Глобяват кмета на Царево заради замърсения плаж в Лозенец

РИОСВ-Бургас ще глоби кмета на Царево инж. Георги Лапчев за замърсяването с непречистени отпадъчни води на морето при централния плаж в село Лозенец.

Обратно в новината

Коментари - Глобяват кмета на Царево заради замърсения плаж в Лозенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметът на Царево с удоволствие ще плаща по 2000 лв. глоба всеки сезон, защото далаверата е за сто пъти по 2000.Съчувствам на летовниците, с бронзов загар още след първото влизане в морето.

И как се казва концесионера!

Ми така се получава на практика, когато от едно българско село - Лозенец в случая, сте направили "Сен Тропе"( така му викат сега новобогаташите, закупи ли си там китни и не толкова китни вилички);о))) То лошо няма, ама за да се случи това да бяхте вкарали първо ла.ната в канализацията, дето я нямате, а не да ги "зауствате" в морето!

и алчен при това. Сами си унищожават единственото и то от природата дадено, а не сътворено от нас. Ние всичко осираме - буквално. Ами защо строихте толкова - архитектът брат Станишев си напълни гушата и избяга в Лондон, да ни смърди на нас. Всяко селце и то иска да има хотели, хотелчета - да печели. Ама не става така.Това инфраструктура е чужда дума и непонятна за нас. Нямаме друг изход освен алкохолния туризъм - на пияните им е все тая - дали ще им мирише на повръщано или на фекалии .

В условията на българския юг - мръсотия, бетон и алкохол, добре се чувстват само руснаците

На Вапските и Караланишките езера няма заустване!!!

Сега любителите на фекалотерапията да заведат иск в Страсбург и Мразбург! А коджакафалийте така и не проумяват че тези селца по чалгоморието нямат нужната инфраструктура да поемат такова застрояване...Където и да се направят реални замервания резултата е предизвестен!!!

За този плаж си спомням, че още преди 7-8 години миришеше ужасно на кенеф и повече това курортно селище Лозенец не съм го посещавал!

какъв курорт, беше едно зачукано село допреди години, изведнъж стана много модерно и се напълни с късо подстригани момчета с БМВ-та и чалгарки, компаньонки или просто к*рвичките от провинцията изпълзяха до там с 1 прашки на гъза и 10 лева в търсене на ПРИНЦА. В барчета с кубински имена 'хасиенда' 'кубанита' 'хавана' и т.н. Бахти тъпотията..

Много точно казано, ми такъв ни е мат*ряла братле