Коментари - Главният прокурор с коментар за отправената лична заплаха от руските хакери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупави русофили, играта загрубява и то доста бързо, и съвсем скоро вие ще си скубете косите, а всеки, който разбира какво се случва ще бяга от България гарантирам.

Хакера написал ;ГШЕВ жената ти ДЕТЕЛИНА е КУ..А бивша стриптизьорка на пилон в к-кс ''БоровЕц''

То и псувнята не е таман, поне да беше казал "да го е-а в г-а", че да да го третира като лична заплаха па то "майната ти", което е крайно неутрално и неангажиращо

С ВАС ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ РУСКИТЕ ХАКЕРИ, ЧЕ СИ НЯМАТ ПО-ВАЖНИ МИШЕНИ! АКО ИГРАЕТЕ ИГРАТА НА АМБАСАДАТА И ТЪРСИТЕ ПРЕДЛОГ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ, СКОРО ЩЕ СЕ СБЛЪСКАТЕ ЧЕЛНО С БЪРЗИЯ ВЛАК!

Много добре знае български този руснак. Направо да се учудиш. Особено интересен е превода на израза "И я заявляю об этом официально" като "И обявявам официално". Преводът на български език не е направен с автоматичен преводач, защото не отговаря дословно на оригинала на руски. Оттук следва, че знае много добре български език и че всичко е постановка на Гешев. Той си е глупав и си направи малоумен PR. Ако не вярвате, преведете с Google Translate текста от руски на български и вижте разликите.

Анонимния руски трол,опорките ви са все едни и същи бе комуноиден идиот но се моли скоро да не свършва тази война защото след нея всички вие от петата колона ЩЕ СТЕ ПЪТНИЦИ за другия свят-ПОНЯЛ??

Браво на Гешев. Добре, че има още истински патриоти като Пеевски да го поддържат.

Много правилно, Пинокио умира от яд че не може да се нареди на Гешев на мястото, а генерал пинчер да се върне в данс на бял кон, такива влашки престилки никога не трябва да бъдат на такива постове, да не говорим и в парламента, но Киро джуката и Асен левореза и гласуваха доверие, колко трябва да си луд за да разчиташ на тези костовисти, а и на комунистите на КУРнелия, резултата е на лице, Бойко на бял кон, аре ходи му свали самочувствието което беше учайващо, но че гледаме следващите избори

Вече писах по тази тема, но после излезе нова информация/мнения. Надявам се наистина Черепухин да стои зад всичко това, а не истинските руски хакери, защото с тях определено не искате да си имате работа. След като е публикувано в Телеграм канала на тази хакерска банда, това означава, че или Черепухин им е хакнал Телеграма :) :) :), или и там си има bitch/човек, който да го пусне от негово име. Череп, ако правилно съм навързала точките, от Гешев само де юре зависи да си дойдеш. Въпросът е от кого ДЕ ФАКТО зависи да си дойдеш тук - от Бойко или от Севда? Може да съм много гадна, ама ако кака Севда те е осъдила на изгнание заради твоето вманиачено преследване преди години, само мога да й сваля шапка и да кажа, "Респект, както Севда, сложи ме у малкото си джобче"! От който и от двамата да зависи де факто твоето завръщане, аз все пак ще се опитам да им обясня, колко е гадно да си в изгнание, но в замяна може да ти се наложи и ти да си ми bitch и да обясниш на българското мъж, че не трябва да преследват жените вманиачено въпреки тяхното изрично несъгласие. Ако ми откажеш (смееш ли? :):) ), тогава ще стана наистина лоша и ще те пусна на мои (бивши) колеги от ИТ, които са влюбени до уши в теб, ти си техен идол и мокър сън, да изпиташ да собствен гръб колко е хубаво да те преследват вманиачено и да искат да те имат на всяка цена! :)

Вече рядко се срещат такива отговорни хора Много способен на пък на мафията Браво

Много пропутиновска сволач се е навъдила в този сайт!

То тоз от ващи бе!

Гешев започва да прилага циганските номера на Делян Пеевски и Ахмед Доган които като видеха зор когато бяха притиснати до стената, имитираха покушение срещу себе си.

Каскета да не би да си мисли, че като говори глупости, ще си вдигне популярността? Защото няма друга цел заставайки пред камерите. Всичко направено от него до този момент са приказки и нарочно бездействие. Няма да отърве бесилото, в това трябва да е сигурен.

си вдига рейтинга. В Русия едва ли знаят кой е той. Това подсказва че и останалите "кибер атаки" нямат нищо общо с Русия. Ако им пречеше за нещо отдавна да са го гръмнали.

На този "руски хакер" българският език му е по-добър от руския. Това си личи от наличието на необичайни граматични грешки в руския текст и липсата на такива в българския текст (с изключение на пунктуацията). На руски е правилно да се каже «послание К Главному прокурору республики БолгариИ - Ивану ГешевУ». Защо ми се струва, че някой се опитва да прави PR на господин Гешев?! Да бяхте понаучили малко руски език, преди да го играете "руски хакер" и да перете имиджа на Гешев! Само с Google Translate не става. Никой рускоговорящ не би допуснал подобни грешки. Тъпо, много тъпо!

Все руские сволочи:пошли на хуй!

това са българи от тия задуралските.... Ако ли не , не е добра комбинацията от черният ти хумор и предсказания !

Няма : 1. Първо да пише на български а след това на руски 2. Да знае кой е Гешев 3. Да му пука че нечие чуждо правителство било "корумпирано@ 4. Да преведе нещо като "майната ти". Това е фалшива операция на ДБ и Христо грантояда

Тази руска хакерска група KILLNET, всъщност е комерсиална група от компютърни специалисти извършваща всякакв вид услуги свързани със сигурността на компютрите за които им заплатат. Явно Сгушев си е платил да му направят Пи Ар акция, разчитайки че понеже са руснаци с които ни развалиха отношанията и затова намя как да го хванат че си е платил за рекламата, обаче ще е голям майтап руснаците да се съгласят да съдействат за разследване на случая и да се разбере че Сгушев ги е наел и си е поръчал за Пи Ар-а

И тоя полуидиот реши да яхне "руската" вълна!

Абе тролове, що не спите????

съвсем се оля! Ма, кой се интересува от теб бе, някакво жалко милиционерче от Симеоново с прякор “главен прокурор”. Аре, нахлузвай каскета и беж по нанадолнището.

БРАВОО, само така братушки

заплаха за руската федерация. Фейк дето няма да мине и у Факултето.

Какви журналисти сте вие? Как може да публикувате такива неща?

Наще го бяха прихванали, ама явно само за оная му работа... Те толкова разбират явно в това Национално следствие, кофти е, че разследват и невинни хора и ги изкарват виновни от неразбиране, а пък прокурорите и съдиите ни са скарани жестоко с компютърната техника и интернет изобщо...

Кой би подозирал за миг, че и Каскетър е преминал на твърда дрога .

Ще заквичи в кочинката си селска

Явно са му намерили мръсните тайни на Каскета, ще има да плаща милиони.

Тоя нискочел примат да се обърне към приятеля си Чайка ,нали му беше на гости.

Мунчо да връчи орден за храброст на героя Каскетски! Така и двамата вече могат спокойно да се нарекат Евростлантици!

Разквича се руската кочина Травеститът Мутронасранова е задействала двете селски мърши да драскат из форума за някоя копейка Мачкай Гешев гърчат се руските гниди

Ее, Гешо, щом руските хакери те нападт, значи не си троянски кон на комунягите ;;)

ахахахаха руски хакери, боже аматьори :) ще ми правят ДДОС за 15 долара смех и цирк..... целата им работа е такава.

И аз се смях много, като прочетох за ДДСОС "хакването".... Ама от чибуРашките - толкова..

Егати палячото! Руско хакери му казали “майната му”. То цяла България го казва това! Голям герой, голяма заплаха :)))(

Мачкай Геши,с теб сме!

Малоумен боковаки тъпунгер

Браво на г-н Гл Прокурор. Истината казва и трябва сурово да наказва.

Щом “руски хакери” за го хакнали, значи не е комунист

А как решихте, че са руски? Питам, защото миналото лято ми урдариха поща (несмки емал) и дори няха генерирали емайл до мой колеги в Щатите. Разбрах оттях - те ми го препратиха. Тук има доста банди които се занимават с хакерска дейност.

Тия наще редки лайна били много героични - щеше да е забавно, ако не беше дотолкова противно-помиярско евроатлантско.

Имайте предвид, че преди да си изчистите съдебната система, трябва Българския съд да осъди на смърт доста европейски и български политици, като напр. ИВан Костов, Ахмед Доган и Петър Стоянов. Последния съдейства да се признае подобието на държава Македония. Българският съд следва да осъди на смърт олигарсите като Иво Прокопиев, Делян Пеевски и много други. За да се случи това трябва българският народ или да гласува отговорно на избори или ако го прави и изборите са компрометирани да вземе "сопата" в ръка и да се саморазправи с тези престъпници!

Но първо ще заколим теб свиньо

Израждането пак се е активизирало

Де Гешов значи не си комонис ;;)

Демек,трябваше да ни кажат група руски халери,че българското правителство,прокуратура и депутати са корумпирани …Гешеф майната ти и от българския народ!

Гешев се хвали и ...защо ли? Откъде накъде руски хакери ще го ебават за слива?..И кой в Русия знае за него??

А бе не се пени много че тая гола зелка ква мишена става....сателит от космоса че я разпука ако искаха.

Смъртни присъди трябва да има не само за Гешев и Сарафов, но и за цялото им обкръжение в прокуратурата - всички прокурори, следователи и служители, без изключение. Разследване, съд и присъди.

Всичко е един евтин театър.

Руски хакера пращат Гешев на майната му. Руснаците са лоши, следователно Гешев е добър. Който критикува Гешев не е евроатлантик. Ама що Ристьо и Киро искат да го махат ?