Гешев пита Конституционния съд може ли ВСС с изтекъл мандат да го свали

Ще се окаже ли нелегитимна започнатата от кадровиците процедура за отстраняването на главния прокурор, трябва да реши КС

Обратно в новината

Коментари - Гешев пита Конституционния съд може ли ВСС с изтекъл мандат да го свали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си ми е мегаказус N1, но и тук няма да мога винаги да се включвам - просто наистина трябва да редуцирам времето у дир-а. Ще гледам поне в критични ситуации да се включвам, но най-много ще се радвам, ако всичко върви на 6 на автопилот и аз се включвам само, за да кажа едно браво. :) Успех!

Много нагъл.

Може, може, той конституционния съд се изказа по въпроса, че ВСС е легитимен.

то подобен съд го назначи... Затова и президента на два пъти оспорва назначението му...

Може, разбира се. Що за въпрос? След като няма нов, трябва някой да изпълнява ролята (на ВСС в случая). След като в момента има избран състав и той е работил известно време без да е сменян извънредно, то тогава назначителя е преценил че този състав е в състояние да работи до назначаване на новия.

точно съд го е назначил. Ама вие жълтопаветниците сте си кухи кратуни и всичко много знаете

Мачкай!

ИВАНЧО, БЯГАЙ С ПАПКИТЕ В АБУ ДАБИ ДА ТЕ ИЗПОВЯДА ПОП ВАСКО ЧЕРЕПА .. ЧЕ КАКТО Е ТРЪГНАЛО ЩЕ ТЕ ГРЪМНАТ ТВОИТЕ ДРУГАРИ :)) ...

но в непълен състав. А кажи ми сега, кой от двата ВСС е легитимен, щото сигурно на твойта куха кратуна всичко и е ясно.

До кога му е отпуската и кой му я разписва, да не би същия ВСС с изтекъл срок.

не се произнасял по тая тема

ЕЙ, голям зор да го махнат тоя ... явно много им бърка в гза.... Василев и черепахата видяха, че с протести нищо няма да направят и сега натискат през подкупи към висшия ешалон ... през корчо, кокорчо и солташака на маджо дето му е обещал да е голямата работа ако не закача мутрите от старото време. гза му изядоха на Гешев...

След изтеклите записи ставя ясно, че Гешев няма шанс. Освен, ако не арестува курето, кокорчо и компания за държавна измяна. Гешев е пожертван от същите господари, които командват ПП/ГЕРБ. След като "всичко е съгласувано с посолството", работата е ясна. И след като "законно-незаконно ще ги сменим в рамките на 2 седмици".... И тъй то. Само че... шефовете на службите, които са нарочени "законно-незаконно" да бъдат сменени се надявам да се задействат сега, и да покажат на курчо и кокорчо от къде изгрява слънцето.

Аз така знам Докато не дойде началникът на караула и не смени караулния, той си остава на пост. Гюро Михайлов

Бе то и ние да питаме, кой и на какво основание прекрати онуй нещо за шкафчетата и патлака, на баце де.

Мисля, че Гешев трябва да бъде арестуван, за да не пречи на следствието срещу него. Нали така се прави нормално Той в момента пряко влияе върху разследването

пита...

като гледам и кои са конституционните съдии, ясна е работата. май и те са нелегитимни. начело с клепоухия адвокат - Фил Ди.

А нещо за преврата чрез фалшифицирани избори, и овладяване на държавата от чужди посолства!? Или и това е на заден план сравнено със заплахата за собствения му подкупен гъз!

Номинирам Гешев за Аскер. Месеци наред е най-разпознаваемият, сниман и харизматичен български актьор. Последното му представление няма аналог на родната сцена. Все пак е и най-високоплатеният роден артист.

Щом не си върховен съдия, за нищо не ставаш. Стой си прокурор и не плюй по хората

Само Киро Простото може да му е конкуренция в шоубизнеса. Висока летва, какво да се прави. По харвардски е.

За десетки хиляди заплата месечно, служебна кола и резиденцИИ - толкова! Ако искате нещо повече от Прокоратурата, трябва да вдигнем данъците и да им заплащаме адекватно за труда!!!

Махаме Гешев ,сменяме всички шефове на служби и на дирекции на МВР. После Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски и съучастниците им влизат в затвора. Така ще овладеем цялата власт . Радев да си трае ,за да няма импийчмънт.

Той си знае, че вече е пожертван. От същите господари, които командват и него и кирчо. За това гледа да отложи колкото може повече, но е на ясно, че няма шанс. И тъй като змията хапе най-лошо когато умира... се надявам поне да повлече баце, кирето и кокорката със себе си.

Алоооо, а когато искахме да ставаме 16-та република и всичко минаваше за одобрение през Москва, нямаше проблеми, нали? Откъде ви намират такива олигофрени!

според тълкуването е! Храна с изтекъл срок на годност, яде ли се? Ето ти отговор на въпроса!

Борисов трябва да е самоубиец ,за да подкрепи правителството на Денков.

Тоя се хванал здраво за кокала

ВСС не е Легитимен ! Борисов е Пропуснал това да проследи , дали мандата на ВСС е продължен ! Браво Иване хвана Тиквата без Гащи

Американското посолство е одобрило смяната на Гешев и смяната на шефа на ДАНС и НСО според Кирил Петков.Само за това признание на Кирчо ,той трябва да бъде съден за държавна измяна. После и за нарушаване на Конституцията.

Защо? Какво го спира?

Не може, разбира се, Гешев може да го свали само Доган.

Ако разследването започне при течи обстоятелства дори и да го обвинят, цялата процедура ще бъде невалидна, защото този който е издал заповедта за разследване също е невалиден. Ще трябва да се започне всичко от начало, но доказателствата който ще бъдат представени след това трябва да са други, защото течи ще бъдат третирани като получени по незаконен начин. Така макар и да е най-вероятно виновен виновен, няма да лежи.

Новия главен прокурор ще вкара в затвора Иван Гешев и всички свързани лица с него. ПП ще мачкат всички неудобни с новия главен прокурор. ДПС, БСП, Възраждане,Герб и ИТН са под прицел. САЩ вземат България защото са я регистрирали в търговския си регистър като фирма с всички български институции.

Гешев в оня запис "Сарафов е свършен.." По-скоро изглежда Гешев да е свършен

Няма сила да заповяда на правителството на ПП да подаде оставка след 9 месеца ,за да може Герб да състави свое.

Обърни плочата

Супер ми звучи - да действат.

тоя скапан малоумник няма ли най-сетне да свърши нещо в срамната си кариера и да окошари киру и кокора за престъпление срещу държавата? До кога ще го гледаме колко е тъп, самовлюбен и прикриващ престъпления???

е чак пък сила... те са с 60 вмирисани дупетата... за секунда ще им гласуват вот на недовери... но те няма как да изкарат 9м. ... нито пък ще съставят правителството на измяната

ГЕРБ, гласуват вот на недоверие и правителството пада в който и да е момент. Кой бяга от управлението, за да ходи на избори?

Е нелегитимен,то и решенията му са нелегитимни.

Борисов ,Гешев беше РАДОСТ.

Да попипам: мутро що не си еб еш майката?

България вече няма Левски. Днес никой не иска да заложи себе си в борбата за оцеляване на Родината. Има борчкане, мазнене, скатаване, дебнене за ъгъла, но площадът е празен, Бастилията необезпокоявана, Хаитянинът разслабен. Това уплашените дирници може и да го изтрият инак се хвалят.

Не може

Гешев да прави правителство с третия мандат. Служебния става редовен.

Става дума за оставка на правителството.А само за ротация на премиера .

Един наистина умен коментар.