Коментари - Гешев внесе искане в парламента за снемане на имунитета на депутата Даниел Александров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажете ми кой един единствен от герб е читав!? Един единствен! Или просто такъв няма?

Герберастка престъпна гняс.

Защо тази ниско интелигентна маймуна(борец) е въобще депутат? Този индивид с видимо тъпа физиономия и празен поглед, ще гласува закони, при положение, че дори няма образование за тази цел!? ЕВАЛА ГЕРБ! НАРОДЪТ НИ СЕ ЗАТРИВА!

Има две версии: 1. Даниел е натиснал малката или са имали връзка, но жена му го хванала на калъп и сега си отмъщава. 2. Жена му просто иска да му разкаже играта и най-нагло го набеждава в блудство. За тези неща нещата са дума срещу дума и никога не се знае какво ще се отсъди.... Това жените са ебаси злобните създания...

Като гледам тази персона и останалите в парламента и висшият ешелон на властта , ме е срам че съм българин .

ГЕШЕВ А КИРЧО И 5ОЩОРЧО С 9МИЛИАРДА КОГА? ИЛИ ТЕ СА ОТ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА?

Този ръб сигурно си мисли, че още е на лагер с гиманстичките и може да дърпа, който си поиска за е-ане. Иначе на мен ми е чудно друго. При положение,че този е тъп като задник, какви закони ще създава. Той не може да се подпише, камо ли да прави нещо по-сложно. Или ще натиска копчетата за 5000 на месец. Изобщо, що за идиоти гласуват за такива?

14-годишното дете се оказа че всеки момент ще навърши 18 години и е- забележете- от приятелско на съпругата на депутата семейство. И освен това не някой друг, а именно съпругата на депутата даниел александров го е завела да подава жалба в полицията. Не родителите на това дете. Наистина не разбирам такива жени- заради някакво предимство при развода са готови да изкарат съпруга си по-черен от дявола. Без да се замислят какво причинява това на собственото им дете.

баце е в политиката щото като се издъни някой от неговите хора и се знае че няма да го крие ... за много по малки провинения разкарва хора които знаят всичко за него .. тоя дали е виновен или натопен не знам но ако има сигурни доказателства рашков защо не го е обвинил ... или пак чака някой апартамент да покрие случая

о хова съвсем пресно ... случая е от миналия месец

Чакаме го с нетърпение.. Има една поговорка в Кафеза.....Че и..знасилв.ач го Изн..асилва.т ...в Кафеза Де..

Гербаджийски боклуци колкото искаш 0 борец, футболен съдия, лъчо чозъка, маноил, бичето ---! ОТВРАТ!

владо кузов номер 2

Чух го как се обяснява. Педофил....виновна била жена му, че се развеждали... 50 думи речник.....2 пръста чело... Типичен представител на ГРОБ.... Ако в ГРОБ не направят чистка на такива като Борисов и тоя, ГРОБ ще се превърне окончателно в ОПГ, а не в политическа партия...

каква чистка на Борисов бе ... нали той ако направи нова партия всичките гласове на ГЕРБ ще отидат в нея ... хората гласуват за него лично. Правите ли се на тъпи или смятате че има толкова тъпи да ви се вържат.

А си просто един платен трол. Я дай обяснение защо съпругата на депутата е завела това дете в полицията а не неговите родители?

Какъв капацитет само, не мога да си представя “Народното събрание” без този експерт.

"Любовта" е сляпа , ама комшиите гледат !

Що прилича на пендел

... за капацитета и експертния потенциал на ГЕРБ ... борци в НС - невероятно!!!

Е, човещинка ;)

Мутрите на герб се оказаха и педофили! Тиквата напълни НС с всякакъв вид тиквеници които му плащат за да са там!!!

Когато човек прочете коментарите, му става веднага ясно всичко - кой и защо управлява тъпото народонаселение, на което всичко му е ясно.

ГЕРБава измет. От първия до последния!

Има някакви постижения в спорта. Какви ги дири в НС, с какво ще помогне за работата там? Фигуранти не са ни нужни, а хора знаещи и можещи!

Като му видите физиономията на този"борец" ви става ясно що за стока са герберастите ! Ще изчакат да мине година и ще е областен координатор на герП - мутрите не си оставят биячите гладни !

От първия до последния в Герб са за съд и сваляне на имунитета.

Ми само го погледнете - той си изглежда перверзен педофил по прическа и физиономия.