Гешев участва в дискусия в Конгреса на САЩ, посветена на руската агресия в Украйна

През последните години се забелязва отстъпление в противодействието на руското зловредно влияние, каза на форума във Вашингтон българският главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - Гешев участва в дискусия в Конгреса на САЩ, посветена на руската агресия в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как участва Гешев в дебата? Много интересно!!

Тоя корумпиран боклук защо го допускат там, не знаят ли че защитава престъпници от най-висок ранг, като Буци и Шиши?

На къв език ли е участвало милиционерчето с щръкналите уши?

Руското ,,зловредно “ влияние е на база злобната пропаганда на евратлантиците срещу Русия и народа и.Е с Гьобелс пропагандата евратлантиците се обрекоха на презрение и много човеци от Европа и ЕС вече не им вярават .Това е положението ,защото преди 1990 г.ни настсъскваха срещу Запада и САЩ ,но хора от соц лагера бягаха на към ГФР и САЩ,Сега се опитват да ни насъскват с неадекватна пропаганда срещу Русия и Белорус и се получава обратния ефект ,защото все по- малко вярват в добрите намерения на англоамериканците ,НАТО и правителствата в ЕС и Украйна.

Е нали тази нагла гадина е една от основните причини за това "отстъпление". Тоя такъв идиот ли е да си мисли, че и от американска страна са същите наивници. Сигурно са втрещени от наглостта и простотията ни. Срам ме е в чужбина да се оповестявам за българин вече. Дори високообразованите специалисти съвсем явно губят интерес към моето мнение и експертиза. Срам и позор!

браво на г-н Гешев.. ама трябва да започне да обвинява и дава на съд троловете които пишат в защита на руските терористи ,военнопрестъпници и окупатори.

Ами да се пробва, но след някоя и друга година може и той да виси от колесника на самолет, пълен с бягащи американци, както стана преди около две години в Афганистан!

Мислим дека нашио главанак ще им реши всичките проблеми.

Ще се молят за укропъъъ..

И тоя каскет в качеството си на какъв участва в подобно събитие ??? Що за нелепа идиотщина. Със същия успех можеше да отиде и Драган хлебаря.

Газ пикаете това другарете комундарете

Не може да хулиш по този циничен начин комундето Бойко и съратниците му и останалите пръснати по другите партии и партйки .

Чичо ти Геш от ДС?!

Зловредно влияние на Русия?!!! Може и така да е, но защо и кой ни вкара при терористите? САЩ може да си прави каквото си иска, на другите е забранено. Който иска да лиже американски з...и да лиже, аз не искам, а Вие? България е Велика държава и крайно време е да спрат политиците да се кланят на чужденците. Време е ние да им казваме кое е правилно и кое не, защото тъпотията идва от запада. Имахме най-доброто образование, разузнаване, армия и през 1980 г. нулев баланс. А сега ?

После ще се върне в БГ и ще докладва на Мутрофанова.

Това е много добре. гешев избра да целува задните части на страната, която ще загуби. Това значи, че той няма бъдеще в България. Което е страхотно, защото вече няма друг път освен пълно отървавене от този паразит и тази напаст. България е на път, да се отърве от злото скоро и няма да има връщане назад.

Защо ли Каренин крие така старателно обучението си в Държавна сигурност?!

Каскета не е ли деполитизиран. От какъв зор участва в политически дискусии????

Не участва никои не го е канил от посолтвото казаха че идея нямат какво прави там ! Лъска си имиджа Дира му помага . Усеща на къде духа вятъра на промяната

Молитви ще правят. И ще хвърля боб..Хехе. Жалки отпадъци..С в Донбас , мирише на опърлен Укропутекъ...Хехе.

вижда се кой го подкрепя тоз омразен олигарх.

Иван Гешев: "През 1989 г. е приет в тогавашния Висш институт при МВР, във факултета "Държавна сигурност".[5] През 1991 г. факултетът е закрит и Гешев продължава обучението си във факултета "Национална полиция"." ДС ченгето обсъжда ЗЛОВРЕДНОТО РУСКО влияние...

Значи и тоя е отроче на Държавна сигурност?!

ЕЗИК Е ДИСКУТИРАЛ.СЕГА СИГУНО ГО БОЛЯТ РЪЦЕТЕ ОТ ДИСКУСИЯТА !!!!!!!!

по-скоро гъза го боли от дискусията

Гешев може ли да ходи в Америка? Не попада ли под санкциите на закона "Магнитски"?

Този закон се използва, само когато е нужно, да се държат юздите на определени хора.

Какъв е въглеродния отпечатък на това чешане на езици?

много газове изпуснати и вагинална сухота идваща от Германия

Удавник за сламка се хваща

И тоя тича да се снима като шефа си, бай Ганьо 2

Прокуратурата уж била независима,над главния прокурор бил само Бог,но явно този Бог е Бога на краварите.

Надка Кафеварката и тя много си мечтаеше да отиде, но там бивши сервитьорки не канят

Като не знаеш език, гледаш като теле.

А Ицо Лодката участва в хард-култур дискусия на задната седалка на джипа на Бобоков...

Някои не помнят, че преди да го "изберат" Гешев беше на ревю във Вашингтон, заведен от предния му ментор Цацаров, и след като САЩисаните господари дадоха зелена светлина, стана първи в конкурса с 1 кон.

ТоА американски сахиб що така се е хвърлил на врата на нашето момче?

Е как оцениха успеха на американските провокации срешу Русия. Изглеждат много доволни от разпалването на войната и я подържат всячески. Наеха цяла Украйна за пушачно месо и плацдарм. А тъпите руснаци налапаха въдицата много яко и сега се мятата като риба на сухо.

Още един пример за този феномен кое е първичното - дискусията или закуската? Ей нема скоро да има решение тоя въпрос , особено на Балканския полуостров защото има още примери - БСП или БКП, СДС или ДПС и т.н.

Милиционер в Белия дом!

той е на екскурзия , а в Белия дом може да се влезе да се разглежда...

Един ден и ние с теб ще отидем да разгледаме Белия дом!

Когато входа стане 2 рубли.

та дано го спасят.

Българският народ е проруски. И няма как да е друг. Народът помни Берлинския конгрес, Ньойския договор и американските бомбардировки над София. И Националните катастрофи след тях ...

Нашият народ е проруски, но не и пропутински! Разбираш ли каква е разликата между двете? Аз съм заклет привърженик примерно на музиката на Рахманинов, и не само, но не одобрявам агресията, анексирането на украинските територии!

Айде бе... българите са проруски настроени просто защото ние ясно осъзнаваме какво правят руснаците, и за твой ужас много добре ги разбираме защо го правят, а Путин е най-проруският политик пръкнал се за последните 100 години в Русия, така че само със слушането на Раманинов няма да минеш.

Путин нанесе огромна щета на руския народ! Миналата година аз на два пъти съм общувал с руснаци в трета страна. И двата пъти гледаха земята, срамуваха се, че са руснаци! Да не говорим, че се оказа слаб политик, че не си направи добре сметката, че ще му се случи да воюва срещу целия свят, изходът от каквато война е предопределен!

Това означавали, че не честваш анексирането от България на територия на Османската империя (Съединението)?

Тия с които си говорил у нас са описани от Ст.Л. Костов в "Криворазбраната цивилизация"... прости факти, Русия воюва с Украйна, от началото на войната в Русия са отишли 3 500 000 украински бежанци, плюс 8 000 000 украинеце направиха референдум да се присъединят към Русия, плюс 4 000 000 украинеца които живееха в Русия още преди да започне войната. А ти ми говориш за ДВАМА с които си говорил... при това на фона на това че за миналата година 10 000 000 милиона руснака са напуснали страната и 9 900 000 са се върнали,;)

Деде, стига дрънка глупости! Нищо проруско няма в народа ни! Това сте вие дъртите с промитите мозъци от соца! Ние, средното поколение учихме руски по принуда и не го обичахме! А децата ни, Слава Богу изобщо не го знаят! Да не ми закаканижеш сега за Толстой, Достоевски и великата руска култура, че по-досадно и тъпо нещо няма! На руснаците сме им дали азбуката и трябва да са ни благодарни! Точка!

е събирателен образ... който много добре описва тези като теб, и забележи той се е пръкнал по времето когато българите въобще не са мислили за руската култура.

Те тези,с които се хвалиш и бг история,и език не знаят добре,само английски език.

Точка слагал той, а някакви аргументи защо мразиш всичко руско? Няма как да ги изложиш, защото реагираш първосигнално - така са ти внушили и нямаш време за мислене, други мислят вместо теб. Компютри и интернет ви съсипаха, лишиха ви от нормално човешко мислене, жалко.

Какво прави този там? Готви се за политик. Прокуратурата трябва да е деполитизирана! Той не може да дели на руски, американски, китайски и каквито и да е. За него трябва да са еднакви. Гледа си престъпления и толкова. Да се занимава прокурор с политика, като нищо е престъпление.

Ти разбираш ли какво означава зловредно влияние? Не иде реч изобщо за влияние, а за влияние, което може да ти причини зло!

ето ти пример за зловредна връзка;)

И пак искат да са под влияние, но не руско, а това на САЩ.

Ние сме съюзници със САЩ! Сега ли се събуждаш?

Ние сме предатели. Бяхме съюзници с Русия, предадохме ги и засмукахме американски. А предателя си е такъв цял живот и както се обърне палачинката, ато скоро ще стане, тия кото най-подкрепят САЩ и демокрацията, първи щ есе извъртят според новаата посока на вятъра щото си остават предатели.

Не ви знам кои сте, но Вие ако сте предатели, ние не сме! България беше партньор на СССР до края на съществуването му, до края на социалистическия строй!

В България левите партии са проруски! Това не е така в Европа и Америка!

То и народа е проруски в по-голямата част, макар да е неточно изказване. Ама тези в парламента са евроатлантици и не ги интересува народа.

Нали не си мислиш, че тези в парламента са паднали от небето!

Проститутките получават пари... винаги тези дето имат да плащат, а руснаците пари нямат... тъй че нещата с Русия са по любов-)

На индулгенция ли е ходил или са се напреварвали кой колко руски шпиони е разобличил?

Не си мисли, че руснаците нямат разузнаване и са светци! Ще ти се тори невероятно, но навремето са имали шпиони даже и в Гестапо!

Ех Гешев и ти лапаш на Чичо Сам куру

гешефт явно е отишъл на крака да целуне пръстена на кръстника и да получи инструкции какво трябва да върши. Не е лесно да си зависим.

интересно защо хамериканските подлоги ПП и ДБ ритат срещу другата хамериканска подлога гешефт??? Явно е лично и искат техен идиот на поста

Къде е сега лекето дето обясняваше вчера как гешев го били извикали едва ли не за да го арестуват в щатите:))))

Нека Киро лъжеца и Асен педала да видят тази снимка щото те никога няма да бъдат поканени на маса с щатския елит

Това прасе ако ще на тайната вечеря да го поканят пак ще си остане един зависим и корумпиран малоумник.

От началото на войната информационната война срещу България е в пълна сила. Българският ефир е превзет от антибългарска пропаганда. По ТВ на БСП се плюе по всичко българско, по всички български партии, включително и довчерашните им партньори, плюе се даже и по действащи членове на тяхната партия! Плюе се по ЕС, НАТО, Украйна, Америка, само за Путин и Русия лоша дума няма да чуеш! Украинците взеха мерки и проруската пропаганда вече е криминализирана! Възхваляването на Путин, на Русия, вече е сравнимо с криминално деяние!

И в какво се изразява това тъй наречено "зловредното руско влияние" в България? А какво г-н Гешев шпионажът, политическа корупция, хибридни атаки, включително чрез употребата на медии и разпространяването на "фалшиви новини" и кибератаки?! А някакъв конкретен пример за по нещо от всичко това? А какво без примери ли? Забавно ми е как и Гешев и политиците и които и да било други индивиди постоянно се оплакват пред медиите за руска намеса във властта и нацията като цяло, руска корупция в България и въпреки това не могат да покажат и един пример за това! Отделно нищо не е сигнализирано на конкретните органи и наскоро самите органи заявиха как тепърва започват разследване за евентуална руска намеса. Въпреки че от началото на войната политиците не спират да дрънкат за това. Чудно защо депутатите ни не споделят тази информация с конкретните органи? - реторичен въпрос. Но хей поне може да се фукаме пред ЕП и американците как гордо и свирепо се бием срещи вятърните мелници които наричаме "руската корупция".

С писането на коментари по поръчка от специално наети тролове и специални отдели в русия. Като например непрекъснатата защита на руските интереси от страна на партии като бсп и възраждане. И при положение че съответните органи вече две години се управляват от защитник на руските интереси-кой и как по-точно и кои органи да сезира. Но пък е странно как се правите че не виждате руската пропаганда от платени руски тролове във форума.

Ха, че то по медиите денонощно се бълва само американска пропаганда, как да видим руската

Твоята задача нали все пак не е да търсиш руската пропаганда!

И по какво се различават платените коментари от свободното мнение? Защо под егидата на демокрацията трябва да заемаме страни и защо ако се заеме страна различна от тази на мнозинството срещу Русия се приема че си на страната на Русия!? Нали великата демокрация позволява всеки да може да изрази мнението си без значение кой и колко е недоволен от това? Но знаете ли под коя власт е задължително да заемаш страна и под която ако не си на Правилната страна, се смята че си на страната на противника? Комунизма!!! И това даже е първият закон на комунизма. Та това тук сега може ли да се нарече демокрация? На някакъв бивш канцлер искат да му премахнат пенсията само защото не пожелал да заяви "осъждам руските действия"!?! Толкова ли е жалка демокрацията че да позволи това и политически репресии срещу всеки дръзнал да се противопостави на мнозинството? В началото на сакнциите много нации бяха против това да се въвличат ама бързо се прокадна твърдението, че когато приключи войната и не си заел страната на Украйна може да се запомни нацията ти като такава помагала на подтисника. Това не е ли прекалено комунистическо? А какво за простото Възражение и бсп? С какво защитават руските интереси? С това че са против предоставянето на оръжие на Украйна? И че специално от Възражение са против санкциите ли? Ами първо на първо кои сме ние, че да си пъхаме носът където не ние работа? От какъв зор трябва цяла Европа и света да спасява Украйна? Миналата година Турция започна военни действия в Иран. Защо никой не се призоваваше да се заема страна по този конфликт? А защо никой не се възпротиви когато НАТО се изтегли от Афганистан? След като така се обезмислиха 20 години на битки. Защо? Защото Украйна е ей тук наблизо ли? И кой е този защитник на руските интереси сред органите на реда? Само не казвайте че е Гешев който се похвали на тази среща за премахването на еди колко си дипломати защото били нарочени за шпиони! И в крайна сметка до това ли се свежда руската пропаганда? Индивидуални коментари из форуми на новинарски сайтове!?!?

Любе, руската пропаганда цели манипулиране на общественото мнение, съответно нейното зловредното влияние го търси в тази посока!

И къде се чува тази руска пропаганда, къде се вижда тази руска пропаганда? Руски телевизионни канали и радио? Не наред са блокирани. И какво остава? Статиите които цитират руските дипломати по случаващото се? А американската пропаганда не е ли проблем? Кои са американците да ни призовават какво да правим? Само защото не изживели мечтата си от студената война да смажат Русия така както се случи с нацистите през ВСВ. По миналата година докато си скъсваха гъзовете да ни призовават да се откажем от руските ресурси те си внасяха руски петрол!!! За 2021 г. Америка е внесла 251 млн. варела с руски петрол. Но хей когато става дума за Америка всичко е позволено, но когато става дума (примерно) за Европа, не трябва на секундата цяла ЕВропа да се откаже от петрола и газът им.

"Зловредно руско влияние"!!! Вие или сте напълно луди, или напълно продажни, други възможности няма...

напушват на смях. Фалшив прокурор, фалшива тема и съответно фалшиви обвинения.

слушкайте, защото ще налапате ядрената хурка на Путин!

Гешев, Гешев... ах, ти шегобиецо-) Знае си човекът с какво да се похвали... и какво да скрие;) "От прокуратурата съобщават, че заместник-главният прокурор Иван Гешев е бил в Москва между 16 и 18 май 2018 г., когато в качеството си на административен ръководител на Специализираната прокуратура е участвал в кръгла маса на тема "Противодействие на тероризма". От държавното обвинение обаче отричат твърденията, че градският прокурор на София Емилия Русинова е била на посещение в Москва през 2018 г. и подчертават, че Русинова никога не е участвала в обучителната програма на българската и руската прокуратура. Припомняме, преди седмица Административният съд в София постанови, че прокуратурата не може да укрива информация за това кога и на чии разноски български прокурори са били на командировки в Русия. Решението беше по повод отказ на държавното обвинение да отговори на запитване на "Дневник" по процедурата за достъп до обществена информация."

Ти си срам за България! Говориш глупости.

Гешефт няма да участва в никаква молитвена закуска, а ще я гледа по телевизията. Стига с тия фалшиви новини.