Коментари - Главният прокурор с коментар за отправената лична заплаха от руските хакери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако го гътнат, ще го обявим за светец (както и тях).

Пусни оплакване към Чайка, той ще те защити ... и Цацаров и въобще какво го мислиш

Ама и Главния прокурор ли има сайт за хакване?

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... "Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията." Зигмунд Фройд Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността и постоянната психосоматична манипулация. В момента, седемдесет процента (пряко и непряко) от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много психосоматични болни хора. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад, епидемии и психосоматични манипулации, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт (господар и роб, лидер и останалите) като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество, качество и видове) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без психосоматични манипулации, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите (безсмислени днес йерархии и бюрокрации), които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал ден.

Едно време, при бай Тошо, никой никога не е хаквал сайта на Главния прокурор. Дойдоха ГЕРБ и Гешев и взеха да хакват главния прокурор.

Така че е недосегаем за хакерите. Боко също! Не могат ги уплаши освен ако не хакнат сметките им в Канарските острови,тогава ще ги смъдне!

"Много интересен факт е, че, освен атаките от граждани на Руската Федерация - българската прокуратура и персонално главният прокурор в продължение на 2 години са подложени също на такива атаки от политически сили, които би трябвало да изповядват евроантлантическите ценности. За мен това е интересен факт, надявам се да е обикновено съвпадение, но вече започва да става притеснително."

Толкова години всички партии и болшинството хора задружно се борят да свалят Каскета на мафията и все не успяват. Ако руснаците го направят ще им ръкопляскат повече, отколкото на безплатна газ ;)

Смятам, че хакерът се объркал нещо - определя българското правителство като корумпирано - твърдо съм против - няма такова нещо....

Стига бе, Гешев ще сключи споразумение с хакерите. Няма да се плашите, той ги разбира нещата

Дтъ евъ в тъпия милиционер, сте евъ...

Шилo

Тази заплаха е точно толкова истинска, колкото Шиши беше поръчал Тиквун! Театро за малоумния електорат.

Този кавал пак се направи на голям мачо.

Това го е написал президента Мунчо, като се е представил за хакер от страната на алкохолиците. И да се чудиш кога тези алкохолици видяха компютър за пръв път, кога станаха хакери.....

мачкай Гешев,кремълските мекерета у нас трябва да бъдат неутрализирани и унищожени

Не знам руските хакери Гешев персонално какво ги бърка, но бих предпочела, вместо да удрят наши сайтове, било то и само демонстративно, да се насочат към еврогейски и хамерикански такива, защото те запалиха войната! Освен това в БГ доста хора, включително (бивши) американофили с десни убеждения, сме на страната на Путин, а ако разни хакерчета продължават да се е@ават с наште сайтчета, дори и без да има реални поражения, само наливат вода в мелницата на поддръжниците на усраина у нас и рискуват да загубят нашта подкрепа!

Dosega ! Printzipen i posledovatelen! Nepodkupen ! A keleshite deto biaha poshtrakleli da go svaliat otdavna prashiasaha v zabvenie.

АТАКУВАТ ДРУГАРЯТ ГЕШЕВ, ЗНАЧИ ДОБРЕ ИМ ВЪРШИ РАБОТА ! СЪЩО КАТО АТАКАТА ПО ТИКВАТА ИЛИ КИРТАКА ...СТАРА СХЕМА НА БЛЯДОВЕТЕ - "БИЙ ПО СВОИТЕ, ДА СЕ СТРАХУВАТ ЧУЖДИТЕ ! " НИЩО НОВО !

Кой пък лично ще се занимава с този тъп милюцюнер? И тоя се слага да лиже черни патки, белким му простят кражбите, ама е в кюпа с мутрата.

Baia kumpetenten si mai ??!

Както и да го увърта Путинската тролска армия, това е руска атака срещу България. Въпреки многото лумпени дето им лижат задните, руснаците ни имат за плебеи които им пречат на имперската политика.

бил съм се бил напил, щял съм бил да чукам....... Не знам, но ми казаха. че аз-лично, съм заплашен, ох, и този като онзи...... като че ли всички са такива - недоклатени

Шило

Ристю опря до руските хакери! Хахахха

Aaaaaхахахахахахаха плешивата слива има да се пени. Много правилно са му го написали. Корумпиран, назначен да пази корумпираната олигархия и гони неудобните. Срам за всеки българин, човекът е от ранга на свинята, плювнята и там подобните му недоразумения и калинки. Интересно че се беше снишнил, но след изборите пак взе да има медийни изяви. Гьонсурата с некадърността си обедини всички срещу тиквата. За такива е писано следното: "С такива приятели, врагове не ти трябват".

Голяма реклама му направиха на този комунист с измислената хакерска група Килнет. Гешев всъщност е руски агент

_stankow

Ами това не е заплаха !? И на руски, и в българския превод - това е заявление "не ни е страх от тебе, нищо, че си главен прокурор". Прочее в Русия никой не знае, че Гешев е такава одиозна фигура в България, че от две години му се искат оставката и т.н. Следователно в тази група има и българчета. Изобщо - детинска работа !

Какви заплахи... Те просто го псуват, той се изкара борец И срещу руските хакери. А през това време, българската мафия си прави В България каквото си иска, а прокуратура, полиция и съд се правят на разсеяни и гледат в друга посока.

Шрек ти ли си бе мамин златен :Д

Ебахти хакерите .. нема що .

Ти си едно нищо за него. А и ти си АнАЛОГОВ, сме съвременен човек. Споко.

оборски агент...

Toia oba4e na nadzhiviq, eeeiiii... Drahme sa po ploshtadi... Re4i... 4u4ela gorihme... ama ni stana kakto si ga mislehme

Геши,велик си,най-добрият си,с теб сме.

Научи се да пишеш на кирилица бе!

_stankow

Не са прави тези руснаци, не бива така ! Имаме най-добрите правителства в света, които могат да се купят с пари ! :D :D И даже без пари - за едното "контрачулейшънс" ще ти дадат каквото искаш от България. Мили, кротки душици. Пей дават за евроатлантическа солидарност ! :D

Гешев, ще ти го обясня като на прост човек, завършил милиционерското училище : Евроатлантическите ценности , които ти цитираш, изискват такива като теб , които закрилят престъпниците, но са държавни служители и то висши такива , не дай си Боже пък да заемат длъжността главен прокурор , е да лежат до живот в затвора ! Каскет, изясниха ли ти се европейските ценности или пак ще се правиш на интересен ?

Много е нещата подхождат не за Фройд а за КЛАУС ШВАБ ! какво иска ШВАБ - гуруто на глобализацията и ултра супер милиярдерите ? Изчезване на държавите ... Изчезване на народите ... Едно назначено, а не избрано световно правителство ... Начело на това глобално правителство - човек (рептил) като Бил Гейтс - борец със зъби, нокти и пари за "златният милярд" ... Златният милярд - редуциране на населението на земята до 1 милярд. Избиване на излишните (по хуманен начин). Контрол на раждаемостта и смърта на всеки индивид. Всеки щастливец от златния милярд няма да има никаква собственост ... но ще е щастлив ! Базов паричен доход, ако се чипирате (съгалсите се да бъдете непрекъсното контролирани) и се откажете от собствеността си... А, да - все пак ще има собственост - за ултра милиярдерите като Гейт, Безос, Цукърбъргер и т.н. Ротшил, Рокфелер, Чейс-манхатън и тем подобни - извън всякакви закони. Те ще управляват системата !

Shopski piderasin

Много добре се правиш на луд. Селяните ти се връзват

Новина за прости хора . Всичко поскъпва пък вие гешеф идиота гледате

Пошел ты нахуй!

Главен "прокрор" му отива много..Браво ДИР, еваланка

По-голям пИдерасИН от теб няма.

Ми при такава вяра във ВОСР - направо отивай в Русия - там няма да ти хакнат сайта

ДАНС forever?

дир, лижете му подметките на тоя нещастник

Я цитирай престъпник който Гешев закриля ? Не случайно всички цецови , бобобкови , черепови и пр и пр нодничарчета така ревът срещу него !

Педал!

Ти ли си бе божкОФФ ?

Напълно сте прав :)