Пак спряха ТИР-овете през ГКПП Кулата

За неопределено време се преустановява пропускането на товарни автомобили през ГКПП-Кулата, съобщават от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пак спряха ТИР-овете през ГКПП Кулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очебийната истина е, че тези блокажи от страна на гръцките фермери са координирани и дори поръчани от гръцкото правителство за репчене и натиск върху ЕС. Като дойде пролетта да си пробутват бракуваните зеленчуци и изгнили и боядисани плодове ще махнат блокадата.Хайде нека страните от ЕС да проявят солидарност и туроператорите да отменят резервациите дори само за ранните почивки, не за активния сезон. Моментално ще си махнат тракторите.

ДНЕС ХРИСТО СТОИЧКОВ НАВЪРШВА 50 ГОДИНИ,ТОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛИСТ НА БЪЛГАРИЯ! НАШИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ.

Не си за тук, мой човек!

Къде са шефовете на тези камиони, къде е асоциацията на превозвачите, къде сте бе плъхове, къде сте шефчета със златни ланци и гривнички? Защо допускате едни византийски селяни да ви правят на шебеци? Толкова ли е сложно да сложите 4 камиона от наша страна и да блокирате границата. Никакви коли никакви автобуси, нищо да не преминава. До кога ще търпите тази подигравка. Догодина ви чака същият миризлив гръцки к..

Предлагаш да нападнем гърците и да разчистим пътя ли?! Мислих, че това може да го каже само изнервен от чакане шофьор, а не щракаш по форумите безделник.

хихи. И как разбра, че предлагам да нападнем гърците? хаха.

Някой може ли да обясни, защо цяла седмица стоят нашите тирове, правят 15 километра опашка, а не минат по друг път. Да, може да е малко по-скъпо, но като стоят 7 дни за не е по-евтино? Ако не минават по тази граница, гърците сами ще я отворят. А сега си правят каквото си искат!

Защото в документите за превоз обикновено предварително се описва маршрута, и ако има отклонения може да има санкции от ДАИ /българското и гръцкото/, освен това цената се смята на километър, т.е. преварително е договорена сума по съоветният маршрут.

Мисля, че трябва да задръстим границата и от наша страна.

Мисля, че трябва да задръстим границата и от наша страна.

ние българите трябва по-практично да подходим....като ни се подиграват и ние да започнем....да не се транспортират гръцки стоки, да не се ходи на туризъм в гърция...който иска да доставя стоки в България с контейнери по море да бъде така добър да се разходи до Истанбул, Бургас или Варна, а не до солун......ако е по-скъпо ...ще му паднат печалбите и това е .....лошото, че за туризъм в турция вече не става и ще трябва до Испания или в краен случай до Италия да се ходи .....но който не иска да го цакат и да не му се подиграват ще си направи това усилие ....

Тираджиите що не спрат да ходят в Гърция,да видим как гръцките трактористи ще останат като насрани.

Гърците са хитреци и погледнато исторически добро не сме видели. Сега блокират тировете ни за пореден път. СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ГРЪЦКИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ ПЛОДОВЕ И ЗЕХТИН. Все пак сме Българи, стига са се гаврили с нас.

Много ми е интересно гърците правят ли блокада на границата си с Турция, Македония и Албания. Или братята трактористи могат да се гаврят само с българските си събратя???

Правят

Vse pak da kaja, che dnes pri preminavane na granicata protestiraahti niamashe.. Ta se zachudih...v kraina smetka koi stachkuva.. Sled kato niama fermeri, zshto policiata ne puska tejkotocarnite avtomobili?

Хайде бе, Премиер Борисов! Нали си много голям отворко. Събери си умниците и измислете несиметрична мярка, която да унизи и навреди на Гърците, поне толкова с колкото те ни ебават, като Ти си на власт. Виждаш, че твоите приятели в Брюксел, не те броят, за нищо! Не можеш да разчиташ на тях.

Борисов мачка комунягите както никой не ги е мачкал!

Гарван гарвану нищо не мачка ;-)

... мачка ги, като се мачка таралеж с дупе ... :)

отиди ти бе, мъжки нали си голям Лъв, не дребно човече

Да ги унизи? Да са те били като малък?

И какво пък толкова дирите в Гърция? Оставете ги да си живуркат сами!

И пак ще ходим в гръцките курорти, никакви пари за българските мутри!

Дай си парите тогава на гръцките мутри.

Това се играе всяка зима и все нашите тираджии изненадани. Същата работа като първия сняг. Няма шанс за България с толкова глупаци на куп по територията и .

че днес в Банско било пълно с гърци.. сигурно за това са вдигнали блокадата....сега като са се прибрали пак са я направили. Хората в репортажите бяха бесни.. Един от шофъорите питаше как преди две години гръцките военни са решили набързо проблема..като са натоварили набързо тракторите и са разчистили пътя..

от наша страна тировете да спрат всякакво движение по пътя - да застанат напряко. или ще се пропуска всичко , или нищо. не ни трябват гърци да ни посещават

Това през лятото трябва да стане, че като стигнат камионите тук с цитруси направо за ракия да са готови.

Нека идват, ние не трябва да ходим при тях по случай Великден, 24 май, 6-ти и 22-ри септември, пък да ги видим после ще блокират ли границата ;-)