Коментари - Главният секретар на МВР: Инцидентите на 6 и 8 март са криминални, а не етнически и ксенофобски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да е прав г-н главния комисар, ама да не стане после обратното. Вземете поне веднъж да говорите като мъже бе, не ви ли е срам - носите герба на униформите. Като ги засилите т.нар. мигранти по селата да не мислите, че ще стоят там и ние няма да ги видим? Заслужавате да преспите 1-2 месеца в център за задържане да ви дойде акъла.

Само като види човек снимката, му е ясно какво мвр имаме.

значи ако някой арабин извърши престъпление в центъра на София то е криминално и не е ама нииикакъв проблем. Ако докато е убивал и изнасилвал не е викал "Алах, акбар".. значи не е етническо престъпление и всичко си е сууупер яко

значи всичко е цветя и рози, претъпността намалява стремглав, а това, което виждаме вечер около джамията не е никакъв проблем и аработе там само ни с струват 10 пъти повече от всякога. Нещо от нашите очи е...

Ясно е като бял ден на къде отиват нещата, но властта ще продължи да лъже и да ни успокоява. Това ще продължи, докато гражданите не се вдигнат...

Що ли, некакси не му вярвам...

Ясно , когато бежанец изнасили жена това е криминално деяние, а не етническо или ксенофобско. Но ако изнасили джендърка, тогава мобже и да се замислят на каква основа е и да кажат друго.

Няма значение какви са инцидентите. Не ви ли стана ясно, че не искаме тази ислямска паплач да се влачи тук. И стига сте дрънкали глупости.

щооо мисуиш че не връвът към мутация и израждане парите за куките не са Шантава вода неееема да оди връз баира

То е ясно че нивото на представлените зависи и от публиката, ама вие съвсем скъсахте с релаността. На видеото заснето на Витошка се вижда показно малтретиране, очевидно е че не става дума за обир! Всички останали възможни прични не изключват етнически подбуди. ПП ... никой не ви вярва!

Ми кво да каже, като е сложен да взима заплата и знае, че е временно тук а.....и да, тия проблеми са битови, щото на тия лайнари дет ги изсипват тука такъв им е бита ! НЕ ИСКАМЕ ТУК БЕЖАНЦИ !

да де проблема са хората от трети страни които с лекота нарушават закона, защото там от където идват човешкия живпот и достойнство нямат значение. ясно казваме че не искаме такива хора. да отиват там където принадлежат културно и цивилизационно. очевидно БГ не е тяхното място.

само, че заедно с тях да се махат и пусналите ги у нас т.н. политици начело със сапунджията, простото, опуления и цялата крадлива шайка. Вън от България.