Гледахте на живо в Dir.bg: Кабинетът защити в НС българската позиция по конфликта в Украйна

Депутатите изслушаха премиера, военния министър, министъра на външните работи и на закрито заседание - шефовете на спецслужбите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наведена

Огъня симовлизира дявола, и като цяло олимписиките игри са ритуал, хората около Радев следват ритуалите самия той се мисли за модерен и залагащ на науката, но цялото му присъствие си е окйлутистично. Карбовски е силно залвадян от окултизма и ярък подръжник на Радев, Слави същия екип е коалционен партньор на Радев и Радевите завери..... оклутизма ни дърпа на доло 30 години проповядват ни го под прикрити форми на наука и прогрес, но 30 години оклутистите ни определят пътя, Кирчо е природения Давид това им е вярването на тези които го домъкнха търсеха със ограничените си от дявола сензори природения давид... в оклутизма това е фрапиращото че свръххората според светските ни схващания ще построят свят или променят света и силата им е от дявола те обиконвоено са първи сред първите, отличници .... но пръв сред първите беше самия дявол, ако спрем да следваме грешния си ориентир да търсим спасителя според окултните им схващания ще станем Рай.... не ни трябва Кирчо, анякой изстрадал, човек отхвърлен от системата. Тесла е бил дете на свещеници праволсавни, Ван Гок е бил дете на свещеник, Сикорски и куп други велики учени откриватели са постигнали всичко в следствие на дълбоката им любов към бога и вярата им, а нашите изцяло изповядват светски схващания които не са нищо друго освен прикрит сатанизъм даже без да го осъзнаят и затова 30 години всичко се обръща с надоло главата, Радев е идеалния пример за дяволщина към тази война ни поведоха самите шефове на СССР преди 50 години, вярвате или не човек може да положи съзнателно основите на нещо случващо се днес даже д ане измежду живите Руснаци, Американци са само имената и емоционално самоопределяне в тези игри това е само мъгла за дяволското което е и там и тук и навсякъде, само търсенето на Бога и връзщането ни към вярата ще поправят счупеното

Това старче като какъв дава мнение?

Напред с НАТО и САЩ! Смрът на Ръша, на гнусните хибридни рашистки окупатори и на Владолф Путлер!!!!

Борисов плаче в Банкя

Последно кирчо от кой бряг е, за един приятел питам.

Dir от дирник ли идва? За един преател питам

КИРО ЩЕ ОБЯВИ УЛТИМАТОМ НА РУСНАЦИТЕ ОТ GRINDR!

от тоя дето обичатт да ги шляпкат отзад

Продължаваме Педерастиите!

а аз се чудя, що просто Кирчо ходи като ученичка и е вечно нахилен. момчнцето бил регистриран в grindr...

Напръскай се със светена вода, може да ти олекне -:)

му кажа на македонския премиер да внимава, то си страшно тая болест от ковида повече. Бива гейски истории ама... ТОва вече не се търпи!

генерал Колев гледа Ви... срам,да не подкрепиш украйнци и цялостна на Украйна.

Премиера ще спиделя ли в Grindr излъчването?

Митов хапчетата да си пие........ Щото мисля че сериозно е изперкал завалията......

Цените !!! ТОКА !!! ГЕШЕВ !!! И КОРУПЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА КАКТО И ПРЕДИ - ДАЖЕ ПО-НАГЛО !!! ВРЕМЕТО ВИ ЦЪКА, ГУБИТЕ ДОВЕРИЕ !

Умерената позиция в случая е да си по средата, на единия духаш а другия ти го слага... Звучи като виц ама не е!

"NATO било и политическа организация, която бранела ценности...." Колко човека му вярват на този?

Българската позиция ще бъде прочетена от Херо Мустафа.

в grirndr.

Митов, лекувай се бе човек !.......безплатно вика консумираме сигурността която ни давали НАТО....... ама верно ли тва недоразумение смята че 2% от БВП е безплатно?....... Де ви печатат такива изтърсаци бе?.......

Митов, като всеки гербаджия, смени координатната система :) ГЕРБ, виждате ли, били платили Спартаните, корабите и Ф 16!!!! С парите от чекмеджето на ББ или с парите от бюджета на България платихте, а?

Ви Помолих Домакини/Дир.бг ! ..Ви Помолих найУчтиво да Спрете Кретенията на Вси”наште” “управляващи” ! —> каква Българска Армия ?! —> какво Управление Единствено от Българска Армия ?! …та Нито Имаме армия ! ..Нито Въоръжението и Комуникациите са НАТО Съответстващи ! - а Фрегатите и F35-ките Идват ! …та И Слепият вижда че тея Говеда “наште” “управляващи” - Ни Тласкат Целево да Имаме Сериозни Проблеми с Всички Партньори !!! …и Отново ДъСъ Затвърди Фактът че “нашта” “държава” Е Парекселанс ТроянскиятКон-наКремъл ! ———— НЕдопустимо ! …а Пореден 9.9. : —> Няма ! , и НЕ може да има !!! …т.е. Ще Е Страшно.

колко плачещи майки има в соц.мрежи с загубени и увредени деца от Руската армия,пращат ги в Украйна да се бият за Каприза на Путин и готвача му. вижте колко мъка и страх има в Украйна. къде е България?

Уже Наредена ! ..Лична ат тавариш Митрафанавна ! …па Краснава телефона Путина.

Новия 3 март дойде , да им покажем народна любов.

Тролче, мислиш ли, че Премиера сам пуска ПР публикациите, бе лузър?? Някой загубен ПР (повечето са пендели) е направил грандиозната издънка. Мислете малко с тези тикви?

Позицията на МС е, че отбранителната ни стратегия в рамките на НАТО трябва да включва само българската армия, а българските военни да бъдат единствено под българско командване. ---- бълХария в нато! кой беше казал, че "бълХрия ще я купим цялата", май от бункера някой беше...

Следиме, работиме…абе Сириле, дай на Английски, че е срамота така…

Да ви ... В баламурниците. Това трябва да е закрито заседание.

Алоу какъв КОНФЛИКТ има в Украйна бе ?!

2% отиват за заплати в БА. каква нова техника има по стандарта на НАТО?

Далеч сме от двата процента, ако не броим изтребителите. С тях съвсем с малко ги задминахме. За сравнение по време на Варшавският договор сме харчили 12% за военни разходи. Трудно ми е да си представя колко трябва да харчим, ако не сме в никакъв съюз.

А дираджии пак го бранят този смешник, дето и нас и жена си лъже.

Що там ли ти е по-удобно да го гледаш, а Пепи?

война от 2014... някой му викат политкорекно,Инвазия.

Куриле, сменихте 2ма 3ма областни, останалите си останаха гербаджийските боклуци. За кметовете да не говорим. Мижи да те лажем, паляк. Инвестиции, можеме, дадеме, инвестиции, преоритет, инвестиции, харварт, други думи не знаеш ли бе?!?!

На ПРОСТО Киро му спретнаха гей компромат и той се хвърли да защитава Пут кин.

"Позицията на МС е, че отбранителната ни стратегия в рамките на НАТО трябва да включва само българската армия, а българските военни да бъдат единствено под българско командване."

Янев изрече ПредварителноНаписано листче. …То Е Нещото.

Очевидно там контактува с колегите в Европата. А иначе не - аз ползвам Тундър все още. Старомоден съм.

То тоя Затова Е “селектиран” от Ясно#Кой, Колега.

Мен лично ме интересува останалите страни членки на НАТО ще се включат ли за разрешаване на този конфликт и с какви ресурси. Да не се окаже, че ние ще сме една от малкото държави, които ще играят ролята на маша. Доколкото разбрах германците нямат особено желание. Не искат да си развалят взаимоотношенията с Русия

Най - разумната позиция е неутралитет. Първа армия атакува Русия, втора НАТО, а трета Китай.

Кирчо показа че помни къде се е родил.

Кирил Петков да изясни ситуацията с педалския сайт. 100% не е публикувал съобщението лично. Да кажат кой педал ПР е извършил този тъпизъм. Ако остави нещата така, троловете на Боко ще наложат мнението, че е педал.

Стефан Янев категорично обяви : Нито Русия, нито друга държава, се кани да напада България.....кое не е ясно? Чужди армии на НАТО работа в България нямат ! ..... Възпиращ потенциал е нужен когато има заплахи, а в случая няма...... Нови военни опции не са актуални относно предно присъствие...... Възможността за разполагане на чужди войски в България ще е престъпление срещу националните ни интереси......Янев се гърчи в момента, но истината я знаят всички..... Зорлем НАТО ни правят фронтова държава и национално отговорното поведение е да не го допуснем.......

В Москава.

Това е началото. Ако искат могат да оборудват българска армия.