Хеликоптер падна върху бар в Глазгоу, има загинали

В резултат на рухването на полицейски хеликоптер върху бар в центъра на Глазгоу са загинали най-малко осем души. Десетки са ранените.

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптер падна върху бар в Глазгоу, има загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хеликоптер падна върху бар в Глазгоу, шест загинали,Официалната информация за трагедията в Глазгоу засега е за една жертва,по телевизята казаха нито един,не че ме интересува ама сте ми смешни.

Е то новина с един загинал, новина ли е? Трябва да има драма, кървища. "На народа му трябват хляб и зрелища." Та зрелища поне се опитват да ни осигурят за разлика от хляба. :)

По официална информация има един загинал, по информация на работещите на мястото на инцидента - няколко. Само дир.бг знае със сигурност, че загиналите са шест... Баси

тука от един психодиспансер ли сте се събрали? Айде пийте хапчетата и си легайте

точно така

Е хеликоптерите уж можеха да правят авторотация и са уж по безопасни от незнам какво си пък те падат като круши все едно?

Какви неща се случват английски хеликоптери в Шотландия и то в навечерието на референдума за независимост от Великобритания. Случайност, съвпадение?

Голямото навечерие - месеци по-рано. Taзи година и в Москва и в Берлин паднаха полицейски и военни хеликоптери. А там не се чува да е се очаква референдум.

Кво да се коментира? Юрокоптер - пада когато си иска!

Пиян англичанин забравил да слезе от хиликоптера преди да влезе в бара и ето какво се случва!

Тъпако, хора са ранени и загинали. Само един оскотял индивид може да си прави шега с чуждото нещастие.

Паднал е от голяма височина? Защо не е планирал на авторотация? Аз съм за пълна забрана на летящите "ютии" над населено място.

В големите градове хеликоптерите са нужни и на полиция и на медици.

...Йовчев да изпрати няколко такива хеликоптера и над парламента,днес и утре може и над Боровец....

Лека им пръст на загиналите! Леле , ако това се беше случило в БЪЛГАРИЯ, имаше да се плюе полицията...!!! Инциденти се случват по целия свят! Жалко!

В България полицията няма хеликоптери, защото не могат да се вредят от политици.