Главният прокурор поиска проверка на обвиняемите с 2 и повече производства

Очакват се мерки, които са "адекватни на обществената опасност на престъпленията"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези проверки трябва да са постоянни,а не само сега след убийството в Галиче! На 3 - 4 месеца трябва да се проверяват всички подобни отрепки,даже може и по често. Полицаите да си вършат работата и да не спят в патрулките нощем,на тях също трябва да се правят проверки,дали си вършат работата,а не да стоят по кафетата и дори да пият заедно с престъпниците,защото има и такива случай. Полицията трябва да се бори за предотвратяване на тежките престъпления,а не само да се намесват,от както всичко свърши по трагичен начин. Затова е полицията,да пази народа,до момента обаче тя пази само престъпниците,особено тези в парламента,както и съда!

ще искат % от кокошкарите ? може и подпис на бял лист

От преди години бях писал, че трябват законови промени. Всички с поввече от няколко висящи дела да НЕ могат да бъдат пускани под гаранция. За тези само ефективно задържане. Така основния криминален контингент ще се озове зад решетките. Към областните болници да има по едно арестантско отделение със строга охрана. Това за всички арестанти дето се разболяват единствено в ареста. Престоя там да се заплаща. Смисъла на платената гаранция да бъде -"не съм виновен". Гаранцията да се връща само при оправдателна присъда. При осъдителна присъда да се загубва гаранцията в полза на държавата.

Интересно какъв ще е резулатата от тази проверка.....или пак го караме на халосни и фоерверки за PR...

И пак проверките ще са само на хартия. Явно наистина ги е страх да влизат в конячините махали.

Ти нещо не си разбрал, проверяваните дефакто даже няма да разберат, че са проверени. А проверяващите, няма да излезнат от кабинетите.

Не бих се определил като симпатизант на г-н Главния прокурор, но ако това го направи наистина, а не просто на хартия за парлама, то много бързо може да се превърне в национален герой. Да видим, дано съм грешал за него и най-накрая някой да започне да "почиства" от тия няколкостотин питекантропа, които тероризират от години цял народ. П.П. И да кара наред, да няма "етнически отстъпки" за едни наши "братя".

... и той е зависим(по един или друг начин), това е жалкото.

На ден се разпореждат по сто проверки. Въпрос с понижена трудност: Колко резултата от завършили проверки се отчитат всеки ден?

Скука! Убийствена скука!