Коментари - Сотир Цацаров е новият главен прокурор | dnes.dir.bg
назад

Сотир Цацаров е новият главен прокурор

Висшият съдебен съвет избра Сотир Цацаров за главен прокурор на България.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров е новият главен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩОМ ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БСП, една партия с дъъъъъълго криминално минало, СКОЧИХА СРЕЩУ ЦАЦАРОВ, ЗНАЧИ ИЗБОРЪТ МУ Е ПРАВИЛЕН! ДАЖЕ И СЕРГЕЙ ЦЪФНА ПО ВЕСНИЦИТЕ ДА КРИТИКУВА ИЗБОРЪТ МУ, бълвайки огън, КОЕТО Е ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРАВИЛНОСТА НА ИЗБОРА МУ!

млад човек а колко гуши е отпрал...режи и хвърляй на скарата

Сега ще има "пей сърце" за Боко , Цоко и цялата гербаджийска мафия.

В нормалните държави има мафия- у нас мафията си има държава а сега и главен прокурор!! Герб-ерите се уредиха с прокурор- вече 7 год няма кой да ги дири.Спокойно могат да напуснат "коридорите" на власта

Тази шия не е от трушия.

Само на мен ли ми изглежда като шопар/

строг, но кривоглед !! А поглежда и към чуждо: в делото на съдия Тодорова си заврел муцуната ?!

Браво на келеша президент

Тоя от сега се е оял,а кви бузи напращели. Това ако ми е у кочината нема да избега!

ПОЗОР! ПОЗОР ! ПОЗОР ! Уви, пореден... Хайде да видим президента сега...

на цветанов и Борисов,значи е моят кандидат!Но това е малко вероятно,защото комунистическата цензура е деформирала окончателно журналята!По всяка вероятност отново лъжат,с цел настройване предизборно на електората срещу ГЕРБ!Техните изтъркани номерца!

Ах, изроди жалки...

Ако бях... Главен Прокурор... Бих въвел точкова система за оценка на прокурорите... Осъден БИВШ КОМУНОИД - 10 точки; Осъден настоящ, от сегашната власт КОМУНОИД - 5 т.; Осъден организиран КРАДЕЦ - МАФИОТ - 3 т.; Осъден битов КРАДЕЦ - 2 точки... И т.н., и т.н... Бих разделил парите на Прокуратурата на общия брой точки и определил кой колко пари ще взима на база на постиженията си... И да дерзаят, да ловят КРАДЦИ...С най-голям приоритет - КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ!

Ти си българският МакКартни навярно? Иначе си оригинален

Бойко назначи президента Плевнелиев.Преди два месеца Бойко и Цецо казаха ,че Цацаров ще е гл.прокурор и той вчера стана.Цацаров може и да е свестен ,но явно несвесните са Бойко и Цветанов.Те са във всяка манджа мерудия.Много се усмърдя постната българска политическа манджа надробена от това некомпетентно правителство.-

СЕГА ВЕЧЕ НАИСТИНА БОРИСОВ НЯМА ИЗВИНЕНИЯ! Прокурор - най-добрия(според него...), Президент - човек на ГЕРБ... И ако следващия мандат не се справи с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ и не ги пъхне там, където им е мястото, да се готви следващия кандидат за слава... Тогава може и аз да се кандидатирам... Засега оставяме тая задача на Борисов и Цветанов... Но да му мислят... ГОЛЯМОТО IQ ИДВА...

Ма ,нали те си го избраха бе,баби!Чрез подставените си гербери.Макар,че в целият повече от десетчасов фарс,не се спомена нито една партия.

Възмутен съм /а това е най-лекото определение,което възпитанието ми позволява да кажа/ ,от фарса,който беше разиграван вчера и занимаваха народа повече от десет часа.От всякъде прозираше,че изборът е предопределен,но трабваше да му се даде някакъв вид на обективна процедура. Особено неудачно и нелепо беше гласуването по електронен способ,което обезличи и обезсмисли значението на избора! Вместо "за","против" и "въздържал се" ,можеше да се изпишат имената на тримата кандидати /приема се,че бройката трима е съвпадение/ и всеки да натисне бутона за предпочитания от него кандидат. Дано от ЕК да си дадат ясна сметка каква пародия на избор на главен прокурор се разигра и да реагират по съответен начин.

Човече, ти хубаво предлагаш как да се гласува, но я си представи, че стане някаква грешка, какво ще правят тези убавци дето се правят, че не натискат ВСС да избере СЦ? После трябва и председателката на ВСС- онази русата женица пак да се връща в неправителствената си организация откъдето се излюпи.

Трябва да направим нещо за гушата и шията на този човек! Млад мъж, а така се е отпуснал, ще направи лошо впечатление на Брюксел. Предлагам упражнения за врата му, по 30 мин. на ден и никакви пържоли. Както е казал народът: "Тая шия не е от туршия"

Един боклук, чиято жена сключва сделка на данъчна цена на парцели , но когато сделката се РАЗВАЛЯ, признава и внася такси- пост фактум- върху ВИСОКАТА цена - за да може НЕЯ, като мангизи - да си ВЪРНЕ, вследствие развалянето на сделката :))) Един плужек , който САМ определя вещите ЛИЦА -при оценките на Пловдивския панаир - за да го ЛАПНЕ по-евтино Гергов - видния червен другар в Пловдив :)) Един боклук ,чел ПРЕДВАРИТЕЛНО , преди да го разпредели делото на съдийката срещу Цветанов - за клевета ...без да има това право .. Един плондир - слуга и на червените , и на герб - по стари традиции.. Една торба с фекалии ,който "колекционирал " недвижими имоти - по негови думи .. Един достоен избор на Цвъ., от 7 - мо на ДС ..:

като ти гледам езика - кофти ми миришеш..

Ти го остави него. Гледай този,който трябва да е честен и принципен!

Това беше предизвестен избор, а цялата "демократична" процедура- пълен фарс. Гледах по телевизията спектакъла и видях защо правилата за избора бяха направени по този начин. Едни хора седяха 10 часа, чесаха си езиците и накрая изпълниха поръчката. Жалка беше картинката как тези същите люде нападаха свой колега обявил се против Сотир Цацаров и подкрепящ Галина Тонева и анализираха неговото мнение, а не казваха защо техния човек е по-добър и защо ще гласуват за него. Говориха общи заучени фрази, обясниха ни, че имотите му са законни, но никой освен младия съдия не спомена, че извършените далавери са дълбоко неморални. Но какво да кажат- нали сами виждаме, че не може да се намери, дори от тях морален магистрат достоен за конституционен съдия. Зависимите хора ни управляват за жалост. Дано СЦ ме накара да повярвам, че всичко излязло в публичното пространство за него не е единствената причина да бъде курдисан на този пост.

Начинът по който бе избран гл. прокурор е сериозен удар по реномето на ВСС и внася съмнение за независимостта на неговите членове, както и за критериите по подбора им.Това не е добър знак за правоприлагането в БГ.

Позор!

Вчера от Брюксел ни размахаха пръст. Днес Боко и Цвъ им показаха среден пръст.

Без комента,.

Дали сега роско ще приложи "моралната"гледна точка както при Марковска или вече е подписал....Ще докаже ли роско че не е кукла на конци или ще си продължи да бъде представителен фигурант.

Къде се скриха "защитниците" които алармираха ЕС за Марковска а за този предизвестен "избор"на доказан с престъпления по служба от самия него - намалена сума при покупки, четене на дело без да има право, дарения на жилища, нотариални врътки и т. н. си траят. Никой ли не си задава елементарния въпрос защо и хора издигнали другите двама са "гласували"за това влечуго????Страх е сковал независимата според Конституцията съдебна власт...Ега ти демокрацията където свободата за лично мнение е обвита в страх..

ЦЦ+ЦвЦв+Ц=-ББ ЦЦ+ЦвЦв+Ц+ББ=0

Защо ми се струва,че гласуването във форума е като "електронното" гласуване за главен прокурор?

надай се

Главен прокурор не е представителна - формална позиция. Този господин ще има ангажимента да контролира и насочва дейността на прокуратурата, а през цялата си кариера няма и един ден като прокурор. Вярно е, че всички завършват право но всеки сегмент на правораздаването има своя специфика.

Някой може ли да обясни дали изборът не беше манипулиран. Изборът беше таен, но кой как е гласувал - не се запаметява. Как тогава може да се провери дали резултатът не е скалъпен - с 2-3 програмни реда. Още по-съмнително става, като се има предвид, че другите двама кандидати са номинирани от 10 души на ВСС.

Честито Соти, познаваме се от казармата, беше приет да следва право и като го питахме какъв точно иска да стани - отговаряше прокурор или следовател - за да хващам престъпници и да ги тикам в затвора! Изключително умен честен и праволинеен беше като характер! Това не се променя! Честито!

СИК СИ ИЗБРА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!! !ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ НА ФАРСА ИЛИ ДА ПЛАЧЕШ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

Е КОГАТО ПЪРВАНОВ ПОСОЧИ САМО ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР- БОРИС ВЕЛЧЕВ, НЯМАШЕ СПОР, НЯМАШЕ НИКАКВИ МНЕНИЯ, СЕГА КОГАТО ИМА ИЗБОР ВСИЧКИ МНОГО ЗНАЕМ!!

Ако ми обясниш разлика между посочиваане и "посочен избор",може и да продължим дискусията

Когато научиш граматиката, тогава може да имаш претенции.

Но нямаше циркове с "избор" защото все още се уважаваше интелегентността на хората. Сега с тези циркове доказаха за сетен път че народа е едно нищо и като няма хляб ще го занимават с циркалък. Дано съм разбран правилно че не оправдавам никой политик а съжалявам че ни вземат за проЗти

Сотиреееее смачкай червените ибрици!!!

БРАВО, за кокошка няма прошка. Ще лови миличкия пиленца, големите крадци като него ще си развяват байрака. Този ще разследва. ОЩЕ ВЕДНЪЖ ГОЛЯМО БРАВО

Цецо напреви така, че "Килърите" да си получат заслуженото. Няма "Нагли", няма отвличания. Дреме ми дали е физкултурник и колко апартамента има.

Честито! ГЕРБ си назначиха прокурор

Благодаря!!

- Та колко казахте, че е разликата с БСП?! - А ъъъ ... 6 ...., не бе 60%, изпуснали сме една нула тук! - Хайде целувайте ръка и повече така да не бъркате.

мазен изрод на милиционерщината в страната. "Наш" човек от всякъде. Бравос на кукловодите и техните изпълнители от сега управляващите. Наздраве, народее!

Изборът на главен прокурор е ваш Цецо и Боко. Но след като не спазихте многократните напомняния на ЕК, да направите прозрачна процедура, СРАМЪТ е за всички нас. След като не устояхте на изкушението да имате ВАШ с главен прокурор. НАС простосмъртните не ни очакват по-добри времена. Системата на правораздаване ще става все по-зле и по-зле...

По - прозрачна от тази процедура, никога не е имало в България. Филчев и Велчев, колко прозрачни бяха?

Пич, май не си Алеко, а бай Ганьо. Какво разбираш под "прозрачна процедура"? Това, че всичко се даваше по ТВ и за всеки кандидат можеше да се появи в публичното пространство какви далавери е направил или не, въобще не прави избора прозрачен. Правилата бяха брутално направени, за да спечели СЦ и никой не посмя да ги промени, въпреки предупрежденията от Брюксел. Ключът байо е в процедурата. Даде се възможност всеки да говори каквото си иска, за да си кажем това което и ти пишеш, след което всеки член на ВСС (вероятно затънал в някакви зависимости) гласува както му е наредено. Помисли след като избора е честен, защо от самото начало никой наблюдател не допусна, че може някой друг да спечели и защо управляващите не промениха правилата, за да задоволят исканията на съмняващите се БГ граждани, Президент и хората от Европейската комисия? Разсъждавай за домашно!

Представяте ли си, цяла Европа как ще ни се радва и кефи????

Браво,Соте!

Предполаганото гласуване фарс се състоя. Жалко за ВСС защото станаха за смях, особено когато един от членовете попита кога ще гласуват за останалите двама. Това в режисирана демокрация.Жалко за нас българите.

Вся власт советом :-). Но у нас е във вариант да дадем всички съдебни постове на наши хора че догодина да не ни затворят

Едно делово предложение - да Му изписваме името обръщайки правилото наопаки - вместо Цацаров - да пишем винаги цацароВ. Не е излишно да подходим аналогично и към останалите Тикви и Рапони. Ако стане наистина масово - вервайте ми ще има психологически ефект :) Така да се каже, празнично сурвакане и армаган от Нас за Тях

И погледа ясно казва: А БЕ АЗ С ТЕБ ЛИ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ,ПЛАЩАЙ,ЧЕ БЪРЗАМ !

Да ни е честит новия глаДен прокурор.

Съобщение на БТА: Архангел Михаил е новият главен прокурор.Форумът: УУУУУУУУ...

Докъде стигна България.Цялата власт в ръцете на двама хора с посредствено образование,да не кажа без образование.Трагедия.А този на снимката не е направил тази шия от туршия,ясно е че ще бъде послушко .

Ама пък добре изглежда,красив,строен,умен,поредния смешник от цирка:)

18 гласа от 21 са за кандидатурата на Цацаров.Т.е. имаме 18 гласа одобрение и 3 неодобрение.Вероятно втория кандидат би имал 19 гласа одобрение.А третия - вероятно даже 21.Логиката на така проведения избор е такава.Затова г-н президента е длъжен да постанови логичния указ - обявява избора за нелогичен поради прекъсната процедура.

Иначе нищо лично срещу Цацаров,осбено при такъв процент на одобрение.Но моля процедурата по одобрение на кандидатурите да продължи и да се покаже кой има на-голямо одобрение и ако решат да има избор,нека да го проведат.

Ало "гербера", да не украсиш вазата на някой герберист в деня на изборите ??

Честито на новия прокурор !! От него се очаква много работа и повече ефективни присъди.Нека делата не се протакат с години и събират прах в нечие чекмедже ..И искаме да видим Трактора в затвора,а не на "домашно лечение"..И всички адвокати и съдии,които се разболяват поръчково с цел да се стопира дадено дело,да бъдат наказвани и отстранявани за определен период от работа..

Амин.