Джеймс Уорлик се разграничи от Джеймс Пардю

Американският посланик Джеймс Уорлик се разграничи от предшественика си Джеймс Пардю, който обяви, че от 2002-а в България няма никаква промяна на ситуацията, особено в областта на борбата с организираната престъпност.

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Уорлик се разграничи от Джеймс Пардю | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поставете се на мястото на ББ. Как се чувства едно куче, когато господарят му го налага, ей така, по принцип. Или му пристяга каишката до степен на задушаване. Дали ББ ще има куража да се опълчи или ще приеме безропотно "издевателствата"? Според мене той е мекушав и страхлив!

Бойо е просо едно адски тъпо, но затова пък безкрайно суетно, алчно и лицемерно парче.

Кога ще чуем и мнението на Уорлик в качеството му на частен гражданин, а не платен глашатай?

До кога ще се разграничават?Така има опасност Б.Борисов да се обърка на кого да се подмазва.

Жалко е,че по-голямата част от тези ,които коментират са непълнолетни и не са им ясни нещата!Относно Бойко,какъвто ида е до сега никой не е правил толкова ,та макар и магистрали,които са ни крайно необходими,защото трябваше да бъдат построени поне преди 20 години,както навсякъде в Европа.Ама нямаше кой да краде!!!

Бианке, По времето на Бойко Борисов ще се направят толкова километри магистрали, колкото бяха направени и от Правителството на Станишев. Само, че пропагандата в медиите за Бойко Борисов е в невиждани за България мащаби. Запомни моме, че вместо да се подобри жизненото равнище на българите, от както управлява твоя фаворит то се е сринало най-малко с 22%. Това е важното! Но, когато "обичаш", си готова и да страдаш, будала такава!

Преди повече от 20 години магистралите бяха започнати и най-важните части от тях бяха готови (до Пловдив, до Ябланица през Ст. планина...). Но ни "удари" демокрацията! Т.е. парите свършиха! Защото трябваше да отидат в ръцете на новобогаташите...А в момента строеж на магистрали е като: къщата ви да се нуждае от неотложен вътрешен ремонт, но да хвърлите средствата за нова,красива пътека от входа до портата.

Тия магистрали по Живково време бяха построени с цената на 12 милиарда долара външен дълг! Пари които правителствата след 10-ти трябваше да платят!

При недоразумението Борисов е нормално америкените да пробват недоразумението Джеймс - и двамата са на едно ниво.Интересно би било посланника да посочи,кои от едрите риби са подведени под отговорност и съдени?Трябва да отчетем,че Борисов е много удобен на САЩ ,раболепен и усложлив,не в полза на своя народ - какво стана с наема за базите?

Седя и си мисля, Аз наистина ли съм Българин ?!! И такъв срам ме хваща :( Тоталната простотия в държавата е на път да изгори нацията ! Думата "Култура" е забравена и захвърлена като стара непотребна вещ ... Модерния Бай-Ганьо се е Мутрирал в Нагла Свиня с европейски паспорт !

Джеймс Уорлик хвърля прах в очите на правителството умишлено. Докато Джеймс Пардю казва истината в момента. Тази истина която и ние самите си я виждаме и сме си убедени в нея - театърът е повсеместен!

Да не би хитлеризмът да се завръща?

Де тоя късмет

Естествено е да се разграничи. Той е даествувщ посланник и ще бъде признание за несвършена работа от негова страна, ако признае, че сътрудничеството не е довело до положителни резултати. Пардю беше праволинеен и казваше нещата в очите като професионален военен.

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството! Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците тъпи погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска измет сте! Всички антимерикански УРОДИ ще бъдат отстранени от управлението на държавата! ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ПОМИЯРСКА РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени! Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски гниди и изроди да бъде дадена на САЩ! Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и малоумни гниди в България! Само с повече американска култура и музика може да се превъзпита това безмозъчно балканско племе, което не е дало нищо на света! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

Маллее, докторите са те забравили съвсем! Наистина герберастите разказаха играта на здравеопазването...

Алкохол или наркотици?

Момко,малко секс ще ти дойде добре.Липсата му води до психическо разтройство,което много ти личи.

В този дух мога да продължа ... със сменянето на "чипът" на българите от "горският им цар". За 8 години "това безмозъчно балканско племе" успя да достигне небивали интелектуални висоти и постави тиква и пъпеш за свои "овчари". Сега тече едно още по-велико израстване на това безмозъчно балканско племе, в Слънчев Човек, фотосинтезиращо. Да живее "царят", генералгубернаторът Уорлик, Борисов, Цветанов, Дянков и цялата останала свинщина. Цялото стадо от "мърша" поздравява с радостен кучешки лай, своите пастири.

При теб има само два варианта: Или си за психиатър, и то спешно, или си роден за комик и вицаджия!

оф, я оди се прегледай на лекар! мое нищо да ти нема!

горното само пълен олигофрен може да го напише:)

Струва ми се, че разбирам възхитата Ви от Свободните ; Но те-самите си имат своите сериозни болежки днес, които самите-те отбелязваха отдавна като възможни . ... А тук у нас е Европа, при това -- Юго-Източна ; Вратата на/за Европа от Азия, че и онези дето Вие цитирате -- са ей-там оттатък Черно Море . Ерго -- някакси трудно би било да станем де-факто американизирани ... Далеч по сложно е . ------ ... В моя скромен прочит -- нашата орисия е Little South of the Sanity , което просто изисква умело да управляваме нашия Hell Bent for (A) Leather , т.е винаги да сме StarBreaker ( като гледаме да не ни пробутват Diamonds in Rust...`ve already paid)

Я тогава всички гербаджийчета да се махат във щатите!

Американските посланници са шлифовани дипломати и не допускат грешки в преценките си. Ама българите са шлифовани оли..френи и непропускат да гласуват за Боко Тиквата.

Абе кой се занимава с тия бре? Я да си гледат цъфналите Щати и да оставят на мира останалият Свят...

За разлика от треторазредния актьор Пардю е професионалист от кариерата и службите. Вие си преценете на кого да вярвате...

от даренията се отказвали МВР и Бойко бил правел нещо... Дрън Дрън... Бойко беше личният куриер на Шато Карнобат когато плащаха големите подкупи на предишните правителства за нелегалния си алкохол. А сега когато дойде на власт даже им вдигна и таксата "мълчание".

Белгия е без правителство цяла година.Защо не пропада тази държава?Това е защото от много години там действат ЗАКОНИ !!Когато се връщат от западни държави българи говорят за чистотата им,уреденост и законноста . В България сега се пишат тези европейски ЗАКОНИ-защото ги нямаше досега! а българите съскат като гъски против новото- умело насочвани от БСП-ДПС . Защото нищо преди не е било законно! Признайте си! Защо е тоя лют отпор на опозиция и президент?СТРАХ за лични интереси, за икономически интереси управлявани от техни слуги!страх за техните подмолни политически игри!Бяхме упавлявани не от български интереси:украинец-серго,немец-кобурга,турчин-доган.Защо им са български закони действаха по техните си закони.Без закони-няма силна държава! Който има идеи за закони да ги назове ,а не да квичи като заклано прасе!

Прав е Пардю.

Няма смисъл Ворлик да се разграничава? Става още по-глупаво, защото "Големите риби са на свобода" е същото като "голям политически театър". Никой не спори, че престъпността по високите етажи е недосегаема и че от 2002-а досега, в България няма никаква промяна в това отношение. На мен ми е любопитно, какво искат да постигнат американските посланици, като се изказват по болни въпроси, които отдавна са познати на българското общество?

Ми същите бабаити са и те! От кого е създадена Америка? От бандити и престъпници, осъждани в Европа за престъпленията си на доживотни каторги там отвъд океана, наречени след това "пионерите"! Техните сегашни наследници там какви да бъдат, а? Същите генетично обременени хора като дедите от английските каторги там, които безмилостно избиваха местното население и търсеха злато! По-добре да си гледат себе си, а тогава да дават акъл на нас, не че това което казват не е истина!

Леко бъркаш САЩ с Австралия, ама за червена кратуна е нормално

На малкия пръст на Бойко не могат да стъпят всички управници на Западния свят! ОТ ЗЕЛЕНА ТИКВА СЕМЕ И ОТ МАЛОУМНИ СЕЛЯЦИ АКЪЛ?!?!

от вашта ГЕРБЕРСКА тиква, семе да не взимаме.

Да бе , да . Бойко-властелин на планетата,Тиквата- батман ,Рапона-известен крими герой от подземният свят ,Режилентов Първокопков-прочел само една книга през живота си , полуграмотен маймуноподобен- е как да му стъпят и на малкият пръст . Имаме си неграмотна мутра , която в по- нормална държава отдавна да е в алкатрас .

И кога селския идиот започна да се разграничава от селяните?

Прав си! Българите се славят още и с това, че са един много малък, макар и много прост народ.

Човекът е обществено животно. Няма народ , няма човек, а има...?

'Onkel Worklik' трябва да "изведе" единствено "младите математически и арт " БГ таланти към Щатите-спечелилите медали по информатика и математика.... а за оставащите българи в Р.България да гледат по МТВ щастливите афро американци с "хилядото долари",как танцуват РАП!

Бъдещето на България, БЛЯСКАВОТО Й БЪДЕЩЕ е в ръцете и главите на българите и генома с български ген. Като на колега мога да заявя, че парадигмата на съвременните технологии е кардинално погрешна. И това не е мнение, а факт от близкото и по-далечно бъдеще. За да не останете с погрешно впечатление и да игнорирате написаното като бътвежи, ще посоча само две думи, УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ.

Браво !

Пардю не е посланник в момента и може да си позволи да бъде честен. Плюс това, на мен той ми се вижда и доста по-читав от сегашния, които се изживява като супер звезда.

не се сьрдете на гусин посланика той просто е 1 ЛОБИСТ на ШЕВРОН и Кралската Банка на Канада-едните гледат свойте интереси в добива на ШИСТОВ ГАЗ другите гледат да ограбят златните залежи за милиарди в мините -челопеч и ада тепе-крумовград .нА него не му дреме кой ще на власт-гей мутра дильр бизнесмен или политик за него важнито Шатските к-ни да ЕКСПЛОАТИРАТ природните блага иресурси -безплатно или за медни центове ижьлти стотинки той да си вземи КОМИСИОНАТА която хич не емалка ивключва -акции в дадената к-я и тльст процент лошото идва когато тия компании ОТРОВЯТ ЗЕМЯТА ИНАРУШАТ ЕКО РАВНОВЕСИЕТО

Правото се съдържа в силата. Съдебното решение се приема за истина. Докогато това е истина,това ще е истината!

Пак се обърках ! И не мога да разбера комунистът, другара Б. Борисов според Държавния Департамент на САЩ, мутра и криминален престъпник ли е, или само бабаит?

Много просто, просто е БиБи. Тайният сигнал е - Рапон.

Ама никой не се е съмнявал, че Картофа ще примоли дарлинг Уорли да омаловажи "конгретюлейшъна" на Пардю

Пардю прави впечетление на леко неадекватен в най- щадящия вариант от определения.

Нашта тиква ще предизвика гражданска война в САЩ. Виждам, че дипломацията на тази държава е разделена. Това е най секретния план, да се превземат американците. Ако успее, Джеймс Уорлик, ще помоли нашия премиер да поеме президентския пост на САЩ и за два месеца кризата ще е в миналото. В замяна Б.Б. ще направи Уорлик кмет на София. Дааа, затова тиквето не иска да е президент на България. Той винаги се цели нависоко.

Браво за пореден път посланик Уорлик!!!!!! Че ни казваш право куме та в очите, че мафията това са "президента" Гоце ДС-то и върхушките на партиите БСП, ДПСи НДСВ!!!!!! Това само някои български олигофреини не могат оше да го проумеят - САЩ, посланиците и страните на ЕС, всичките без изключение го проумяха и ни го казват в прав текс... НО СЛЕПЦИТЕ БЪЛГАРСКИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СА МАЛКО?!?!?!

Ти пак ли се появи , ве малоумник герберски .По- голем слепец от тебе няма във форума .Може би те конкурират само калитко ,аврора ,кгб ,освен ако не сте един и същ .И ника ти не е верен . Вместо умен49 трябва да се кръстиш ГЛУПАВ НА Н-ТА СТЕПЕН .

Не си "умен" ти!Щом трябва да ти повтарят отново.От ГРОБ няма по-върла мафия.

Като чета какво си написал,и начина по който мислиш,ако не си се кръстил,,умен,,едва ли някой ще те оцени като такъв.Хубаво е ,че повечето от подържниците на Б.Борисов са като теб - умни.Така е ,себеподобните се харесват.

твоя идол Боко е бил и при комунистите и при НДСВ. Значи всичко което си писал, се отнася за него. Ама нали си много умен. Такива като тебе наистина са слепци. Утре като си отиде твоя Бойко, веднага ще почнеш да хвалиш следващия. Важното е да си с тия, които са на власт. УМЕН.

Уменчо, що бре мойто момче си пропуснал да подредиш Мутрата и неговите ГъРБъви сред маскарите, а?

Е, ти наистина си олигофрен (пишещ на български), ако досега не знаеше, че партийните върхушки въртят мафиотски игри и чакаш някакъв посланик да ти го каже.

Спокойно бе хора,човека просто е пропуснал една част пред "умен" и тя е - мало...

Какво е това частен гражданин и ако има такъв значи има и държавен гражданин и ако следвам логиката на напушения Н.П. Уорлик значи има и частен селянин и държавен селянин. Пардю може да е бивш посланик, но е бивш американски посланик и това по никакъв начин не омаловажава казаното от него защото е много близо до истината, а тя определено пари на гъза на агент " Тиквата "

"сегашният посланик на САЩ у нас заяви, че мнението на Пардю е в качеството му на частен гражданин."Демек не е длъжен като мене да си затваря очите... А, че Пардю е прав Уорлик знае по-добре и от него.....

Когато на 2 и 3 декември 1989 година Горбачов ни ПРЕДАДЕ на американците край остров Малта, едва ли знаел какво ще стане след 22 години. САЩ по него време имаха еуфория от победата си в "Студената война". Успоредно със студената война, от 1953 - 1954 г. след смъртта на Сталин, се води една необявена "Тиха война". Докато студената война беше видима, то втората е коварна и подмолна. Русия вече е наясно с целите на тази война и Путин забрани на руснаците платежното средство долар преди 5 години. Освен това, вече "надпреварата" във въоръженията се измества в околоземното космическо пространство. Тази лудост на "световните велики сили" вече само Второто Пришествие може да я възпре. ДАЙ БОЖЕ.

Но ако Вашето мнение е валидно -- защо тогава г-н Горбачов аргументирано говори, че днес нищо не е като хората ?!(, като се започне от неговата-си държава, та чак до отколешните-им камаради )

Защо мутрата не я канят вече на запад, както и нито един западен лидер не идва в България?

" ... нито един западен лидер не идва в България?" Как да дойдат западните лидери в България? От срам, на всички са окапали веждите. Лицемерието им тепърва ще бъде наказвано, ще бъдат яко дискредитирани. Бойко Борисов ще изпъква като цвете сред тях. Ние си знаем колко е "оцапан", но "онези маймуняци" са многократно по-омерзени.

НИЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ ДВАМАТА , КАКТО ОТ ГЕРБ , СИЗКЛЮЧЕНИЯ НА ГОСПОДИН ДЯНКОВ , ЛЮБИМЕЦ НА ЦЕЛИЯ НАРОД. ДЯНКОВ ЩЕ СТАНЕ ПРЕМИЕР НА ПУК НА ЦВЕТАНОВ И СИЕ ?????

Аз се разграничавам от ЕС, САЩ, Азия, Океания, ГЕРБ, СДС, БКП и пр. Фен съм на вожда на мамаите Сухото ла.но! Не мога да отида при племето поради високи цени на канутата в България!

По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на ласкателите. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.

Кой бърка в извадите си! Мисля , че това е напушения!

ами тоя Урко какви ще ги приказва като го махнат

Не ги бъркай!Урко е В.Танов.Така си го знаят в Русе.

А ние се разграничаваме и от двамата.

И ние се разграничаваме от адашите Уорлик и Пардю!

През 1990 г хората скандираха по площадитеUSA, с надеждата страната ни да бъда приета в лоното на Запада с помощта на САЩ - икономическа, военна, всякаква. Днес виждаме равнодушие, плещене, злорадство и отчуждение сред представителите на САЩ в София, но не и нещо реално. Създава се впечатление, че САЩ се дистанцират от България, третират я като нещо незночителни, досадно и ненужно в този си вид. Да, нашите лидери са мафиоти, антиамерикански настроени, без идеи и цвят, без позици,, мошеници до един, но това не е българския народ. Ако Държавният депарамент смята, че заслужаваме равнодушие и ненавист, нека си вземат посланиците иси ги приберат обратно. Какви дипломати са те - наблюдатели и регистратори на събития в областта на престъпленията. Очаквахме високи технолигии, ивнестиции, движение на хора и капитали, разцвет и материално благосъстояние, а получихме мизерия, старшини от МВР, простаци и явни крадци. Така не се гради държава от Запада, така се отива обратно при руснаците и Ориента.

Значи нашите политици може да са бандити, ама щатите трябва да ни дондуркат до гроб. Я по-добре да си вземат поука, че така не се гради.... чужда държава и да се напънат повече.

Опитвам се да си спомня какво постигнахме първите 22 години от времето на съветската "окупация" и сегашните 22 години дружба със САЩ От 1944 до 1966г. МЗ "Ленин'-Перник,МДК-Пирдоп,КЦМ-Пловдив,Медет,Горубсо,Марица-Изток и Марица 3,около 40 големи язовира,,4 Химкомбината-Враца,Ст.Загора,Девня ДимитровградСъвременна електроенергийна и електропреносна система,фармация ,каростроене , лека промишленост.Няма да изброявам. От 1989 до 2011г Участие в две войни,ликвидирани 4 енергоблока на АЕЦ,ликвидирани напоителни системи и модерно животновъдство.Ликвидирано оръжейно производство.Като изключим за основно ремонтираната авиобаза Гр.Игнатиево,молове и хотели за нищо друго обществено значимо не се сещам.

Хитро са ти отрязали поста, ама всичко е ясно. От 89-та насам-почти само разрушаване или даряване на предприятия на международни мошеници. Горко ти, Българийо!

Ти се благодари, господин разочарован, че не са ни разбомбили, както много други народи по света. Да сме благодарни, че нямаме петрол.

Най-сигурният начин, всички българи да намразят САЩ, е Уорлик да продължава да бъде посланик у нас. Убеден съм, че америкинофобите сред висшия елит го хвалят в САЩ, за да го държат на този пост, а той да продължава да се дъни, за радост на много хора.

плюс 1

Тексаското селянче Уорлик, е лицемерен плазмодий със строго секретни нареждания и функции.След години, ще се смеем като четем той какво всъщност е мислел за България.

...генерал-губернаторите имат различни мнения по един и същ въпрос, с които утре /след като ястребицата Клинтън им скръцне със зъби/ - няма да са съгласни.