повличат цяла индустрия - отнобслужващ персонал, фирми, които да ги зареждат, фирми по поддръжката и т.н. От това живее цялата икономика на някоя морска община. Така че когато детото ти почне да кашля, на тебе ти се разиграе кръвното да има кой да те прегледа, откъде да си купиш лекарства дори и в 3 през ношта. Да има паркинг където да си оставиш колата и да не газиш в трева и прахоляк / все пак не е редно да тъпчеш тревата с мпс, нали искаме еко/ да има заведения предлагащи качествена храна с добро обслужване и всички други удобства касаещи нормална почивка. А не някакъв скитнически начин на почивка, генериращ единствено боклук, мръсотия и инфекции.

Понеже всичко по морето е изрядно, дайте да отидем 30 човека, общинари, кметове и министри да глобим две каравани.ОСТАВКА мафиоти!!

... да ги оставят да си крадат и т'ва е, пък после пак да ругаем циганите, че правят същото....

Ако в тази държава имаше реален контрол половината хотели по морето не трябваше да съществуват изобщо. А в този конкретен случай щеше да отиде един човек да глоби когото трябва по каналния ред и нямаше никога даже да разберем за това. Но не - министърката показно идва на крака да глоби 5 човека, защото искат да почиват сред природа, а не бетона който услужливво им леят навсякъде. А ти ми говориш за ромите.... За мое огромно съжаление явно постигат целта си. Отворете си очите бе!

Ако крадящите цигани бяха колкото мирно къмпингуващите щеше все още да е вярно, че милата Родина е земен Рай. Ако знаем сумата, с която къмпингуващите "ощетяват"ЕВН и я съпоставим със сумата която на нас данъкоплатците ни струва посещението там на всички тия държавни органи, какво ли ще излезе ? ....

И всички пропуснахте, колко струват тези къмпингуващи на данъкоплатците от Община Царево, защото накрая боклуците ще ги изчисти Общината, без да е получила такси от диво къмпингуващите малоумници, които се изхождат навсякъде, и произвеждат огромно количество боклуци, или мислите, че за цяло лято ще минат 5 човека само? Ей прост народ, все тънко да мине!!!

защото общината НЯМА да изчисти нищо, а в много случаи хората плащат такси за данък боклук, а нямат и боклуджийски кофи.

тези "нередности" си съществуваха с ГОДИНИ в горичката зад/на/ плажа Корал. Българинът си мята дисагите и паркира където му падне...а тея, дето прравят "внезапните" проверки къде се ослушваха ПРЕДИ ?

прости,грозни ,корумпирани чиновници, вие създавате корупцята и разграбвате хубавата ни страна ,дано бял ден да не видите!!!