Коментари - МВР ще издава нови лични карти извънредно заради изборите | dnes.dir.bg
назад

МВР ще издава нови лични карти извънредно заради изборите

МВР създава организация, за да могат гражданите, които искат да гласуват, но имат проблеми с документите, да ги решат в седмицата преди 26 март.

Обратно в новината

Коментари - МВР ще издава нови лични карти извънредно заради изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв чудесен ход от МВР-то да подпомогне изборите с експресно издаване на документи.Сега остава само да се разгласи че всички мигратнти временно са получили документи за да гласуват за конкретни лица(за какво да задължаваме само циганите като имаме толкова празноглавци които без да се замислят са готови на всичко) и цирка ще е пълен.

А цените какви са ?

Съществува група граждани, която едва ли е чувала, че има лични документи, че има държава, че тя се казва България и т.н. Тази група знае единствено, че има права и си ги отстоява успешно. Елементарно задължение на всеки гражданин е да притежава лични документи, да ги носи със себе си и да ги пази. Онзи, който няма 10 лева да си издаде лична карта или комуто такава не е нужна в неговата паралелна реалност, може ли да носи отговорността наречена гласуване? Познайте колко отговорно ще гласуват тези граждани. Много е важно спешно и безплатно да получат лични карти, за да си вземат 50-те лева предизборно, пък и кебапчетата. Всичко това е мега цинизъм към всеки, положил усилия да е образован, да се труди и да участва отговорно в живота на обществото и в частност в изборния процес.

за да могат гражданите, които искат да гласуват, но имат проблеми с документите, да ги решат в седмицата преди 26 март." И кой може да си живее без паспорт? - Циганята! Сега от МВР то ще им ги дадат безплатно за изборите, да гласуват за "наще" !