Главният секретар на МВР: Има сигнали срещу президентството

Очаква се окончателен доклад, от който да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани и с какъв характер са

Обратно в новината

Коментари - Главният секретар на МВР: Има сигнали срещу президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова днес се самоуби и закопа БСП.Нейният електорат няма да й прости.Тъпа патка.

Само приказки, сега те първа ще ги измислят сигналите, кой на кого е давал рушвети...

Не се и съмнявам, че има "сигнали"! По-важното е, кой ги е пускал тези сигнали? Голяма вероятност е да са хора на ДБ. Те много обичат да пускат сигнали и да се събират на вечеринки по разни поводи на паветата. Проблема, е че ги тресе страх от Президента. Каквото и да кажат, знаем, че го мразят и всичко ще са лъжи. Време е ПП,ДПС и Герб да си ходят!

Да не вземе все пак да се окаже, че президента си е резидент на кгб за българия

Според един от руските шпиони обвинени за шпионаж в полза на Русия, докато генерал Решетников, пардон генерал Радев е главно-командвал Генералният щаб там пари в брой не са се съхранявали.

затова почти си е глътнал езика от страх злоба , и подаръчни торбички разбира се :)

Верно ли по времето на Радев в Генералният Щаб имало руски шпиони? И никаква корупция...

Какви шпиони бре? У-тите ти връчиха списък какво имаме и какво трябва да им дадем. От къде и от кого?

Радев никугиш не е бил началник или за. на Генщаба

Цанков ми е камъкът. Яхтен ми е пристанът. Росен ми е пресенецът.

Щом не е корумпиран какъв е проблемът да проверят дали няма пачки, пищов, уйски, кремчета в индустриални опаковки до леглото, кюлчета. Има сигнали от Мата Хари и Мис Бойкини Бурсолини. А може и чежди правоохранителни агенции от чужди, но съюзни държави, с които имаме общи военни бази да са го включили в някакви списъци за съществена корупция. Откъде да се досети кого да провери един обикновен секретар в МВР? Питам.

е нов бля....... ДПС се подигра с него.

Интересно как до ден днешен ниКОЙ не е известил Главният Се на МВР, че в България постоянно пребиваващи в Парламента и по медиите са лица обявени от ОФАК за уличени в СЪЩЕСТВЕНА КОРУПЦИЯ, което си е престъпление. Късогледството, когато обществото търси справедливост, а всички страни партньори и противници гледат

Няма сигнали. Как ще има след като Киро Тъпото Кокора и Ристю да му екскортьорки, а меверетата са продадени невести

За пръв път чувам, че е възможно да има сигнал (внушението е, че е за корупционни действия) срещу институция. Дали има сигнали срещу МС, Парламента, МВР и пр?. Май в Симеоново наистина ги избират с конкурс.

Интересно в Република Турция възможно ли е етнически турчин лидер на основно кюрдска опозиционна партия от Меджлиса да се държи с Реджеп Ердоан по такъв начин? За един комшия питам

Търгът Козяк беше кюрд

Сигнали и срещу боко и шиши, както и срещу Кирчо, Кокорчо и Лорер. Чакаме за всичките са се вземат мерки. Не избирателно

Има и срещу теб, обарвал си сервитьорка, а тя е била непълнолетна 1988 на Слънчака.

се и ти обарваш сервитьорки, но ме съмнява , че маи на сервитьори налиташ.

И какво от това? По какъв е повод от МВР удостоверяват това което вече се знаеше вчера? А именно че има сигнали срещу институцията и те са проверявани от прокуратурата - следваща инстанция след МВР по сигнали. Пък и под сигнали може да значи абсолютно всичко. По интересното е колко от сигналите са от депутатите и кои специално.

КОЙ ли е подал този сигнал?!?

Точно той...КОЙ и Антикорупционния фонд издържан от чуждата държава САЩ Те са подали сигнали срещу президентството. Прокуратурата го каза днес.

_stankow

Против президентството ли са били тези сигнали, или срещу някои лица, които са работили някога си в президентството ? И какво общо с това има президентът ?

Този е присаденият перчем само на мен ли ми изглежда на шушумига?

Единият сигнал е от Делян Пеевски ..... Другият сигнал от Антикорупционен фонд чийто основен спонсор са Америка за България и Сорос фондация. Прокуратурата обяви че сигналите са от горните два... източника. Всеки сам да прецени.

А какво означава "сигнали"?... Сигнали, може да подава всеки, по всяк'ви теми, по всяко време и до всички институции... В тази връзка, сигнал, че ВСИЧКИ от Сглобката са дебили и продажни полит-проститутки, до кого да подам?!

Оня ден нямаше, сега вече има. Кофти овладяна държавичка сме.

естествено, че има! И винаги ще има! Пеевски обаче, ако го заколят следващата Коледа, може и да се оправят нещата в БГ! Как може, една свиня, дето майка му е купила всичко да се изказва против България! А и беше осъден по Магнитски, ама май- го амнистираха! Що ли?

Никой не го е амнистирал тоя шопар. От Магнитски, откачане няма - това е доживотна присъда. Но ДеБЕлян затова и пищи и пее с пълен глас в синхрон с господарите... Надеждата умира последна! Не случайно се казва ПЕЕвски. ;-)

НЯМА,ще дойде друг Пеевски,проблем са продажните политици които ни управляват.Трябва да пишеме писмо до В;орбан да го помолиме да управляваи България.При нас всеки политик е купен

Мълчи за Шиши, мълчи за Борисов. Все престъпници, но прани та препрани със съпунчетата на Подмяната

Намагнитения Шиши и толупа ББ, които управляват държавата от 15 години, които отнеха от други и придобиха всички значими бизнеси, които избиха в първите години всякаква криминална конкуренция ( а и днес - Алексей Петров) обвиняват Президента избран директно и снай-голямо мнозинство и хора от него, че въпреки, че са на длъжности, които имат само представтелни функции били крали ?! Човек ще каже, че на ББ, а Радев празнува 1,2,3...5 милярд собственост, че кюлчета злато ги намериха при Радев, а не при ББ, че магистралите ги сттрои Радев, а не ББ, че всеки в тази държава се назначава от Радев, а не от Доган, че намгнитен е Радев, а не мутра номер едно на балканите - Пеевски ?!

Не всички. Бизнеса на ТИМ си върни с пълна пара. Там не смеят да пипат ;)

Никакво въображение нямат политическите ни отрепки ! Всеки пък като се пусне мухата, че някой ще прави нова партия и започват да се сещат за сигнали до прокуратурата и т.н. Все пак баницата е една и когато с години си я делите никак не ви се ще някой да развали работата и да трябва да делите и с него. Чак "най-успелият" президент Плевнелиев беше включен по медиите да обяснява кое и как :-) Щеше да е смешно ако не беше за наша сметка

Радев обичал кеша, аз така знам.

Ти,ако го мразиш,да мина да го прибера,колкото и да е,все файда,или поне файдица;)Баси плиткоумните,дето са ви събрали:(((

политици през годините. Но корупция и осъдени няма. Остава ни усещането за корупция. Познато ви е.

То е ясно че бъдещата фатмашка партийка трябва да събере кинти , но не от дарения !

Стъпка след стъпка, координирано се върви към импийчмънт на Президента. Парламентът има достатъчно квалифицирано мнозинство да го извърши. Политиците с най-нисък рейтинг и обществено одобрение - Пеевски и Нинова вършат мръсната работа.

Народът избра Президента и само народът може да го свали.

Така е. Но в България Киро, който наруши Конституцията, стана Премиер. Пеевски, който е ответник по закона Магнитски е лидер на антибългарска партия. Борисов е осъждан два пъти за лъжи и клевети и е лидер на партия. Нинова - доказана приватизаторка по време на Ив. Костов сега е съдник на Президента. И т.н.

Със сигурност Д. Пеевски знае нещо с който да закопае Фатмака !

Само в България може да има сигнали за престъпление на висш политик и те да се загубят с години !

Оставете президента на мира!!!

7 Години вече го търпим ! Народ мазохисти !

Най-дискредитираните и мразени от обществото лица водят ожесточена кампания за дискредитиране на президента. Срам и позор. Дори и да има нещо, доста по-големи золуми на тези същите бяха заметени пред очите ни.

за предстоящата нова кремълска партийка, чрез която мафията се кани отново да зомбира овцете, белким този път клъвнат . така беше напомпен и тиквата, като киртака го "арестува" за 24 часа . нищо ново.... стари схеми...до повръщаме втръснали на българите

Ахааа, ето какво било - прасеевски явно контролира вече и службите... Кога беше Магнитски, кога стана ръководен кадър в дпс, а сега и вече дърпа конците на службите. Нема ли кой да го отстреля тоя глиган?

За съжаление Доган го назначи

Нали няма чак такива наивници в тази държава да вярват, че човека и групата около него, които държаха цялата власт повече от две години, ама хич не са се облажили от това?!?!

Пеевски ги подаде.Ма той канадеца каза че първо трябвало реформи.

Байдън, и особено синчето му така са нагазили в л@йната и въпреки това никой не ги закача.

Радето отдавна е от нашите. Сплотяват обществото зад него, за да стане ясно след изборите, че всички предложени от него са същите като предишните. И той ходи на работни закуски в САЩ.